Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Komponentti- insinööri, Turku

Haemme asiakkaallemme Tepcomp Groupille Komponentti-insinööriä Turkuun

Tepcomp Group on johtava suomalainen teollisuuden sopimusvalmistaja, joka on toiminut vuodesta 1985. Elektroniikan sopimusvalmistajana olemme keskittyneet LED-elektroniikkaan, terveysteknologiaan ja teollisuuselektroniikkaan.

Etsimme tuotantotekniseen tiimimme elektroniikan komponentti-insinööriä kehittämään ja ylläpitämään yrityksen komponenttikirjastoa. Tehtävässä vastaat komponenttien luonti-, hyväksyntä-, ylläpito- ja muutosprosessien mukaisista työtehtävistä ja vastaat myös näihin liittyvien prosessien kehittämisestä yhdessä muun organisaation kanssa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu asiakkaan tuotedokumentaation läpikäynti sekä siihen liittyvän komponenttitiedon siirto yrityksen ERP-järjestelmään. Avustat myös ostotiimiä vaihtoehtoisten komponenttien määrittämisessä ja tarjousprosessissa komponenttien ja materiaalien hintatietojen koostamisessa.

Omaat tehtävään soveltuvan koulutustaustan ja sinulla on aikaisempaa kokemusta samankaltaisista tehtävistä elektroniikkateollisuuden alalta. Olet tarkka, oma-aloitteellinen, ongelmanratkaisukykyinen ja hallitset hyvin oman työn organisoinnin. Yhteydenpito eri sidosryhmien välillä sujuu sinulta luontevasti ja omaat hyvät viestintätaidot sekä suullisesti, että kirjallisesti. Tehtävään liittyvä tekninen dokumentaatio on pääsääntöisesti englanniksi, joten hakijoilta vaaditaan sujuvaa kielitaitoa sekä suomen, että englannin kielen osalta. Kokemus muista elektroniikkateollisuudessa käytettävistä raaka-aineista ja materiaaleista lasketaan eduksi.

Tämä on tilaisuutesi liittyä ammattitaitoiseen työyhteisöön kasvavassa yrityksessä. Työpaikka sijaitsee Turussa, mutta halutessasi työtä on mahdollisuus tehdä myös osittain etänä.

Liitä CV ja hakemus palkkatoiveineen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4090

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?