Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Täytä avoin hakemus Jätä videohakemuksesi

Kaikki toimialat Rakennus, talotekniikka ja maanrakennus Hotelli-, ravintola- ja vapaa-ajan palvelut Teollisuus, tuotanto ja asennus/huolto Kauppa- ja palveluala Kiinteistönhuolto ja siivous Myynti ja markkinointi Toimisto, taloushallinto ja ICT Logistiikka, kuljetus ja varasto Maatalous, luonto- ja ympäristöalat Sosiaali- ja terveysala

TyöpaikkaToimialaAlueKaupunkiHaku päättyy
Rakennusmiehiä ja rakennusapumiehiäRakennus, talotekniikka ja maanrakennusSatakuntaSatakunta

Rakennusmiehiä ja rakennusapumiehiä

Työn sijainti:
Satakunta, Satakunta

Rakennusmiehiä ja rakennusapumiehiä

Haemme rakennustyöntekijöitä jo olemassa oleviin sekä tuleviin rakennustyökohteisiin Satakunnan alueella. Tehtävien palkkaus rakennusalan työehtosopimuksen mukaisesti tehtävän sekä rakennusalan kokemuksen mukaan.

Mikäli olet täysi-ikäinen, sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti, omaat valmiuden itsenäiseen työskentelyyn
ja olet oma-aloitteinen sekä positiivisella asenteella varustettu, niin jätä tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Ota yhteyttä: Tuomas Kaukomies, 044 412 4366 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.Haku päättyy:
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika:
Paikkojen lukumäärä:
Palkka: TES/kokemus

Hae tätä paikkaa

Avoin hakemus

Avoin hakemus

Työn sijainti:
,

Etsimme jatkuvasti eri alojen ammattilaisia ja tulevaisuuden tekijöitä sekä toimihenkilö- että työntekijätehtäviin.

Monet avoimista työpaikoistamme eivät koskaan päädy julkiseen hakuun, sillä pyrimme löytämään sopivat tekijät ensimmäiseksi avoimista hakemuksistamme. Täytä avoin hakemus ja me olemme yhteydessä Sinuun, kun meillä on tarjota Sinun osaamistasi vastaava tehtävä.

Haku päättyy:
Työ alkaa:
Työsuhde:
Työaika:
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

Open Application

Open Application

Työn sijainti:
,
We, in RTK-Henkilöstöpalvelu, are constantly looking for professionals of all kinds of fields of work. Many job opportunities never end up being opened for public, because the first step we do to fill up the search is going through our open applications.

So, fill in your open application and we will contact you, when the perfect work opportunity opens up near you!

Are looking for the perfect profession, or the perfect professional?

In RTK-Henkilöstöpalvelu, we get excited when we find the perfect job opportunities for our applicants and the most suitable professionals for our client companies. And how do we do it? Quickly, reliably and competently.

Our operations are based on a genuine understanding of our clients’ needs and long-term partnerships. We invest in genuinely local services. Our offices are located in Vantaa, Tampere, Rauma, Lahti, Mikkeli, Joensuu, Kuopio, Varkaus and Oulu, Finland.

Find more information and opportunities for excitement on our website at www.rtkhenkilostopalvelu.fi/en.

Haku päättyy:
Työ alkaa:
Työsuhde:
Työaika:
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Tuotantotyöntekijä (puutuoteteollisuus)Teollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoLappiTornio31.12.2021 23:59

Tuotantotyöntekijä (puutuoteteollisuus)

Työn sijainti:
Lappi, Tornio

Haemme asiakkaallemme Tornioon tuotantotyöntekijää puutuoteteollisuuden tehtävien pariin.

Työpäiväsi pitävät sisällään esimerkiksi puukappaleiden katkomista, mittaamista ja naulaamista. Tartut työtehtäviisi käsityökaluja apuna käyttäen. Aikaisempi kokemus- tai koulutustausta teollisuuden alalta tai rakennuspuolelta katsotaan hakijalle eduksi, mutta tärkeimmässä roolissa on kuitenkin hyvä asenne ja työmotivaatio.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä peruskuntoa. Lisäksi edellytämme hakijalta itsenäisiä ja huolellisia työotteita.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin ja yhdessä vuorossa, viikkotyöaika on 40 tuntia. Palkkaus on mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimuksen mukainen.

Työsuhde solmitaan aluksi vuokratyösuhteena RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa. Huolehdimme työarjessasi hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi muun muassa liikuntaetujen ja terveyshuollon muodossa. 

Löytyykö sinulta motivaatiota ja intoa työntekoon? Tartu mahdollisuuteen löytää pitkäaikainen työpaikka, ja lähetä hakemuksesi jo tänään! Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa, ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, viimeistään tammikuun alussa.

Lisätietoja antaa arkisin klo 9-15 Daniel Hakso RTK-Henkilöstöpalvelusta, p. 044 4124143 tai daniel.hakso@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 31.12.2021 23:59
Työ alkaa: Tammikuun alussa
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

SähköasentajaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-SavoKuopio, Siilinjärvi, Suonenjoki31.12.2021 23:59

Sähköasentaja

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio, Siilinjärvi, Suonenjoki

Asiakkaamme työskentelee Kuopion seudulla teollisuuskiinteistöjen sähköasennus- ja huoltotöissä.
Nyt heillä olisi tarvetta löytää lisää ammattitaitoisia tekijöitä, jotka kykenevät toimimaan ja saavat toimia itsenäisesti kohteissa.

Työtä on hyville tekijöille pidemmäksikin aikaa, kohteiden vaihtuessa tarpeiden mukaan. Työtä tehdään päivävuorossa, kokopäiväisesti.
Oman auton käyttömahdollisuus lasketaan eduksi, mutta ei ole pakollista.

Etsimme jo hieman enemmän työkokemusta omaavia tekijöitä, joilla on hyvä kuvienlukutaito.

Tehtävä edellyttää voimassaolevia työturvallisuus-, tulityö- ja sähkötyöturvallisuuskorttia. Paikkaa voi hakea, vaikka kortteja ei voimassa olisikaan, mutta ne tulee suorittaa voimaan ennen töiden aloittamista.

Jos olet etsimämme tekijä ja sinua kiinnostaa mielenkiintoiset, vastuulliset ja vaihtuvat teollisuuskohteet, niin hae paikkaa pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta.
Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-15  Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai

susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 31.12.2021 23:59
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 6 - 12 kk
Paikkojen lukumäärä: 2
Palkka: sop. mukaan

Hae tätä paikkaa

Varhaisjakajia Savon alueelleKauppa- ja palvelualaPohjois-SavoPohjois-Savo, Iisalmi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Siilinjärvi, Suonenjoki, Varkaus31.12.2021 23:59

Varhaisjakajia Savon alueelle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Pohjois-Savo, Iisalmi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Siilinjärvi, Suonenjoki, Varkaus

Haemme varhaisjakajia Savoon seuraaville paikkakunnille; Varkaus, Pieksämäki, Kuopio, Siilinjärvi, Suonenjoki ja Iisalmi. 

Jakelusepät vaalii perinteistä käsityötä jakaen tuotteet kultasepän tarkkuudella oikeille vastaanottajille.

Katso videolta, mitä varhaisjakajat kertovat työskentelystä Jakelusepillä: 
https://www.youtube.com/watch?v=CTdWFtV1RGo

Tehtävän palkkaus muodostuu pohjapalkasta, jaettavien yksiköiden määrästä sekä yölisästä, jolloin kokonaispalkkaukseksi muodostuu noin 11 €/h. Lisäksi maksetaan verohallinnon ohjeistuksen mukainen kilometrikorvaus oman auton käytöstä. Työsopimuksessa noudatetaan jakelijoiden työehtosopimusta. 
Etsimme nyt jakajia joustavilla tunneilla tehtäviin, joko vakinaisiin tai lyhyempikestoisiin työsuhteisiin.

Varhaisjakajan työpäivä alkaa, kun kaikki alueen yhteisjakelussa mukana olevat lehdet on kuljetettu painoista jakelulle. Alueesta riippuen jakelut alkavat yleensä yöllä klo 01-03, ja päättyvät noin klo 06-07. Varhaisjakajat työskentelevät keskimäärin 3-4 tuntia yössä. 

Jakajan työ sopii monenlaiseen elämätilanteeseen tai lisätyöksi esimerkiksi muun osa-aikatyön, opiskelun tai kotivanhemmuuden rinnalle. Työtehtävä ei vaadi pohjakoulutusta, mutta edellyttää hakijoilta täysi-ikäisyyttä sekä voimassa olevaa ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.  

Työ on itsenäistä jakopiireittäin tehtävää työtä niin omakotitalo-, rivitalo- kuin kerrostaloalueilla, joten toivomme vastuullista työotetta, positiivista asennetta sekä hyvää fyysistä kestävyyttä säässä kuin säässä. Työssä ihmiskontaktien määrä on vähäinentyössä käytetään jakokäsineitä sekä huolehdimme hyvästä hygieniasta, joten varhaisjakajan työ on turvallista poikkeusoloista huolimatta. 

Varhaisjakajan työkaluna toimii sähköinen jakokirja eli älypuhelinohjelma, josta reittien osoitteet ja tilaustiedot ovat luettavissaMyös tiedottaminen ja jakelun etenemisen seuranta tapahtuu sähköisen jakokirjan avulla. Saat työtehtäviin sekä järjestelmiin perehdytyksen, ja tukenasi on myös jakelupäivystäjä jokaisen työvuoron aikana. 

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana, joten jätäthän hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian!
Ilmoitathan myös hakemuksessasi millä paikkakunnalla haluat töitä tehdä.

Lisätietoja paikasta antaa arkisin klo.9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen 0400480613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 31.12.2021 23:59
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työsuhde: Yötyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 5
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Laivasiivoja Rauman telakalleKiinteistönhuolto ja siivousSatakuntaSatakunta, Rauma30.01.2022 23:59

Laivasiivoja Rauman telakalle

Työn sijainti:
Satakunta, Satakunta, Rauma

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja lähes 50 vuoden kokemuksella. Heidän palveluksessaan on n. 3 000 alan ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkuuksien joukossa ovat niin teollisuusyritykset kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti RTK-Palvelun arvoissa. Kattavat ISO- sertifioidut palvelut takaavat laadukkaan lopputuloksen. RTK-Palvelulle asiakaskokemus on aina tärkein! www.rtkpalvelu.fi/

Oletko reipas sekä oma-aloitteinen työstä aidosti nauttiva tarkkaotteinen työpersoona?


Etsimme nyt sisaryrityksemme RTK-Palvelulle Rauman telakalle LAIVASIIVOOJIA!

 

Tehtävänkuva ja odotukset

Tehtävänkuvassasi vastaat valmistuneiden laivojen loppusiivouksesta. Hakijan eduksi luetaan aiempi kokemus ja koulutus siivousalalta, mutta tehtäviin on tarjolla kattava perehdytys. Työt alkavat pikaisesti, joten hae siis jo tänään!

 

Työsuhde ja palkkaus

Työt alkaisivat heti tai sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja palkkaus tehtävässä TES:n mukainen TVR 3. Laivaprojektisiivouksen kesto on riippuvainen laivojen valmistumisen ajankohdasta.

Mitä asiakasyrityksemme tarjoaa?

Uusille henkilöille on tiedossa kattava perehdytys asiakaskohteisiin ja RTK-Palvelun toimintatapoihin, ja päivittäistä työssäsi onnistumista tukee tiivis kiinteistöalan ammattilaisten tiimi. 

RTK-Palvelun pitää huolta työntekijöistään mm. kattavien konsernietujen muodossa ja kannustaa työntekijöitään kouluttautumaan ja kehittymään työn ohessa.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-assistenttimme Akseli Uutela: (akseli.uutela@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4767, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15 - myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut)

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Haku päättyy: 30.01.2022 23:59
Työ alkaa: Heti/sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 1 - 3 kk
Paikkojen lukumäärä: 3
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Laiteasennusten koordinaattoriTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoSatakuntaEurajoki15.12.2021 12:00

Laiteasennusten koordinaattori

Työn sijainti:
Satakunta, Eurajoki

Laiteasennusten koordinaattori

Haemme asiakkaallemme laiteasennusten koordinaattoria Eurajoen Olkiluotoon.

Työn sisältö:

 • Kapselointilaitos-työmaalla laiteasennusten koordinointi ja käyttöönottotehtävät.
 • Alustavina vastuualueina nosto- ja siirtolaitteet, sekä hissejä koskevat valvonta- ja koordinointityöt.
 • Vastuualueet tarkennetaan henkilön osaamisen perusteella.

Hakijalta edellytetään:

 • Vähintään teknikkotason koulutusta sähkö-, LVI-, mekaniikka- tai rakennusalalta.
 • Kokemusta laiteasennuksista ja käyttöönotoista.
 • Hyvää yhteistyökykyä eri osapuolten kanssa ja vähintään välttävää englannin kielen taitoa.
 • Mahdollisuutta sopeuttaa työaikaansa laitetoimitusten käyttöönottojen vaatimaan aikatauluun.

Valittava sijoittuu osaksi 7 hengen valvojatiimiä.

Työ alkaa 1.1.2022 edellyttäen, että valitulle on myönnetty kulkulupa tuohon mennessä. Työ kestää vähintään 31.12.2022 asti.

Hakuaika alkaa: 26.11.2021 08:00Hakuaika päättyy: 15.12.2021 12:00
Lisätietoja, Tuomas Kaukomies, 044 412 4366 tai tuomas.kaukomies@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.Haku päättyy: 15.12.2021 12:00
Työ alkaa: 1.1.2022
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 6 - 12 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Neuvoteltavissa

Hae tätä paikkaa

Vastaava mestari/ ProjektipäällikköRakennus, talotekniikka ja maanrakennusUusimaaUusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa12.12.2021

Vastaava mestari/ Projektipäällikkö

Työn sijainti:
Uusimaa, Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen projektipäällikköä, joka pystyy toimimaan vastaavana mestarina.

Asiakkaamme toimii pääurakoitsijana ja projektiurakoitsijana, joten projektipäälliköllä oltava tehtävään soveltuva koulutus jotta pystyy toimimaan vastaavana mestarina. Tehtävään sopii niin vastavalmistunut henkilö kuin jo kokenut ammattilainen. Työvuosia tärkeämpää on into oppia uutta ja halu kehittyä alalla.

Työskentelytyylisi on asiantunteva ja järjestelmällinen. Teet tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien välillä, yhteydenpito sujuu sinulta luontevasti ja omaat hyvät viestintätaidot. Aikaisempi kokemus yhteistyöstä esimerkiksi alihankkijoiden kanssa on etu.

Asiakkaamme toimii sisärakentamisessa eri saneerauskohteissa ja työmaat sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla. Työkohteita on toimistotiloista liiketiloihin ja muihin kiinnostaviin kohteisiin.

Etsimämme henkilö on organisointikykyinen, oma- aloitteinen ja ratkaisukeskeinen. Osaat aikatauluttaa ja priorisoida asiat tärkeysjärjestykseen. Saat toimia vapaasti ja vastata koko projektin elinkaaresta, aina hankinnasta luovutukseen.

Tarjoamme sinulle vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, osaavan ja luotettavan yrityksen, jossa työskennellä.

Liitä CV ja hakemus palkkatoiveineen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin palvelupäällikkö Tomi Tastén; tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4090

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 12.12.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

KotisiivoojaKiinteistönhuolto ja siivousPohjois-PohjanmaaOulu22.12.2021 23:59

Kotisiivooja

Työn sijainti:
Pohjois-Pohjanmaa, Oulu

Asiakkaamme on luotettava ja palveleva siivousalan yritys, joka toimii Oulun seudulla paikallisesti ja joustavasti. Heille tärkeitä arvoja ovat asiakkaan ja toiminta-alueen tunteminen sekä joustavat ja henkilökohtaiset palvelut.

Etsimme nyt Ouluun kotisiivoojaa pitkäaikaiseen ja täysipäiväiseen työhön. Jos olet motivoitunut oppimaan siivoustyön salat, tässä on motivoituneelle ja oppimisintoiselle henkilölle hyvä mahdollisuus päästä alaan kiinni!

Hakemamme henkilö on huolellinen, tunnollinen ja positiivisella asenteella varustettu. Hän ymmärtää myös työn vastuullisuuden ja sisäistää sen henkilökohtaisuuden. Työvuorot ja työpäivän pituus saattavat muuttua joskus nopeallakin aikataululla, joten toivomme valitulta henkilöltä myös joustavuutta.

Työhösi tulet saamaan erinomaisen ja kattavan perehdytyksen asiakkaamme konseptiin. Työpäiväsi sujuvuutta edistävät myös asianmukaiset työvälineet sekä huippu porukka! Toivomme etsimämme henkilön olevan valmis sitoutumaan tehtävään pitkäaikaisesti.

Työpäiviisi kotisiivouksen ohella saattaa sisältyä myös ikkunoiden, tekstiilihuonekalujen ja mattojen pesuja. Työt hoituvat pääsääntöisesti yhteistyöllä muutaman hengen tiimeissä.

Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäivisin klo 8–16.30 välille ja töitä on 18-37,5 tuntia/viikko. Palkkaus tehtävään on kiinteistö- ja palvelualan työehtosopimuksen palkkaluokka II. Ajokortti ja oma auto eivät tehtävässä ole välttämättömiä, mutta hakijalle eduksi. 

Kiinnostuitko paikasta? Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen.

Hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa HR-asiantuntija Päivi Rantsi RTK-Henkilöstöpalvelusta, p. 044 4124487 tai paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 22.12.2021 23:59
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES:n mukaan

Hae tätä paikkaa

Avainasiakaspäällikkö valaistusratkaisujen pariinTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPirkanmaa, Pohjois-Karjala, Päijät-Häme, UusimaaPirkanmaa, Tampere, Pohjois-Karjala, Joensuu, Päijät-Häme, Lahti, Uusimaa, Helsinki19.12.2021 23:59

Avainasiakaspäällikkö valaistusratkaisujen pariin

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Pohjois-Karjala, Päijät-Häme, Uusimaa, Pirkanmaa, Tampere, Pohjois-Karjala, Joensuu, Päijät-Häme, Lahti, Uusimaa, Helsinki

Valtavalo Oy on suomalainen vakavarainen energiatehokkaisiin LED-valaistusratkaisuihin erikoistunut yritys, jonka tavoitteena on parantaa asiakkaiden hyvinvointia ja kilpailukykyä energiaa ja luontoa säästävillä vaihtoehdoilla. Oma tuotekehitys ja valmistus sekä laaja yhteistyöverkosto yhdessä lyhyen toimitusketjun kanssa takaavat korkeimman mahdollisen laadun kilpailukykyisellä hinnoittelulla. https://valtavalo.fi/

Oletko ratkaisukeskeinen B2B-myynnin ammattilainen, jolta löytyy valmiudet teknisten ratkaisujen asiantuntijamyyntiin?

Vastatakseen lisääntyneeseen kysyntäänsä, Valtavalo Oy kasvattaa tiimiään kahdella uudella myynnin ja valaistuksen ammattilaisella. Etsimme heille rekrytointitoimeksiantona kahta uutta AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ!

 

Tehtävänkuva ja odotukset

Tehtävissäsi vastaat omien asiakkuuksien hallinnasta sekä yrityksen kokonaisvaltaisten  valaistusratkaisujen myynnistä ja markkinoinnista, tuottaen asiakkaille aidosti lisäarvoa. Vastuullasi on erityisesti alueesi avainasiakkuuksien kokonaisvaltainen kehittäminen ja hallinta sekä tavoitteellinen myynnin kasvattaminen Valtavalo Oy:n strategian mukaisesti.

Työssä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta B2B-myynnistä ja asiakkuuksien hallinnasta. Hakemamme tekijä on asiakas- ja ratkaisukeskeinen sekä tuloshakuinen työpersoona, jolta taittuu työnteko niin suomen kuin englannin kielellä. Hakijalle katsotaan eduksi aiempi kokemus teollisuuden myyntityöstä ja erityisesti aiempi kokemus valaistusratkaisuista. Toimenkuva ja toimialue määritellään yhdessä palkattavan henkilön teknisen osaamisen sekä sijainnin mukaan.

Työ on luonteeltaan liikkuvaa ja työnsuorituspaikkasi voi sijaita esim. pääkaupunkiseudulla, Itä- tai Länsi-Suomessa. Valtavalo tarjoaa Sinulle työkalut ja ympäristön menestykkääseen etätyöskentelyyn.

 

Mitä Valtavalo tarjoaa?

Tämä on juuri SINUN mahdollisuutesi kiinnittää itsesi vastuulliseen ja itsenäiseen rooliin osana Valtavalon myyntitiimiä, jossa sinulle tarjotaan koko tiimin tuki ja kattava perehdytys, kehittyvän kansainvälisen yrityksen tarjoamat mahdollisuudet, modernit työkalut sekä innostavat henkilöstöedut.

Palkkaus tehtävässä on kokemus- ja osaamistaustan mukainen sopimuspalkkaus. Kiinteän kuukausipalkanlisäksi tiimin menestymistä tuetaan ja ohjataan kannustavan provisio -mallin muodossa.

Valitut henkilöt työllistyvät suoraan Valtavalolle.

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

 

Suoritamme haastattelut aina vallitseva tilanne, käynnissä oleva rekrytointi sekä Sinun toiveesi huomioiden joko etäyhteyksiä hyödyntäen tai perinteisesti kasvotusten - vastuullisuus ja turvallisuus edellä tilanteesta riippumatta!

 

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-asiantuntijamme Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 13-15).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#työelämänkohtaamisia #rtkhenkilöstöpalvelu

Haku päättyy: 19.12.2021 23:59
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 2
Palkka: Sopimuspalkka + provisiot

Hae tätä paikkaa

Tuotantotyöntekijä, valmistusTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-PohjanmaaKempele, Oulu12.12.2021 23:59

Tuotantotyöntekijä, valmistus

Työn sijainti:
Pohjois-Pohjanmaa, Kempele, Oulu

Aspocomp Group Oyj on Helsingin pörssissä listattu yhtiö, joka on erikoistunut vaativiin piirilevyteknologioihin. Piirilevyjen valmistuksen ohella Aspocomp tarjoaa niihin liittyviä suunnittelu- ja logistiikkapalveluita.

Aspocomp luo lisäarvoa asiakkailleen vahvalla valmistuksen ja teknologian osaamisellaan sekä nopeilla ja luotettavilla toimituksillaan. Aspocompin toimittamia piirilevyjä käytetään muun muassa tietoliikenneverkoissa ja -laitteissa, autoelektroniikassa, turvateknologian ja terveydenhuollon järjestelmissä, mikropiirien tuotekehityksessä sekä teollisuuden automaatiosovelluksissa.

Piirilevy on pääasiallinen liitäntämenetelmä elektronisissa laitteissa. Useimmissa elektronisissa laitteissa piirilevy toteuttaa komponenttien välisen kytkennän sekä toimii komponenttien asennusalustana. 

Tulet täydentämään noin sadan ammattilaisemme joukkoamme ja varmistamaan Aspocompin hyvää asiakaspalvelua asiakkaillemme.

Lisätietoa yrityksestä saat osoitteessa www.aspocomp.com

Etsimme asiakkaallemme Aspocomp Oy:lle tuotantotyöntekijää poraukseen ja työstöön.

Oletko huolellinen ja tarkka sekä pyrit aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen? Nautit yksin työskentelystä ja vastuunkannosta etkä säikähdä reipasta työtahtia, vaan sinulla pysyy langat käsissä myös hoitaessasi samanaikaisesti useita eri työvaiheita. Lisäksi pidät fyysisestä työstä ja olet kätevä käsistäsi.

Työtehtäviisi kuuluvat piirilevyjen käsittelyt, poraukset ja laserporaukset sekä irti jyrsinnät CAM-osastolta tulleiden ohjelmien ja annettujen työohjeiden mukaisesti. Tulet käyttämään työssäsi useita laitteita yhtä aikaa, joten toivomme sinulta hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä keskittyä useampaan asiaan samanaikaisesti.

Arvostamme aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mutta sitä tärkeämpää on pitkäjänteinen ja määrätietoinen asenne työntekoa kohtaan sekä valmius tehdä keskeytyvää kolmivuorotyötä. Tehtävään annetaan kattava perehdytys alan ammattilaisten toimesta.

Hae pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko paikasta? Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa arkisin klo 8–16 Daniel Hakso p. 044 4124487/ daniel.hakso@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 12.12.2021 23:59
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: 3-vuorotyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Teknologiateollisuuden TES tvr 6

Hae tätä paikkaa

LaserleikkaajaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-SavoKuopio19.12.2021

Laserleikkaaja

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haemme asiakkaallemme Kuopioon laserleikkaajaa.


Työt alkavat alkuun RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä, mutta asiakkaan tarve on pitkäaikainen, joten siirtyminen talon kirjoille on mahdollinen.

Laitteiden käyttöön perehdytetään, mutta toivomme tekijältä motivaation ja ahkeran työotteen lisäksi myös aiempaa kokemusta metallialan töistä, laserleikkaamisesta tai muista leikkuumenetelmistä sekä kuvienlukutaitoa.

Työ on kokopäivätyötä ja sitä tehdään yhdessä vuorossa arkisin.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-15  Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 19.12.2021
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka:

Hae tätä paikkaa

ProsessinhoitajaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoKanta-HämeHämeenlinna, Jokioinen, Loppi, Riihimäki12.12.2021 23:59

Prosessinhoitaja

Työn sijainti:
Kanta-Häme, Hämeenlinna, Jokioinen, Loppi, Riihimäki

Haemme PROSESSINHOITAJIA asiakasyrityksemme Riihimäen toimipisteelle!

Tehtävänkuva

Prosessinhoitajan tehtävässä kierrätysmuovin lajittelutoiminnoissa sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään osaamistasi kasvavalla ja kehittyvällä toimialalla osana asiantuntevaa ja innostavaa tiimiä. Tehtäviisi kuuluvat mm.  prosessilaitteiden käyttö- ja huoltotyöt sekä materiaalin käsittely trukilla. 

Odotamme ja toivomme sinulta

- fyysistä kuntoa, joka kestää nopeatempoista työtä

-  trukinajotaitoa

- ongelmanratkaisutaitoa

Oppimishaluista ja aktiivista asennetta työntekoon. Aiempi työkokemus prosessinhoitajan tehtävistä  sekä tehtävään soveltuvat koulutukset katsotaan eduksi. 

Työsuhde

Työ on keskeytyvää 3-vuorotyötä. Palkkaus perustuu Kemian perusteollisuuden työehtosopimukseen. Työsuhde solmitaan alkuun vuokratyösuhteena, mutta rekrytointi tähtää vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessä. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Mitä tarjoamme?

Työtehtävä tarjoaa sinulle erityisen tilaisuuden päästä kehittämään itseään monipuolisissa ja mielenkiintoisissa työtehtävissä osana vakavaraisen yrityksen ammattitaitoista tiimiä.

RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelmamme, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. Olemme työntekijöillemme joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Voit tutustua etuihimme, uratarinoihimme ja meihin työnantajana tarkemmin verkkosivuillamme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään!

 

Suoritamme haastattelut aina vallitseva tilanne, käynnissä oleva rekrytointi sekä Sinun toiveesi huomioiden joko etäyhteyksiä hyödyntäen tai perinteisesti kasvotusten - vastuullisuus ja turvallisuus edellä tilanteesta riippumatta!

 

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa:

- HR-harjoittelija Sara Virtanen (sara.virtanen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4338) - puhelintiedustelut arkisin klo klo 13-15.

- HR-asiantuntija Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637)  - puhelintiedustelut arkisin klo klo 13-15.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu #työelämänkohtaamisia

Haku päättyy: 12.12.2021 23:59
Työ alkaa: Sovitusti sopimuksen mukaan
Työsuhde: 3-vuorotyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 3
Palkka: Kemian perusteollisuus Tes

Hae tätä paikkaa

PalveluohjaajaKiinteistönhuolto ja siivousLappiRovaniemi05.12.2021

Palveluohjaaja

Työn sijainti:
Lappi, Rovaniemi

RTK-Palvelu Oy toimii maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja sen palveluksessa työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi RTK-Palvelu tarjoaa kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.

Etsimme RTK-Palvelulle Rovaniemelle työhön osallistuvaa palveluohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässäsi vastaat perussiivousten suunnittelusta ja aikataulutuksesta yhdessä esihenkilön kanssa sekä osallistut suorittavaan työhön vaativissa asiakaskohteissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään kahden vuoden kokemusta siivoustyöstä, eduksi katsotaan aiempi kokemus palveluohjaajan tai vastaavan tehtävistä sekä alan koulutus. Lisäksi tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa. Valitulle henkilölle teetetään suppea turvallisuusselvitys. 

Tehtävä sopii sinulle, mikäli olet sosiaalinen ja tunnollinen henkilö, jolla hommat ei jää puolitiehen. 

Viikkotyöaika on 37,5 h, pääsääntöisesti työt sijoittuvat arkisin klo 6.-14.00 välille, mutta satunnaisesti myös iltoihin ja viikonloppuihin. Palkkaus Kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen osana huikeaa siivouspuolen tiimiä, jossa mahdollisuudet kehittyä ja edetä työurallasi!

Kiinnostuitko? Hae paikkaa pian oheisen hakulinkin kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun Päivi p.044 412 4487 tai paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 05.12.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES:n mukaan

Hae tätä paikkaa

Betonielementin valmistajaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-KarjalaPohjois-Karjala, Joensuu12.12.2021

Betonielementin valmistaja

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Pohjois-Karjala, Joensuu

Haemme Joensuussa sijaitsevalle Asiakkaallemme betonielementin tekijöitä.

Työtehtävät koostuvat seinäelementtien muottien teosta, raudoituksesta ja valamisesta.

Odotamme hakijalta sujuvaa työkalujen käsittelyä ja mittatarkkaa työnjälkeä. Työntekijänä olet hyvä tiimipeluri ja tekemisen meininki pysyy hyvänä koko päivän. Eduksi katsotaan rakennusalan koulutus tai työn kautta hankittu tehtävään soveltuvaa osaaminen. 

Työ alkaa tammikuun 2022 alussa ja töitä tehdään päivävuorossa.

RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelmamme, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.


Lisätietoja tehtävästä antavat:

Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Minna Taivainen, p.044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 12.12.2021
Työ alkaa: tammikuussa 2022
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 6 - 12 kk
Paikkojen lukumäärä: 2
Palkka: Rakennustuoteteollisuus

Hae tätä paikkaa

SähköasentajiaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoEtelä-Savo, Keski-Suomi, Pohjois-SavoPieksämäki, Hankasalmi, Keitele, Kuopio, Rautalampi, Suonenjoki, Tervo, Vesanto19.12.2021 23:59

Sähköasentajia

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Keski-Suomi, Pohjois-Savo, Pieksämäki, Hankasalmi, Keitele, Kuopio, Rautalampi, Suonenjoki, Tervo, Vesanto

Conlog Group kehittää, suunnittelee, valmistaa ja modifioi innovatiivisia erikoistuotteita puolustus- ja turvallisuusalalle sekä siviilisektorille. Palveluun kuuluu kattava dokumentaatio, käyttöoppaat sekä käyttöönottokoulutukset, ja tuotteiden ylläpidosta huolehtiminen koko niiden elinkaaren ajan.  

Laajan kumppaniverkoston avulla Conlog Group tarjoaa asiakkailleen poikkeuksellisen monipuolisen tuote- ja palveluvalikoiman. Vankka projektinhallinta- ja prosessiosaamisen varmistaa luotettavan ja oikea-aikaisen toimituksen.

Conlogin tuotteet soveltuvat vaativiin olosuhteisiin - arktisista oloista aavikolle. Erityisosaamista ovat erikoislujien metallirakenteiden teknologia, häiriösuojatut informaatio- ja sähköjärjestelmät, ballistinen suojaus, energiatehokkuus ja kylmätekniikka. Osaamisen jatkuva kehittäminen takaa asiakkaiden palvelun entistäkin paremmin.

Yhtiö työllistää yhteensä noin 70 oman alansa ammattilaista.
Lue lisää: http://www.conlog-group.fi/etusivu/

Etsimme nyt Conlogille kahta sähköasentajaa Rautalammin tehtaalle. Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä ja sopimus solmitaan alkuun 30.6.2022 saakka.

Työssäsi tulet toimimaan erikoistuotteiden sähköistyksessä ja valmistuksessa.
Työtä tehdään päivävuorossa, arkipäivisin.

Eduksi luetaan mikäli sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta työtehtävästä, mutta huomioimme haussa kaikki alan koulutuksen käyneet hakijat ja työ sopii mainiosti myös uraansa aloittavalle tekijälle.

Voimassa oleva työturva- ja sähkötyöturvakortti vaaditaan. Valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 19.12.2021 23:59
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 6 - 12 kk
Paikkojen lukumäärä: 2
Palkka: TES/sop.mukaan

Hae tätä paikkaa

Mekaniikka-asentajiaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoEtelä-Savo, Pohjois-SavoPieksämäki, Kuopio, Leppävirta, Rautalampi, Suonenjoki, Tervo, Vesanto19.12.2021 23:59

Mekaniikka-asentajia

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Pieksämäki, Kuopio, Leppävirta, Rautalampi, Suonenjoki, Tervo, Vesanto

Conlog Group kehittää, suunnittelee, valmistaa ja modifioi innovatiivisia erikoistuotteita puolustus- ja turvallisuusalalle sekä siviilisektorille. Palveluun kuuluu kattava dokumentaatio, käyttöoppaat sekä käyttöönottokoulutukset, ja tuotteiden ylläpidosta huolehtiminen koko niiden elinkaaren ajan.  

Laajan kumppaniverkoston avulla Conlog Group tarjoaa asiakkailleen poikkeuksellisen monipuolisen tuote- ja palveluvalikoiman. Vankka projektinhallinta- ja prosessiosaamisen varmistaa luotettavan ja oikea-aikaisen toimituksen.

Conlogin tuotteet soveltuvat vaativiin olosuhteisiin - arktisista oloista aavikolle. Erityisosaamista ovat erikoislujien metallirakenteiden teknologia, häiriösuojatut informaatio- ja sähköjärjestelmät, ballistinen suojaus, energiatehokkuus ja kylmätekniikka. Osaamisen jatkuva kehittäminen takaa asiakkaiden palvelun entistäkin paremmin.

Yhtiö työllistää yhteensä noin 70 oman alansa ammattilaista.
Lue lisää: http://www.conlog-group.fi/etusivu/

Haemme kahta mekaniikka-asentajaa Rautalammin toimipisteelle. 
Työt alkavat heti ja työsopimus solmitaan alkuun 30.6.2022 saakka.

Eduksesi katsotaan, jos sinulle on jo kertynyt hieman kokemusta mekaniikkalaiteasennuksista tai ajoneuvoasennuksesta. Tehtäviin perehdytetään kokeneemman työntekijän opastuksella.
Lisäksi sinulta toivottavasti löytyy työmotivaatiota, olet oma-aloitteinen ja omaat positiivisen asenteen.

Työssä tarvitaan piirustusten lukutaitoa sekä tekniikan ja työkalujen tuntemusta. Auto-, kone- ja automaatioasentajan koulutus on hakijalle eduksi, mutta ei välttämätön. Odotamme hakijalta nuhteetonta taustaa.

Työtä tehdään pääsääntöisesti yhdessä vuorossa. 

Kiinnostuitko paikasta?
Hae paikkaa pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen ark. 9-15 p. 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 19.12.2021 23:59
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 6 - 12 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Tapahtumasiivoojia Nokia ArenalleKiinteistönhuolto ja siivousPirkanmaaPirkanmaa, Tampere06.12.2021 23:59

Tapahtumasiivoojia Nokia Arenalle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Pirkanmaa, Tampere

Tampeereen Kannen areenan valmistuu joulukuussa 2021 ja areenalle mahtuu jopa yli 15.000 katsojaa. Kokonaisuus on Euroopan ensimmäinen uuden sukupolven elämyskeskus, joka vastaa monipuolisesti erilaisista urheilu-, viihde- ja kongressitapahtumista. Areenalle kiinteistöpalvelut toimittaa RTK-Palvelu. https://www.rtkhenkilostopalvelu.fi/kansiareena-rekryt/

Tarjolla on nyt kymmeniä upeita työmahdollisuuksia Tampeereen Kannen areenan modernissa ja mielenkiintoisessa työympäristössä siivouspalveluiden parissa.

Etsimme rekrytointiyhteistyössä RTK-Palvelun kanssa Tampereen toimipisteelle TAPAHTUMASIIVOOJIA.

Tehtävänkuva

Osana RTK-Palvelun Tampereen siivouksen tiimiä tulet osallistumaan Nokia Arenan monipuolisten tapahtumien siivouksiin.

Tapahtumasiivoukset sijoittuvat pääsääntöisesti ma-la klo 06-00 väliselle ajalle, mutta vuoroja tarjotaan tarvittaessa myös sunnuntaisin ja yöaikaan.

Työaika tehtävissä on 10-37,50 h viikossa. Työ soveltuukin mainiosti lisätyötä etsiville ja opiskelijoille – työajat voidaan räätälöidä elämäntilanteeseesi sopiviksi.  Tapahtumia on tiedossa runsain mitoin ja työvuoroja voidaan tarjota myös Tampereen alueen muissa siivouskohteissa, kuten ostoskeskuksissa ja liikekiinteistöissä, joten täydet viikkotunnit ovat ahkeralle tekijälle mahdollisia.

Voit olla jo kokenut siivousalan konkari tai alan tehtävistä kiinnostunut tekijä – tehtäviin tarjotaan kattava perehdytys ja RTK-Palvelun esimiesten ja kollegoiden tuki turvaa päivittäisessä työssäsi menestymisen.

Työsuhde

Valitut henkilöt työllistyvät suoraan RTK-Palvelulle toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työsuhteessa sovelletaan kiinteistöhuoltoalan työehtosopimusta ja palkkaus tehtävissä TES PR 2-6 huomioiden aiempi kokemuksesi ja sinulle osoitetut työtehtävät.

Mitä RTK-Palvelu tarjoaa?

Tämä on juuri Sinun mahdollisuutesi päästä moderniin ja mielenkiintoisen työympäristöön ja osaltasi mahdollistaa miljoonien tapahtumavieraiden ikimuistoiset elämykset. Tarjolla on monipuolinen ja vastuullinen rooli osana ammattimaista ja osaavaa työyhteisöä.

RTK-Palvelu pitää huolta henkilöstönsä osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. RTK-Palvelu pyrkii siihen, että työntekijät työskentelevät heillä tyytyväisinä ja pitkään. RTK-Palvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat konserniyrityksen henkilöstöedut.

 

Kiinnostuitko? Jätä hakemus kotisivuillamme jo tänään!

 

Jäikö kysyttävää? Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa:

- HR-harjoittelija Sara Virtanen (sara.virtanen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4338) - puhelintiedustelut arkisin klo klo 13-15.

- HR-asiantuntija Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637) - puhelintiedustelut arkisin klo klo 13-15.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 06.12.2021 23:59
Työ alkaa: Syksy 2021 sopimuksen mukaan
Työsuhde: 2-vuorotyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 20
Palkka: Kiinteistöpalvelualan TES.

Hae tätä paikkaa

Kokkeja/keittiötyöntekijöitä TahkolleHotelli-, ravintola- ja vapaa-ajanpalvelutPohjois-SavoJuankoski, Kaavi, Kuopio, Lapinlahti, Nilsiä, Rautavaara, Siilinjärvi, Varpaisjärvi12.12.2021 23:59

Kokkeja/keittiötyöntekijöitä Tahkolle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Juankoski, Kaavi, Kuopio, Lapinlahti, Nilsiä, Rautavaara, Siilinjärvi, Varpaisjärvi

Etsimme asiakkaallemme reippaalla asenteella ja oppimisinnolla varustettuja kokkeja/keittiötyöntekijöitä Tahkolle. Tarjolla on kokoaikaisia työpaikkoja joulukuun alusta huhtikuun loppuun.

Keittiötyöntekijänä pääset valmistamaan mm. hampurilaisia, salaatteja ja muita bistroannoksia sekä huolehtimaan keittiön siisteydestä. Aiempi kokemus vastaavasta työstä sekä alan koulutus ovat eduksi, mutta asenne ratkaisee, sillä tehtävään annetaan kattava perehdytys. Tehtävässä tarvitset voimassa olevaa hygieniapassia.

Toivomme sinulta asiakaslähtöistä otetta työhön, halua puhaltaa yhteen hiileen ja intoa oppia valmistamaan asiakkaille herkullisia ruoka-annoksia.

Pääset nauttimaan pienen perheyrityksen lämpimästä tunnelmasta ja Tahkon kauniista maisemista! Huolehdimme työarjessasi hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi muun muassa liikuntaetujen muodossa.

Kiinnostuitko paikasta? Jätä hakemusta oheisen linkin kautta, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 
Mikäli mieleesi heräsi kysyttävää, lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9–15 antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 12.12.2021 23:59
Työ alkaa: Heti
Työsuhde: Muu osa-aikatyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 3
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

koneistajaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-KarjalaPohjois-Karjala09.12.2021

koneistaja

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Pohjois-Karjala

Haemme Joensuulaiselle asiakkaallemme kahta koneistajaa.

Pääasiallisessa työpisteessä on pystykarainen 4-akselinen työstökeskus. Muillakin työstökeskuksilla työskentely on mahdollista.

Odotamme hakijalta metallialan peruskoulutusta tai koneistuksesta suoritettua tutkintoa. Työntekijänä olet itsenäiseen työhön kykenevä, oma-aloitteinen ja omaat halun kehittää ammatillista osaamista.

Tarjoamme työpaikan jossa työtä tehdään nykyaikaisilla laitteilla kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään työntekijöiden löytyessä.

RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelmamme, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Matti Huovinen,    p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi 
Minna Taivainen, p. 044 385 4280 / 
minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 09.12.2021
Työ alkaa: heti
Työsuhde: 2-vuorotyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 2
Palkka: palkkatoive

Hae tätä paikkaa

Tiimipäällikkö, geosuunnitteluTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoEtelä-Savo, Pirkanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, UusimaaMikkeli, Pieksämäki, Tampere, Oulu, Kuopio, Helsinki19.12.2021 23:59

Tiimipäällikkö, geosuunnittelu

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Pirkanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Uusimaa, Mikkeli, Pieksämäki, Tampere, Oulu, Kuopio, Helsinki

Proxion on vuonna 2005 perustettu suomalainen rautateiden suunnittelu-, asiantuntija-, digi- ja koulutuspalveluja tuottava konserni, jonka ydinosaamista ovat vaativat julkiset ja yksityiset raideinfrastruktuurin projektit.

Proxionilaiset ovat aidosti ylpeitä yrityksestään. Menestyksen salaisuus piilee siinä, että uskalletaan ajatella isosti. Tulevaisuuden kantava voima on osaava, motivoitunut ja menestyksennälkäinen henkilöstö, joka tarttuu innokkaasti uusiin haasteisiin ja jonka intohimona on parantaa maailmaa eettisesti ympäristöä vaalien.

Proxionin avulla maailma kulkee raiteillaan! Katso lisää https://www.proxion.fi/

Etsinnässä timanttiseen geosuunnittelutiimiin tiimipäällikkö vastaamaan tiimin toiminnasta ja kehityksestä.
Valittu henkilö voi työskennellä joustavasti millä tahansa Proxionin toimistopaikkakunnalla tai kotitoimistolla.

Roolissasi johdat noin 10 hengen suunnittelutiimiä, vastaat päivittäisestä esihenkilötyöstä sekä osallistut myös tarjoustyöskentelyyn ja projekteihin asiantuntijana. Tiimipäällikkönä teet yhteistyötä oman tiimisi suunnittelijoiden kanssa, mutta myös mm. ratasuunnittelijoiden, infrasuunnittelun ryhmäpäällikön sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.
Pitkän tähtäimen tehtäviisi kuuluvat mm. tiimin kasvun varmistaminen, kouluttautumisen mahdollistaminen ja toimintatapojen sekä prosessien kehittäminen.

Työssäsi et ole yksin, vaan toimit tärkeänä osana Proxionin infrasuunnitteluryhmää ja koko suunnitteluliiketoimintaa. Geosuunnittelutiimin tiimipäällikkö muodostaa tiiviin kolmikon ratasuunnittelun tiimipäällikön sekä infrasuunnittelun ryhmäpäällikön kanssa ja yhdessä he vastaavat infrasuunnittelun kasvusta ja kehityksestä.
Toivomme, että olet jo geosuunnittelussa edennyt ja haluat ottaa seuraavan askeleen vastaamaan tiimin toimivuudesta. Proxionilla sinulla on siihen hyvät mahdollisuudet ja tukena osaava taustajoukko.

Koulutukseltasi voit olla rakennusalan DI tai insinööri. Toivomme sinulta hyvää perusosaamista geoteknisistä mitoitusmenetelmistä ja ymmärrystä maarakentamisesta.
Eduksesi luetaan, jos olet käyttänyt Geocalc -laskentaohjelmaa ja AutoCAD on sinulle tuttu. Kokemus Tekla Civilin käytöstä on plussaa.

Proxion tarjoaa sinulle innostavan työilmapiirin, jossa uudet ideat otetaan avosylin vastaan. Ihmisläheisessä organisaatiossa kaikki pelaavat samaan maaliin ja osaavaa henkilöstöä pidetään koko yritystoiminnan avaimena.  Innovatiivisen työyhteisön lisäksi tarjolla on kilpailukykyinen palkka, kattava työterveyshuolto ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Runsaiden liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietujen lisäksi saat myös mahdollisuuden käyttää Espanjassa sijaitsevaa Villa Proxion -huvilaa ja pääset osaksi Proxionin henkilöstörahastoa.

Hae paikkaa palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 19.12.2021 23:59
Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

Kokoonpanija, NummelaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoUusimaaUusimaa, Espoo, Lohja01.12.2021

Kokoonpanija, Nummela

Työn sijainti:
Uusimaa, Uusimaa, Espoo, Lohja

Etsimme asiakkaallemme kokoonpanijoita Nummelaan.

Etsimme asiakkaalleemme kokoonpanijoita tuolikokoonpanoon sekä muihin tehtäviin. Aiempi kokemus tuotantotyöstä tai kokoonpanotyöstä katsotaan eduksi. Tehtävään kuitenkin perehdytetään, jos olet reipas, tarkka ja tunnollinen tekijä voit pärjätä tehtävässä ilman aiempaa alan kokemusta.

Työaika: 
6-14:30 tai 7-15:30

Palkka: puusepänteollisuuden TES

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Haastattelu mahdollista pitää etänä videohaastatteluna.

Lisätietoja: laura.vanska@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4189

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 01.12.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 1 - 3 kk
Paikkojen lukumäärä: 3
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Käsilumityöntekijöitä talvisesonkiinKiinteistönhuolto ja siivousPirkanmaaPirkanmaa, Tampere06.12.2021 23:59

Käsilumityöntekijöitä talvisesonkiin

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Pirkanmaa, Tampere

Oletko säänkestävä tekijä reippaalla työotteella?


Etsimme RTK-Palvelun Tampereen toimipisteelle keikkatyöhön LUMITYÖNTEKIJÖITÄ!

Tehtävänkuva ja odotukset

Työtehtäviisi tulevat kuulumaan käsin suoritettavat lumi- ja hiekoitustyöt Tampereen alueella.Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavuutta työaikojen ja -vuorojen suhteen sekä hyvää fyysistä kuntoa. Hakijan eduksi katsotaan aiempi kiinteistöpalvelualan ja ulkokunnossapidon kokemus sekä B-kortti. Tehtävään sisästyy kattava perehdytys, joten työt sopivat loistavasti esimerkiksi opiskelijalle tai lisätyötä etsivälle. 

Työsuhde

Työsuhde solmitaan tarvittaessa töihin kutsuttavan ja valitut henkilöt työllistyvät RTK-Henkilöstöpalvelun kautta. Työsuhteessa sovelletaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Työt alkavat marras-joulukuussa lumitilanteen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään!

Jäikö kysyttävää? Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa:

- HR-harjoittelija Sara Virtanen (sara.virtanen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4338) - puhelintiedustelut arkisin klo klo 13-15.

- HR-asiantuntija Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637) - puhelintiedustelut arkisin klo klo 13-15.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Haku päättyy: 06.12.2021 23:59
Työ alkaa: Tarvittaessa töihin kutsuttaessa.
Työsuhde: Muu osa-aikatyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 5
Palkka: Kiinteistöpalvelualan TES

Hae tätä paikkaa

Jakeluautonkuljettaja/PesulatyöntekijäKauppa- ja palvelualaPohjois-SavoKuopio, Siilinjärvi12.12.2021 23:59

Jakeluautonkuljettaja/Pesulatyöntekijä

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio, Siilinjärvi

Haemme asiakkaallemme Siilinjärven ja Nilsiän alueelle asiakaspalveluhenkistä jakeluautonkuljettajaa/pesulatyöntekijää.

Työ edellyttää nuhteetonta taustaa sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työssä ajetaan pakettiautolla eli B-kortti riittää. Aikaisempi kassakokemus on eduksi.

Tarjoamme pitkäkestoisen kokopäiväisen työsuhteen, jossa erittäin hyvä mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnantajanasi työsuhteen alussa on RTK-Henkilöstöpalvelu. Huolehdimme työarjessasi hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi muun muassa liikuntaetujen ja laajan terveyshuollon muodossa.

Kiinnostuitko paikasta? Jätä pikaisesti hakemusta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Mikäli mieleesi heräsi kysyttävää, lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9–15 antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 12.12.2021 23:59
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Varastotyöntekijä VantaalleLogistiikka, kuljetus ja varastoUusimaaUusimaa, Vantaa02.12.2021

Varastotyöntekijä Vantaalle

Työn sijainti:
Uusimaa, Uusimaa, Vantaa

Etsimme varastotyöntekijää Vantaalle

Oletko reipas, huolellinen ja tarkka työntekijä? Haemme asiakkaallemme monipuolisiin työtehtäviin varastotyöntekijää keräily, pakkaus, lähettämö työhön. Aiempi lavansiirtovaunu tai trukkikokemus ovat sinulle eduksi, tarpeen tullen sinut kuitenkin myös perehdytetään ajamaan trukkia. Mikäli olet oma-aloitteinen sekä halukas kehittymään logistiikan osaajaksi, voit olla juuri etsimämme henkilö.

Työaika: ma-pe 8-16 

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Tysuhde on määräaikainen vuoden loppuun asti. Tämän jälkeen voit mahdollisesti jatkaa samoissa tehtävissä tai työllistyä RTK-Henkilöstöpalvelun kautta muihin varastoalan tehtäviin.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja työt alkavat heti sopivien henkilön löydyttyä.   

Kiinnostuitko tehtävästä? Mahtavaa, hae siis jo tänään ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!

Lisätietoa tehtävästä antaa: HR-asiantuntija Laura Vänskä, laura.vanska@rtkhenkilostopalvelu.fi, 0444124189

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 02.12.2021
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 1 - 3 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

Vaatekaupan myyjäKauppa- ja palvelualaEtelä-Savo, Pohjois-SavoJoroinen, Pieksämäki, Leppävirta, Varkaus12.12.2021 23:59

Vaatekaupan myyjä

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Joroinen, Pieksämäki, Leppävirta, Varkaus

Hei sinä asiakaspalveluhenkinen myyjä, jolta löytyy myös visuaalista näkemystä, etsimme juuri sinua! Muoti on intohimosi ja haluat tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaspalvelukokemuksen. Pääset tekemään myyntityötä naisten- sekä miestenmuodin parissa ja löytämään asiakkaillemme sopivimmat tuotteet jokaiseen tarpeeseen.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen kassan käytöstä sekä nykyaisen tietoteknisen osaamisen. Tärkeimpänä pidämme kuitenkin hyviä asiakaspalvelutaitoja, rakastat myyntityötä sekä kohtaat asiakkaat aina hymyssä suin. Työtehtäviin annetaan hyvä perehdytys.

Myymälä sijaitsee Varkaudessa ja on avoinna arkisin klo 10-17 sekä lauantaisin klo 10-14, joten työvuoroja tehdään näiden aikojen puitteissa. Työtunnit vaihtelevat tarpeen mukaan 18-37,5h/viikko ja työt alkavat sovitusti tammikuussa.

Tarjoamme alkuun määräaikaisen työsuhteen RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, jonka jälkeen on hyvät mahdollisuudet työllistyä asiakkaan kirjoille.

Palkkaus kaupanalan TES:in mukainen.

Mikäli tämä olisi juuri sinun juttusi, niin hae pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin klo 9-10 tai klo 14-15 HR-assistentti Noora Toivanen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 12.12.2021 23:59
Työ alkaa: Tammikuussa
Työsuhde: Muu osa-aikatyö
Työaika: 1 - 3 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

SiivoojaKiinteistönhuolto ja siivousPohjois-SavoIisalmi, Lapinlahti, Vieremä12.12.2021

Siivooja

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Iisalmi, Lapinlahti, Vieremä

RTK-Palvelu Oy tarjoaa mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. RTK-Palvelu toimii maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja heidän palveluksessa työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi he tarjoavat kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.

Liity energiseen joukkoon ja hae töihin jo tänään!

Etsimme RTK-Palvelulle siivoojaa Iisalmen alueelle.

Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiä ja vastaamaan osaltasi työkohteidesi siisteydestä ja viihtyisyydestä, joten edellytämme sinulta yhteistyökykyä ja asiakaspalvelutaitoja.

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön.

Kohteet ovat mm.kiskobussien siivousta ja lisäksi veturien ohjaamoiden siivouksia sekä loma- ja sairasajan sijaisuutta arkipäiville,  joissa kohteet ovat myymälöitä ja toimistoja. Työt alkavat sopimuksen mukaan nopeastikin.

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta, aloitamme haastattelut heti.

Mikäli mieleesi heräsi kysyttävää, lisätietoja tehtävästä arkisin klo 8–16 antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 12.12.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Muu osa-aikatyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

RikastamotyöntekijäRakennus, talotekniikka ja maanrakennusPohjois-KarjalaPohjois-Karjala31.12.2021

Rikastamotyöntekijä

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Pohjois-Karjala

Endomines on kaivos- ja malminetsintäyhtiö, jonka ensisijainen painopiste on kulta. Yhtiö harjoittaa malminetsintää Karjalan kultalinjalla Itä-Suomessa. Lisäksi yhtiö on käynnistämässä kaivostoimintaa Yhdysvaltain Idahossa. Yhtiö pyrkii parantamaan pitkän aikavälin kasvumahdollisuuksiaan tehostamalla malminetsintäänsä sekä yritysostoin. Endominesin tavoitteena on hankkia poliittisesti vakailla alueilla olevia esiintymiä, jotka on mahdollista saada tuotantoon nopeasti ja rajoitetuin investoinnein.

 

Rikastamon käyttö- ja kunnossapitohenkilöstöä

Kultakuumetta? Nyt sinulla on mahdollisuus työskennellä tämän jalometallin etsinnän ja jalostuksen parissa. Pampalon kultakaivoksen uudelleenavaamisen johdosta haemme työntekijöitä rikastamoon sekä kunnossapitotehtäviin.

Rikastamossa ylläpidät sekä valvot prosessia jossa kivimateriaalia kulkee murskauksen, jauhatuksen ja vaahdotuksen läpi.

Aikaisempi työkokemus kaivosalalta tai tuotannon prosessien parissa työskentelystä antaa hyvän pohjan työskentelyyn. Työntekijä hallitset kokonaisuuksia, olet tarkkaavainen ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot.

Työtä tehdään vuorotyönä pidemmissä pätkissä joka taas mahdollistaa pidemmät vapaat. Asuminen on mahdollista kaivoksen läheisyydessä ja paikallinen luonto tarjoaa hyvän mahdollisuuden rentoutumiseen työvuoron jälkeen.

Työt pääset aloittamaan vaikka samoin tein tai sopimuksen mukaan viimeistään ensi vuoden alussa. Palkkaus muodostuu työntekijän osaamisen ja työtehtävän mukaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelmamme, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Matti Huovinen,    p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi 
Minna Taivainen, p. 044 385 4280 / 
minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 31.12.2021
Työ alkaa: Heti/sopimuksen mukaan
Työsuhde: 2-vuorotyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 4
Palkka: sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

MekaniikkasuunnittelijaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPirkanmaaPirkanmaa, Akaa06.12.2021 23:59

Mekaniikkasuunnittelija

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Pirkanmaa, Akaa

Extron Engineering Oy on muovialan pioneeriyrityksiä lähes 40 vuoden kokemuksella huipputeknisten laitteiden kehittämisestä ja valmistamisesta maailman johtaville muoviyrityksille. He ovat tehneet satoja onnistuneita koneita ja tuotantolinjoja ekstruusiopäällystys-, puhalluskalvo- sekä muoviputki-, -profiili- ja -yhdeyrityksille. www.extron-mecanor.com/fi/

 Oletko itseohjautuva tekijä, jolla pysyy langat käsissä suunitteluprojektien keskellä?

Etsimme asiakkaallemme Extron Engineering Oy:lle MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA.

 

Tehtävänkuva

Tehtävissäsi tulet osaltasi vastaamaan Extron Engineeringin monipuolisten tuotteiden suunnittelusta tuotekehityksen ja ylläpitosuunnittelun parissa osana nyt viisihenkistä mekaniikkasuunnittelun tiimiä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä sekä innokkuutta tarttua ripeästi uusiin haasteisiin ja työtehtäviin. Hyvä hahmotuskyky ja viestintäkyvyt ovat suunittelutyössä keskiössä. Työ on projektiluontoista, joten kalenterinhallinta ja joustavuus ovat tehtävissä keskeisessä roolissa.

Hakijalta edellytetään aiempaa kokemusta mekaniikkasuunnittelun tehtävistä sekä soveltuvaa AMK- tai yliopistotason koulutusta – haemme myös oikeaa asennetta ja intoa ammatilliseen kehittymiseen! Aiempi työkokemus muovituoteteollisuudesta luetaan hakijan eduksi.

 

Työsuhde

Valittu henkilö työllistyy koeajan kautta vakituiseen työsuhteeseen Extron Engineering Oy:lle. Palkkaus tehtävissä on sopimuksen mukaan - kokemustasostasi riippuen palkka tulee asettumaan välille 3300€ - 4300€/kk. Työsuhteessa noudatetaan teknologiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusta.

 

Voit tutustua kauttamme työllistyneiden tarinoihin tarkemmin verkkosivuillamme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/uratarinat/

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään!

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa:

- HR-harjoittelija Sara Virtanen (sara.virtanen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4338) - puhelintiedustelut arkisin klo klo 13-15.

- HR-asiantuntija Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637)  - puhelintiedustelut arkisin klo klo 13-15.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu #työelämänkohtaamisia

 

Haku päättyy: 06.12.2021 23:59
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan.
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Sopimus

Hae tätä paikkaa

Sähkömetallimiehiä, neljä kappalettaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoUusimaaHelsinki09.01.2022

Sähkömetallimiehiä, neljä kappaletta

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Sähkömetallimiehiä, neljä kappaletta

Jos olet kokenut metallialan ammattilainen tai alan kehittyvä osaaja, tämä on sinulle!

Haemme asiakkaallemme SCC Installation Ltd Oy:lle neljää sähkömetallimiestä Helsingin telakalle. 

Tehtävänkuva ja odotukset

Työnkuvasi on kaapelihyllyjen asennus laivaan. Aiempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi mutta mikäli olet hitsaustaitoinen ja kuvanluvun hallitseva metallimies, pystyt työn hoitamaan. Työssäsi pääset työskentelemään osana osaavaa tiimiä joten hallitsethan ryhmässä toimimisen. Työturva- ja tulityökortti vaaditaan työn suorittamiseen.


Työsuhde ja palkkaus

Työ on kokopäivätyötä ja hommia on tiedossa pidemmäksi aikaa. Palkkaus TES:n mukaan tai neuvoteltavissa. Asunto Helsingissä asiakkaan puolesta.


Mitä tarjoamme?

Sinä olet aina oman työurasi ratissa ja teet päätöksesi työllistymisestäsi. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa silottelemme sinulle tien.

RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelmamme, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. Olemme työntekijöillemme joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Lisätietoja antaa Tuomas Kaukomies, 044 412 4366.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.Haku päättyy: 09.01.2022
Työ alkaa: Loppuvuosi 2021
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 6 - 12 kk
Paikkojen lukumäärä: 4
Palkka: TES/neuvotaltavissa

Hae tätä paikkaa

Kunnossapidon hankinta-apulainenTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-SavoKuopio12.12.2021 23:59

Kunnossapidon hankinta-apulainen

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Vuonna 1960 perustettu JELD-WEN on yksi maailman suurimmista ovi- ja ikkunavalmistajista, jolla on yli 22 000 työntekijää 24 maassa maailmanlaajuisesti. JELD-WEN, suunnittelee, valmistaa ja myy erilaisia sisä- ja ulko-ovia sekä puu-, vinyyli- ja alumiini-ikkunoita ja oheistuotteita käytettäviksi sekä uusissa että korjattavissa ja remontoitavissa asuinrakennuksissa ja muissa tiloissa. 
Kuopiossa sijaitsee JELD-WEN Suomi Oy:n tehdas, jossa työskentelee yhteensä noin 180 henkilöä. Kunnossapito-osasto vastaa tuotannon ennakkohuolloista, koneiden ja laitteiden käynnissä pidosta sekä kiinteistöhuollosta.

Haemme nyt Kuopioon kunnossapidon hankinta-apulaista.
Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Tehtäviisi kuuluu toimia SAP-hankintajärjestelmän ympäristössä, tehdä hankintaehdotuksia kunnossapidon tarpeiden mukaan, hoitaa lähetystä, järjestelmän ylläpitoa sekä vastaanottaa ja tarkastaa saapuvat tavarat.
Niinä hetkinä kun yllämainitut tehtävät eivät vie aikaasi, toimit apuna peruskunnossapitotyössä.

Tehtävässä menestymiseen edesauttaa ymmärrys sähkö- ja mekaanisesta kunnossapidosta, järjestelmällisyys ja aiempi kokemus hankintatehtävistä ja -järjestelmistä. Taustallasi olisi hyvä olla jokin teknisen alan koulutus.
Hankinta-apulainen työskentelee pääsääntöisesti päivävuorossa, mutta myös valmiutta vuorotyöhön tarvittaessa edellytetään.

Vakituisen työsuhteen lisäksi sinulle on tarjolla osaamistasi tukeva työyhteisö, mahdollisuus edetä urallasi ja kasvattaa osaamistasi kunnossapidon alueella.
JELD WENin työyhteisössä korostetaan tasa-arvoisuutta, rehellisyyttä ja kehittymistä jokaisena työpäivänä.

Oletko valmis haastamaan itsesi kunnossapidon hankinnassa ja valmiina opettelemaan uutta?

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään ja työt alkavat sovitusti heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 12.12.2021 23:59
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Metallityöntekijä RaumalleTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoSatakuntaRauma06.12.2021 23:59

Metallityöntekijä Raumalle

Työn sijainti:
Satakunta, Rauma

Haemme raumalaiseen koneistamoon METALLITYÖNTEKIJÄÄ sijaisuuteen. Työ on keskeytyvää 3-vuoroa, yövuoro alkaa sunnuntai-iltaisin.

Katsomme eduksi jos sinulla on kokemusta metallialasta tai tuotantotöistä. Työt alkavat tammikuun alussa ja määräaikainen sopimus tehdään noin kuukaudeksi. Jatkosta sovitaan erikseen. Palkkaus Teknologiateollisuuden TES.

Tästä keikka heti alkuvuoteen. Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Jaanaan: (jaana.koivumaki@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 765 7210, puhelintiedustelut arkisin klo 12-15, myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu


Jaana Koivumäki
044 765 7210
jaana.koivumaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

Haku päättyy: 06.12.2021 23:59
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 1 - 3 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Sähköasentaja, KokemäkiTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoSatakuntaKokemäki12.12.2021 23:59

Sähköasentaja, Kokemäki

Työn sijainti:
Satakunta, Kokemäki

Oletko sähköasentaja joka on vielä uransa alkutaipaletta taittava innokas tekijä tai jo alan kokenut konkari? Joko tai, jatka lukemista!

Etsimme asiakkaallemme Rockrobot Oy:lle Sähköasentajaa Kokemäelle!

Rockrobot Oy on erikoistunut kallionporaus- ja louhintalaitteiden tuotekehitykseen ja valmistukseen sekä kiviteollisuuden koneiden ja laitteiden ylläpitoon ja jatkokehitykseen. Stonepower-tuotteemme sisältävät stonespider, stonescorpion, stonetermite, SD22, SD38 ja LD240 sekä monet muut koneet ja laitteet kiviteollisuudelle. Yhteistyömme asiakkaiden kanssa luo sopivia tuotteita vaativiin sovelluksiinwww.stonepower.fi

             

Tehtävänkuva ja odotukset

Sähköasentajan tehtäviin kuuluu poravaunujen sähkökaapelointityö sekä muut siihen rinnastettavat työtehtävät. Hydrauliikkapuolen osaaminen katsotaan eduksi mutta ei välttämätöntä.

Työ on mukavaa päivätyötä jossa viikonloput ovat vapaana. Sopimus tehdään aluksi vuokratyösuhteena jonka jälkeen hakija työllistyy vakituiseksi yrityksen kirjoille. Palkkaus TES:n mukaan.

Mitä tarjoamme?

RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelmamme, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. Olemme työntekijöillemme joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Voit tutustua etuihimme, uratarinoihimme ja meihin työnantajana tarkemmin verkkosivuillamme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään!

 

Suoritamme haastattelut aina vallitseva tilanne, käynnissä oleva rekrytointi sekä Sinun toiveesi huomioiden joko etäyhteyksiä hyödyntäen tai perinteisesti kasvotusten - vastuullisuus ja turvallisuus edellä tilanteesta riippumatta!

 

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-assistenttiimme Akseli Uutelaan: (akseli.uutela@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4767, puhelintiedustelut arkisin klo 10-16

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Haku päättyy: 12.12.2021 23:59
Työ alkaa: Sopimuksen mukana
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Varastotyöntekijä, KokemäkiLogistiikka, kuljetus ja varastoSatakuntaKokemäki12.12.2021 23:59

Varastotyöntekijä, Kokemäki

Työn sijainti:
Satakunta, Kokemäki

Oletko varasto- ja logistiikkatehtävistä kiinnostunut vielä uransa alkutaipaletta taittava innokas tekijä tai jo alan kokenut konkari? Joko tai, jatka lukemista!

Etsimme asiakkaallemme Rockrobot Oy:lle tekijää monipuolisiin VARASTOALAN TEHTÄVIIN Kokemäelle!

Rockrobot Oy on erikoistunut kallionporaus- ja louhintalaitteiden tuotekehitykseen ja valmistukseen sekä kiviteollisuuden koneiden ja laitteiden ylläpitoon ja jatkokehitykseen. Stonepower-tuotteemme sisältävät stonespider, stonescorpion, stonetermite, SD22, SD38 ja LD240 sekä monet muut koneet ja laitteet kiviteollisuudelle. Yhteistyömme asiakkaiden kanssa luo sopivia tuotteita vaativiin sovelluksiinwww.stonepower.fi

             

Tehtävänkuva ja odotukset

Varaston ja logistiikan tehtävissä menestyt, jos sinulta löytyy tarkkaa, tunnollista ja ripeää työotetta sekä valmius suorittaa myös rutiininomaisia tehtäviä. Kyky tiimityöskentelyyn sekä tehtäviin soveltuva fyysinen kunto ovat edellytyksiä alalla menestymiseen.  

Hakijan eduksi luetaan aiempi kokemus varastotyöstä ja trukin käyttämisestä.

Työ on mukavaa päivätyötä jossa viikonloput ovat vapaana. Sopimus tehdään aluksi vuokratyösuhteena jonka jälkeen hakija työllistyy vakituiseksi yrityksen kirjoille. Palkkaus TES:n mukaan.

Mitä tarjoamme?

RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelmamme, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. Olemme työntekijöillemme joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Voit tutustua etuihimme, uratarinoihimme ja meihin työnantajana tarkemmin verkkosivuillamme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään!

 

Suoritamme haastattelut aina vallitseva tilanne, käynnissä oleva rekrytointi sekä Sinun toiveesi huomioiden joko etäyhteyksiä hyödyntäen tai perinteisesti kasvotusten - vastuullisuus ja turvallisuus edellä tilanteesta riippumatta!

 

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-assistenttiimme Akseli Uutelaan: (akseli.uutela@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4767, puhelintiedustelut arkisin klo 10-16

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Haku päättyy: 12.12.2021 23:59
Työ alkaa: Sopimuksen mukana
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Lumiauran kuljettaja Tampereen alueelle.Logistiikka, kuljetus ja varastoPirkanmaaPirkanmaa, Tampere05.12.2021 23:59

Lumiauran kuljettaja Tampereen alueelle.

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Pirkanmaa, Tampere

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja lähes 50 vuoden kokemuksella. Heidän palveluksessaan on n. 3 000 alan ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkuuksien joukossa ovat niin teollisuusyritykset kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti RTK-Palvelun arvoissa. Kattavat ISO- sertifioidut palvelut takaavat laadukkaan lopputuloksen. RTK-Palvelulle asiakaskokemus on aina tärkein! www.rtkpalvelu.fi/

Onko sinusta talviemme sankariksi? Omaatko kokemusta auran käsittelystä tai palon oppia uutta?


Etsimme nyt sisaryrityksellemme RTK-Palvelulle LUMIAURAN KULJETTAJIA Tampereen seudulle talveksi!

 

Tehtävänkuva ja odotukset

Työnkuvasi on lumien auraus, kasaus sekä poisvienti pihoista. Pääasiallisesti ajat isompaa ja pienempää auraa, mutta tarvittaessa voit tehdä myös käsin homman loppuun. Jos olet innokas oppimaan, ei isommasta aurasta tarvitse olla kokemusta vaan siihen on saatavilla perehdytys! Olethan joustava, koska auraajalle on tarvetta sääolosuhteiden mukaan!

Työsuhde ja palkkaus

Työt on suunniteltu alkavaksi lokakuussa tai tarpeen mukaan ja kestämään talven yli. Palkkaus tapahtuu TES:n mukaan tai kokemuksen perusteella. Töitä on aina riippuen lumen määrästä ja työ on tarvittaessa töihin kutsuttavaa.

Mitä tarjoamme?

RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelmamme, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. Olemme työntekijöillemme joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

Jätä hakemus kotisivuillemme jo tänään ja kerro osaamisetasi tarkemmin.

Jäikö kysyttävää? Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa:

- HR-harjoittelija Sara Virtanen (sara.virtanen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4338) - puhelintiedustelut arkisin klo klo 13-15.

- HR-asiantuntija Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637) - puhelintiedustelut arkisin klo klo 13-15.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Haku päättyy: 05.12.2021 23:59
Työ alkaa: Lokakuu 2021 tai tarpeen mukaan
Työsuhde: Muu osa-aikatyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 2
Palkka: TES/kokemus

Hae tätä paikkaa

ElintarviketyöntekijäTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoKanta-HämeKanta-Häme, Hämeenlinna, Janakkala, Riihimäki05.12.2021 23:59

Elintarviketyöntekijä

Työn sijainti:
Kanta-Häme, Kanta-Häme, Hämeenlinna, Janakkala, Riihimäki

71-vuotias Maustepalvelu on Suomen johtava elintarvikekomponenttien asiantuntija ja toimittaja. Raaka-ainetoimittajana aloittaneesta yhtiöstä on vuosien varrella kehittynyt monipuolinen kumppani, jonka asiakkaat hyötyvät sen vahvasta osaamisesta ja kansainvälisistä kontakteista.

Oletko vuorotyövalmiudella varustettu, aidosti elintarvikealasta kiinnostunut tekijä tai sitten jo alan kokenut konkari? 

Etsimme MP-Maustepalvelulle TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ mausteiden valmistuksen pariin!

Työtehtävät sisältävät koneellista mausteseosten tekoa reseptien mukaan sekä valmiiden tuote-erien käsittelyä ja pakkausta. Työ on sekä manuaalista raaka-aineiden käsittelyä että prosessiin liittyvää valvontatyötä. Työ edellyttää hakijalta hyvää fyysistä peruskuntoa sekä sujuvaa ATK-järjestelmien käyttötaitoa. Työaika tehtävässä on 37,5h/viikko, työtä tehdään aamu- ja iltavuorossa arkipäivisin.

Toivomme hakijalta halua kehittää omia tuotannon moniosaamistaitoja, työtä pelkäämätöntä asennetta ja sitoutumista työhön, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja hyviä tiimityötaitoja, vastuullisuutta sekä tuotannon toimintaa kehittävää työotetta.

Hakijan eduksi luetaan elintarvikealan kokemus ja/tai koulutus sekä hygieniapassi. 

Työsuhde solmitaan alkuun määräaikaisena  työsopimuksena syksyyn 2021 asti, josta on mahdollisuus vakinaistua toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Palkkaus elintarvikealan TES mukaisesti kokemus huomioiden. Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

Jäikö kysyttävää? Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa:

- HR-harjoittelija Sara Virtanen (sara.virtanen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4338) - puhelintiedustelut arkisin klo klo 13-15.

- HR-asiantuntija Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637) - puhelintiedustelut arkisin klo klo 13-15.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Haku päättyy: 05.12.2021 23:59
Työ alkaa: Mahdollisimman pian sopimuksen mukaan
Työsuhde: 2-vuorotyö
Työaika: 6 - 12 kk
Paikkojen lukumäärä: 3
Palkka: Elintarvikealan TES/sopimus

Hae tätä paikkaa

Assistentti (Vierailupalvelut)Toimisto, taloushallinto ja ICT03.12.2021 18:00

Assistentti (Vierailupalvelut)

Työn sijainti:
,

Assistentti (Vierailupalvelut)

Haemme Eurajoen Olkiluodossa sijaitsevalle asiakkaallemme Assistenttipalveluihin assistenttia.

Assistentti tulee työskentelemään pääasiallisesti vierailupalvelut-tiimissä. Tehtävänä on konsernin koti- ja ulkomaisten vierailujen organisointi yhteistyössä sisäisten sekä ulkoisten yhteistyötahojen kanssa. Henkilö osallistuu myös yleisten assistenttipalveluiden tehtävien tuottamiseen.

Henkilöltä toivotaan:

 • Organisointikykyä, positiivista asiakaspalveluasennetta sekä huolellisuutta.
 • Tehtävässä menestyy parhaiten, mikäli hallitsee sujuvan englannin kielen taidon, kykenee löytämään ratkaisuja haastavammissakin asiakastilanteissa sekä toteuttamaan useita työkokonaisuuksia samanaikaisesti.
 • Lisäksi henkilöltä odotetaan tiimityöskentelytaitoja sekä halua toiminnon työskentelytapojen kehittämiseen. 

Koulutus- ja työkokemusvaatimukset:

 • Tradenomi, merkonomi tai muu vastaava ammatillinen koulutus
 • Aiempaa työkokemusta oltava
 • Hyvä suomen ja englannin kielen osaaminen

Tehtävän arvioitu aloitus sopimuksen mukaan tammikuussa 2022 ja kesto vuoden 2022 loppuun saakka.

Lisätietoja antaa  Tuomas Kaukomies, 044 412 4366 tai tuomas.kaukomies@rtkhenkilostopalvelu.fi

Hakuaika päättyy: 03.12.2021 18:00

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.Haku päättyy: 03.12.2021 18:00
Työ alkaa: Tammikuu 2022
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Neuvoteltavissa

Hae tätä paikkaa

Assistentti (Kopiointi- ja tulostuspalvelut)Toimisto, taloushallinto ja ICT03.12.2021 18:00

Assistentti (Kopiointi- ja tulostuspalvelut)

Työn sijainti:
,

Assistentti (Kopiointi- ja tulostuspalvelut)

Haemme Eurajoen Olkiluodossa sijaitsevalle asiakkaamme Assistenttipalveluihin assistenttia.

Assistentti tulee työskentelemään pääasiallisesti kopiointi- ja tulostuspalvelut -tiimissä. Tehtävänä on tuottaa asiakkaille tarvittavat kopioinnit, tulostukset ja skannaukset jälkikäsittelyineen olemassa olevien ohjeistusten mukaisesti.

Lisäksi työtehtävään kuuluu tulostinten laiteneuvontaa sekä pieni määrä arkistointia. Henkilö osallistuu myös yleisten assistenttipalvelut -tehtävien tuottamiseen sekä toiminnon työskentelytapojen kehittämiseen. 

Henkilöltä toivotaan:

 • Oma-aloitteisuutta, tehokkuutta sekä huolellisuutta.
 • Kokemusta asiakaspalvelusta ja tiimityöskentelystä sekä kykyä työskennellä joustavasti erilaisissa työskentely-ympäristöissä.
 • Tehtävässä menestyy parhaiten henkilö, joka pystyy joustavasti hallinnoimaan useita aineistokokonaisuuksia samanaikaisesti ja tuottamaan niistä laadukkaan kokonaisuuden

Vaadittava koulutus- ja työkokemustausta:

 • Tradenomi, merkonomi tai muu vastaava ammatillinen koulutus
 • Aiempaa työkokemusta oltava
 • Hyvä suomen ja englannin kielen osaaminen

Tehtävän arvioitu aloitus sopimuksen mukaan tammikuussa 2022 ja kesto vuoden 2022 loppuun saakka.

Hakuaika päättyy: 03.12.2021 18:00

Lisätietoja antaa  Tuomas Kaukomies, 044 412 4366 tai tuomas.kaukomies@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.Haku päättyy: 03.12.2021 18:00
Työ alkaa: Tammikuu 2022
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 6 - 12 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Neuvoteltavissa

Hae tätä paikkaa

Sähkö-/huoltoasentaja, Kansiareena/hotelliKiinteistönhuolto ja siivousPirkanmaaPirkanmaa, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Nokia, Pirkkala, Tampere05.12.2021 23:59

Sähkö-/huoltoasentaja, Kansiareena/hotelli

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Pirkanmaa, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Nokia, Pirkkala, Tampere

Tampereen Kannen areena valmistuu joulukuussa 2021 ja areenalle mahtuu jopa yli 15.000 katsojaa. Kokonaisuus on Euroopan ensimmäinen uuden sukupolven elämyskeskus, joka vastaa monipuolisesti erilaisista urheilu-, viihde- ja kongressitapahtumista. Kannen -areenalle kiinteistöpalvelut toimittaa RTK-Palvelu.  www.rtkpalvelu.fi/meille-toihin/

Oletko sähköautomaation ja kunnossapidon ammattilainen valmiina uusiin haasteisiin Suomen moderneimman monitoimiareenan kirkkaissa valoissa?

Etsimme nyt RTK-Palvelulle Tampereen Kannen areenan huoltotiimiin kokoaikaista SÄHKÖASENTAJAA.

Tehtävänkuva

Roolissa tulet vastaaman areenan päivittäisistä sähköasennuksista, kunnossapitotehtävistä ja automaatiosta sekä tapahtumiin liittyvistä sähkötöistä. Tarvittaessa tulet osallistumaan myös muihin kohteen kiinteistöhuollon tehtäviin yhdessä muun kiinteistöhuollon tiimin kanssa.

Tehtävissä menestyäksesi sinulla tulee olla alan soveltuva tutkinto ja jo useamman vuoden kokemus sähköasennus tehtävistä. Kokemus teollisesta kunnossapidosta ja tapahtumateollisuuden sähköasennuksista luetaan hakijan eduksi.

Etsimämme tekijä on asiakaspalvelulähtöinen ja ratkaisukeskeinen persoona, joka on valmis tekemään vuoro- ja viikonlopputyötä ja joustamaan työaikojen ja -tehtävien suhteen - areenalla järjestetään tapahtumia 365:nä päivänä vuodessa.

Työsuhde

Valittu henkilö työllistyy suoraan RTK-Palvelulle kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan ja työsuhteessa sovelletaan sähköalan työehtosopimusta. Työt alkavat välittömästi, kun sopiva ehdokas on siihen valmis.

Mitä RTK-Palvelu tarjoaa?

Tämä on juuri Sinun mahdollisuutesi päästä moderniin ja mielenkiintoisen työympäristöön ja osaltasi mahdollistaa miljoonien tapahtumavieraiden ikimuistoiset elämykset. Tarjolla on monipuolinen ja vastuullinen rooli osana ammattimaista ja osaavaa työyhteisöä.

RTK-Palvelu pitää huolta henkilöstönsä osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. RTK-Palvelu pyrkii siihen, että työntekijät työskentelevät heillä tyytyväisinä ja pitkään. RTK-Palvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat konserniyrityksen henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus kotisivuillamme jo tänään! Liitä hakemukseen mukaan palkkatoiveesi.

Jäikö kysyttävää? Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa:

- HR-harjoittelija Sara Virtanen (sara.virtanen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4338) - puhelintiedustelut arkisin klo klo 13-15.

- HR-asiantuntija Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637) - puhelintiedustelut arkisin klo klo 13-15.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Haku päättyy: 05.12.2021 23:59
Työ alkaa: Syksy 2021.
Työsuhde: 2-vuorotyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Sopimus.

Hae tätä paikkaa

AutomaatioinsinööriTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-SavoKuopio12.12.2021 23:59

Automaatioinsinööri

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Samesor Oy on kuopiolainen yritys, joka myy, suunnittelee, valmistaa ja toimittaa rullamuovaustekniikalla toimivia ohutlevyjen tuotantolinjoja.
Suurin osa tähän saakka tehdyistä noin 1000 linjasta on mennyt vientiin yli 60 maahan ympäri maailmaa.
Kaiken tämän mahdollistaa noin 40 hengen ammattitaitoinen työyhteisö.

Haemme nyt Samesorille automaatioinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen.

Työssäsi tulet toimimaan osana automaatioryhmää. Tehtäväsi sisältävät tuotantolinjojen ohjausjärjestelmien kehittämistä, käyttöönottoa ja asiakastukea.
Pääosin työ tehdään Kuopion toimipisteessä, mutta ajoittain automaatioinsinööri lähtee myös asiakasasennuksiin Suomen rajojen ulkopuolelle.

Samesorin valmistamat tuotantolinjat sisältävät sekä PLC (Siemens) että PC-ohjauselementtejä ja tehtäväsi tulee painottumaan PC-osioon.
Tämän vuoksi olisi toivottavaa, että sinulta löytyy valmiuksia etenkin PC ohjelmointiin (C++, Visual Studio, C Sharp, jne).
Arvostamme myös kokemusta ja innokkuutta kehittyä IOT:ssa, liikkeenohjauksissa ja CAD-CAM-konfiguraatioissa.
Taustaltasi voit olla joko koneautomaation tai tietotekniikan insinööri/diplomi-insinööri.

Oletko etsimämme tekijä, jolla on valmiudet ottaa homma haltuun ja halua kehittyä vieläkin paremmaksi?

Vakituisen työsuhteen lisäksi Samesor Oy tarjoaa valitulle tekijälle monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä, tiimin tuen ja mahdollisuuden kehittyä sekä mahdollisuuden käydä välillä myös Kuopion ulkopuolella työkomennuksilla.

Hae paikkaa palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta.
Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Suoritamme haastattelut aina vallitsevan tilanteen, käynnissä olevan rekrytoinnin sekä Sinun toiveesi huomioiden joko etäyhteyksiä hyödyntäen tai perinteisesti kasvotusten - vastuullisuus ja turvallisuus edellä tilanteesta riippumatta.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 12.12.2021 23:59
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: sop. mukaan

Hae tätä paikkaa

Sprinkleri-/putkiasentajaRakennus, talotekniikka ja maanrakennusPohjois-SavoKuopio, Lapinlahti, Nilsiä, Siilinjärvi05.12.2021

Sprinkleri-/putkiasentaja

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio, Lapinlahti, Nilsiä, Siilinjärvi

Haemme asiakkaallemme  Kuopioon sprinkleriasentajaa palonsammutusjärjestelmien asennukseen.

Työssäsi pääset asentamaan palonsammutusjärjestelmiä uudiskohteisiin Siilinjärvelle ja Kuopioon. Sinulta löytyy putkimiehen koulutustausta ja voimassa oleva tulityö- sekä työturvallisuuskortti. Lisäksi osaat käyttää saksilavaa. Sujuva liikkuminen kohteiden välillä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Etsimme hyvällä asenteella varusteltua osaajaa, joka taitaa itsenäisen työskentelyn. Työtä on luvassa noin kuukauden ajaksi. Työt alkavat heti sopivan ammattilaisten löydyttyä – hae paikkaa siis pikaisesti!

Mikäli mieleesi heräsi kysyttävää, lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 05.12.2021
Työ alkaa: Heti
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 1 - 3 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: tes

Hae tätä paikkaa

Pakettilajittelijoita terminaaliinLogistiikka, kuljetus ja varastoUusimaaUusimaa, Vantaa12.12.2021

Pakettilajittelijoita terminaaliin

Työn sijainti:
Uusimaa, Uusimaa, Vantaa

Haemme alihankintakohteeseemme pakettilajittelijoita Vantaalle vakituisiin sekä osa- aikaisiin työsuhteisiin

Työtehtäviin kuuluu saapuvan ja lähtevän tavaran käsittelyä. Työ pitää sisällään pääasiassa paketti lajittelua, pakkaamista sekä lähettämistä.

Hakijalta odotamme tarkkaa, tunnollista ja ripeää työotetta. Tämän lisäksi toivomme sinulta terminaalityöhön soveltuvaa fyysistä kuntoa.

Eduksi katsotaan aiempi kokemus lavansiirtovaunun käytöstä.

Työvuorot ma- pe klo 13–21 väillä, työvuoroja tarjolla kokoaikaisesti sekä osa- aikaisesti. Vuorot ovat joustavasti sovittavissa.

Työt alkavat viimeistään 3.1.2022

Palkkaus: Terminaalitoimintaa koskeva TES (AKT)

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Lisätietoja: tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 12.12.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Muu osa-aikatyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 10
Palkka: AKT TES

Hae tätä paikkaa

Kokki NiemilomilleHotelli-, ravintola- ja vapaa-ajanpalvelutEtelä-Savo, Pohjois-SavoJoroinen, Pieksämäki, Kuopio, Leppävirta, Varkaus06.12.2021 23:59

Kokki Niemilomille

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Joroinen, Pieksämäki, Kuopio, Leppävirta, Varkaus

Etsimme kokkia Niemilomien upeisiin puitteisiin.

Niemilomat tarjoaa maalaishenkisessä, kauniissa maisemassa maatilamatkailua sekä mökki- ja aamiaismajoitusta. Niemilomat on myös erinomainen paikka pitää erilaisia yksityis- ja yritystilaisuuksia. Puitteet ovat oivat hää- ja syntymäpäiväjuhlille sekä kokouksille ja virkistyspäiville. Pihapiirissä toimivassa tilausravintolassa on A-oikeudet. Niemilomissa voi nauttia perinteisen suomalaisen savusaunan löylyistä sekä harrastaa erilaisia aktiviteetteja. Niemilomat sijaitsee Unnukan rannalla, vain 13 kilometrin päässä Varkaudesta.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta keittiöpuolen työtehtävistä, omaat hyvän paineensietokyvyn sekä olet työntekijänä oma-aloitteinen.

Työtehtäviä on tarjolla monipuolisesti oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaan. Ensisijaisesti etsimme kokkia, mutta halutessasi voit laajentaa työnkuvaasi osallistumalla myös muihin työtehtäviin, joita ovat esimerkiksi. asiakaspalvelu, myynti, markkinointi, siivous sekä ohjelmapalveluiden tuottaminen. 

Työtunnit vaihtelevat sesonkien ja tilauksien mukaan. Työtä tehdään vaihtelevasti arkisin sekä viikonloppuisin.

Palkkaus on matkailu-, ravintola ja vapaa-ajan palveluiden TES:in mukaan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsopimus solmitaan alkuun määräaikaisena RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa, jonka jälkeen hyvät mahdollisuudet työllistyä asiakkaan kirjoille. Etsinnässä pitkäaikainen työntekijä.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi viipymättä, sillä suoritamme haastatteluita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin klo 9-10 tai klo 14-15 HR-assistentti Noora Toivanen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 06.12.2021 23:59
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Muu osa-aikatyö
Työaika: 6 - 12 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Terminaalityöntekijöitä pakettilajitteluunLogistiikka, kuljetus ja varastoUusimaaUusimaa, Vantaa12.12.2021

Terminaalityöntekijöitä pakettilajitteluun

Työn sijainti:
Uusimaa, Uusimaa, Vantaa

Haemme alihankintakohteeseemme pakettilajittelijoita Vantaalle vakituisiin sekä osa- aikaisiin työsuhteisiin

Työtehtäviin kuuluu saapuvan ja lähtevän tavaran käsittelyä. Työ pitää sisällään pääasiassa paketti lajittelua, pakkaamista sekä lähettämistä.

Hakijalta odotamme tarkkaa, tunnollista ja ripeää työotetta. Tämän lisäksi toivomme sinulta terminaalityöhön soveltuvaa fyysistä kuntoa.

Eduksi katsotaan aiempi kokemus lavansiirtovaunun käytöstä.

Työvuorot ma- pe klo 13–21 väillä, työvuoroja tarjolla kokoaikaisesti sekä osa- aikaisesti. Vuorot ovat joustavasti sovittavissa.

Työt alkavat viimeistään 3.1.2022

Palkkaus: Terminaalitoimintaa koskeva TES (AKT)

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Lisätietoja: tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 12.12.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 10
Palkka: AKT TES

Hae tätä paikkaa

TuotantotyöntekijäTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-PohjanmaaKiiminki, Oulu05.12.2021 23:59

Tuotantotyöntekijä

Työn sijainti:
Pohjois-Pohjanmaa, Kiiminki, Oulu

Haemme asiakkaallemme Ylikiiminkiin tuotantotyöntekijää.

Työtehtävät pitävät sisällään maalaamon purkutöitä ja erilaisiin puualan tuotannon tehtäviä.

Työtehtäviin perehdytetään, joten aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä luetaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.
Jos sinulla on oikeanlainen työmotivaatio, olet näppärä käsistäsi ja nopea oppimaan, saatat olla etsimämme tekijä. Työ edellyttää myös hyvää fyysistä kuntoa.

Toivomme myös valmiutta työskennellä kolmivuorossa. Töitä on tarjolla alkuun tammikuun alusta kuun loppuun, mahdollisuudet jatkoon selviävät myöhemmin. 

Hae paikkaa jo tänään, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa! Palkkaus puusepänteollisuuden TES:n mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun Päivi p. 044 412 4487/ paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 05.12.2021 23:59
Työ alkaa: 3.1.2022
Työsuhde: 3-vuorotyö
Työaika: 11 pv - 1 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES:n mukaan

Hae tätä paikkaa

Ruiskuvaluasettaja muoviosastolleTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoUusimaaUusimaa, Helsinki, Vantaa05.12.2021

Ruiskuvaluasettaja muoviosastolle

Työn sijainti:
Uusimaa, Uusimaa, Helsinki, Vantaa

Haemme asiakkaallemme Konalaan muoviosastolle ruiskuvaluasettajaa

Työssä käytetään ruiskuvalukoneita, Engel ja Arburg, sekä Fanucin robottia. Työ pitää sisällään muottien ja ajoarvojen asettamista, häiriöiden poistoa sekä yleistä laadunvalvontaa.

Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta ruiskuvalukoneiden käytöstä.

Työtä tehdään tällä hetkellä kahdessa vuorossa. Aamuvuorot ma- pe klo 7-14 ja iltavuorot ma- to klo 14-00. Mahdollisesti siirtyvät jossain vaiheessa 3- vuorotyöhön, joten valmius tähän oltava.

Työt alkavat heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Alkuun 1 v. määräaikainen työsopimus, jonka jälkeen työllistyy vakinaiseen työsuhteeseen suoraan asiakkaalle.

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta, liitä mukaan CV:si sekä palkkatoive. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Lisätietoja antaa arkisin laura.vanska@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4089

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 05.12.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

Työnjohtaja, terminaaliLogistiikka, kuljetus ja varastoUusimaaUusimaa, Helsinki, Vantaa06.12.2021

Työnjohtaja, terminaali

Työn sijainti:
Uusimaa, Uusimaa, Helsinki, Vantaa

Haemme työnjohtajaa alihankintakohteeseemme Vantaalla sijaitsevaan terminaaliin vakituiseen työsuhteeseen.

Työnjohtajana vastaat operatiivisella tasolla kohteen laatutavoitteiden ja palvelulupausten täyttymisestä.

Työtehtäviisi kuuluu alihankintakohteen operatiivinen johtaminen; päivittäisen toiminnan sujuvuus sekä toiminnan kehittäminen. Teet aktiivisesti työvuorosuunnittelua, resursointia sekä reagoit muutoksiin.

Haemme henkilöä, joka on tulostavoitteellinen, kehitysorientoitunut ja aikaansaava työssään. Olet ehkä työskennellyt jo aikaisempien kehitysprojektien parissa hyvin tuloksin sekä olet esimiehenä tsemppaava ja esimerkillä johtava. Ymmärrät toiminnan laatu- ja aikataulukriittisyyden terminaaliympäristössä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää jämäkkää ja johdonmukaista työskentelytapaa, hyviä esimiestaitoja sekä kykyä tarttua myös itse toimeen. Tarvitset työssäsi suomen ja englannin kielitaitoa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta logistiikka-alalta sekä ymmärrystä terminaalin prosesseista. Lisäksi arvostamme lean- ajattelutapaa sekä tämän käytäntöön viemistä.

Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Kohteessa sovelletaan AKT terminaalitoiminnan työehtosopimusta ja töitä tehdään arkisin klo 13- 21.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, dynaamisen ja eteenpäin menevän työyhteisön, suuren konsernin tuen sekä kannustavat henkilöstöedut osana Contineo- konsernin henkilöstöetuohjelmaa.

Liitä CV ja hakemus palkkatoiveineen, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin palvelupäällikkö Tomi Tastén; tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4090

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 06.12.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

CNC-koneistajaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-SavoIisalmi, Kuopio, Lapinlahti, Maaninka, Nilsiä, Siilinjärvi, Varpaisjärvi05.12.2021

CNC-koneistaja

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Iisalmi, Kuopio, Lapinlahti, Maaninka, Nilsiä, Siilinjärvi, Varpaisjärvi

J5L Production Oy on lapinlahtelainen ambulansseja sekä muita erikoisajoneuvoja valmistava yritys. Yritys on perustettu vuonna 2008, ja sen kasvavana voimana on vahva osaaminen, positiivisuus ja yhdessä tekemisen meininki. Tutustu J5L Productioniin tarkemmin: https://www.j5l.fi/

Etsimme asiakkaallemme J5L-Production Oy:lle ammattitaitoista ja itsenäisen työskentelyn taitavaa CNC-koneistajaa erikoisajoneuvojen valmistukseen Alapitkälle.

Työtehtäväsi pitävät sisällään monipuolista autojen kokoonpanoa ja lujitemuovikokoonpanoa, kuten esimerkiksi kaapistojen kasaamista ja asentamista. Tuotteet ovat vaihtelevia, joten tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää kuvien lukutaitoa. Työpäiväsi vierähtävät pienessä ryhmässä, jossa auto kasataan alusta loppuun saakka. Työt tehdään käsityökaluja hyödyntäen.

Olet etsimämme osaaja, mikäli sinulta löytyy kokemusta ja/tai koulutustausta CNC-koneistuksen parista. Puualan koulutus tai tuntemus katsotaan eduksesi. Lisäksi osaat käyttää sujuvasti Alphcam- tai vastaavaa ohjelmistoa. Osaaminen SolidWorksin käytöstä luetaan eduksesi.

J5L Productionin tiimissä työtä tehdään yhdessä vuorossa 7,5 tuntia / päivä. Työsuhteessasi sovelletaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Työt alkavat heti sopivan osaajan löydyttyä – tartu siis tilaisuuteen ja täytä hakemuksesi!

Mikäli mieleesi heräsi kysyttävää, lisätietoja tehtävästä arkisin klo 8–16 antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 05.12.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Avustava tuotantotyöntekijöitä metallialalleTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoEtelä-SavoKerimäki, Punkaharju, Savonlinna19.12.2021 23:59

Avustava tuotantotyöntekijöitä metallialalle

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Kerimäki, Punkaharju, Savonlinna

Haemme asiakkaallemme Punkaharjulle tuotantotyöntekijöitä avustaviin töihin!

Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa kokemusta metallipuolesta, joskin se kokemus lasketaan sinulle eduksi. 
Tärkeintä työskentelyn kannalta on hyvä, oppimishaluinen asenne ja motivaatio työntekoon! 


Työ on tarkkuutta vaativaa ja ajoittain reipastahtista. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa hiomista, ja muita tuotannon avustavia töitä.

Valittu henkilö työllistyy RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, ja aluksi työtä on tarjolla noin kahdeksi kuukaudeksi, mutta hyvän tekijän löydyttyä töitä on mahdollisesti pidempäänkin. Työ on kokoaikaista päivätyötä, joskin valmius mahdolliseen 2-vuorotyöhön on toivottavaa.

Hae paikkaa pikaisesti hakulomakkeen kautta, työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo.9-10 tai klo.14-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen puh/sms/wa 0400480613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 19.12.2021 23:59
Työ alkaa: Heti sopivien henkilöiden löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 1 - 3 kk
Paikkojen lukumäärä: 2
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Elementtityöntekijä SuonenjoelleRakennus, talotekniikka ja maanrakennusPohjois-SavoKarttula, Kuopio, Rautalampi, Suonenjoki, Vesanto12.12.2021 23:59

Elementtityöntekijä Suonenjoelle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Karttula, Kuopio, Rautalampi, Suonenjoki, Vesanto

Rudus Oy on johtava kivipohjaisia rakennusmateriaaleja valmistava yhtiö. Ruduksen laadukkaat ja kestävät tuotteet ovat mukana siellä, missä rakennetaan vastuullisesti pitkäikäistä ja viihtyisää ympäristöä, taloja ja infraa. Rakentamisessa panostetaan laatuun ympäristövastuuta unohtamatta. Rudus palvelee Suomen, Baltian ja Venäjän asiakkaitamme noin 900 ammattilaisen voimin. 

Haemme nyt Ruduksen Suonenjoen toimipisteelle reippaita, kokoaikaisia elementtityöntekijöitä betonielementtien valmistukseen, hiontatyöhön, muottien tekoon ja raudoitukseen.

Tehtävä edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Muut kortit kuten trukkikortti ja tulityökortti ovat tehtävässä eduksi. 

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavasta työstä mutta tärkeimpiä ominaisuuksia ovat työtä pelkäämätön asenne sekä hyvä fyysinen kunto. Työtehtävät edellyttävät terveystarkastusta ennen työn aloittamista.

Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa, mutta hakijalta toivotaan mahdollisuutta tehdä tarvittaessa myös 2-vuorotyötä. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä määräaikaisella työsopimuksella RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä. Osaavalle tekijälle on tiedossa pitkäaikainen työsuhde.

Palkkaus rakennustuoteteollisuuden TES:sin mukainen.

Mikäli olet kokemusta ja/tai hyvän motivaation omaava tekijä, jätä hakemuksesi pian oheisen hakulomakkeen kautta!

Tarjoamme määräaikaisen työsopimuksen RTK-Henkilöstöpalveluiden kautta. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä yrityksemme konserniedut tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko paikasta? Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen.

Lisätietoja antavat arkisin klo.9-15 seuraavat henkilöt:

Anni Paananen, RTK-Henkilöstöpalvelu (p.0400480613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi)
Ilmo Vauhkonen, Rudus (p. 0400 396 590 tai ilmo.vauhkonen@rudus.fi)
Tapio Nikulainen, Rudus (tapio.nikulainen@rudus.fi)

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 12.12.2021 23:59
Työ alkaa: heti sopivien henkilöiden löydyttyä
Työsuhde: 2-vuorotyö
Työaika: 6 - 12 kk
Paikkojen lukumäärä: 4
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

LVI-asentajaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoUusimaaEspoo, Helsinki, Kerava, Vantaa02.12.2021

LVI-asentaja

Työn sijainti:
Uusimaa, Espoo, Helsinki, Kerava, Vantaa

Haemme LVI-asentajaa pk-seudulle.

Haemme asiakkaallemme kiinteistönhoitoalalle LVI-asentajaa pk-seudulle vakituiseen työsuhteeseen.Tehtävässä tulet toimimaan osana teknisen palvelun tiimiämme pitäen huolen asiakkaidemme kiinteistöjen toimivuudesta ja niiden monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä. Tehtävässä sinut perehdytetään käyttämään kiinteistöhuoltokirja järjestelmiä.

Toivomme hakijalta jonkin asennus alan soveltuvaa koulutusta tai työn kautta hankittua ammattipätevyyttä. Kiinteistöautomatiikan tuntemus ja ajokortti ovat työssä eduksi.  

Työajat: Päivätyö

Työsuhde: Vakituinen

Palkkaus: Rakennusliiton TES

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. 

Lisätietoja: laura.vanska@rtkhenkilostopalvelu.fi

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 02.12.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 2
Palkka: Rakennusliiton TES

Hae tätä paikkaa

ProjektipäällikköTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoEtelä-Savo, Pohjois-SavoHeinävesi, Joroinen, Juva, Mikkeli, Pieksämäki, Kuopio, Leppävirta, Varkaus05.12.2021 23:59

Projektipäällikkö

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Heinävesi, Joroinen, Juva, Mikkeli, Pieksämäki, Kuopio, Leppävirta, Varkaus

OC-System Oy on korkealaatuisten verkko- ja suojaseinien, äänieristys- ja työtilojen kehittäjä, valmistaja ja projektitoimittaja. OC-System Oy:n tuotteita käytetään ympäristöissä, joissa pääsy vaarallisille tai muuten suojatuille alueille tulee olla rajattu tai rakenteilta vaaditaan hyvää äänieristystä. OC-System Oy:n tavoitteena on tuotekehityksen ja muotoilun avulla löytää uusia ratkaisuja työympäristöjen turvallisuuden ja viihtyvyyden parantamiseen. Henkilökuntaamme kuuluu reilut 30 henkeä ja liikevaihtomme on 3,75 milj €. Lue lisää OC-System Oy:stä osoitteessa https://www.oc-system.fi/

Haluatko itsenäisen ja palkitsevan työn teollisuusasiakkaiden parissa?

Etsimme asiakkaallemme myyntihenkistä PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Joroisten toimipisteeseen.

OC-System Oy:n asiakaskunta koostuu monipuolisesti sekä pienistä että suurista teollisuusyrityksistä ja rakennusliikkeistä Suomessa ja Pohjoismaissa. Työtehtävissäsi vastaat tarjouslaskennasta ja myyntiprojekteista sekä teknisestä tuesta nykyisille asiakkaille, tulevaisuudessa työnkuvasi laajenee myös uusasiakashankinnan pariin.

Toivomme hakijalta teknistä koulutusta, esimerkiksi konetekniikan parista. Lisäksi toivomme kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä tai teknisestä myyntityöstä. Alan tuntemus tai kiinnostus teknisiä voimansiirtotuotteita kohtaan katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin myynnillinen ja asiakaslähtöinen asenne, itsenäinen työskentelyote sekä hyvä ongelmanratkaisu- ja tiimityöskentelykyky. Työssäsi käytät paljon tietotekniikkaa, joten Microsoft Office-ohjelmien käyttötaito ja muu alan ohjelmistotuntemus katsotaan eduksi.

Sinulla on mahdollisuus toimia myös kansainvälisten asiakkaiden kanssa, joten toivomme sinun hallitsevan suomen ja englannin kielen sujuvasti sekä puhuttuna, että kirjoitettuna.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen, ja valittu henkilö työllistyy OC System Oy:lle. Työssä sovelletaan Teknologiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusta. Työnantaja tarjoaa mielenkiintoisen ja itsenäisen työn kansainvälisessä ympäristössä sekä erinomaiset edut. Saat täyden tuen kehittyä oman tuotealueesi ammattilaiseksi apunasi yrityksen asiantuntija- ja myyntitiimi. Työ alkaa tammikuussa 2022.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana. Täytä hakemus palkkatoiveineen oheista linkkiä käyttäen.

Lisätietoa paikasta antaa arkisin klo.9-10 ja klo.14-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen puh/sms/wa 0400480613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 05.12.2021 23:59
Työ alkaa: Tammikuussa 2022
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Sop.mukaan

Hae tätä paikkaa

Hitsareita LeppävirralleTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoEtelä-Savo, Pohjois-SavoHeinävesi, Joroinen, Pieksämäki, Kuopio, Leppävirta, Varkaus05.12.2021 23:59

Hitsareita Leppävirralle

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Heinävesi, Joroinen, Pieksämäki, Kuopio, Leppävirta, Varkaus

Haemme ammattitaitoisia hitsareita eri asiakasyrityksillemme.

Tarvetta on useille eri hitsaustekniikoiden osaajille. Asiakasyritykset sijoittuvat pääasiallisesti Leppävirran talousalueelle.

Hakijoilta odotamme aikaisempaa työkokemusta hitsaajan tehtävistä sekä alan koulutusta.
Arvostamme joustavuutta, oma-aloitteista ja motivoitunutta työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää yhteistyökykyä. Tehtävissä toimitaan yhtenä hitsausosaston henkilönä muiden tiimiläisten kanssa vastaten työn laadusta ja sujuvuudesta. Hakijalta edellytetään hyvää fyysistä kuntoa, joustavuutta ja kestävyyttä, sosiaaliset- ja tiimityötaidot korostuvat tehtävässä.

Eduksi katsotaan esim. kuvienlukutaito, 135, 136, ja 138 hitsausluokat sekä kokemus paksun materiaalin hitsaamisesta tai hitsaamisesta pyörityskonetta apuna käyttäen. Hitsauksen näyttökoe vaaditaan asiakkaasta riippuen.
Työturvallisuus- ja tulityökortti vaaditaan.

Työvuorot vaihtelevat asiakasyrityskohtaisesti. Hakijoilta toivotaan valmiutta 2-vuorotyöhön.  

Tarjoamme alkuun työsuhteen RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä, josta mahdollisuus työllistyä asiakkaan työntekijäksi. Tarjolla on pitkäaikainen työsuhde ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä.

Palkkaus teknologiateollisuuden TES mukaisesti/sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin klo.9-10 ja klo.14-15 HR-asiantuntija Anni Paananen, puh./WA/SMS 0400 480 613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 05.12.2021 23:59
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 6 - 12 kk
Paikkojen lukumäärä: 5
Palkka: TES/ sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

Siivoja PoriKiinteistönhuolto ja siivousSatakuntaSatakunta, Eurajoki, Lavia, Luvia, Nakkila, Pomarkku, Ulvila19.12.2021 23:59

Siivoja Pori

Työn sijainti:
Satakunta, Satakunta, Eurajoki, Lavia, Luvia, Nakkila, Pomarkku, Ulvila

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja lähes 50 vuoden kokemuksella. Heidän palveluksessaan on n. 3 000 alan ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkuuksien joukossa ovat niin teollisuusyritykset kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti RTK-Palvelun arvoissa. Kattavat ISO- sertifioidut palvelut takaavat laadukkaan lopputuloksen. RTK-Palvelulle asiakaskokemus on aina tärkein! www.rtkpalvelu.fi/

Oletko reipas sekä oma-aloitteinen työstä aidosti nauttiva tarkkaotteinen työpersoona?


Etsimme nyt sisaryrityksemme RTK-Palvelulle Poriin SIIVOOJIA!

 

Tehtävänkuva ja odotukset

Tehtävänkuvassasi vastaat Porissa eri kohteiden RTK-Palvelun sopimuksen mukaisista siivouksista. Töitä tehdään 25-37,5h viikossa ma-pe/la riippuen sopimuksesta. Hakijan eduksi luetaan aiempi kokemus ja koulutus siivousalalta sekä työturvallisuuskortti mutta tehtäviin on tarjolla kattava perehdytys ja ne sopivat myös työuransa alkutaipaleella olevalle tekijälle. Työt alkavat pikaisesti, joten hae siis jo tänään!

 

Työsuhde ja palkkaus

Työt alkaisivat heti tai sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja palkkaus tehtävissä TES:n mukaan. Sopimuksesta tehdään toistaiseksi voimassa oleva!

Mitä asiakasyrityksemme tarjoaa?

Uusille henkilöille on tiedossa kattava perehdytys asiakaskohteisiin ja RTK-Palvelun toimintatapoihin, ja päivittäistä työssäsi onnistumista tukee tiivis kiinteistöalan ammattilaisten tiimi. 

RTK-Palvelun pitää huolta työntekijöistään mm. kattavien konsernietujen muodossa ja kannustaa työntekijöitään kouluttautumaan ja kehittymään työn ohessa.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-assistenttimme Akseli Uutela: (akseli.uutela@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4767, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15 - myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut)

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Haku päättyy: 19.12.2021 23:59
Työ alkaa: Heti/sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 6 - 12 kk
Paikkojen lukumäärä: 4
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

OstajaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoUusimaaUusimaa, Helsinki19.12.2021

Ostaja

Työn sijainti:
Uusimaa, Uusimaa, Helsinki

Haemme asiakkaallemme energisen asenteen omaavaa ostajaa vakituiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme toimitilat ovat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä. 

Ostotiimi vastaa tuotteiden saatavuudesta tiiviissä yhteistyössä tuotehallinnon kanssa. Ostajana vastaat sovittujen toimittajien operatiivisesta yhteistyöstä, ostotilauksien luomisesta ja tilausvalvonnasta aina laskuntarkastukseen. Ostajana toimit tiiviisti yhtenä pelaajana neljän hengen ostotiimissä.

Sinulla on hyvät organisointitaidot ja osaat toimia kiireenkin keskellä aikatauluttaen työt jouhevasti tilanteen mukaan. Yhteydenpito eri sidosryhmien välillä sujuu sinulta luontevasti ja omaat hyvät viestintätaidot sekä suullisesti, että kirjallisesti, myös englannin kielellä.

Toivomme hakijalta aiempaa työkokemusta ostajan tehtävistä sekä soveltuvaa koulutusta, esim. tekniseltä tai kaupalliselta alalta. Aiempi kokemus tuontihuolinnasta katsotaan eduksi.

Tarjolla on mielekäs työ ammattitaitoisessa ja hyvähenkisessä työyhteisössä.

Liitä CV ja hakemus palkkatoiveineen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4090

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 19.12.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

Pakettilajittelijoita VantaalleLogistiikka, kuljetus ja varastoUusimaaUusimaa, Vantaa20.12.2021

Pakettilajittelijoita Vantaalle

Työn sijainti:
Uusimaa, Uusimaa, Vantaa

Haemme asiakkaallemme työntekijöitä Vantaan terminaaliin.

Paikka täytetään nopealla aikataululla ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Työ pitää sisällään pääasiassa paketti lajittelua sekä pakkaamista. Työtehtäviin kuuluu myös muun saapuvan ja lähtevän tavaran käsittelyä sekä lemppausta.

Hakijalta odotamme tarkkaa, tunnollista ja ripeää työotetta. Tämän lisäksi toivomme sinulta terminaalityöhön soveltuvaa fyysistä kuntoa, työ on fyysisesti raskasta koska iso osa lajiteltavista paketeista on painavia.

Eduksi katsotaan aiempi kokemus lavansiirtovaunun käytöstä.

Työvuoroja tarjolla säännöllisesti viikoittain. Hyville tekijöille tarjolla täydet tunnit ja on myös mahdollista työllistyä suoraan asiakkaalle työsuhteeseen.

Tarve tekijöille pääsääntöisesti ma- pe klo 13–21, joskin myös aamu- ja yövuoroja saattaa tulla tarjolle.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Palkkaus: Terminaalitoimintaa koskeva TES (AKT)

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. 

Lisätietoja: tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 20.12.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: AKT TES

Hae tätä paikkaa

Työntekijä MetallituotantoonTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoUusimaaUusimaa, Nurmijärvi15.12.2021

Työntekijä Metallituotantoon

Työn sijainti:
Uusimaa, Uusimaa, Nurmijärvi

Etsimme asiakkaallemme Klaukkalaan työntekijää metallituotantoon, vakituiseen työsuhteeseen

Työtä tehdään ohutlevypelti tuotannossa, työ on hyvin koneistettua. Aikaisempi kokemus metallialalta tai koneiden parissa työskentelystä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on hyvä asenne työntekoon, olet sekä huolellinen että tarkka työssäsi ja haluat kehittyä sekä aidosti oppia alaa. Toivomme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen ja tässä työssä sinulla on hyvä mahdollisuus kasvaa alan ammattilaiseksi. Tuotannossa on mahdollista oppia mm. levyn leikkausta, särmäystä, hitsausta ja pintakäsittelyä.

Töitä tehdään alkuun aamuvuorossa, perehdytyksen jälkeen siirrytään kaksivuorotyöhön, ma-pe. Iltavuoroviikkoina työaika aina ma-to klo 14-00, pe vapaa.

Työt alkavat nopealla aikataululla, heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Palkkaus: TES

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja: laura.vanska@rtkhenkilostopalvelu.fi

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 15.12.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: 2-vuorotyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 2
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Tuotannon autosähköasentajaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-SavoIisalmi, Kuopio, Lapinlahti, Maaninka, Nilsiä, Siilinjärvi, Varpaisjärvi19.12.2021

Tuotannon autosähköasentaja

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Iisalmi, Kuopio, Lapinlahti, Maaninka, Nilsiä, Siilinjärvi, Varpaisjärvi

J5L Production Oy on lapinlahtelainen ambulansseja sekä muita erikoisajoneuvoja valmistava yritys. Yritys on perustettu vuonna 2008, ja sen kasvavana voimana on vahva osaaminen, positiivisuus ja yhdessä tekemisen meininki. Tutustu J5L Productioniin tarkemmin: https://www.j5l.fi/

 

Etsimme asiakkaallemme J5L Productionille autosähköasentajaa.

 

Työtehtäväsi pitävät sisällään monipuolista autojen sähköistysten tekoa. Tuotteet ovat vaihtelevia, joten tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää kuvien lukutaitoa. Työpäiväsi vierähtävät pienessä ryhmässä, jossa auto kasataan alusta loppuun saakka. Työt tehdään käsityökaluja hyödyntäen.

Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi auto- tai sähköpuolen osaaja. Tärkeintä on, että olet hyvällä asenteella varustettu tekijä ja työkalut pysyvät käsissäsi.

J5L Productionin tiimissä työtä tehdään yhdessä vuorossa 7,5 tuntia / päivä. Työpäiväsi voi alkaa kello 6–8 välillä. Työsuhteesi alustava kesto on tammi-helmikuun loppuun, ja hyvin todennäköisesti pidempäänkin. Työsuhteessasi sovelletaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Haluatko mukaan osaksi J5L Productionin kasvavaa työyhteisöä? Hae paikkaa verkkosivuillamme! Mikäli mieleesi heräsi kysyttävää, lisätietoja tehtävästä arkisin klo 8–16 antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 19.12.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Tuotantotyöntekijöitä ikkunatuotantoonTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoKeski-SuomiViitasaari05.12.2021 23:59

Tuotantotyöntekijöitä ikkunatuotantoon

Työn sijainti:
Keski-Suomi, Viitasaari

Toisen polven perheyritys Kaskipuu tarjoaa markkinoiden suosituimmat ulko-ovet sekä ikkunat – kaikki valtakunnan kuulua ja asiakkaiden arvostamaa Kaski-laatua. Valmistettu asiantuntemuksella valikoiduista materiaaleista.

Kaski-ovet ja -ikkunat valmistetaan ja asennetaan suomalaisella osaamisella ja asenteella, tavoitteena aina tyytyväinen asiakas. Aika muuttuu, perusteet pysyvät: aina rehtiä palvelua ja parasta Kaski-laatua remontoijille ja rakentajille. Tutustu Kaskipuun tarinaan ja tuotteisiin: https://kaski.fi/

Haemme tuotantotyöntekijöitä ikkunatuotannon eri tehtäviin Kaskipuun Viitasaaren toimipisteelle.

Oletko huolellinen ja tarkka sekä pidät käsillä tekemisestä? Tehtävään sopiva henkilö on käsistään kätevä ja on aidosti kiinnostunut työskentelemään käsityökalujen parissa, sillä työssä käytetään ruuvinvääntimiä ja muita käsityökaluja. Lisäksi erilaisten koneiden käyttö ja fyysinen työ kuuluu työpäivääsi.

Työtehtäviin kuuluu mm. kaihtimien, saranoiden, tiivisteiden ja kahvojen asennus linjastolla sekä karmien valmistus. Aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä on eduksi, mutta tärkeintä on into oppia uutta! Tehtävään annetaan alan ammattilaisten toimesta kattava perehdytys. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät ainakin vuoden loppuun asti, mahdollisesti pidempäänkin. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Työnantajanasi työsuhteen alussa on RTK-Henkilöstöpalvelu. Huolehdimme työarjessasi hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi muun muassa liikuntaetujen muodossa.

Hae paikkaa jo tänään oheisen linkin kautta, sillä paikat täytetään sitä mukaa kun sopivia tekijöitä löytyy.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-15  Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 05.12.2021 23:59
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: 3-vuorotyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 3
Palkka: Puusepänteollisuuden TES

Hae tätä paikkaa

Siivoja RaumaKiinteistönhuolto ja siivousSatakuntaSatakunta, Eurajoki, Rauma19.12.2021 23:59

Siivoja Rauma

Työn sijainti:
Satakunta, Satakunta, Eurajoki, Rauma

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja lähes 50 vuoden kokemuksella. Heidän palveluksessaan on n. 3 000 alan ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkuuksien joukossa ovat niin teollisuusyritykset kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti RTK-Palvelun arvoissa. Kattavat ISO- sertifioidut palvelut takaavat laadukkaan lopputuloksen. RTK-Palvelulle asiakaskokemus on aina tärkein! www.rtkpalvelu.fi/

Oletko reipas sekä oma-aloitteinen työstä aidosti nauttiva tarkkaotteinen työpersoona?


Etsimme nyt sisaryrityksemme RTK-Palvelulle Raumalle SIIVOOJIA!

 

Tehtävänkuva ja odotukset

Tehtävänkuvassasi vastaat Raumalla eri kohteiden RTK-Palvelun sopimuksen mukaisista siivouksista. Töitä tehdään 25-37,5h viikossa ma-pe/la riippuen sopimuksesta. Hakijan eduksi luetaan aiempi kokemus ja koulutus siivousalalta sekä työturvallisuuskortti mutta tehtäviin on tarjolla kattava perehdytys ja ne sopivat myös työuransa alkutaipaleella olevalle tekijälle. Työt alkavat pikaisesti, joten hae siis jo tänään!

 

Työsuhde ja palkkaus

Työt alkaisivat heti tai sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja palkkaus tehtävissä TES:n mukaan. Sopimuksesta tehdään toistaiseksi voimassa oleva!

Mitä asiakasyrityksemme tarjoaa?

Uusille henkilöille on tiedossa kattava perehdytys asiakaskohteisiin ja RTK-Palvelun toimintatapoihin, ja päivittäistä työssäsi onnistumista tukee tiivis kiinteistöalan ammattilaisten tiimi. 

RTK-Palvelun pitää huolta työntekijöistään mm. kattavien konsernietujen muodossa ja kannustaa työntekijöitään kouluttautumaan ja kehittymään työn ohessa.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-assistenttimme Akseli Uutela: (akseli.uutela@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4767, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15 - myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut)

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Haku päättyy: 19.12.2021 23:59
Työ alkaa: Heti/sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 6 - 12 kk
Paikkojen lukumäärä: 3
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

C- kortillisia kuljettajiaLogistiikka, kuljetus ja varastoUusimaaUusimaa, Vantaa12.12.2021

C- kortillisia kuljettajia

Työn sijainti:
Uusimaa, Uusimaa, Vantaa

Etsimme C- kortillisia kuskeja Uudenmaan alueelle

Sinulla tulee olla vähintään C-kortti ja ammattipätevyydet.

Voit olla jo ammattilainen tai uusi alalla, töitä tarjolla kokoaikaisesti. Työaika pääasiallisesti ma- pe klo 7-18 välillä. Odotamme hakijoilta reipasta töihin tarttuvaa asennetta, joustavuutta työajoissa sekä itsenäistä otetta työskentelyyn. Työ pitää sisällään auton kuormaamista ja purkua, sekä tavaroiden toimittamista asiakkaan tiloihin. Myös ADR-lupa on eduksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, ajoa pääasiassa pääkaupunkiseudulla joskin alueena koko Uusimaa.

Palkkaus: TES.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 12.12.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 2
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Business ControllerToimisto, taloushallinto ja ICTPohjois-KarjalaPohjois-Karjala, Joensuu31.01.2022

Business Controller

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Pohjois-Karjala, Joensuu

RTK-Henkilöstöpalvelu provide recruitment assignment co-operation with Philips Medisize, a Molex Company. We are currently looking for a Business Controller.

Description

This role will be the Plant Business Controller in support of the Finland Plant Operations Leader. The primary objective of the role is to proactively deliver actionable business insight through a combination of financial measures and business knowledge. In addition to playing an active role in shaping strategy and direction of the business, the Business Controller will provide ‘real time' support and analysis and be a trusted adviser in key decision making. 

What You Will Do In Your Role

 • Financial management for the manufacturing plant in Finland
 • Responsible for delivering/explaining key financial information and metrics that will drive actionable/measurable results.
 • Ensuring the predictability of results by driving effective planning and forecasting process
 • Present financial performance, full year forecasts and clearly explain and resolve variances, including understanding financial opportunities and risk.
 • Interpret data and assess its value and then present the findings to the relevant stakeholders in a clear and concise way.
 • Build strong relations with stakeholders and provide financial support in commercial decision making
 • Challenge current ways of working, driving efficiencies and cost savings wherever possible
 • Lead Plant Monthly Performance Reviews, monthly Forecast and Annual Operating Plan
 • Work through issues and operational challenges with project teams and stakeholders, getting into details to ensure understanding of cost drivers of the business and can provide insight to the non-finance members
 • Lead change initiatives in efficiency improvement and partner in implementing these initiatives
 • Be a key member of the leadership team within the facility by effectively challenging and employing economic thinking concepts.
 • Play a lead role in the evaluation of major new assets within our operations leveraging local and corporate resources as needed.
 • Communicate and train management team on relevant financial metrics (ROCC, NPV, IRR, working capital, etc.)
 • Exercise stewardship of assets by ensuring our control environment and principles are understood and in place.
 • Decision support to the plant leadership for all financial planning, reporting and internal controls matters
 • Effectively communicate finance controls and expectations throughout plant operations
 • Working cross-functionally in order to develop the best solutions for the business, actively taking part in Global/European projects as assigned by Leadership Team.
 • Work proactively with the Finance SSC hubs to ensure robust close and reporting processes are maintained and enhanced.
 • Work with the Hubs and other functions in order to contribute as needed to our overall compliance regime.(Tax, Legal, Audit, etc).

The Experience You Will Bring

Requirements:

 • Proven past working experience in a Finance or related role
 • Strong economic thinking with an ability to articulate in a variety of forms 
 • Fluency in English and Finnish
 • Proven ability to drive change initiatives in a matrix environment
 • Strong interpersonal skills with a demonstrated ability to influence management at multiple levels
 • Experience in manufacturing environment
 • High learning skills and adaptability to change
 • Demonstrated ability to work as a key contributor on cross functional teams
 • Strong systems knowledge and excellent MS Office skills
 • Strong analytical and critical thinking skills
 • Professional curiosity and can-do attitude
 • Should be comfortable with risk and working with ambiguity
 • Strong leadership skills with ownership and sense of urgency
 • Results driven.

What Will Put You Ahead

 • University degree in Finance/Accounting or a related field a plus
 • Experience working with SAP or similar ERP software is a plus.

Please apply as soon as possible, as we will fill the position as soon as a suitable candidate has been found.

Please leave your application and CV to our recruitment system by clicking Apply for this position.  Remember to also inform us about your salary request. If you have any questions about the position, please contact Minna Taivainen/HR specialist by email or by phone. 

Contact info:

Minna Taivainen

Tell. +358443854280  

email: minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 31.01.2022
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Sopimuksen mukaan, TES

Hae tätä paikkaa

Dokumentointi-insinööri (Tekn. dokumentoinnin arkistointi)Teollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoSatakuntaEurajoki10.12.2021 18:00

Dokumentointi-insinööri (Tekn. dokumentoinnin arkistointi)

Työn sijainti:
Satakunta, Eurajoki

Dokumentointi-insinööri (Tekn. dokumentoinnin arkistointi)

Haemme Eurajoen Olkiluotoon asiakkaallemme tekniikan organisaatioon käyville laitoksille yhteistyökykyistä dokumentointi-insinööriä teknisen dokumentoinnin arkistointiin. 

Tehtäviin kuuluu:

-Teknisten dokumenttien jakelu erillisarkistoihin

-Aineistojen tallentamista tilaajan tietokantoihin ja arkistoon

Toivomme hakijalta:

- Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri tai tradenomi)

- Suomen kielen osaamista

- Oma-aloitteista, tarkkaa ja huolellista työotetta

- Kykyä itsenäiseen, pitkäjänteiseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn 

- Kokemus dokumentoinnista ja arkistoinnista katsotaan eduksi.

Tarjoamme mukavan työyhteisön, perehdytyksen sekä pitkän määräaikaisen tehtävän.
Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja toimeksiannon kesto 31.12.2022 asti (mahdollisuus jatkoon).

Hakuaika päättyy: 10.12.2021 18:00

Lisätietoja antaa: Tuomas Kaukomies, RTK-Henkilöstöpalvelu Oy, 044 412 4366, tuomas.kaukomies@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.Haku päättyy: 10.12.2021 18:00
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löyfyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Neuvoteltavissa

Hae tätä paikkaa

Dokumentointi-insinöörejä (Sähkö- ja automaatiotekniikka / Laitostekniikka)Teollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoSatakuntaEurajoki10.12.2021 18:00

Dokumentointi-insinöörejä (Sähkö- ja automaatiotekniikka / Laitostekniikka)

Työn sijainti:
Satakunta, Eurajoki

Dokumentointi-insinöörejä (Sähkö- ja automaatiotekniikka / Laitostekniikka)

Haemme asiakkaallemme Eurajoen Olkiluotoon, tekniikan organisaatioon käyville laitoksille yhteistyökykyisiä sähkö- ja automaatiotekniikan sekä mekaanisen puolen dokumentointi-insinöörejä muutostöiden teknisen dokumentoinnin tehtäviin. 

 

Tehtäviin kuuluu:

- Laitostietokannan ylläpitoon osallistuminen

- Punakynäpiirustusten puhtaaksipiirtäminen

- Aineistojen tallentamista tilaajan tietokantoihin ja arkistoon

 

Hakijalta toivotaan:

- Tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta (esim. insinööri)

- Suomen kielen osaamista

- AutoCad, Microstation ja/tai PDMS osaamista

- Kykyä itsenäiseen, pitkäjänteiseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn 

- Oma-aloitteista, tarkkaa ja huolellista työotetta

- Kokemus sähkö- ja automaatiosuunnittelusta ja/tai putkisto- ja laitossuunnittelusta, asennustarkastuksesta tai tarkastustoiminnasta    katsotaan eduksi

Tarjoalla on mukava työyhteisö, perehdytys tehtäviin sekä pitkä määräaikainen työtehtävä.


Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työn kesto on 31.12.2022 asti (mahdollisuus jatkoon).

Hakuaika päättyy: 10.12.2021 18:00

Lisätietoja: Tuomas Kaukomies, RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. 044 412 4366 tai tuomas.kaukomies@rtkhenkilostopalvelu.fi

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.Haku päättyy: 10.12.2021 18:00
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 3
Palkka: Neuvoteltavissa

Hae tätä paikkaa

Kokoonpanija, Helsinki (Konala)Toimisto, taloushallinto ja ICTUusimaaUusimaa, Helsinki19.12.2021

Kokoonpanija, Helsinki (Konala)

Työn sijainti:
Uusimaa, Uusimaa, Helsinki

Haemme asiakkaallemme Helsinkiin, Konalaan, reipasta kokoonpanijaa.

Työ sisältää käsikokoonpanotyötä yksinkertaisia työkaluja käyttäen. Kokoonpantavat osat ovat pieniä mm. ruuveja, jousia, tiivisteitä, katkaisimia.

Tärkeintä on hyvä asenne työntekoon sekä huolellinen ja ripeä työote. Lisäksi olet motivoitunut tekemään rutiininomaista työtä ja sinulta löytyy sorminäppäryyttä. Toivomme sinulta sujuvaa suomenkielen taitoa.

Vuoroja tehdään vuoroviikoin ma-pe klo 7-14 ja ma-to klo 14-00. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan, nopealla aikataululla.

Palkkaus: TES (11€/h) + lisät (iltalisä maksetaan koko iltavuorolta)

Alkuun 1 v. määräaikainen työsopimus, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaiseen työsuhteeseen suoraan asiakkaalle.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja voit tiedustella puhelimitse tai sähköpostitse: +358444124189, laura.vanska@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 19.12.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: 2-vuorotyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 3
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

TIG-HitsaajaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoEtelä-Savo, Pohjois-SavoJoroinen, Kuopio, Leppävirta, Varkaus05.12.2021 23:59

TIG-Hitsaaja

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Joroinen, Kuopio, Leppävirta, Varkaus

Haemme ammattitaitoista Tig-hitsaajaa asiakasyrityksellemme Leppävirralle.

Hakijalta odotamme aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä sekä alan koulutusta.
Arvostamme oma-aloitteista ja motivoitunutta työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää yhteistyökykyä. Tehtävissä toimitaan yhtenä hitsausosaston henkilönä muiden tiimiläisten kanssa vastaten työn laadusta ja sujuvuudesta. Hakijalta edellytetään hyvää fyysistä kuntoa, joustavuutta ja kestävyyttä sekä sosiaaliset- ja tiimityötaidot korostuvat tehtävässä.

Työturvallisuus- ja tulityökortti vaaditaan.

Työtä tehdään päivävuorossa. Tarjoamme alkuun määraikaisen työsuhteen vuoden loppuun saakka RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä, jonka jälkeen on hyvät mahdollisuudet työllistyä pidemmäksikin aikaa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pian!

Palkkaus teknologiateollisuuden TES mukaisesti/sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin klo.9-10 ja klo.14-15 HR-assistentti Noora Toivanen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 05.12.2021 23:59
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 1 - 3 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES/Sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

Lehdenjakajia yövuoroon, Hämeenlinna ja RiihimäkiKauppa- ja palvelualaKanta-HämeKanta-Häme, Hämeenlinna, Riihimäki08.12.2021

Lehdenjakajia yövuoroon, Hämeenlinna ja Riihimäki

Työn sijainti:
Kanta-Häme, Kanta-Häme, Hämeenlinna, Riihimäki

Ilves Jakelu Oy on Hämeen Sanomien omistama jakeluyhtiö, jonka toiminta-alue on Kanta-Häme. Tällä alueella suoritetaan sekä osoitteellisten lähetysten, että sanomalehtien varhaisjakelua.

 

Haemme asiakkaallemme Ilves Jakelu Oy:lle

 

Varhaisjakajia seuraaville paikkakunnille: Hämeenlinna ja sen lähialueet sekä Riihimäki.

Alueesta riippuen jakelut alkavat yleensä yöllä klo 01-02:30 välillä. Varhaisjakajat työskentelevät keskimäärin 2-6 tuntia yössä.

Tehtävän palkkaus muodostuu pohjapalkasta, jaettavien yksiköiden määrästä sekä yölisästä. Lisäksi maksetaan verohallinnon ohjeistuksen mukainen kilometrikorvaus oman auton käytöstä. Työsopimuksessa noudatetaan Medialiiton ja Teollisuusliiton välillä solmittua työehtosopimusta ja palkkaus ja työsuhteen muut ehdot määräytyvät sen mukaisesti.

Varhaisjakajan työ on joustavaa ja sopii monenlaiseen elämätilanteeseen tai lisätyöksi esim. muun osa-aikatyön rinnalle. Työtehtävä ei vaadi pohjakoulutusta, mutta edellyttää hakijoilta täysi-ikäisyyttä sekä voimassa olevaa ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Työ on itsenäistä jakopiireittäin tehtävää työtä niin omakotitalo- rivitalo- kuin kerrostaloalueilla, joten toivomme vastuullista työotetta ja positiivista asennetta säässä kuin säässä tehtävään työhön sekä hyvää fyysistä kuntoa, etenkin kerrostaloalueilla. Työssä ihmiskontaktien määrä on vähäinen joten varhaisjakajan työ on turvallista poikkeusoloista huolimatta.

Varhaisjakajan työkaluna toimii sähköinen jakokirja. Saat työtehtäviin sekä järjestelmiin perehdytyksen, ja tukenasi on myös jakelupäivystäjä jokaisen työvuoron aikana.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Laura Vänskä: laura.vanska@rtkhenkilostopalvelu.fi

We are currently recruiting newspaper deliverers to Hämeenlinna and the nearby areas and to Riihimäki.

 

Depending on the area, deliveries usually take place between 1 to 6 a.m.  Newspaper deliverers work approximately 2-5 hours per shift. All the routes are car routes.

The job does not require previous experience, but all applicants must be 18 years or older, have a driver’s license and the possibility to use own vehicle on the job.

This job is independent by its nature and thus requires responsibility and a positive attitude. The delivery areas include apartment blocks, row houses and detached houses alike and due to the job’s physical nature a good physical conditioning is a must – in any weather!

You will receive a comprehensive training to the devices used in the jod and the support of a delivery duty officer is available during each shift.

The salary consists of a base salary, number of delivered units and shift allowances. In addition, you will be paid tax-exempt travel allowances when using your own car.  The collective agreement concerning delivery personnel is applied to all employment contracts.

 

This is your change to secure either a permanent or fixed-period job.

We will begin interviews during the application period, so apply via our website as quickly as possible.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 08.12.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Yötyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 5
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Koneistajia John Deere Forestry Oy:lleTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-KarjalaPohjois-Karjala05.12.2021

Koneistajia John Deere Forestry Oy:lle

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Pohjois-Karjala

John Deere Logo.png

Hakuaikaa jatkettu 5.12.2021 saakka. Kaikki aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

John Deere Forestry Oy:n kotipaikka on Tampere, jossa sijaitsee metsäkoneiden tuotekehityskeskus ja Euroopan markkinointikeskus. Yhtiö työllistää Suomessa noin 700 työntekijää. John Deere -metsäkoneet valmistetaan Joensuussa. Lisätietoja osoitteessa www.JohnDeere.fi


Deere & Company (www.JohnDeere.com) on maailman johtava kehittyneiden tuotteiden, teknologian ja palveluiden tarjoaja niille, joiden työ edistää maanviljelystä ja maanrakennusta – asiakkaat, jotka korjaavat satoa tai muokkaavat, rikastavat ja rakentavat maata maailman lisääntyvän ruuan, polttoaineen, rakentamisen ja infrastruktuurin tarpeiden täyttämiseksi.


Haemme Joensuun tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen Koneistajia.

Tehtävän päävastuualueena on metsäkoneiden runkojen ja kuormainkomponenttien koneistus.

Odotamme hakijalta:

• Toisen asteen teknistä koulutusta
• Työkokemusta koneistustehtävistä
• Piirustusten lukutaitoa
• Koneistustyön mittaustekniikan tuntemusta
• Valmiutta vuorotyöhön (3-vuorotyö) 

Arvostamme:

• Hyviä yhteistyötaitoja
• Oma-aloitteisuutta

Luemme eduksi:

• Kokemuksen moniakselikoneistuksesta (kulmapää)
• Kokemuksen Heidenhain-ohjauksesta
• CAM-ohjelmoinnin osaamisen
• Hitsattujen rakenteiden koneistuskokemuksen

Tarjoamme: 

• Kilpailukykyisen palkkauksen
• Mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän
• Mahdollisuuden päästä rakentamaan maailman parhaita metsäkoneita
• Avoimen ja hyvän työyhteisön isossa kansainvälisessä organisaatiossa, jossa on runsaasti kehittymismahdollisuuksia
• Henkilöstöetuja, mm. liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia JD Clubin kautta
• Nykyaikaisen ja kehittyvän työskentely-ympäristön, jota parannamme jatkuvasti ja jonka kehittämiseen pääset osallistumaan


Työsuhde tulee suoraan John Deere Forestry Oy:n  palkkalistoille ja työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Mahtavaa, hae siis jo tänään ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta! 

Lisätietoja tehtävästä antaa:


RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n HR-asiantuntija Minna Taivainen, minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi / puh. 044 385 4280.
Jätä hakemuksesi viimeistään 5.12.2021 mennessä osoitteessa: www.rtkhenkilostopalvelu.fi ja avoimet työpaikat.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 05.12.2021
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työsuhde: 3-vuorotyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 4
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Asentajia kokoonpanoon John Deere Forestry Oy:lleTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-KarjalaPohjois-Karjala05.12.2021

Asentajia kokoonpanoon John Deere Forestry Oy:lle

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Pohjois-Karjala

                                                                             John Deere Logo.png

Hakuaikaa jatkettu 5.12.2021 saakka. Kaikki aikaisemmat hakemukset huomioidaan. 

John Deere Forestry Oy:n kotipaikka on Tampere, jossa sijaitsee metsäkoneiden tuotekehityskeskus ja Euroopan markkinointikeskus. Yhtiö työllistää Suomessa noin 700 työntekijää. John Deere -metsäkoneet valmistetaan Joensuussa. Lisätietoja osoitteessa www.JohnDeere.fi

Deere & Company (www.JohnDeere.com) on maailman johtava kehittyneiden tuotteiden, teknologian ja palveluiden tarjoaja niille, joiden työ edistää maanviljelystä ja maanrakennusta – asiakkaat, jotka korjaavat satoa tai muokkaavat, rikastavat ja rakentavat maata maailman lisääntyvän ruuan, polttoaineen, rakentamisen ja infrastruktuurin tarpeiden täyttämiseksi.


Haemme Joensuun tehtaalle määräaikaiseen työsuhteeseen Asentajia kokoonpanolinjalle. 

Koneasentajan työ on metsäkoneen valmistamisen eri vaiheisiin liittyvää asennustyötä metsäkonetehtaalla Joensuussa.

Odotamme hakijalta:

• Toisen asteen teknistä koulutusta soveltuvasta koulutusohjelmasta
• Valmiutta vuorotyöhön (2-vuorotyö) sekä työkiertoon
• Koneasennuksen, hydrauliikan tai sähkö-/automaatioasennuksen tuntemusta

Arvostamme:

• Hyviä yhteistyötaitoja
• Reipasta työotetta ja oma-aloitteisuutta
• Hyvää asennetta ja motivaatiota oppia uutta
• Englannin kielen taitoa
• Kokemus tuotannon tehtävistä ja kokoonpanotehtävistä luetaan eduksi

  Tarjoamme:

  • Kilpailukykyisen palkkauksen
  • Mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän
  • Mahdollisuuden päästä rakentamaan maailman parhaita metsäkoneita
  • Avoimen ja hyvän työyhteisön isossa kansainvälisessä organisaatiossa, jossa on runsaasti kehittymismahdollisuuksia
  • Henkilöstöetuja, mm. liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia JD Clubin kautta Company Use
  • Nykyaikaisen ja kehittyvän työskentely-ympäristön, jota parannetaan jatkuvasti ja jonka kehittämiseen pääset osallistumaan

  John Deere Forestry Oy tarjoaa sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työn alansa arvostetussa, osaavassa ja luotettavassa yrityksessä. Tervetuloa kehittymään kanssamme!

  Työsuhde tulee suoraan John Deere Forestry Oy:n  palkkalistoille ja työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Kiinnostuitko tehtävästä? Mahtavaa, hae siis jo tänään ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta! 

  Lisätietoja tehtävästä antaa:
  RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n HR-asiantuntija Minna Taivainen, minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi / puh. 044 385 4280.
  Jätä hakemuksesi viimeistään 5.12.2021 mennessä osoitteessa: www.rtkhenkilostopalvelu.fi ja avoimet työpaikat.

  RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

  Haku päättyy: 05.12.2021
  Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  Työsuhde: 2-vuorotyö
  Työaika: 6 - 12 kk
  Paikkojen lukumäärä: 20
  Palkka: TES

  Hae tätä paikkaa

  LumityöntekijäKiinteistönhuolto ja siivousPohjois-KarjalaPohjois-Karjala12.12.2021

  Lumityöntekijä

  Työn sijainti:
  Pohjois-Karjala, Pohjois-Karjala

  Etsimme asiakkaallemme tarvittaessa töihin kutsuttavia lumityöntekijöitä talveksi.

  Työtehtävät koostuvat käsilumitöistä erilaisissa kohteissa mm. taloyhtiöiden piha-aluillea. Jos et pelkää korkeitakaan paikkoja, löytyy mahdollisuuksia lumenpudotukseen katoilta.

  Oletko etsimämme reipas ja joustava tekijä? Emme vaadi aikaisemaa kokemusta alan töistä.

  Työt ovat talvisesonkina keikkaluonteisia lumitilanteen mukaan, joten töihin voi tulla kutsu nopeallakin aikataululla. 

  Kiinnostuitko tehtävästä? Mahtavaa, hae siis jo tänään ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta! 

  Lisätietoja:

  Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
  Minna Taivainen, p.044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi 

  RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

  Haku päättyy: 12.12.2021
  Työ alkaa: sopimuksen mukaan
  Työsuhde: Kokopäivätyö
  Työaika: 1 - 3 kk
  Paikkojen lukumäärä: 5
  Palkka: TES

  Hae tätä paikkaa

  KoneinsinööriTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoSatakuntaEurajoki03.12.2021 18:00

  Koneinsinööri

  Työn sijainti:
  Satakunta, Eurajoki

  Koneinsinööri

  Haemme asiakkallemme Eurajoelle tekniikan osastolle konetekniikan insinööriä.

  Tehtäviin kuuluu mm.

  • Laatia teknisiä vaatimusmäärittelyjä ja teknisten ratkaisujen soveltuvuuden arviointia korvaaville laitteille ja varaosille

  • Osallistua erilaisten mekaanisten laitteiden teknisiin selvityksiin ja vaatimustenmukaisuuden arviointeihin sekä tarkastaa laitosdokumentaatiota ja korvaavien varaosien suunnitelmia

  • Osallistua oman tekniikan alan edustajana teknisten työryhmien työskentelyyn ja tarvittaessa toimituksen seuranta- ja tarkastustehtäviin sekä laitetoimittajien ja valmistajien tuote- ja laatuauditointeihin

  Hakijalta toivotaan:

  • Tehtävään soveltuvaa diplomi-insinöörin tai vastaavaa insinöörin koulutusta konetekniikan alalta 

  • Vahvaa perustekniikan tuntemusta - aiempi työkokemus laitevalmistuksesta (venttiilit, pumput), laitesuunnittelusta tai kunnossapitotehtävistä katsotaan eduksi 

  • Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

  • Aktiivista, toimeen tarttuvaa, pitkäjänteista ja suunnitelmallista työskentelytapaa

  • Hyvää yhteistyökykyä

  • Motivaatiota uuden oppimiseen ja kehittymiseen työssään asiantuntijaksi

  • Hyvää kirjallista osaamista sekä kykyä virallisen tekstin laatimiseen

  Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä ja on kestoltaan vuoden, mahdollisuus jatkoon.

  Hakuaika päättyy: 03.12.2021 18:00
  Lisätietoja: RTK-Henkilöstöpalvelu Oy, Tuomas Kaukomies, 044 412 4366

  RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.  Haku päättyy: 03.12.2021 18:00
  Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
  Työsuhde: Kokopäivätyö
  Työaika: 6 - 12 kk
  Paikkojen lukumäärä: 1
  Palkka: Neuvoteltavissa/palkkapyyntö

  Hae tätä paikkaa

  Hankinnan asiantuntija/ projektiostajaLogistiikka, kuljetus ja varastoUusimaa, Varsinais-SuomiUusimaa, Helsinki, Vantaa, Raisio, Turku12.12.2021

  Hankinnan asiantuntija/ projektiostaja

  Työn sijainti:
  Uusimaa, Varsinais-Suomi, Uusimaa, Helsinki, Vantaa, Raisio, Turku

  Haemme asiakkaallemme hankinnan asiantuntijaa/ projektiostajaa.

   

  Vastaat työssäsi aina koko projektin ostoista ja hankinnoista, kilpailutat toimittajia, alihankkijoita sekä työkokonaisuuksia. Työnkuvaan kuuluu myös sopimusten ja tilauksien teko sekä seuranta ja laskutus. Omaksut ja ymmärrät tavaravirran määrän, jotta tuotehankinnat ovat riittävät ja tapahtuvat oikea-aikaisesti.

  Etsimämme henkilö on hankinnan ammattilainen, jolla jo aiempaa kokemusta projektien kokonaisvaltaisesta hoidosta. Olet organisointikykyinen, oma- aloitteinen ja ratkaisukeskeinen. Osaat aikatauluttaa ja priorisoida asiat tärkeysjärjestykseen. Nautit monipuolisista sekä vaihtelevista tehtävistä. Yhteydenpito eri sidosryhmien välillä sujuu sinulta luontevasti ja omaat hyvät viestintätaidot sekä suullisesti, että kirjallisesti, myös englannin kielellä.

  Tekninen osaaminen ja aiempi tuntemus rakennuttamisesta katsotaan hakijan eduksi.

  Tarjolla on työ hyvä henkisessä, dynaamisessa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä.

  Liitä CV ja hakemus palkkatoiveineen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

  Lisätietoja tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4090

  RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

  Haku päättyy: 12.12.2021
  Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  Työsuhde: Kokopäivätyö
  Työaika: Yli 12 kuukautta
  Paikkojen lukumäärä: 1
  Palkka: Sopimuksen mukaan

  Hae tätä paikkaa

  Rakennustyöntekijöitä VarkauteenRakennus, talotekniikka ja maanrakennusEtelä-Savo, Pohjois-SavoHeinävesi, Joroinen, Pieksämäki, Leppävirta, Varkaus05.12.2021 23:59

  Rakennustyöntekijöitä Varkauteen

  Työn sijainti:
  Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Heinävesi, Joroinen, Pieksämäki, Leppävirta, Varkaus

  Etsimme asiakkaallemme rakennusalan työntekijöitä Varkauden talousalueelle.

  Työtehtävät vaihtelevat avustavista rakennusapulaisen tehtävistä ammattiosaamista vaativiin rakennus- ja jälleenrakennuksen ammattityötehtäviin.

  Rakennustyöntekijältä vaaditaan hyvää peruskuntoa, hyviä sosiaalisia työtaitoja sekä halua ja kykyä oppia ja käsitellä uusia asioita. Työkalujen ja -laitteiden käyttökokemus, aiempi työ- tai työharjoittelukokemus sekä alan koulutus katsotaan hakijalle eduksi. Tärkeitä ovat myös hyvät tiimityötaidot sekä työturvallinen asenne. 

  Työt alkavat heti tai tekijän käytettävyyden mukaan. Tarjolla on sesonkiluontoisia sekä pidempiaikaisia työsuhteita.

  Työturvallisuuskortti on pakollinen, ajokortti sekä tulityökortti ja muut ammattipätevyydet katsotaan eduksi.

  Työtehtävistä maksetaan kokemuksen mukaan rakennusalan TES:sin mukaista palkkaa. Töitä on pääasiassa arkisin päiväsaikaan, mutta toivomme tarvittaessa joustavuutta työvuorojen suhteen. 

  Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

  Lisätietoja tehtävään antaa arkisin klo 9-10 tai klo 14-15 HR-assistentti Noora Toivanen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

  RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

  Haku päättyy: 05.12.2021 23:59
  Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä
  Työsuhde: Kokopäivätyö
  Työaika: 3 - 6 kk
  Paikkojen lukumäärä: 3
  Palkka: TES/sopimuksen mukaan

  Hae tätä paikkaa

  LogistiikkakoordinaattoriLogistiikka, kuljetus ja varastoUusimaaUusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa05.12.2021

  Logistiikkakoordinaattori

  Työn sijainti:
  Uusimaa, Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

  Haemme asiakkaallemme Espoon toimipisteelle Logistiikan koordinaattoria.

  Työtehtäviin kuuluu mm. tilausten tekeminen ja seuranta, vienti- ja tuontituotteiden dokumenttien käsittely, laskutus, toimitusten vastaanottaminen ERP-järjestelmään sekä kuljetus- ja rahtidokumenttien valmistelu. Työkielinä englanti ja suomi.

  Toivomme aikaisempaa työkokemusta logistiikantehtävistä, erityisesti vienti ja tuontipuolelta sekä rahtidokumenttien käsittelystä ja laskutuksesta. Sinulla voi myös olla kokemusta kuljetustilausten teosta, operatiivisista ostoista, sekä kuljettaja yhteistyöstä. Osaaminen toimitusketjuhallinnasta ja toiminnanohjausjärjestelmistä on etu.

  Olet etsimämme henkilö jos sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet, omaat hyvät organisointitaidot ja osaat toimia kiireenkin keskellä aikatauluttaen työt jouhevasti tilanteen mukaan. Tarvitset myös hyvät yhteistyötaidot sekä suomen, että englannin kielellä, sillä tehtävässä toimit tiiviisti yhteistyössä eri sidosryhmien välillä.

  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä hyvät kehittymismahdollisuudet. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/ 

  Palkkaus: Sopimuksen mukaan

  Työaika: Normaali toimistoaika joustovaralla

  Kyseessä on alkuun määräaikainen työsuhde maaliskuun 2022 loppuun, jonka jälkeen jatkoa katsotaan asiakkaan tarpeiden sekä oman suoriutumisen mukaan.

  Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

  Täytäthän hakemuksen oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoive.

  Lisätiedot: tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi

  Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

  RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

  Haku päättyy: 05.12.2021
  Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  Työsuhde: Kokopäivätyö
  Työaika: 6 - 12 kk
  Paikkojen lukumäärä: 1
  Palkka: Sopimuksen mukaan

  Hae tätä paikkaa

  Puuseppä/KalusteasentajaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoVarsinais-SuomiVarsinais-Suomi, Masku, Naantali, Turku05.12.2021 23:59

  Puuseppä/Kalusteasentaja

  Työn sijainti:
  Varsinais-Suomi, Varsinais-Suomi, Masku, Naantali, Turku

  Haemme asiakkaalle kokenutta ja osaavaa puuseppää verstaalle Naantaliin!

  Työtehtävinäsi pääset valmistamaan sekä kokoamaan keittiökalusteita ja design huonekaluja, eli monipuolisia ja kiinnostavia puusepän töitä. Eduksi lasketaan, jos olet asiakaspalveluhenkinen, koska osa työstä tehdään asiakkaiden tiloissa, mutta tärkeimpänä tekijänä on ammattitaito.

  Asiakkaamme etsii pitkäaikaisempaa tekijää keikkasopimuksella 1-5 päivää viikossa. Työtehtävät sijoittuvat Maskuun sekä Turun alueelle. Työ edellyttää valttikortin.

  RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelmamme sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. Olemme työntekijöillemme joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

  Voit tutustua etuihimme, uratarinoihimme ja meihin työnantajana tarkemmin verkkosivuillamme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

  Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuiltamme jo tänään!

  Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen.

  Lisätietoja saa arkisin klo 9-15:

  Akseli Uutela, puh: 044 412 4767 tai akseli.uutela@rtkhenkilostopalvelu.fi

  RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

  Haku päättyy: 05.12.2021 23:59
  Työ alkaa: Mahdollisimman pian sopimuksen mukaan
  Työsuhde: Kokopäivätyö
  Työaika: 1 - 3 kk
  Paikkojen lukumäärä: 1
  Palkka: Puusepänteollisuuden TES

  Hae tätä paikkaa

  Muuttotyöntekijöitä, HelsinkiLogistiikka, kuljetus ja varastoUusimaaHelsinki22.12.2021

  Muuttotyöntekijöitä, Helsinki

  Työn sijainti:
  Uusimaa, Helsinki

  Haemme asiakkaallemme Muuttotyöntekijöitä, pääkaupunkiseudulle.

  Töitä on tarjolla kaikkina viikonpäivinä, pääasiassa kumminkin ma-pe klo 6-20 välillä. Kyseessä on lähinnä yritysmuuttoja ja töitä on tarjolla osa- aikaisesti. Osa vuoroista on sovittavissa etukäteen, joitain vuoroja tulee tarjolle lyhyellä varoitusajalla. Omalla panoksellaan voi vaikuttaa vuorojen määrään ja joustavuus vuorojen suhteen on eduksi.

  Odotamme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa sekä reipasta työhön tarttuvaa asennetta.

  Aika ajoin työssä tehdään myös kalusteasennuksia.

  Työt alkavat sopimuksen mukaan.

  Palkkaus: TES

  RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

  Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

  Haastattelu mahdollista pitää etänä videohaastatteluna.

  Lisätietoja: laura.vanska@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4189

  Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

  Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

  Haku päättyy: 22.12.2021
  Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  Työsuhde: Muu osa-aikatyö
  Työaika: Yli 12 kuukautta
  Paikkojen lukumäärä: 5
  Palkka: TES

  Hae tätä paikkaa

  Tuotantotyöntekijä, HeinävaaraTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-KarjalaPohjois-Karjala, Joensuu, Heinävaara05.12.2021

  Tuotantotyöntekijä, Heinävaara

  Työn sijainti:
  Pohjois-Karjala, Pohjois-Karjala, Joensuu, Heinävaara

  Haemme Joensuun Heinävaarassa toimivalle asiakkaallemme Exel Compositen Oyj:lle useita tuotantotyöntekijöitä. 

  Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset koneenkäyttäjän tehtävät tuotannon käynnistämisestä aina valmiin tuotteen laadunvarmistukseen ja pakkaamiseen saakka. 

  Etsimme Sinua oma-aloitteinen, tarkka ja aktiivisen työtyylin omaava henkilö. Toivomme myös sitoutuneisuutta sekä oikeaa asennetta ja kiinnostusta tehtävää kohtaan. Aikaisempi kokemus teollisuuden tehtävistä tai teknisen alan koulutus katsotaan etuudeksi. Palkkauksessa noudatetaan Muoviteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimusta. 

  Työnantajasi on työsuhteesi alussa RTK-henkilöstöpalvelu, ja sinulla on erittäin hyvä mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi mm. kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/ 

  Töitä tehdään kolmessa vuorossa ja työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä.  

  Tartu mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta! 

  Lisätietoja antaa: 

  Minna Taivainen, p. 044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi 
  Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi  

  Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

  Haku päättyy: 05.12.2021
  Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  Työsuhde: 3-vuorotyö
  Työaika: 1 - 3 kk
  Paikkojen lukumäärä: 3
  Palkka: TES

  Hae tätä paikkaa

  Tuotantotyöntekijöitä SatakuntaanTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoSatakunta, Varsinais-SuomiSatakunta, Huittinen, Kokemäki, Rauma, Säkylä, Ulvila, Laitila19.12.2021 14:08

  Tuotantotyöntekijöitä Satakuntaan

  Työn sijainti:
  Satakunta, Varsinais-Suomi, Satakunta, Huittinen, Kokemäki, Rauma, Säkylä, Ulvila, Laitila

  Oletko jo pitkään tuotannon parissa työskennellyt vai haikeiletko alalle pääsyä? Meillä olisi työtarjous juuri sinulle!

  Haemme nyt tuotantotyöntekijöitä asiakkaallemme Satakunnan alueella!

  Laita meille hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja työkokemuksestasi. Tässä työssä kokemus katsotaan aina eduksi mutta oikealla asenteella ja tahdolla oppia uutta tulet pääsemään pitkälle!

  Työ on 2-vuorotyötä. Työsuhde solmitaan alkuun vuokratyösuhteena, mutta rekrytointi tähtää vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessä. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

   

  Mitä tarjoamme?

  RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelmamme sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. Olemme työntekijöillemme joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

  Voit tutustua etuihimme, uratarinoihimme ja meihin työnantajana tarkemmin verkkosivuillamme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

  Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuiltamme jo tänään!

  Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen.

  Lisätietoja saa arkisin klo 9-15:

  Akseli Uutela, puh: 044 412 4767 tai akseli.uutela@rtkhenkilostopalvelu.fi

  #montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

  Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

  Haku päättyy: 19.12.2021 14:08
  Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  Työsuhde: 2-vuorotyö
  Työaika: 6 - 12 kk
  Paikkojen lukumäärä: 2
  Palkka: TES

  Hae tätä paikkaa

  JauhemaalariTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-KarjalaOutokumpu05.12.2021

  Jauhemaalari

  Työn sijainti:
  Pohjois-Karjala, Outokumpu

                                                             Finelcomp - Juuri Partners : Juuri Partners

  Finelcomp Oy on vuonna 1988 perustettu sähkökeskusmekaniikkaa valmistava yritys. Finelcomp Oy tuottaa ratkaisuja sähkönjakelu- ja telelaitteiden kiinnitysmekaniikan tarpeisiin, sekä tarjoaa korkealaatuista ja kilpailukykyistä ohutlevyosien sopimusvalmistusta asiakkailleen.

  Haemme nyt asiakkaallemme Finelcomp Oy:lle jauhemaalaria työskentelemään maalauslinjastolle. Työtehtäviin esikäsittelytehtäviä, maalauslinjaston hoitoa sekä laaduntarkkailua. 

  Hakijalta toivomme tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai teollisessa ympäristössä työskentelystä. Olethan myös tarkka, oma-aloitteinen ja huolellinen työssäsi sekä nopea oppimaan uutta. Tehtävässä ratkaisee kuitenkin ennen kaikkea asenne, sillä tehtävään kuuluu perehdytys.

  Työsuhde on alussa määräaikainen ja työtä on tarjolla kokopäiväisesti. Työnantajasi on työsuhteesi alussa RTK-henkilöstöpalvelu, ja sinulla on erittäin hyvä mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

  Työtä tehtään 2- ja 3-vuorossa ja työt alkavat asiakkaidemme tarpeen mukaan. Mahdollisuudet työn aloitukseen ovat jopa pikaiset. Tartu mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!

  Heräsikö mieleesi kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antavat:

  Minna Taivainen, p. 044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi
  Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

  Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

  Haku päättyy: 05.12.2021
  Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
  Työsuhde: 3-vuorotyö
  Työaika: 1 - 3 kk
  Paikkojen lukumäärä: 1
  Palkka: Tes / sopimuksen mukaan

  Hae tätä paikkaa

  Etsitkö nopeaa työnhakua?