Avoimet työpaikat - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

Monta syytä innostua!

 
 

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Liikenteenohjaaja

Haemme asiakkaallemme Varkauteen ja lähiympäristöön liikenteenohjaajaa.

Tehtävä edellyttää voimassaolevia Tieturva 1- ja Työturvallisuuskorttia sekä ajokorttia.

Oman auton käyttömahdollisuus luetaan eduksi.

Työajat ja -määrät vaihtelevat projektien mukaan. Töitä mahdollisesti aina syksylle saakka. Palkkaus TES mukainen.

Työt alkavat toukokuussa, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Aloitusta ennen annetaan perehdytys.

Jos olet reipas ja keikkaluonteisesta työstä kiinnostunut, työaikojen suhteen joustava sekä työskentelet mielelläsi ulkona, voit olla etsimämme henkilö.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application