Tule töihin elämysten eturiviin!|Nokia Arena|RTK-Palvelu|Rekrytointi

RTK-Henkilöstöpalvelu

TULE TÖIHIN ELÄMYSTEN ETURIVIIN

 
 

TULE TÖIHIN ELÄMYSTEN ETURIVIIN

Nokia Arena valmistuu joulukuussa 2021 ja areenalle mahtuu jopa yli 15.000 katsojaa. Kokonaisuus on Euroopan ensimmäinen uuden sukupolven elämyskeskus, joka vastaa monipuolisesti erilaisista urheilu-, viihde- ja kongressitapahtumista. Areenalle kiinteistöpalvelut toimittaa RTK-Palvelu.

Tarjolla on nyt kymmeniä upeita työmahdollisuuksia areenan modernissa ja mielenkiintoisessa työympäristössä kiinteistöpalveluiden parissa. Työtehtäviä on niin alan ammattilaisille kuin kiinteistöpalvelualasta kiinnostuneille.

Alta löydät kaikki ja tällä hetkellä avoinna olevat työmahdollisuudet.

Ota siis askel kohti uutta uraa jossa olet osaltasi avainroolissa mahdollistamassa miljoonien kävijöiden ikimuistoiset elämykset – tutustu työmahdollisuuksin tarkemmin alla, löydä juuri Sinulle sopivin paikka ja monta syytä innostua!

Etsitkö nopeaa työnhakua, joka onnistuu laitteella kuin laitteella? Voit täyttää myös kätevän pikahakemuksen tästä!

 

 

TAPAHTUMASIIVOOJIA

Osana RTK-Palvelun Tampereen tapahtumasiivouksen tiimiä tulet osallistumaan Nokia Arenan monipuolisten tapahtumien siivoustöihin.

Tapahtumasiivoukset sijoittuvat pääsääntöisesti ma-la klo 06-00 väliselle ajalle, mutta vuoroja tarjotaan tarvittaessa myös sunnuntaisin ja yöaikaan.

Tämä työ sopiikin mainiosti myös lisätyötä etsiville ja opiskelijoille – työajat voidaan räätälöidä elämäntilanteeseesi sopiviksi.

Voit olla jo kokenut siivousalan konkari tai alan tehtävistä kiinnostunut tekijä – tehtäviin tarjotaan kattava perehdytys ja RTK-Palvelun esimiesten ja kollegoiden tuki turvaa päivittäisessä työssäsi menestymisen.

LUE LISÄÄ TYÖMAHDOLLISUUDESTA JA JÄTÄ HAKEMUS TÄSTÄ!

PIKAHAKEMUS

 

RTK-PALVELU TYÖNANTAJANA

RTK-Palvelu Oy  on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. RTK-Palvelu työllistää yli 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä ympäri Suomen. RTK-Palvelu Oy on osa Contineo-konserniyhtiötä. Contineo-konserniin kuuluvat myös RTK-Henkilöstöpalvelu Oy sekä Rauman Lukko Oy.

RTK-Palvelu pitää huolta henkilöstönsä osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. RTK-Palvelu pyrkii siihen, että työntekijät työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konserniyrityksen henkilöstöedut.

Osana RTK-Palvelun tiimiä saat käyttöösi nykyaikaiset työkalut ja ammattitaitoisen työyhteisön, joka tukee Sinua päivittäisessä työssäsi menestyäksesi.

Tutustu RTK-Palvelun uratarinoihin TÄSTÄ ja löydä monta syytä innostua!

Katso kaikki RTK-Palvelun avoimet työpaikat Pirkanmaalla TÄSTÄ.

Kuvien lähde: Copyright SRV/Libeskind/Tomorrow