Jeld-Wen - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

 
 

Töihin JELD-WENille!

JELD-WEN Suomi Oy on oviasiantuntija, joka kehittää, valmistaa, markkinoi ja myy visuaalisesti ja toiminnallisesti laadukkaita sisäovia, ulko-ovia, saunanovia sekä ääni- ja paloeristettyjä ovia suomalaisiin koteihin ja julkisiin tiloihin.

JELD-WENin pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Vääksyssä. Ovitehtaat toimivat Vääksyssä ja Kuopiossa. Myyntikonttorit ovat Vääksyssä, Kuopiossa, Tampereella ja Helsingissä.

JELD-WEN työllistää yhteensä yli 300 henkilöä Suomessa

JELD-WEN haluaa olla houkutteleva työnantaja, joka kehittää ja ylläpitää työntekijöidensä kykyjä ja taitoja

Säilyttääkseen asemansa puuovien johtavana valmistajana JELD-WEN on aina kiinnostunut saamaan joukkoonsa ammattitaitoisia ihmisiä.

RTK-Henkilöstöpalvelu tarjoaa JELD-WENiläisille kansainvälisen, haastavan ja kehittyvän toimintaympäristön, mielenkiintoisia ammatillisia haasteita sekä hyvät kehitysmahdollisuudet. JELD-WEN tarjoaa paljon erilaisia uravaihtoehtoja, jotka vaativat monenlaista osaamista ja asiantuntemusta. JELD-WENin työntekijät voivat kehittää omaa asiantuntemustaan ja laajentaa osaamista yhdessä lahjakkaiden ja ammattitaitoisten kollegoiden kanssa kaikkialla Euroopassa.

Avoin, rehellinen ja kunnioittava työympäristö

JELD-WENin tavoite on luoda työympäristö, jolle on ominaista avoimuus, rehellisyys ja keskinäinen kunnioitus. Jokainen työntekijä on tärkeä. Myös tasa-arvon noudattaminen on erittäin tärkeää. Siksi tavoitteemme on luoda yhdessä JELD-WENin kanssa työympäristö, jossa jokainen on tasa-arvoinen sukupuoleen, sukupuoliseen suuntautumiseen, siviilisäätyyn, rotuun, ihonväriin, uskontoon, kansalaisuuteen, invaliditeettiin tai ikään katsomatta.

Kiinnostuitko työpaikasta JELD-WENillä?

JELD-WENin Kuopion sekä Vääksyn tuotantoyksikön työntekijät rekrytoituvat kauttamme, joten laita työhakemuksesi suoraan meille alta löytyvien linkkien kautta.

Hae mukaan avoimella työhakemuksellasi TÄSTÄ

Tutustu JELD-WENin tuotteisiin:

 

SISÄOVET

Ennen oviostoksille lähtöä, on tärkeää miettiä minkälaiset sisäovet sopivat parhaiten kotisi sisustukseesi. Ulkonäön lisäksi oven käyttötarkoitus asettaa omat vaateensa; kylpyhuone vaatii kosteutta sietävän oven, makuuhuone ehkä äänieristysoven ja tekninen tila palo-oven.

Mikä on siis oikeanlainen ovi? Tutustu inspiroiviin ja asiantunteviin artikkeleihimme; löydät niistä neuvoja, ideoita ja uusia näkökulmia oviesi valintaan.

Tutustu tarkemmin

 

ULKO-OVET

Ulko-ovi on erityisen näkyvä osa kodin julkisivua. Valitse siis kotiisi JELD-WEN-ulko-ovet, jotka sopivat talosi tyyliin ja väritykseen. Ulko-ovi on sisällä myös osa kodin sisustusta. Oven käyttötarkoituksellakin on väliä; pääsisäänkäynti on paraatiovi, joka toivottaa kutsutut vieraat tervetulleiksi ja pitää kutsumattomat ulkona.

Aiheellista on myös miettiä, tarvitseeko oven olla ääntä tai paloa eristävä. Pääoven lisäksi kotiin tarvitaan usein sivu- tai takaovi ja terassille tai parvekkeelle johtava ovi. Inspiroidu ja opi ulko-oviartikkeleista.

Tutustu tarkemmin

 

SAUNANOVET

Saunanovi on näkyvä ja oleellinen osa saunaa ja kylpyhuonetta. Valitse siis kotikylpylääsi sisustukseen sopiva lasinen JELD-WEN-saunanovi.

Voit valita joko laadukkaan ja käytännöllisen perussaunanoven tai korkealaatuisen kuvioidun katseenvangitsijan, joka sopii täydellisesti vaativan sisustajan kotikylpylään. Valitse myös saunanoveesi sopiva kylpyhuoneenovi. Lue lisää ja inspiroidu saunanoviartikkeleista.

Tutustu tarkemmin

 

IDEAT

Ovet ovat osa sisustusta ja niillä on useita käyttötarkoituksia. Mietipä vaikka kotia, jossa ei olisi ovia ollenkaan! Ovi on näkyvä sisustuselementti, joka suojaa katseilta, jakaa tiloja, antaa omaa rauhaa, eristää ääntä, pitää lämmön sisällä tai löylyt saunassa sekä toivottaa kutsutut vieraat tervetulleeksi ja pitää kutsumattomat vieraat ulkona.

SISUSTA KOTISI OVILLA

Uppoudu ideaosiossa inspiroiviin oviartikkeleihin, jotka ovat täynnä ideoita ja neuvoja. Selaa ovikuvia gallerioissamme, joista voit siirtyä suoraan JELD-WENin Pinterest-albumeihin. 

Suunnittelutyökalulla voit kokeilla, miltä eri sisäovet ja ulko-ovet näyttävät erilaisissa ympäristöissä – tai lataa mobiililaitteeseesi uusi Door Designer -sovellus ja näe ovet omassa kodissasi! Jos mieluummin valitset ovesi perinteisemmin, tilaa oviesite kotiin.

Tutustu ideoihin

Jätä hakemuksesi kätevästi tästä

Klikkaa ja täytä avoin hakemus