RTK-Henkilöstöpalvelu

 
 

Sahanlahti – ravintola, hotelli, saunat ja vierassatama

Maineikas ja perinteikäs matkailukeskus Sahanlahti sijaitsee upealla paikalla Puumalassa, vajaan tunnin ajomatkan päässä Savonlinnasta, Mikkelistä ja Imatralta. Uniikki ja kulttuurihistoriallisesti ainutlaatuinen sahaympäristö Saimaan rannalla ja nykyaikaisesti varustellut tilat luovat upean kokonaisuuden lomailuun ja juhlille.

Sahanlahti on palkittu Vuoden 2014 Etelä-Savon ruokamatkailuyrityksenä ja Sahanlahti on myös Vuoksen vesistöalueen vuoden vierassatama 2015.

Matkailukeskuksessa on kolme upeaa ravintolaa – á la carte ravintola Koskivahti, rento kesäravintola Rantamakasiini sekä tilausravintola Pajapirtti – joista löytyy varmasti jokaiselle jotain.

Sahanlahti Resort tarjoaa elämyksiä myös ravintola-alan ammattilaisille, koska kesäsesonkiin haetaan nyt vahvistuksia!

 

Tutustu avoimiin tehtäviin ja tule osaksi tarinaa!

 

Keittiön vuoromestari

Keittiön vuoromestarina toimiessasi vastaat kokonaisvaltaisesti á la carte -ravintola Koskivahdin keittiön toiminnoista yhdessä keittiömestarin kanssa.

Toivomme sinulta kokemusta ja näkemystä vastaavista tehtävistä sekä intohimoa ruoanlaittoa kohtaan. Tehtävässä haluat haastaa itsesi ja pystyt hektiseenkin työtahtiin laadusta tinkimättä.

TUTUSTU TARKEMMIN

 

Leipuri

Leivät sekä kahvilan suolaiset ja makeat leivonnaiset leivotaan päivittäin itse.

Työskentelet osana keittiön tiimiä, mutta vastaten itsenäisesti leipomotuotteiden valmistuksesta. Toivomme sinulta alan koulutusta tai vastaavaa työkokemusta sekä intohimoa leipurin työtä kohtaan.

TUTUSTU TARKEMMIN

 

Kokki

Kokkina olet tottunut rivakkaotteiseen ja ajoittain hektiseenkin työtahtiin. Kykenet tekemään töitä itsenäisesti ja monipuolisesti sekä ottamaan vastuuta asioiden hoitumisesta yksin ja yhdessä keittiötiimin kanssa.

Työskentelet aamiais-, lounas- ja a la carte- tarjoiluiden valmistuksessa Ravintola Koskivahdissa sekä rennossa Rantamakasiinin kesäravintolassa. Lisäksi työ sisältää kesäaikana järjestettävien yksityistilaisuuksien kuten häiden tarjoilun suunnittelua ja valmistusta. Haluat omalla toiminnallasi luoda hyvää yhteishenkeä ja elämyksiä niin asiakkaiden kuin koko ravintolahenkilökunnan keskuudessa.

TUTUSTU TARKEMMIN

 

á la carte -tarjoilija

Tarjoilijana tulet työskentelemään osana á la carte -ravintola Koskivahdin salitiimiä. Tehtäviisi kuuluu niin lounas- kuin á la carte ruokailijoidenkin asiakaspalvelu- ja tarjoilutehtävät sekä salin siisteydestä ja viihtyisyydestä huolehtiminen. Toivomme halua panostaa asiakaskokemuksiin sekä kiinnostusta gastronomiaa kohtaan.

Toivomme hakijoilta ravintolapuolen koulutusta ja työkokemusta monipuolisista tarjoilijan työtehtävistä sekä motivoitunutta asennetta työn tekoon.

TUTUSTU TARKEMMIN

Lisätietoja avoimista tehtävistä:

RTK-Henkilöstöpalvelu Varkaus
rekrytointivastaava Mari Laitinen
puh. 0400 480 613
mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti.

Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin.

Tutustu Sahanlahti Resortiin tarkemmin:

WWW

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE