Peltaco Oy -kumppanuustarina - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

 
 

Peltaco Oy

Peltaco Oy on vuonna 1986 perustettu palo- ja työturvallisuuden asiantuntijatalo. Yritys palvelee turvallisuusalan ammattilaisia, yrityksiä, kiinteistöalan toimijoita, julkista sektoria sekä rakennusliikkeitä. Peltacon päätoimipaikka sijaitsee Suomessa, Kuopiossa, jossa sijaitsee myös yrityksen palo- ja työturvallisuuden erikoismyymälä. Peltacolla on myös turvallisuustuotteiden erikoisverkkokauppa www.peltacoshop.com, josta löytyy kattava valikoima palo- ja pelastuskalustoa, työturvallisuustuotteita sekä ensiaputuotteita.

Aktiivinen tuotekehitys on osa Peltacon ydintoimintaa. Tuotekehitysprojektit lähtevät aina asiakkaan tarpeesta, ja tuotteita kehitetään yhdessä loppukäyttäjien kanssa. Yrityksellä on monen vuoden kokemus koko tuotekehityksen ketjusta suunnittelusta tuotteen kaupallistamiseen saakka. Peltacon tuotekehityksen tuloksena markkinoilla on jo liki sata tuotetta, suurilta osin palo- ja pelastustoimen käytössä.

Peltacon henkilökunnalla on pitkä kokemus ja laaja-alainen osaaminen turvallisuusasioista. Palo- ja työturvallisuuden asiantuntijatalon henkilöstö koostuu 15 ammattilaisesta, joiden osaamista sekä ammattitaitoa Peltaco kehittää jatkuvasti.

Peltaco Oy:n toimitusjohtaja Pekka Suomi mainitsee turvallisuusalan haasteeksi osaavan henkilöstön löytämisen. RTK-Henkilöstöpalvelun Kuopion väen kanssa onkin jo useamman vuoden ajan lähdetty yhteistyössä etsimään Peltacon tiimiin sopivia ammattilaisia.

”Lähdimme etsimään teamiin sopivia henkilöitä, joista kouluttamalla ja perehdyttämällä saadaan hyviä osaajia. Tässä onnistuttiin todella hyvin. Olimme tilanteessa, jossa etsimme osaavaa väkeä suoraan omaan palvelukseen suorarekrytoinnin palvelun avulla ja tulokset olivat hyviä” – Pekka Suomi mainitsee yhteistyön laadusta.

”Yhdellä rekrykierroksella saatiin useampi osaaja, jolloin säästimme paljon aikaa ja vaivaa. Ajan säästymiselle annamme todella ison merkityksen.” – Suomi jatkaa.

Me RTK-Henkilöstöpalvelussa ymmärrämme saumattoman tilanneviestinnän tärkeyden rekrytointiprosessin aikana. Peltacon toimitusjohtaja Pekka Suomi mainitsee kommunikaation toimineen esimerkillisesti ja lisää vielä, että tiedonkulkemisella on suuri merkitys rekrytoinneissa. Oman yhteyshenkilön kanssa Suomi mainitsee linjojen pysyneen sopivan kuumina, jotta yrityksellä on tarkka tieto rekrytoinnin vaiheista.

Peltacon Suomi on ollut yhteistyöhön RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa tosi tyytyväinen ja voisi suositella ammattitaitoista rekrytointi-osaamista myös muille

”Tietysti ei pidä liikaa kehua, mutta yhteistyöhömme olemme tosi tyytyväisiä.” – Peltacon Pekka Suomi jatkaa.

Tutustu Peltacon tarjoamiin palo- ja työturvallisuuden ratkaisuihin tarkemmin:
www.peltaco.com sekäwww.peltacoshop.com

PELTACO – Turvallisuutta jo yli 30 vuotta

 

Henkilöstötarpeita?

Rekrytointiprosessi on mahdollista saada läpinäkyvänä ja tehokkaana.

Ota yhteyttä RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytoinnin asiantuntijaasi lähellä sinua ja me hoidamme loput.

Yhteystietomme löydät TÄSTÄ

Sijainnit

kartta karttamerkkikarttamerkkikarttamerkkikarttamerkkikarttamerkkikarttamerkkikarttamerkkikarttamerkkikarttamerkki