Yrityksille - RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Millaista osaamista saisi olla?

 
 

Millaista osaamista saisi olla?

Tehokasta ja reilua henkilöstöpalvelua

RTK-Henkilöstöpalvelu on täysin kotimainen, monipuolisesti palveleva henkilöstöalan asiantuntijasi, jolta saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua. Toimintamme kulmakiviä ovat henkilöstöpalveluiden tuottaminen henkilökohtaisella, luotettavalla ja mutkattomalla otteella.

Olemme jo yli 15 vuoden ajan palvelleet yritysasiakkaitamme ympäri Suomea teollisuuden, logistiikan, varastoinnin, rakentamisen, talotekniikan, palvelualojen sekä toimisto- ja taloushallinnon osaajien löytämiseksi. Tunnemme toiminta-alueidemme osaajamarkkinat ja työllistämme osaavia tekijöitä sekä tuotanto- että toimihenkilötehtäviin.

Jatkuva pyrkimyksemme on olla vaikutusalueellamme aktiivisin työllistäjä ja henkilöstöpalveluiden asiantuntija. Asiakkaidemme tarpeiden mukaan skaalautuva palvelukattauksemme koostuukin nykyaikaisimmista rekrytoinnin tavoista ja kanavista.

Ota yhteyttä kaikissa rekrytointitarpeissasi!

Kokemuksia

meistä

Lue, mitä asiakkaat arvostavat yhteistyössämme

Lue lisää

Tutustu palveluvalikoimaamme ja löydä monta syytä innostua!

 

Henkilöstövuokraus

Henkilöstön määrän tarve saattaa vaihdella lyhyellä aikavälillä suurestikin. Työntekijän palkkaaminen on aina iso päätös, ja siihen liittyviä riskejä on mahdollista madaltaa henkilöstövuokrauksella.

Henkilöstövuokraus sopii monenlaisille yrityksille, koosta riippumatta. Kokonaisvaltaisen palvelumme avulla löydät joustavasti sopivan asiantuntijan vetämään projektia, ahkeran työntekijän tuotantoon tai muut toivomasi lisäkäsiparit täydentämään sujuvampaa arkea ja yrityksesi menestymistä.

Lue lisää

 

Rekrytointipalvelut

Rekrytoinnin asiantuntijamme ovat käytössäsi myös silloin, kun olet rekrytoimassa lisää vakituista työvoimaa vahvistamaan yrityksesi toimintoja.

Räätälöimme palvelumme aina juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Voimme hoitaa puolestasi koko rekrytointiprosessin tai auttaa sinua suorittamalla luotettavia henkilöarviointeja tai muita rekrytointiprosessin osa-alueita. Palvelemme sinua kaikissa rekrytointitarpeissasi suorittavista tehtävistä aina ylempien toimihenkilöiden rekrytointeihin asti.

Lue lisää

 

Suorahaku / headhunting

Suorahaku sopii erinomaisesti erilaisille yrityksille toimialasta tai koosta riippumatta. Kokonaisuus on toimiva rekrytoinnin ratkaisu tilanteeseen, jossa perinteinen ilmoitushaku työnhakualustoilla ja muissa kanavissa ei tuota toivottua lopputulosta.

Suorahaku sopii erityisesti asiantuntija- ja johtotason rekrytointeihin, jotka pitävät sisällään tarkkoja vaatimuksia henkilön osaamiseen, kokemukseen tai taitotasoon liittyen.

Lue lisää

 

Henkilöarvioinnit

Koulutetuilla rekrytoinnin asiantuntijoillamme on käytössä useita luotettavia kompetenssipohjaisia arviointimenetelmiä ja -työkaluja.

Sopivien arviointimenetelmien valinnalla saat lisävarmuutta tärkeisiin rekrytointeihisi. Lisäksi henkilöarviointia voi hyödyntää työntekijöiden johtamisessa, kehittämisessä ja motivoinnissa.

Lue lisää

 

RekryKoulutukset

Työelämä on suuressa murroksessa. Teknologia muovaa monia toimenkuvia ja samalla syntyy täysin uusia osaamisalueita.

RekryKoulutus on oivallinen keino kouluttaa yritykseen työntekijöitä tilanteessa, jossa erityistä ammatillista osaamista vaativaan rooliin on haastava löytää työntekijöitä.

Lue lisää

 

RekryMarkkinointi

Rekrymarkkinointi tarkoittaa tuloksellista yrityksen positiivisen työnantajamielikuvan ja vetovoimaisuuden lisäämistä oman toimialan ammattilais- ja asiakasverkoston sisällä.

Rekrymarkkinointi rakentuu yrityksen työyhteisön tarinan ympärille, jonka tulokset on helposti mitattavissa saatujen laadukkaiden työhakemusten määränä.

Lue lisää

 

Kansainvälinen rekrytointi

RTK-Henkilöstöpalvelun kansainvälisen rekrytoinnin ammattilaisten käsissä pääset kartoittamaan yritykseesi sopivaa osaamista ulkomailta. Kansainväliset osaajat ovat tukemassa organisaation kehittymistä – tarjoten mahdollisuuden myös tulevaisuuden kasvun askeleisiin.

Vahvan kotimaisen henkilöstöpalveluosaamisemme tukena meillä on kansainvälisen rekrytoinnin asiantuntijat, luotettava globaali verkosto ja tarkoin valitut kontaktit, joilla mahdollistamme sopivien osaajien tavoittamisen.

Lue lisää

 

Työntutkimus ja alihankinnan ratkaisut

Alihankinta mahdollistaa olemassa olevan toiminnan tehostamisen, ja on apuna yrityksesi kasvussa. Kehitämme, resursoimme ja suunnittelemme alihankintana asiakkaillemme erilaisia prosesseja sekä liiketoiminnan osia.

Työntutkimus toimii peruspilarina onnistuneelle yhteistyölle, ja se toteutetaan aina kustomoidusti asiakkaan tarpeen mukaan.

Lue lisää

 

Reilu kumppani

Meillä on oikeus käyttää Reiluja vuokratöitä -tunnusta. Tämä tarkoittaa sitä, että huolehdimme sekä asiakasyritystemme että työntekijöidemme eduista. Tavoitteemme on yhdistää onnistuneesti työ ja siihen parhaiten sopiva työntekijä.

Yrityksille olemme pitkäaikainen kumppani, joka kehittää palvelujaan asiakaslähtöisesti.

Henkilöstötarpeita?

Ota yhteyttä, ehdota tapaamista tai piipahda käymään

Tai laita viesti, niin olemme yhteydessä sinuun