Avoimet työpaikat - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

Monta syytä innostua!

 
 

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Koneenkäyttäjä - muoviteollisuus

Etsimme Joensuussa toimivalle muovialan asiakkaallemme koneenhoitajia ja laadunvalvojia määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät pitävät sisällään koneenhoitajan tehtävien lisäksi myös käsin tehtävää pakkaustyötä sekä laadunvalvontaa. Kyseessä on 2-vuorotyö, jossa työvuorot vaihtuvat viikoittain.

Hakijoilta toivomme aikaisempaa työkokemusta teollisuuden tehtävistä tai jonkinlaista teknistä koulutusta. Tärkeintä on kuitenkin kyky tehdä pitkäjänteisyyttä ja tarkkuutta vaativaa työtä. Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuun aikana. Aluksi töitä on luvassa 2-3 kuukautta, mutta töiden on mahdollista jatkua tuon jälkeenkin.

Mikäli olet etsimämme henkilö niin jätä hakemus pikaisesti, sillä tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja: ville.vaananen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application