Avoimet työpaikat - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

Monta syytä innostua!

 
 

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Varastotyöntekijä

Etsimme asiakkaallemme Leppävirralle Varastotyöntekijää.

Työtehtävät sisältävät tehtaan sisäisen ja lähtevän tavaraliikenteen hoitamista, keräilyä, hyllystä ja pakkaamista sekä varaston ylläpito- ja toiminnanohjausjärjestelmän käyttöä.

Etsimämme henkilö on reipas, ahkera ja tarkka työssään sekä omaa hyvät sosiaaliset- ja tiimityötaidot. Eduksi tehtävään katsotaan trukin käyttötaito sekä aikaisempi kokemus varastotehtävistä. Valmius 2-vuorotyöhön.

Tarjoamme alkuun määräaikaisen kokoaikaisen työsuhteen RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä, josta mahdollisuus työllistyä asiakkaan työntekijäksi. Palkkaus teknologiateollisuuden TES mukaisesti.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen puh. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application