Työelämän kohtaamisia Leppävirralla | Avoimet työpaikat

RTK-Henkilöstöpalvelu

 
 

Työelämän kohtaamisia Leppävirralla

Leppävirta sijaitsee keskellä kauneinta Järvi-Suomea noin 50 km Kuopiosta etelään. Monipuolisten harrastusmahdollisuuksien, kansainvälisten yritysten sekä perheystävällisten palveluiden kuntaa ympäröi ainutlaatuinen luonto, jossa on tilaa hengittää.

Mahdollisuuksien Leppävirta ja alueen yritykset tarjoavat urapolkusi seuraavan askeleen – koe työelämän kohtaamiset Leppävirralla.

Vieraile videolla koneistuksen alihankintaa toteuttavalla Supsetilla ja kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin, kuten maalämpöpumppuihin erikoistuneella Gebwellillä!

 

REKRY: Koneistaja, Supset Oy

Haemme Supset Oy:lle koneistajaa pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Tehtävissäsi toimit pääasiassa CNC-sorvilla, mutta osaamisesi pohjalta on mahdollisuus toimia myös muilla koneilla tarpeiden mukaan.

Työskentelet osana tiimiä ja hoidat asiakastilauksia, jotka vaihtelevat yksittäiskappaleista muutaman tuhannen sarjoihin. Sorvattavat kappaleet ovat kooltaan pääsääntöisesti käsin liikuteltavia.

Koneistajat hoitavat itse myös ohjelmoinnin, johon saat tarvittaessa apua muulta tiimiltä. Ohjelmointikielenä on Fanuc, jonka aiempi tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.

Aiempi kokemus vastaavasta työstä lasketaan hakijalle eduksi, mutta tärkeimpänä ominaisuutena pidämme yhteistyökykyä, tarkkuutta, täsmällisyyttä sekä asennetta ja halua oppia uusia taitoja.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin ma-pe HR asiantuntija Mari Laitinen puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

LUE LISÄÄ JA HAE!

 

Kipinää työurallesi Gebwellin tiimissä

Olisitko sinä kiinnostunut työskentelemään Gebwellillä? Oletko vielä uransa alkutaipaletta taittava innokas tekijä tai jo alan kokenut konkari? Kummin vain, jatkahan lukemista!

Gebwellillä voit työskennellä monipuolisesti lämmönjakokeskustuotannon eri työtehtävissä kuten esimerkiksi laitekokoonpanossa, hitsaus- ja metallitöissä, koeponnistajana, varastotyöntekijänä, sähkö- tai lvi-asentajana.

Eduksi luetaan soveltuva pohjakoulutus ja/tai työkokemus esim. metalli-, talonrakennus-, autonasentajan-, talotekniikan alalta tai muu teknisen alan osaaminen ja harrastuneisuus.

Sovit hyvin mukaan työporukkaan jos olet reipas, ahkera ja tarkka työssäsi ja omaat hyvät tiimitaidot, ja sinulla on valmius 2-vuorotyöhön.

Työn vaativuus vaihtelee tehtävän mukaan, joten laita avoin hakemus ja kerro kiinnostuksestasi ja toiveistasi työlle. Olemme sinuun yhteydessä sopivan työmahdollisuuden avauduttua Gebwellin tiimissä.

Lisätietoja hausta antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 0400480613

LUE LISÄÄ JA HAE!

Kiinnostuitko, mutta et ehdi laittaa hakemustasi?

Jätä alla RTK-Henkilöstöpalvelulle yhteystietosi – olemme sinuun yhteydessä ja kartoitamme sopivat uramahdollisuudet juuri sinulle!

Työelämän kohtaamisia Leppävirralla rakentamassa:

 

Rekrytointiyhteistyössä RTK-Henkilöstöpalvelu

Tutustu Leppävirran alueen ja muun Suomen avoimiin työpaikkoihimme

 

Koti Leppävirralla – hyödylliset linkit muuttajalle

Tietoa uudelle asukkaalle

Vapaat tontit asumisen unelmiin