Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kahvilatyöntekijä

Etsimme nyt kahvilatyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Kiteelle!

Onko kahvila- sekä ravintolatyöskentely parasta osaamisaluettasi? Etsitkö uusia haasteita ja haluatko päästä kehittämään itseäsi? Jos vastasit kyllä, tämä työpaikka voi olla juuri sinulle!

Etsimme nyt asiakkallemme Kiteelle kahvilatyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Tässä työssä pääset vastaamaan kahvilan liiketoiminnasta kokonaisuutena entisen työntekijän jäädessä eläkkeelle. Tehtävä on vastuullinen, mutta vastapainona pääset myös tekemään kahvilasta omannäköistäsi menestystarinaa. Kahvilassa on mahdollista tarjoilla myös lounasruokaa, ja yhdessä yrittäjän kanssa pääsette rakentamaan ja ideoimaan uutta toimintaa puhtaalta pöydältä.

Odotamme sinulta:

- Kokemusta kahvila- tai ravintolatyöskentelystä
- Vastuuntuntoista ja oma-aloitteista otetta työskentelyyn
- Asiakaspalveluhenkisyyttä ja ideoita toiminnan kehittämiseen
- Englannin kielitaitoa

Tarjoamme sinulle:

- Vakituisen työpaikan perinteikkäässä ja hyvämaineisessa yrityksessä
- Mahdollisuuden toteuttaa kahvilatoimintaa omannäköisesti ja kehittäen
- Kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät henkilökuntaedut

Kiinnostuitko tästä työpaikasta? Mahtavaa! Hae pian, sillä paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Jonne Myller, 050 341 7993 / jonne.myller@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?