Avoimet työpaikat - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

Monta syytä innostua!

 
 

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijä muoviteollisuuteen

Haemme asiakkaallemme Joensuun lähialueelle reipasta ja oppimiskykyistä tuotantotyöntekijää. Tehtävät koostuvat erilaisista tuotannon työvaiheista kuten porauksesta, sahauksesta ja kokoonpanosta.

Tehtävään on eduksi jokin tekninen koulutus (esim. muovi, kone tai metalli) tai aikaisempi kokemus teollisesta työstä. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja oma-aloitteinen työote sekä uusien tehtävien nopea omaksumiskyky. Lisäksi pystyt tekemään tarvittaessa myös 2-vuoroa ja oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työssä käyntiä. 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää n. 3 viikkoa. Hyvälle tekijälle työtä voi olla tarjolla myöhemmin kesäajaksi.  

Jos kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi välittömästi www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Lisätietoja: piia.sallinen@rtkpalvelu.fi / 044 385 4280.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application