Avoimet työpaikat - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

Monta syytä innostua!

 
 

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotekehittäjä

Haemme Kehitysyhtiö SavoGrow Oy:lle Suonenjoelle tuotekehittäjää!

Kehitysyhtiö SavoGrow Oy on kuuden kunnan yhteinen elinkeino- ja elinvoimayhtiö Pohjois-Savon "villissä lännessä".  Yhtiön toiminta on käynnistynyt vuoden 2015 alussa ja osakaskuntia ovat Keitele, Pielavesi, Rautalampi, Suonenjoki, Tervo ja Vesanto.

Yhtiö tuottaa omistajakuntiensa kunnalliset elinkeino- ja kehittämispalvelut. Alueen kärkitoimialana on elintarvike- ja marjaosaaminen, joiden palvelut ovat edistyksellisyytensä ansiosta valtakunnallisia.
Lue lisää SavoGrowsta www.savogrow.fi

SavoGrown tuotekehittäjänä sinulla on upea mahdollisuus päästä edistämään elintarvikesektorin uudistumista, tuotekehitystä ja kilpailukykyä yhdessä eri yritysten kanssa.

Työssäsi tulet toimimaan vahvasti eri elintarvikealojen yritysten kanssa. Toimit tekijänä ja asiantuntijana tuotekehityksen, suunnittelun, koevalmistuksen, kone- ja laitesuunnittelun sekä kannattavuuslaskennan parissa.

Monipuolinen ja palkitseva työnkuva edellyttää tehtävään valitulta henkilöltä vahvaa elintarvikealan osaamista sekä intohimoa elintarviketuotteiden kehitystä kohtaan. Toivomme sinulta esimerkiksi elintarvikealan insinööritutkintoa tai vastaavaa työkokemusta, osaamista elintarvikelainsäädännöstä ja elintarvikekemiasta sekä teknologiatuntemusta. Henkilö tullaan perehdyttämään kattavasti ja tarvittaessa on mahdollista kehittää omaa osaamistaan myös opinnoilla. Toivomme siis avointa mieltä ja halua kehittää itseään sekä kehittyä tehtävässään.

Työskentely on projektiluontoista ja vaatiikin projektinhallintataitoa sekä itsensä johtamista. Tuotekehitysprojektien taustalla on usein joku hanke, joten hanketuntemus ja -ymmärrys ovat eduksi. Hyvät sosiaaliset vuorovaikutustaidot ja joustavuus työajoissa ovat tärkeä ominaisuus, sillä tulet tekemään tiiviisti yhteistyötä niin yritysasiakkaiden kuin hankkeiden projektipäälliköidenkin kanssa.

Kehitysyhtiö SavoGrow tarjoaa sinulle työpaikan joustavassa organisaatiossa osana nykyaikaista työyhteisöä. Tuleva työpisteesi sijaitsee Suonenjoella Yrityspuisto Futurian tuotekehitystiloissa, jossa on tehty mittava remontti vuoden 2018 alussa. Uusituista tiloista löytyy kattava valikoima laitteita ja tarvikkeita marjojen, kasvisten, lihan, kalan ja maidon jatkojalostukseen. Lisäksi leipomotoimintaan löytyy kattava varustus. Työhön sisältyy myös jonkin verran matkustamista ja vierailuja asiakasyrityksissä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application