Yrityksille - RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Tekijät työllesi

Laaja ja monipuolinen työnhakijarekisteri Toimintavarma rekrytointiprosessi Nopeat ja laadukkaat palvelut Henkilöstötarpeiden tuntemus
 
 

Tekijät työllesi

Laaja ja monipuolinen työnhakijarekisteri

Toimintavarma rekrytointiprosessi

Nopeat ja laadukkaat palvelut

Henkilöstötarpeiden tuntemus

Tehokasta ja reilua henkilöstöpalvelua

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva henkilöstöalan asiantuntijasi, jolta saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua.

Ota yhteyttä kaikissa rekrytointitarpeissasi! Olemme kumppani, joka tuntee paikkakuntasi työvoimatilanteen ja löydät avullamme osaajia monelle eri toimialalle – osaavasti, nopeasti ja luotettavasti.

Tutustu videolta, mitä asiakkaamme arvostavat yhteistyössämme:

Kokemuksia

meistä

Lue, mitä asiakkaat arvostavat yhteistyössämme

Lue lisää

Tutustu palveluvalikoimaamme ja löydä monta syytä innostua!

 

Millaisen osaajan tarvitset?

Henkilöstön tarpeesi saattaa vaihdella suurestikin kysynnän mukaan, tai tarvitset yllättäen työntekijällesi väliaikaisen sijaisen. Tarvittaessa etsimme sinulle myös vakituista henkilökuntaa sekä järjestämme rekrykoulutuksia, mikäli sopivia osaajia ei ole tarjolla.

Toimintamme kulmakiviä ovat henkilöstöpalveluiden tuottaminen henkilökohtaisella sekä luotettavalla otteella. Tunnemme toiminta-alueidemme työntekijämarkkinat sekä olemme verkostoituneet laajasti paikallisen elinkeinoelämän eri toimijoiden keskuuteen. Olemme aktiivisin työllistäjä vaikutusalueellamme ja palvelukattauksemme koostuu nykyaikaisimmista rekrytoinnin tavoista ja kanavista.

 

Henkilöstövuokraus

Välitämme työntekijöitä useille eri toimialoille. Löydät kauttamme osaajan esimerkiksi teollisuuteen, logistiikkaan ja varastointiin, rakentamiseen, talotekniikkaan, palveluihin sekä toimisto- ja taloushallintotehtäviin.

Työntekijä on sopimussuhteessa kanssamme, joten sinun ei tarvitse huolehtia lakisääteisistä työnantajavelvoitteista, kuten palkanmaksusta tai työterveyshuollosta. Sinun vastuullesi jäävät työtehtäviin ja työturvallisuuteen perehdyttäminen sekä työnjohto.

Lue lisää

 

Rekrytointipalvelut

Rekrytoinnin asiantuntijamme ovat käytössäsi myös silloin, kun olet rekrytoimassa lisää vakituista työvoimaa vahvistamaan yrityksesi toimintoja.

Räätälöimme palvelumme aina juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Voimme hoitaa puolestasi koko rekrytointiprosessin tai auttaa sinua suorittamalla luotettavia henkilöarviointeja tai muita rekrytointiprosessin osa-alueita. Palvelemme sinua kaikissa rekrytointitarpeissasi suorittavista tehtävistä aina ylempien toimihenkilöiden rekrytointeihin asti.

Lue lisää

 

Henkilöarvioinnit

Koulutetuilla rekrytoinnin asiantuntijoillamme on käytössä useita luotettavia kompetenssipohjaisia arviointimenetelmiä ja -työkaluja.

Sopivien arviointimenetelmien valinnalla saat lisävarmuutta tärkeisiin rekrytointeihisi. Lisäksi henkilöarviointia voi hyödyntää työntekijöiden johtamisessa, kehittämisessä ja motivoinnissa.

Lue lisää

 

RekryKoulutukset

Mikäli tarvitset lisää työvoimaa, eikä päteviä osaajia löydy tai työvoimaa tulisi ensin kouluttaa, ratkaisu voi olla RTK-Henkilöstöpalvelun järjestämä rekrytointikoulutus.

Meillä on olemassa oleva toimiva malli ja aktiiviset suhteet moniin oppilaitoksiin sekä TE-toimiston ja Ely-keskuksen kaltaisiin julkisen sektorin toimijoihin.

Halutessasi saat koko palvelun avaimet käteen -periaatteella: organisoimme tarvittavan koulutuksen, haemme mahdollista tukirahoitusta ja toimitamme yrityksellesi uutta koulutettua henkilökuntaa.

Lue lisää

 

RekryMarkkinointi

Rekrymarkkinointi tarkoittaa tuloksellista yrityksen positiivisen työnantajamielikuvan ja vetovoimaisuuden lisäämistä oman toimialan ammattilais- ja asiakasverkoston sisällä.

Rekrymarkkinointi rakentuu yrityksen työyhteisön tarinan ympärille, jonka tulokset on helposti mitattavissa saatujen laadukkaiden työhakemusten määränä.

Lue lisää

 

Kansainvälinen rekrytointi

RTK-Henkilöstöpalvelun kansainvälisen rekrytoinnin ammattilaisten käsissä pääset kartoittamaan yritykseesi sopivaa osaamista ulkomailta. Kansainväliset osaajat ovat tukemassa organisaation kehittymistä – tarjoten mahdollisuuden myös tulevaisuuden kasvun askeleisiin.

Vahvan kotimaisen henkilöstöpalveluosaamisemme tukena meillä on kansainvälisen rekrytoinnin asiantuntijat, luotettava globaali verkosto ja tarkoin valitut kontaktit, joilla mahdollistamme sopivien osaajien tavoittamisen.

Lue lisää

 

Alihankinnan ratkaisut

Alihankinta mahdollistaa olemassa olevan toiminnan tehostamisen, ja on apuna yrityksesi kasvussa. Kehitämme, resursoimme ja suunnittelemme alihankintana asiakkaillemme erilaisia prosesseja sekä liiketoiminnan osia.

Työntutkimus toimii peruspilarina onnistuneelle yhteistyölle, ja se toteutetaan aina kustomoidusti asiakkaan tarpeen mukaan.

Lue lisää

 

Reilu kumppani

Meillä on oikeus käyttää Reiluja vuokratöitä -tunnusta. Tämä tarkoittaa sitä, että huolehdimme sekä asiakasyritystemme että työntekijöidemme eduista. Tavoitteemme on yhdistää onnistuneesti työ ja siihen parhaiten sopiva työntekijä.

Yrityksille olemme pitkäaikainen kumppani, joka kehittää palvelujaan asiakaslähtöisesti.

Henkilöstötarpeita?

Ota yhteyttä, ehdota tapaamista tai pyydä tarjous

Tai laita viesti, niin olemme yhteydessä sinuun

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.