RTK-Henkilöstöpalvelu

Haussa parhaat tekijät?

 
 

Haussa parhaat tekijät?

Tehokasta rekrytointia reilusti ja luotettavasti

Palvelemme asiakasyrityksiämme ympäri Suomen osaajien löytämiseksi. Autamme yrityksiä löytämään työntekijöitä valtakunnallisesti, tehokkaalla ja reilulla tavalla. Perehdymme huolellisesti liiketoimintasi tarpeisiin ja valitsemme niihin sopivimmat menetelmät.

Meillä on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus muun muassa teollisuuden, logistiikan, rakentamisen, palveluiden sekä toimisto- ja taloushallinnon aloilta. Käytännön ymmärrys eri toimialoista on vahvuutemme – henkilöstöhallinnan käytännön haasteet ja mahdollisuudet ovat ydinosaamistamme.

Alan asiantuntijoista koostuva tiimimme auttaa sinua rekrytoimaan yhtä lailla toimihenkilöt kuin suorittavan tason tekijät. Toimipisteitämme löydät viideltä paikkakunnalta ja palvelemme kattavasti koko maassa. Autamme sinua menestymään löytämällä oikeat työntekijät oikeisiin työtehtäviin.

Täytämme henkilöstötarpeesi:

Tutustu palveluvalikoimaamme

 

Henkilöstövuokraus

Työntekijän palkkaaminen on aina iso päätös. Palkkauksen riskit pienenevät henkilöstövuokrauksen avulla. Se sopii yrityksille, joilla työvoiman tarve vaihtelee lyhyellä aikavälillä. Autamme sinua löytämään tarkan työntekijän tuotantoon, sopivan asiantuntijan vetämään projektia tai muut toivomasi lisäkäsiparit.

 

LUE LISÄÄ >>

 

Suorarekrytointi

Kun etsit vakituista työvoimaa, räätälöimme palvelumme liiketoimintasi tarpeisiin sopivaksi. Hoidamme puolestasi koko rekrytointiprosessin tai autamme sinua haluamassasi suorarekrytoinnin vaiheessa. Palvelemme sinua kaikissa rekrytointitarpeissasi suorittavista tehtävistä aina ylempien toimihenkilöiden rekrytointeihin asti.

 

LUE LISÄÄ >>

 

Headhunting tavoittaa passiiviset työnhakijat. Kun perinteinen haku ei tuota toivottua lopputulosta, headhunting on toimiva rekrytoinnin ratkaisu. Se sopii erityisesti asiantuntija- ja johtotason rekrytointeihin, joissa on tarkkoja vaatimuksia osaamiseen, kokemukseen tai taitotasoon liittyen. Räätälöimme palvelumme kaikille, yrityksesi toimialasta tai koosta riippumatta.

 

LUE LISÄÄ >>

 

Henkilöarvioinnit

Kun haluat arvioida hakijoiden tai työntekijöiden soveltuvuutta, henkilöarviointi on tehokas työkalu. Se sopii myös kehittämisen ja motivoinnin tueksi. Kun tunnet ihmisten vahvuudet ja kehitystarpeet, saat lisävarmuutta rekrytointeihin sekä johtamiseen. Koulutetuilla rekrytoinnin asiantuntijoillamme on käytössä useita luotettavia, kompetenssipohjaisia arviointimenetelmiä ja -työkaluja.

LUE LISÄÄ >>

 

Oppilaitosyhteistyö

Jos päteviä osaajaa ei löydy, yksi keino on kouluttaa sopivat työntekijät. Koulutuksiemme avulla saat juuri sen tietotaidon, mitä yritys tarvitsee. Näin saat erityistä ammatillista osaamista vaativat roolit täytettyä, rekrytoimalla henkilöt koulutuksen jälkeen. Koulutus sopii kattavan oppilaitosyhteistyömme ansiosta kaikenkokoisille yrityksille toimialasta riippumatta.

 

LUE LISÄÄ >>

 

Rekrymarkkinointi

Oikean työnantajamielikuvan myyminen sopiville työnhakijoille on haastavaa. Rekrymarkkinointimme avulla vahvistamme yrityksesi vetovoimaisuutta oman toimialasi sisällä. Oikein kohdennetulla rekrymarkkinoinnilla varmistat, että yrityksesi tavoittaa potentiaaliset ammattilaiset oikeista kanavista – myös ne osaajat, jotka eivät aktiivisesti ole hakemassa uutta työpaikkaa.

 

LUE LISÄÄ >>

 

Kansainvälinen rekrytointi

Kansainväliset osaajat tukevat yrityksesi kehittymistä ja tulevaisuuden kasvua. Asiantuntijamme auttavat kartoittamaan tavoitteitasi tukevaa osaamista ulkomailta. Kansainvälisen rekrytoinnin osaamisen lisäksi meillä on luotettava globaali verkosto. Tarkoin valittujen kontaktiemme avulla tavoitamme juuri sinulle sopivat osaajat.

 

LUE LISÄÄ >>

 

Alihankinta

Toisinaan on kustannustehokkaampaa hankkia erityisosaamisen yrityksen ulkopuolelta. Huolehdimme koko prosessista tai haluamastasi tuotannon tai liiketoiminnan osa-alueesta, kuten logistisesta ratkaisusta tai varastoinnista. Alihankinta auttaa yritystäsi kasvamaan tehostamalla olemassa olevaa toimintaa ja sen laatua. Kartoitamme tilanteen ja kirkastamme tavoitteet, yhteistyössä sinun kanssasi.

 

LUE LISÄÄ >>

 

Muutosturva

Joskus yritys voi joutua irtisanomaan työntekijöitä tuotannollisista tai taloudellisista syistä. Muutosturva on lakisääteinen palvelu, jossa irtisanotulle tarjotaan työllistymistä edistävä valmennus. Monet yritykset tarjoavat valmennusta kaikille irtisanotuille, vaikka laki ei siihen velvoita. Käymme kanssasi läpi yrityksellesi sopivat valmennusvaihtoehdot ja toimimme kumppaninasi muutostilanteessa. Palvelumme avulla työnantaja voi vastuullisesti ja lain velvoitteen mukaisesti hoitaa irtisanottavien työntekijöiden muutosturvan edellyttämät toimenpiteet.

 

LUE LISÄÄ >>

Asiakkaidemme kokemuksia meistä

Yli 20 vuoden kokemuksen myötä meillä on vahva käytännön ymmärrys henkilöstöpalvelualasta. Autamme kaikenkokoisia yrityksiä rekrytoinnissa ja henkilöstövuokrauksessa. Lue referensseistä, mitä asioita asiakkaamme meissä arvostavat.

 

Lue lisää