Avoimet työpaikat - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

Monta syytä innostua!

 
 

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijä - Metalliteollisuus

Etsimme Joensuussa toimivalle asiakkaallemme tuotantotyöntekijöitä monipuolisiin työtehtäviin.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäkestoiseen työsuhteeseen vakaasti kasvavassa yrityksessä. Aluksi työsuhde on määräaikainen, mutta määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Työskentely tapahtuu päivävuorossa ja kyseessä on kokoaikainen työ. Työtehtävät ovat monipuolisia pääosin käsin tehtäviä kokoonpanotuotannon työvaiheita. Hakijoilta odotetaan aikaisempaa kokemusta teollisuuden tai rakennusalan työtehtävistä, sillä työkalujen on pysyttävä käsissä.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application