Avoimet työpaikat - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

Monta syytä innostua!

 
 

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tarjoilija

Asiakkaamme Vuokatin kauniissa luonnonmaisemissa haluaa tarjota ainutlaatuisen elämyksen niin lomailijoille kuin työn puolesta matkustaville.

Mitä etsimme:

Työtä pelkäämätöntä, hyvän asenteen omaavaa tarjoilijaa, joka ei pelkää heittäytyä tekemään kaikkensa ylittääkseen asiakkaiden odotukset. Toivomme hakijoilta aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä halua kehittää itseään.

Mitä odotamme:

Mitä tarjoamme:

Vakituisen työpaikan kahdelle pirteälle tarjoilijalle. Toiselle töitä on tarjolla n. 90 h / 3 vkoa ja toiselle, esimerkiksi opiskelijalle soveltuva tarvittaessa töihin kutsuttavan sopimus. Mahdollisuus monipuoliseen työnkuvaan uniikissa ympäristössä sekä osaamisesi kehittämiseen. Joustavat työskentelyajat sekä mahtavat työkaverit! Lisäksi saat käyttöösi hyvät työntekijäetuutemme.

Töitä on tarjolla kaikissa ravintolamaailman ravintoloissa, joten toivomme osaamista sekä alacarten että baarin puolella. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

Älä arastele kysyä lisää tai lähettää hakemustasi oheisen linkin kautta!

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application