Tule töihin elämysten eturiviin|UROS LIVE | RTK-Palvelu | Rekrytointi

RTK-Henkilöstöpalvelu

TULE TÖIHIN ELÄMYSTEN ETURIVIIN

 
 

TULE TÖIHIN ELÄMYSTEN ETURIVIIN

UROS LIVE valmistuu joulukuussa 2021 ja areenalle mahtuu jopa yli 15.000 katsojaa. Kokonaisuus on Euroopan ensimmäinen uuden sukupolven elämyskeskus, joka vastaa monipuolisesti erilaisista urheilu-, viihde- ja kongressitapahtumista. UROS LIVE -areenalle kiinteistöpalvelut toimittaa RTK-Palvelu.

Tarjolla on nyt kymmeniä upeita työmahdollisuuksia UROS LIVE -areenan modernissa ja mielenkiintoisessa työympäristössä kiinteistöpalveluiden parissa. Työtehtäviä on sekä kiinteistö-/jäähuollon ja siivouksen tehtävissä niin alan ammattilaisille kuin kiinteistöpalvelualasta kiinnostuneille.

Ota siis askel kohti uutta uraa jossa olet osaltasi avainroolissa mahdollistamassa miljoonien kävijöiden ikimuistoiset elämykset – tutustu työmahdollisuuksin tarkemmin alla, löydä juuri Sinulle sopivin paikka ja monta syytä innostua!

 

KIINTEISTÖHUOLLON TYÖTEHTÄVÄT

Oletko kiinteistöhuollon työtehtävissä jo kyntesi näyttänyt osaaja valmiina uusiin haasteisiin Suomen moderneimman monitoimiareenan kirkkaissa valoissa?

Etsimme nyt RTK-Palvelulle UROS Live -areenan kiinteistöhuollon tiimiin kokoaikaisia KIINTEISTÖHUOLTOTYÖNTEKIJÖITÄ.

Perinteisen sisä- ja ulkokiinteistöhuollon lisäksi kiinteistöhuollon tiimi tulee vastaamaan myös areenan kaukaloiden jäähuollosta UROS LIVE -areenan kenttämestarin alaisuudessa – hakijoilta edellytetään siis aitoa innokkuutta ja valmiutta opetella uutta jäähoidon työtehtävien muodossa. Tehtäviin tarjotaan kattava perehdytys ja aiempi kokemus jäähoidosta ei ole edellytys.

LUE LISÄÄ TYÖMAHDOLLISUUDESTA JA JÄTÄ HAKEMUS TÄSTÄ!

 

SÄHKÖ-/HUOLTOASENTAJA

Oletko sähköautomaation ja kunnossapidon ammattilainen valmiina uusiin haasteisiin Suomen moderneimman monitoimiareenan kirkkaissa valoissa?

Etsimme nyt RTK-Palvelulle UROS Live -areenan kiinteistöhuollon tiimiin kokoaikaista SÄHKÖ-/HUOLTOASENTAJAA.

Roolissa tulet vastaaman UROS LIVE -areenan päivittäisistä sähköasennuksista, kunnossapitotehtävistä ja automaatiosta sekä tapahtumiin liittyvistä sähkökeskustöistä. Tarvittaessa tulet osallistumaan myös muihin kohteen kiinteistöhuollon tehtäviin yhdessä muun kiinteistöhuollon tiimin kanssa.

LUE LISÄÄ TYÖMAHDOLLISUUDESTA JA JÄTÄ HAKEMUS TÄSTÄ!

 

KOKOAIKAISIA SIIVOOJIA

Etsimme RTK-Palvelun UROS LIVE -areenan siivoustiimiin kokoaikaisia SIIVOOJIA.

Osana RTK-Palvelun areenan siivoustiimiä tulet vastaamaan osaltasi miljoonien tapahtumakävijöiden viihtyvyydestä kiinteistön siisteyden varmistamalla. Työtehtäviisi tulee kuulumaan areenan katsomoiden ja sosiaali- ja toimistotilojen monipuoliset siivoustehtävät.

Jos olet jo kokenut siivousalan ammattilainen, joka etsii lisävastuuta, on sinulla mahdollisuus toimia UROS LIVE -areenan siivoustiimin ryhmän vanhimman roolissa.

LUE LISÄÄ TYÖMAHDOLLISUUDESTA JA JÄTÄ HAKEMUS TÄSTÄ!

 

TAPAHTUMA- JA KEIKKASIIVOOJIA

Etsimme RTK-Palvelun Tampereen toimipisteelle lukuisia TAPAHTUMA- JA KEIKKASIIVOOJIA.

Osana RTK-Palvelun Tampereen siivouksen keikkatiimiä tulet osallistumaan UROS LIVE -areenan tapahtumien siivouksiin tarvittaessa töihin kutsuttaessa. Keikkasiivoojille tarjotaan työtä myös Tampereen muissa siivouskohteissa. Tämä työ sopiikin mainiosti lisätyötä etsiville ja opiskelijoille – työajat voidaan räätälöidä elämäntilanteeseesi sopiviksi. Hakijan eduksi luetaan B-luokan ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Voit olla jo kokenut siivousalan konkari tai alan tehtävistä kiinnostunut tekijä – tehtäviin tarjotaan kattava perehdytys ja RTK-Palvelun esimiesten ja kollegoiden tuki turvaa päivittäisessä työssäsi menestymisen.

Valitut henkilöt työllistyvät kauttamme vuokratyösuhteeseen tarvittaessa töihin kutsuttavana.

LUE LISÄÄ TYÖMAHDOLLISUUDESTA JA JÄTÄ HAKEMUS TÄSTÄ!

 

 

RTK-PALVELU TYÖNANTAJANA

RTK-Palvelu Oy  on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. RTK-Palvelu työllistää yli 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä ympäri Suomen. RTK-Palvelu Oy on osa Contineo-konserniyhtiötä. Contineo-konserniin kuuluvat myös RTK-Henkilöstöpalvelu Oy sekä Rauman Lukko Oy.

RTK-Palvelu pitää huolta henkilöstönsä osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. RTK-Palvelu pyrkii siihen, että työntekijät työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konserniyrityksen henkilöstöedut.

Osana RTK-Palvelun tiimiä saat käyttöösi nykyaikaiset työkalut ja ammattitaitoisen työyhteisön, joka tukee Sinua päivittäisessä työssäsi menestyäksesi.

Tutustu RTK-Palvelun uratarinoihin TÄSTÄ ja löydä monta syytä innostua!

Kuvien lähde: Copyright SRV/Libeskind/Tomorrow