Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Operaattori vakituiseen työsuhteeseen

Haemme asiakkaallemme Leppävirralle operaattoria vakituiseen työsuhteeseen.

Työtä tehdään työkuvien mukaan puoliautomaattisella CNC-ohjatulla koneella, jossa on kaksi erillistä toimintoa hiontaan ja allastukseen. Myös kappaleiden sekä jigien vaihto koneisiin kuuluu tehtäviin.

Edellytämme valittavalta henkilöltä metallialan koulutusta ja/tai kokemusta. Tehtävässä menestymiseen tarvitaan työkuvien lukutaitoa, tarkkuutta ja vuorovaikutustaitoja. Työhön perehdytetään, kuitenkin motivaatio ja halu oppia uutta ovat avainasemassa.

Työtä tehdään arkisin yhdessä tai kahdessa vuorossa, joten vuorotyövalmius on oltava.

Palkkaus teknologiateollisuuden työehtosopimuksen tai sopimuksen mukaan.

Työsuhde tullaan solmimaan alkuun RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa, myöhemmin on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen työntekijäksi.

Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä yrityksemme konserniedut tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Jätäthän hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta mahdollisimman pian, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Saatamme haastatella jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh./WA/SMS 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?