Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Täytä avoin hakemus Jätä videohakemuksesi

Kaikki toimialat Rakennus, talotekniikka ja maanrakennus Hotelli-, ravintola- ja vapaa-ajan palvelut Teollisuus, tuotanto ja asennus/huolto Kauppa- ja palveluala Kiinteistönhuolto ja siivous Myynti ja markkinointi Toimisto, taloushallinto ja ICT Logistiikka, kuljetus ja varasto Maatalous, luonto- ja ympäristöalat Sosiaali- ja terveysala

TyöpaikkaToimialaAlueKaupunkiHaku päättyy
Avoin hakemus

Avoin hakemus

Työn sijainti:
,

Etsimme jatkuvasti eri alojen ammattilaisia ja tulevaisuuden tekijöitä sekä toimihenkilö- että työntekijätehtäviin.

Monet avoimista työpaikoistamme eivät koskaan päädy julkiseen hakuun, sillä pyrimme löytämään sopivat tekijät ensimmäiseksi avoimista hakemuksistamme. Täytä avoin hakemus ja me olemme yhteydessä Sinuun, kun meillä on tarjota Sinun osaamistasi vastaava tehtävä.

Haku päättyy:
Työ alkaa:
Työsuhde:
Työaika:
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

Open Application

Open Application

Työn sijainti:
,
We, in RTK-Henkilöstöpalvelu, are constantly looking for professionals of all kinds of fields of work. Many job opportunities never end up being opened for public, because the first step we do to fill up the search is going through our open applications.

So, fill in your open application and we will contact you, when the perfect work opportunity opens up near you!

Are looking for the perfect profession, or the perfect professional?

In RTK-Henkilöstöpalvelu, we get excited when we find the perfect job opportunities for our applicants and the most suitable professionals for our client companies. And how do we do it? Quickly, reliably and competently.

Our operations are based on a genuine understanding of our clients’ needs and long-term partnerships. We invest in genuinely local services. Our offices are located in Vantaa, Tampere, Rauma, Lahti, Mikkeli, Joensuu, Kuopio, Varkaus and Oulu, Finland.

Find more information and opportunities for excitement on our website at www.rtkhenkilostopalvelu.fi/en.

Haku päättyy:
Työ alkaa:
Työsuhde:
Työaika:
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Imutyynykoneen hoitajaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoSatakuntaRauma03.10.2021 11:44

Imutyynykoneen hoitaja

Työn sijainti:
Satakunta, Rauma

Imutyynykoneen hoitaja

Haemme Satatuote Oy:lle elintervikepakkausten imutyynyjen asennuskoneen hoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä oleva työ sopii esim. opiskelijalle, koska työn takeminen ajoittuu klo 14-22 väliseen aikaan ja työtä on mahdolista tehdä 30-40 tuntia viikossa ma-pe. Aluksi työtä lokakuun loppuun saakka, myös jatko mahdollinen.

Mikäli viihdyt yksintyöskentelyssä ja olet rauhallinen sekä täsmällinen, niin ota nopeasti yhteyttä, sillä työ alkaa heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Lisätietoja: RTK-Henkilöstöpalvelu Oy, Tuomas Kaukomies, 044 412 4366 tai Akseli Uutela, 044 412 4767.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.Haku päättyy: 03.10.2021 11:44
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 1 - 3 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

ProjektiostajaLogistiikka, kuljetus ja varastoUusimaa, Varsinais-SuomiUusimaa, Helsinki, Vantaa, Raisio, Turku10.10.2021

Projektiostaja

Työn sijainti:
Uusimaa, Varsinais-Suomi, Uusimaa, Helsinki, Vantaa, Raisio, Turku

Haemme asiakkaallemme projektiostajaa.

 

Vastaat työssäsi aina koko projektin ostoista ja hankinnoista, kilpailutat toimittajia, alihankkijoita sekä työkokonaisuuksia. Työnkuvaan kuuluu myös sopimusten ja tilauksien teko sekä seuranta ja laskutus. Omaksut ja ymmärrät tavaravirran määrän, jotta tuotehankinnat ovat riittävät ja tapahtuvat oikea-aikaisesti.

Etsimämme henkilö on hankinnan ammattilainen, jolla jo aiempaa kokemusta projektien kokonaisvaltaisesta hoidosta. Olet organisointikykyinen, oma- aloitteinen ja ratkaisukeskeinen. Osaat aikatauluttaa ja priorisoida asiat tärkeysjärjestykseen. Nautit monipuolisista sekä vaihtelevista tehtävistä. Yhteydenpito eri sidosryhmien välillä sujuu sinulta luontevasti ja omaat hyvät viestintätaidot sekä suullisesti, että kirjallisesti, myös englannin kielellä.

Tekninen osaaminen ja aiempi tuntemus rakennuttamisesta katsotaan hakijan eduksi.

Tarjolla on työ hyvä henkisessä, dynaamisessa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä.

Liitä CV ja hakemus palkkatoiveineen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4090

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 10.10.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

Toimistosihteeri / avustava isännöitsijäKiinteistönhuolto ja siivousPirkanmaaPirkanmaa, Tampere10.10.2021 23:59

Toimistosihteeri / avustava isännöitsijä

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Pirkanmaa, Tampere

Kiinteistöjuridia -yhtiöt on isännöintiin ja kiinteistöhallintaan erikoistunut Pirkanmaalainen perheomisteinen isännöintitoimisto yli 20 vuoden asiantuntijakokemuksella. Heidän palvelualueitaan ovat Tampere, Pirkkala, Nokia, Lempäälä, Kangasala, Ikaalinen, Hämeenkyrö ja Ylöjärvi, sekä Pirkanmaan lähikunnat. Kiinteistöjuridian osaaminen kokonaisvaltaisesta isännöinnistä takaa, että asiat ovat hyvin hoidettuja ja valvottuja. Hyvällä isännöinnillä saavutetaan hyvä asumis-, osakas- tai vuokralaisviihtyvyys, sekä säilytetään kiinteistöomaisuuden arvo. https://kiinteistojuridia.fi/

Oletko isännöintialasta kiinnostunut tekijä, joka pystyy tarttumaan tehtäviin ripeästikin? Sormesi ei mene keskelle suuta tietotekniikan parissa?

Etsimme rekrytointitoimeksiantona asiakkaallemme Kiinteistöjuridia -yhtiöiden Tampereen toimipisteelle TOIMISTOSIHTEERIÄ/ AVUSTAVAA ISÄNNÖITSIJÄÄ

Tehtävänkuva ja odotukset

Työssäsi tulet toimimaan osana Kiinteistöjuridian 20 hengen tiivistä työyhteisöä avustaen isännöitsijöitä heidän päivittäisessä työssään. Tehtävissäsi vastaat Tampereen toimiston arjen sujuvuudesta. Vastuualueellesi tulevat kuulumaan mm:

- Asiakaspalvelu puhelimitse sekä sähköisten kanavien kautta

- Asiakirjahallinta

- Kokousaineistojen valmistelu

- Asiantuntijoiden avustavat tehtävät

Etsimme ennen kaikkea oikealla asenteella ja aidolla oppimishalukkuudella varustettua tekijää. Jos sosiaalisuus, joustavuus, ongelmanratkontakyky ja pitkäjänteisyys löytyvät CV:si vahvuudet -osiosta, olet todennäköisesti etsimämme henkilö!

Hakijan eduksi luetaan kaupalliset tutkinnot (tradenomi, merkonomi) sekä aiempi kiinteistöalan kokemus ja tuntemus.

Työpäivät ovat isännöintialalle tyypillisesti vaihtelevia, joten aktiivisuus, proaktiivisuus sekä ripeä ote työskentelyyn ovat keskiössä. Eteesi tulee yllättäviäkin haasteita, joten valmiudet tiedonhakuun ja keräämiseen ovat luontainen osa työnkuvaa.

Työssäsi tulet käyttämään monipuolisesti asiakkuushallintaohjelman lisäksi MS Office -ohjelmistoperheen tuotteita, joten kokemus Microsoft-ympäristöstä, hyvät yleiset IT-taidot ja valmius ottaa haltuun uusia järjestelmiä ovat edellytys tehtävässä menestymiselle.

 

Työsuhde

Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseen aluksi vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen, joka tähtää vakinaistumiseen. Palkkaus työsuhteessa on sopimuksen mukaan.

Työn luonteesta johtuen valituille hakijoille suoritetaan luottotietotarkistus.

 

Mitä asiakkaamme tarjoaa?

 

Toimistosihteerin /avustavan isännöitsijän roolissa Kiinteistöjuridialla pääset työskentelemään alusta alkaen monipuolisten ja vastuullisten työtehtävien parissa osana isännöintialan kärkitoimijan menestystarinaa. Tukena ja turvanasi on Kiinteistöjuridian suunnitelmallinen ja kattava perehdytyssuunnitelma sekä tutor -ohjelma – unohtamatta muun ammattitaitoisen ja tiiviin tiimin päivittäistä tukea!

Kiinteistöjuridia haluaa tarjota aktiiviselle ja aidosti alasta kiinnostuneille henkilöille mahdollisuuden kouluttautua sekä työssä että työn ohella ja ansaita lisävastuuta. Työnkuvaa on mahdollista kehittää jatkossa avustavan isännöitsijän tehtäviin

Työsuhteet talossa ovat pitkiä ja myös tämä rekrytointi tähtää uuden, pitkäaikaisen uuden Kiinteistöjuridialaisen löytämiseen.

 

Oletko se juuri Sinä? Hae paikkaa kotisivuillamme!

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-asiantuntijamme Janne Malmisaareen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15 - myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Haku päättyy: 10.10.2021 23:59
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: sopimus

Hae tätä paikkaa

Reipas apumies renkaiden asennuksiin, HerttoniemiLogistiikka, kuljetus ja varastoUusimaaHelsinki04.10.2021

Reipas apumies renkaiden asennuksiin, Herttoniemi

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Etsimme reipasta apumiestä renkaiden asennuksiin Herttoniemeen.

Työtehtäviisi autokorjaamolla kuuluisi mm. renkaiden järjestely ja kuljettaminen, sekä muiden työntekijöiden avustaminen renkaiden vaihdossa. Reipas ja asiakaspalveluhenkinen asenne on eduksi, sillä tehtävääsi kuuluu myös puhelimitse yhteydenpito asiakkaisiin. Aikaisempi kokemus tai harrastuneisuus autojen parista katsotaan eduksi. Tehtävään kuitenkin perehdytetään ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei vaadita.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla alkuun ainakin marraskuun puoleen väliin asti.

Työaika: 37,5h viikossa. 7-15 tai 8-16.

Palkkaus: TES

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 04.10.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

HItsaajiaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoEtelä-Savo, Pohjois-SavoHeinävesi, Joroinen, Pieksämäki, Kuopio, Leppävirta, Varkaus17.10.2021 23:59

HItsaajia

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Heinävesi, Joroinen, Pieksämäki, Kuopio, Leppävirta, Varkaus

Haemme ammattitaitoisia hitsareita eri asiakasyrityksillemme.

Tarvetta on useille eri hitsaustekniikoiden osaajille. Asiakasyritykset sijoittuvat pääasiallisesti Varkauden, Joroisten, Pieksämäen ja Leppävirran talousalueille.

Hakijoilta odotamme aikaisempaa työkokemusta hitsaajan tehtävistä sekä alan koulutusta.
Arvostamme joustavuutta, oma-aloitteista ja motivoitunutta työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää yhteistyökykyä. Tehtävissä toimitaan yhtenä hitsausosaston henkilönä muiden tiimiläisten kanssa vastaten työn laadusta ja sujuvuudesta. Hakijalta edellytetään hyvää fyysistä kuntoa, joustavuutta ja kestävyyttä, sosiaaliset- ja tiimityötaidot korostuvat tehtävässä.

Eduksi katsotaan esim. kuvienlukutaito, 135, 136, ja 138 hitsausluokat sekä kokemus paksun materiaalin hitsaamisesta tai hitsaamisesta pyörityskonetta apuna käyttäen. Hitsauksen näyttökoe vaaditaan asiakkaasta riippuen.
Työturvallisuus- ja tulityökortti vaaditaan.

Työvuorot vaihtelevat asiakasyrityskohtaisesti. Hakijoilta toivotaan valmiutta 2-vuorotyöhön.  

Tarjoamme alkuun työsuhteen RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä, josta mahdollisuus työllistyä asiakkaan työntekijäksi. Tarjolla on pitkäaikainen työsuhde ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä.

Palkkaus teknologiateollisuuden TES mukaisesti/sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin klo.9-10 ja klo.14-15 HR-asiantuntija Anni Paananen, puh./WA/SMS 0400 480 613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 17.10.2021 23:59
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 6 - 12 kk
Paikkojen lukumäärä: 5
Palkka: TES/ sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

KotisiivoojaKiinteistönhuolto ja siivousPohjois-PohjanmaaOulu31.12.2021 23:59

Kotisiivooja

Työn sijainti:
Pohjois-Pohjanmaa, Oulu

Asiakkaamme on luotettava ja palveleva siivousalan yritys, joka toimii Oulun seudulla paikallisesti ja joustavasti. Heille tärkeitä arvoja ovat asiakkaan ja toiminta-alueen tunteminen sekä joustavat ja henkilökohtaiset palvelut.

Haemme jatkuvasti asiakkaamme kasvaviin tarpeisiin Ouluun kotisiivoojia. Tarjolla on sekä osa-aikaisia että täysiaikaisia paikkoja omasta tilanteestasi riippuen. 

Jos olet motivoitunut oppimaan siivoustyön salat, tässä on motivoituneelle ja oppimisintoiselle henkilölle hyvä mahdollisuus päästä alaan kiinni!

Odotamme, että olet huolellinen, tunnollinen ja positiivisella asenteella varustettu henkilö. Ymmärrät myös työn vastuullisuuden ja sisäistää sen henkilökohtaisuuden. Työvuorot ja työpäivän pituus saattavat muuttua joskus nopeallakin aikataululla, joten toivomme valituilta henkilöltä myös joustavuutta.

Valitut henkilöt saavat erinomaisen ja kattavan perehdytyksen asiakkaamme konseptiin. Työpäivien sujuvuutta edistävät myös asianmukaiset työvälineet sekä huippu porukka! Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan ja toivomme, että olet valmis sitoutumaan tehtävään pidemmäksi aikaa.

Työpäiviin kotisiivouksen ohella saattaa sisältyä myös ikkunoiden, tekstiilihuonekalujen ja mattojen pesuja. Työt hoituvat pääsääntöisesti yhteistyöllä muutaman hengen tiimeissä.

Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäivisin klo 8–16.30 välille. Palkkaus tehtävään on kiinteistö- ja palvelualan työehtosopimuksen palkkaluokka II. Ajokortti ja oma auto eivät tehtävässä ole välttämättömiä, mutta hakijalle eduksi. 

Kiinnostuitko paikasta? Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen.

Lisätietoja antaa HR-asiantuntija Hilppa Kukkonen RTK-Henkilöstöpalvelusta, p. 045 231 0590 tai hilppa.kukkonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 31.12.2021 23:59
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 2
Palkka: TES:n mukaan

Hae tätä paikkaa

Rengasasentaja sesonkiinKauppa- ja palvelualaEtelä-KarjalaEtelä-Karjala14.10.2021

Rengasasentaja sesonkiin

Työn sijainti:
Etelä-Karjala, Etelä-Karjala

Haemme Lappeenrannassa sijaitsevalle autoalan asiakkaallemme rengasasentajaa syksyn sesonkiin.

Työhön kuuluu renkaiden vaihtoa sekä muita oheistöitä kuten työskentelyä rengasvarastossa.

Oletko etsimämme ahkera ja huolellinen työntekijä? Työssä edellytämme B-ajokorttia ja hyvää suomen kielen taitoa. Menestymiseen sinua auttaa reipas ja hymyilevä asenne. Ammattilainen sinun ei tarvitse olla, mutta kokemus on eduksi. Työhön on kuitenkin luvassa kattava perehdytys.

Töiden aloitus ajoittuu loka-marraskuulle ja sesonki kestää noin kuukauden. Työt ajoittuvat klo 7.30-18.00 väliselle ajalla. Tilanteen vaatiessa työpäivät voivat venyä, joten toivomme hakijalta joustavuutta työaikoihin.  

Kiinnostuitko tehtävästä? Mahtavaa, hae siis jo tänään ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta! 

Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 14.10.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan.
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 1 - 3 kk
Paikkojen lukumäärä: 2
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Kehity tuotantotyöntekijäksi!Teollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-KarjalaPohjois-Karjala14.10.2021

Kehity tuotantotyöntekijäksi!

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Pohjois-Karjala

                                                                    

Haemme yhteistyössä asiakkaallemme Air Spiralo Oy:lle pidempiaikaista tuotantotyöntekijää.

Työtehtäväsi alkavat metallituotteiden erilaisilla viimeistely- ja pakkaustehtävillä, jonka jälkeen sinulla on mahdollista kehittyä konelinjankäyttäjän tehtäviin.

Oletko etsimämme reipas ja oppimishaluinen tekijä?  Työssä menestyäksesi tarvitset innokkuutta käsillä tehtäviin töihin, hyviä tiimityöskentelytaitoja ja suomenkielen taitoa. Tehtävään on kattava perehdytys, joten aikaisempi kokemus teollisuuden tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta se katsotaan eduksi.

Töitä tehdään alussa 2-vuorossa, mutta sinulla tulee olla valmius 3-vuorotyöhön.

Palkkaus: Pelti- ja eristysalan TES.

Työsuhteesi alkaa RTK-Henkilöstöpalvelun kirjoilla, mutta hyvällä tekijällä on erittäin hyvä mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen listalle. Sitoutuneena RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelmamme, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. Olemme työntekijöillemme joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa. 

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.   

Kiinnostuitko tehtävästä? Mahtavaa, hae siis jo tänään ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta! 

Minna Taivainen, p. 044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi
Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi


RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme:
www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 14.10.2021
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työsuhde: 2-vuorotyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Pelti- ja eristysalan TES

Hae tätä paikkaa

KoneenhoitajaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoUusimaaUusimaa, Vantaa04.10.2021

Koneenhoitaja

Työn sijainti:
Uusimaa, Uusimaa, Vantaa

Haemme asiakkaallemme koneenhoitajaa Vantaalle, elintarvikealan yritykseen.

Työ sisältää tuotannonvalvontaa sekä pakkauskoneen käyttöä, varmistetaan, että tuotantoon ei tule katkoksia. Koneenhoitaja säätää käyttötarkoituksen mukaan oikeat asetukset koneisiin pakkaumateriaaleja vaihtaessa. Myös vianmääritys ja yksinkertaiset huoltotyöt kuuluvat koneenhoitajan tehtäviin. 

Työ on rutiininomaista ja tuotannonvalvonta vaatii tarkkuutta.

Työhön ja koneen käyttöön perehdytetään mutta kokemus yleisesti koneiden ja työkalujen käytöstä on eduksi. Aiempi kokemus esim. mekaanisten koneiden parissa työskentelystä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Tärkeintä on hyvä asenne työntekoon, olet motivoitunut ja olet sekä huolellinen, että tarkka työssäsi. Toivomme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa.

Töitä tehdään kolmivuorotyönä.

Työt alkavat nopealla aikataululla, heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Palkkaus: Elintarvikealan TES

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja: laura.vanska@rtkhenkilostopalvelu.fi

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 04.10.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Elintarvikealan TES

Hae tätä paikkaa

Taloushallinnon osaajaToimisto, taloushallinto ja ICTPäijät-HämeLahti04.10.2021

Taloushallinnon osaaja

Työn sijainti:
Päijät-Häme, Lahti

Haemme asiakkaallemme Lahden alueelle taloushallinnon osaajaa.


Päätehtävänäsi ovat myynti- ja ostoreskontra tehtävät. Lisäksi sinulla on mahdollisuus avustaa kirjanpidon ja hallinnon tehtävissä. Aiempi kokemus ostoreskontrasta ja tehtävään soveltuva koulutus katsotaan eduksi. Jos sinulla on kokemusta D365 kirjanpito tai Pallette ohjelmien käytöstä mainitsethan siitä myös hakemuksessasi.

Asiakkaamme toivoo löytävänsä pitkäaikaisen tekijän taloushallinnon osastolleen. Työsuhde on alkuun määräaikainen vuokratyösuhde, minkä jälkeen mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakkaan omaan yritykseen ovat hyvät.

Työaika: Liukuva työaika

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 04.10.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

Rakennustyöntekijöitä VarkauteenRakennus, talotekniikka ja maanrakennusEtelä-Savo, Pohjois-SavoHeinävesi, Joroinen, Pieksämäki, Leppävirta, Varkaus03.10.2021 23:59

Rakennustyöntekijöitä Varkauteen

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Heinävesi, Joroinen, Pieksämäki, Leppävirta, Varkaus

Etsimme asiakkaallemme rakennusalan työntekijöitä Varkauden talousalueelle.

Työtehtävät vaihtelevat avustavista rakennusapulaisen tehtävistä ammattiosaamista vaativiin rakennus- ja jälleenrakennuksen ammattityötehtäviin.

Rakennustyöntekijältä vaaditaan hyvää peruskuntoa, hyviä sosiaalisia työtaitoja sekä halua ja kykyä oppia ja käsitellä uusia asioita. Työkalujen ja -laitteiden käyttökokemus, aiempi työ- tai työharjoittelukokemus sekä alan koulutus katsotaan hakijalle eduksi. Tärkeitä ovat myös hyvät tiimityötaidot sekä työturvallinen asenne. 

Työt alkavat heti tai tekijän käytettävyyden mukaan. Tarjolla on sesonkiluontoisia sekä pidempiaikaisia työsuhteita.

Työturvallisuuskortti on pakollinen, ajokortti sekä tulityökortti ja muut ammattipätevyydet katsotaan eduksi.

Työtehtävistä maksetaan kokemuksen mukaan rakennusalan TES:sin mukaista palkkaa. Töitä on pääasiassa arkisin päiväsaikaan, mutta toivomme tarvittaessa joustavuutta työvuorojen suhteen. 

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin klo 9-10 tai klo 14-15 HR-assistentti Noora Toivanen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 03.10.2021 23:59
Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 4
Palkka: TES/sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

Huoltoasentaja, vakituinenTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoLappiRovaniemi10.10.2021 23:59

Huoltoasentaja, vakituinen

Työn sijainti:
Lappi, Rovaniemi

VeliMark on Suomen johtava puhtaus- ja hygieniatuotteiden sekä henkilönsuojaimien myymäläketju, jonka työntekijät ovat iloisen raidallinen joukko aikaansaavia asiantuntijoita. Tarjoamme puhtauden, teollisuuden, hoiva-alan ja HoReCan ammattilaisille laajan valikoiman käyttötarvikkeita sekä erityisosaamisen, joka saa arkesi sujumaan.

Meillä on seepranraidat syystä. Emme ole tuiki tavallinen kavioeläin. Innostumme haasteista laukkaan, ja teemme työmme aina vähän paremmin. Takaamme sinulle oikeat tuotteet oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan. Meille mielekäs työpäivä tarkoittaa, että ratkaisemme ongelmasi ja tasoitamme muutaman kuopan tieltäsi.

Teemme töitä suurella sydämellä ja omalla reippaalla tyylillämme. Ei seepra raidoistaan luovu!

Etsimme nyt VeliMarkille huoltoasentajaa, jonka asemapaikkana on Rovaniemi ja kenttänä Pohjois-Suomi.

Työssäsi tulet liikkumaan paljon kentällä, huoltaen ja korjaten siivouskoneita asiakkaiden tiloissa.
Suunnittelet itse omat käyntisi ja kalenterisi ajankäytöllisesti ja liikkumisten suhteen järkevästi, hoidat tarvittavien varaosien tilauksen sekä huolehdit omalta osaltasi asiakaskokemuksen laadukkaasta toteutumisesta.

Kentällä toimit itsenäisesti, mutta taustatukea antaa Rovaniemen lähitiimisi sekä muualla Suomessa työskentelevät huoltopuolen osaajat.
Asiakaskunta on jo suurimmaksi osaksi olemassa ja koostuu sekä julkisen että yksityisen puolen toimijoista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sähköasentajan pätevyyden ja aiemman huoltokokemuksen lisäksi omatoimisuutta, järjestelmällisyyttä ja suunnitelmallisuutta sekä kykyä selviytyä itsenäisesti vaihtelevista työtehtävistä.
Asiakkaiden kanssa tulee tulla toimeen suomen kielellä, englannin sujuminen lasketaan eduksi.
Oman auton käyttömahdollisuus luetaan eduksi.

VeliMark Oy tarjoaa valitulle henkilölle vakituisen työsuhteen lisäksi iloisen ja ammattitaitoisen työyhteisön, mahdollisuuden laitevalmistajien koulutuksiin sekä markkinoiden johtavan toimijan vakauden ja työsuhde-edut.

Oletko haaveillut itsenäisestä, vaihtelevasta ja liikkuvasta työstä?
Tämä on juuri sinulle!

Hae paikkaa palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta.
Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 10.10.2021 23:59
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Sop. mukaan

Hae tätä paikkaa

TeollisuussähköasentajaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-SavoKuopio, Siilinjärvi, Suonenjoki30.09.2021 23:59

Teollisuussähköasentaja

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio, Siilinjärvi, Suonenjoki

Asiakkaamme työskentelee Kuopion seudulla teollisuuskiinteistöjen sähköasennus ja -huoltotöissä.
Nyt heillä olisi tarvetta löytää lisää ammattitaitoisia tekijöitä, jotka kykenevät toimimaan ja saavat toimia itsenäisesti kohteissa.

Työtä on hyville tekijöille pidemmäksikin aikaa, kohteiden vaihtuessa tarpeiden mukaan. Työtä tehdään päivävuorossa, kokopäiväisesti.
Oman auton käyttömahdollisuus lasketaan eduksi, mutta ei ole pakollista.

Etsimme jo hieman enemmän työkokemusta omaavia tekijöitä, jotka ovat kiinnostuneita ja keillä on kokemusta nimenomaan teollisuuspuolen kohteista. 

Tehtävä edellyttää voimassaolevia työturvallisuus-, tulityö- ja sähkötyöturvallisuuskorttia. Paikkaa voi hakea, vaikka kortteja ei voimassa olisikaan, mutta ne tulee suorittaa voimaan ennen töiden aloittamista.

Jos olet etsimämme tekijä ja sinua kiinnostaa mielenkiintoiset ja vaihtuvat teollisuuskohteet, niin hae paikkaa pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta.
Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 30.09.2021 23:59
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 6 - 12 kk
Paikkojen lukumäärä: 2
Palkka: sop. mukaan

Hae tätä paikkaa

Autonasentaja, lisälämmittimetTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-SavoKuopio10.10.2021 23:59

Autonasentaja, lisälämmittimet

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haemme asiakkaallemme Kuopioon autonasentajaa heti alkavaan työsuhteeseen.

Työssäsi tulet toimimaan korjaamolla talvisesongissa autojen lisälämmittimien huolto-, korjaus- ja asennustöissä.
Olet osana kolmen hengen tiimiä, jossa jokainen hoitaa itsenäisesti työtään oman työkohteensa parissa.
Työt voi aloittaa vaikka heti ja töitä on tarjolla ainakin talvisesongin ylitse.

Tehtäviin perehdytetään, mutta toivomme hakijalta autonasentajan koulutusta, taustaa ja aiempaa työkokemusta.

Työtä tehdään arkipäivisin klo 8-16 välisenä aikana.

Oletko etsimämme, sopivan taustan omaava, oppimiskykyinen ja pienessä porukassa toimeen tuleva rassaaja?

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 10.10.2021 23:59
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

MekaniikkasuunnittelijaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPirkanmaaPirkanmaa, Akaa10.10.2021

Mekaniikkasuunnittelija

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Pirkanmaa, Akaa

Extron Engineering Oy on muovialan pioneeriyrityksiä lähes 40 vuoden kokemuksella huipputeknisten laitteiden kehittämisestä ja valmistamisesta maailman johtaville muoviyrityksille. He ovat tehneet satoja onnistuneita koneita ja tuotantolinjoja ekstruusiopäällystys-, puhalluskalvo- sekä muoviputki-, -profiili- ja -yhdeyrityksille. www.extron-mecanor.com/fi/

 Oletko itseohjautuva tekijä, jolla pysyy langat käsissä suunitteluprojektien keskellä?

Etsimme asiakkaallemme Extron Engineering Oy:lle heidän kasvunsa myötä uutta MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA.

 

Tehtävänkuva

Tehtävissäsi tulet osaltasi vastaamaan Extron Engineeringin monipuolisten tuotteiden suunnittelusta tuotekehityksen ja ylläpitosuunnittelun parissa osana nyt viisihenkistä mekaniikkasuunnittelun tiimiä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä sekä innokkuutta tarttua ripeästi uusiin haasteisiin ja työtehtäviin. Hyvä hahmotuskyky ja viestintäkyvyt ovat suunittelutyössä keskiössä. Työ on projektiluontoista, joten kalenterinhallinta ja joustavuus ovat tehtävissä keskeisessä roolissa.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa AMK- tai yliopistotason koulutusta, myös vastavalmistuvat osaajat huomioidaan rekrytointiprosessissa – haemme oikeaa asennetta ja intoa ammatilliseen kehittymiseen! Aiempi työkokemus muovituoteteollisuudesta ja mekaniikkasuunnittelusta luetaan hakijan eduksi.

 

Työsuhde

Valittu henkilö työllistyy koeajan kautta vakituiseen työsuhteeseen Extron Engineering Oy:lle. Palkkaus tehtävissä on sopimuksen mukaan - kokemustasostasi riippuen palkka tulee asettumaan välille 3300€ - 4300€/kk. Työsuhteessa noudatetaan teknologiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusta.

 

Voit tutustua kauttamme työllistyneiden tarinoihin tarkemmin verkkosivuillamme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/uratarinat/

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 13-15, myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

 

Haku päättyy: 10.10.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan.
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Sopimus

Hae tätä paikkaa

Mekaaninen asentajaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPirkanmaaPirkanmaa, Akaa10.10.2021 23:59

Mekaaninen asentaja

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Pirkanmaa, Akaa

Extron Engineering Oy on muovialan pioneeriyrityksiä lähes 40 vuoden kokemuksella huipputeknisten laitteiden kehittämisestä ja valmistamisesta maailman johtaville muoviyrityksille. He ovat tehneet satoja onnistuneita koneita ja tuotantolinjoja ekstruusiopäällystys-, puhalluskalvo- sekä muoviputki-, -profiili- ja -yhdeyrityksille. www.extron-mecanor.com/fi/

Etsimme asiakasyrityksemme Extron Engineering Oy:n Akaan toimipisteelle MEKAANISTA ASENTAJAA.

 

Tehtävänkuva ja odotukset

Tehtävissäsi tulet osaltasi vastaamaan Extron Engineeringin monipuolisten tuotteiden asennus- ja kokoonpanotöistä osana nelihenkistä asennustiimiä. Työtä tehdään arkipäivisin ja käytössä on liukuva työaika klo 6-16 välillä, mutta asennustyötä tehdään Toijalan toimipisteen lisäksi asiakaskohteissa, sekä kotimaassa että tarvittaessa myös ulkomailla. Hakijalta edellytetäänkin matkustusvalmiutta ja B-luokan ajokorttia.

Tehtävissä menestyäksesi Sinulla tulee olla aiempaa kokemusta mekaanisen asennuksen työtehtävistä, piirustusten lukutaitoa sekä itseohjautuva ja asiakaspalvelulähtöinen ote työskentelyyn. Kokemus muovituoteteollisuudesta, soveltuvat koulutukset ja voimassa oleva työturvallisuuskortti luetaan hakijan eduksi.

 

Työsuhde

Valittu henkilö työllistyy koeajan kautta vakituiseen työsuhteeseen Extron Engineering Oy:lle. Työaika tehtävissä on 40 h / vko ja palkkaus erillisen sopimuksen mukaan. Työsuhteessa sovelletaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Voit tutustua kauttamme työllistyneiden tarinoihin tarkemmin verkkosivuillamme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/uratarinat/

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään!

Jäikö kysyttävää? Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 13-15, myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 10.10.2021 23:59
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Sopimus.

Hae tätä paikkaa

Kiinteistönhoitaja ulkoalueilleKiinteistönhuolto ja siivousPohjois-SavoPohjois-Savo, Leppävirta, Tuusniemi, Varkaus03.10.2021 23:59

Kiinteistönhoitaja ulkoalueille

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Pohjois-Savo, Leppävirta, Tuusniemi, Varkaus

Etsimme asiakkaallemme Varkauteen kiinteistönhoitajaa ulkoalueille!

Kiinteistönhoitajana työskentelet Varkauden talousalueella monipuolisesti erilaisissa ulkoalueiden hoidon työtehtävissä. 

Työtehtäviisi kuuluu kiinteistönhoitajan ulkotyöt, kuten esimerkiksi pihojen harjaukset, ruohon ja pensasaitojen leikkaus sekä talvisin käsilumityöt. 

Toivomme hakijalta aktiivista työotetta, luotettavuutta sekä motivoitunutta asennetta työtä kohtaa.
Työkalujen ja -koneiden käytön kokemus luetaan eduksi. Ajokortti (B-kortti) vaaditaan. 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, ja tarjolla on pitkäaikainen työsuhde. Palkkaus Kiinteistöpalvelualan TES. 

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo.9-10 ja klo.14-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi tai puh/sms/wa 0400480613

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 03.10.2021 23:59
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

PakettiautonkuljettajaLogistiikka, kuljetus ja varastoPohjois-KarjalaPohjois-Karjala30.09.2021

Pakettiautonkuljettaja

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Pohjois-Karjala

Haemme asiakkaallemme pakettiautonkuljettajaa.

Työnkuvaasi kuuluu erilaisten kevyiden tai keskikokoisten pakettien kuljettaminen asiakkaille.

Oletko etsimämme reipas, luotettava ja tarkka henkilö? Tehtävän menestyksekääseen hoitamiseen auttaa asiakaspalvelutaidot, vastuullinen toimiminta liikenteessä ja halu oppia uusia asioita. Edellytämme tehtävään B-ajokorttia ja eduksi katsomme sekä C-kortin, että aikaisemman kokemuksen kuljetus- ja jakelutehtävistä.

Työsuhteesi alkaa RTK-Henkilöstöpalvelun kirjoilla, mutta hyvällä tekijällä on erittäin hyvä mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen listalle. Sitoutuneena RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelmamme, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. Olemme työntekijöillemme joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.  

Palkkauksessa noudatamme AKT:n tessiä. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 
   
Kiinnostuitko tehtävästä? Mahtavaa, hae siis jo tänään ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!  

Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi
Minna Taivainen, p. 044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 30.09.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 1 - 3 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

LogistiikkakoordinaattoriLogistiikka, kuljetus ja varastoUusimaaUusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa01.10.2021

Logistiikkakoordinaattori

Työn sijainti:
Uusimaa, Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

Haemme asiakkaallemme Espoon toimipisteelle Logistiikan koordinaattoria, varaosalogistiikkaan.

Työtehtäviin kuuluu mm. tilausten tekeminen ja seuranta, vienti- ja tuontituotteiden dokumenttien käsittely, laskutus, toimitusten vastaanottaminen ERP-järjestelmään sekä kuljetus- ja rahtidokumenttien valmistelu. Työkielinä englanti ja suomi.

Toivomme aikaisempaa työkokemusta logistiikantehtävistä, erityisesti vienti ja tuontipuolelta sekä rahtidokumenttien käsittelystä ja laskutuksesta. Sinulla voi myös olla kokemusta kuljetustilausten teosta, operatiivisista ostoista, sekä kuljettaja yhteistyöstä. Osaaminen toimitusketjuhallinnasta ja toiminnanohjausjärjestelmistä on etu.

Olet etsimämme henkilö jos sinulla on hyvät organisointitaidot ja osaat toimia kiireenkin keskellä aikatauluttaen työt jouhevasti tilanteen mukaan. Tarvitset myös hyvät yhteistyötaidot sekä suomen, että englannin kielellä, sillä tehtävässä toimit tiiviisti yhteistyössä eri sidosryhmien välillä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä hyvät kehittymismahdollisuudet. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/ 

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Työaika: Normaali toimistoaika joustovaralla

Kyseessä on alkuun 6kk määräaikainen työsuhde, jonka jälkeen jatkoa katsotaan oman suoriutumisen mukaan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Täytäthän hakemuksen oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoive.

Lisätiedot: tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 01.10.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 6 - 12 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

MyyntipäällikköMyynti ja markkinointiPohjois-PohjanmaaOulu03.10.2021 23:59

Myyntipäällikkö

Työn sijainti:
Pohjois-Pohjanmaa, Oulu

VeliMark on Suomen johtava puhtaus- ja hygieniatuotteiden sekä henkilönsuojaimien myymäläketju, jonka työntekijät ovat iloisen raidallinen joukko aikaansaavia asiantuntijoita. Tarjoamme puhtauden, teollisuuden, hoiva-alan ja HoReCan ammattilaisille laajan valikoiman käyttötarvikkeita sekä erityisosaamisen, joka saa arkesi sujumaan.

Meillä on seepranraidat syystä. Emme ole tuiki tavallinen kavioeläin. Innostumme haasteista laukkaan, ja teemme työmme aina vähän paremmin. Takaamme sinulle oikeat tuotteet oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan. Meille mielekäs työpäivä tarkoittaa, että ratkaisemme ongelmasi ja tasoitamme muutaman kuopan tieltäsi.

Teemme töitä suurella sydämellä ja omalla reippaalla tyylillämme. Ei seepra raidoistaan luovu!

Etsimme asiakkaallemme VeliMarkille Ouluun myyntipäällikköä.

Olet aidosti myynnistä syttyvä henkilö, joka työskentelee itsenäisesti ja tavoitteellisesti. Myyntitaitojasi vahvistaa luovuus löytää asiakkaalle juuri oikeat ja hänen liiketoimintaansa tukevat ratkaisut. Työssäsi luot kohtaamisia asiakkaiden kanssa kasvotusten, puhelimitse sekä sähköisiä kanavia, kuten Teamsia hyödyntäen. Tehtäväsi tärkeässä roolissa aktiivisen uusasiakashankinnan lisäksi on myös olemassa olevista asiakkuuksista huolehtiminen yhdessä seepratiimimme kanssa.

Aikaisempi puhtaus- tai HoReCa-alan tuntemus on tehtävässä eduksesi, mutta ei välttämätöntä, sillä saat kattavan perehdytyksen tuotteisiin ja työtehtäviisi. Voit olla vasta myyntiuraasi aloitteleva innokas tekijä, tai kokeneempi konkari, pääasia on, että sytyt myyntityöstä ja asiakkaiden odotusten ylittämisestä.

Myyntialueesi on Oulun alue noin 100 kilometrin säteellä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin ja ruotsin kielen taito on eduksesi.

VeliMarkilla sinua odottaa innostunut työyhteisö, joka on valmis antamaan myyntityöllesi täyden tuen. Lisäksi hyvinvoinnistasi huolehditaan työssä ja vapaa-ajallasi laajan työterveyden ja vakuutusturvan muodossa.

Oletko sinä etsimämme myynnin taitaja? Lähetäthän hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta palkkatoiveineen viimeistään 3.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnista antavat arkisin klo 9–15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR- asiantuntijat Päivi Rantsi p. 044 412 4487/ paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi tai Jouni Korhonen p. p. 044 797 8718/ jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 03.10.2021 23:59
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Sopimuspalkka

Hae tätä paikkaa

Markkinointi- ja viestintäkoordinaattoriMyynti ja markkinointiPohjois-PohjanmaaOulu26.09.2021 23:59

Markkinointi- ja viestintäkoordinaattori

Työn sijainti:
Pohjois-Pohjanmaa, Oulu

VeliMark on Suomen johtava puhtaus- ja hygieniatuotteiden sekä henkilönsuojaimien myymäläketju, jonka työntekijät ovat iloisen raidallinen joukko aikaansaavia asiantuntijoita. Tarjoamme puhtauden, teollisuuden, hoiva-alan ja HoReCan ammattilaisille laajan valikoiman käyttötarvikkeita sekä erityisosaamisen, joka saa arkesi sujumaan.  

Meillä on seepranraidat syystä. Emme ole tuiki tavallinen kavioeläin. Innostumme haasteista laukkaan, ja teemme työmme aina vähän paremmin. Takaamme sinulle oikeat tuotteet oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan. Meille mielekäs työpäivä tarkoittaa, että ratkaisemme ongelmasi ja tasoitamme muutaman kuopan tieltäsi.  

Teemme töitä suurella sydämellä ja omalla reippaalla tyylillämme. Ei seepra raidoistaan luovu!  

Etsimme asiakkaallemme VeliMarkille Ouluun markkinointi- ja viestintäkoordinaattoria äitiysloman sijaisuuteen.  

Työarkesi pitää sisällään monipuolisten markkinointi- ja viestintämateriaalien tuottamista ja suunnittelua VeliMarkin myyntitiimin tueksi. Innovatiivisella otteellasi ja taitavissa käsissäsi syntyvät muun muassa uutiskirjeet, mielenkiintoiset sisällöt ja somemateriaalit. Sinulla on silmää visuaalisuudelle ja kuvankäsittelytaidoillasi valmistelet VeliMarkin brändin mukaiset markkinointimateriaalit. Huolehdit myös VeliMarkin somekanavien ylläpidosta ja esimerkiksi verkkokaupan tiedotteiden luomisesta.

Sinulta löytyy tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi tradenomitutkinto. Voit olla hyvin viestinnän ja markkinoinnin urasi alkutaipaleella, sillä tärkeimmässä roolissa ovat asenne sekä valmius ja into oppia uutta! Tehtävä vaatii sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista. Työaika on säännöllinen 37,5 h/vko.

VeliMarkilla sinua odottaa innovatiivinen kolmen hengen markkinointitiimi, jonka kanssa on inspiroivaa ideoida ja toteuttaa. Oletko sinä tämän innokkaan tiimin tuleva jäsen? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pian, sillä haastattelemme sopivia markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia jo hakuaikana! Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään joulukuun alussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR- asiantuntija Päivi Rantsi p. 044 412 4487/ paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi tai Jouni Korhonen p. 044 797 8718/ jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 26.09.2021 23:59
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan/ 1.12
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 6 - 12 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Sopimuspalkka

Hae tätä paikkaa

KoneistajaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-SavoKuopio30.09.2021 23:59

Koneistaja

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Var-Met Oy on kuopiolainen vuonna 1995 perustettu konepaja. Yrityksen palveluita ovat muun muassa hitsaus-, polttoleikkaus-, särmäys-, koneistus- ja kunnossapitopalvelut. Tällä hetkellä Var-Met Oy työllistää noin 25 henkilöä.

Etsimme asiakkaallemme Var-Met Oy:lle koneistajaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää alan tutkintoa tai suoritettua alan muuntokoulutusta. Etsimällämme osaajalla on hallussaan Fanucin perustiedot. Työskentelyotteeltasi olet motivoitunut ja oma-aloitteinen, sillä työpäiväsi pitävät sisällään paljon vaihtelua ja muuttuvia elementtejä.

Var-Metilla pääset osaksi koneistamon seitsemän hengen tiimiä. Työvuorosi ovat tällähetkellä päivävuoroa, mutta myös valmius kaksivuorotyöhön edellytetään ja se on täysin mahdollista tulevaisuudessa.
Viikkotunteja kertyy 39 tuntia neljälle päivälle, yleensä perjantaisin työvuoron hoitaa yksittäinen työntekijä.

Tehtävän palkkaus on sopimuksen mukaan ja työsuhde on vakituinen. Tehtävä edellyttää suomen kielen taitoa.

Työnantajanasi työsuhteen alussa on RTK-Henkilöstöpalvelu. Huolehdimme työarjessasi hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi muun muassa liikuntaetujen ja laajan terveyshuollon muodossa.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Susanna Koponen puh. 044 765 0120.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 30.09.2021 23:59
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Sop.mukaan

Hae tätä paikkaa

Kokoonpanija, Helsinki (Konala)Teollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoUusimaaHelsinki18.10.2021

Kokoonpanija, Helsinki (Konala)

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haemme asiakkaallemme Helsinkiin, Konalaan, reipasta kokoonpanijaa.

Työ sisältää käsikokoonpanotyötä yksinkertaisia työkaluja käyttäen. Kokoonpantavat osat ovat pieniä mm. ruuveja, jousia, tiivisteitä, katkaisimia.

Tärkeintä on hyvä asenne työntekoon sekä huolellinen ja ripeä työote. Lisäksi olet motivoitunut tekemään rutiininomaista työtä ja sinulta löytyy sorminäppäryyttä. Toivomme sinulta sujuvaa suomenkielen taitoa.

Vuoroja tehdään vuoroviikoin ma-pe klo 7-14 ja ma-to klo 14-00. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan, nopealla aikataululla.

Palkkaus: TES (11€/h) + lisät (iltalisä maksetaan koko iltavuorolta)

Alkuun 1 v. määräaikainen työsopimus, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaiseen työsuhteeseen suoraan asiakkaalle.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja voit tiedustella puhelimitse tai sähköpostitse: +358444124189, laura.vanska@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 18.10.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 3
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Sähkömetallimiehiä TelakalleTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoUusimaaUusimaa, Helsinki11.10.2021 23:59

Sähkömetallimiehiä Telakalle

Työn sijainti:
Uusimaa, Uusimaa, Helsinki

Olet sitten pitkään alalla toiminut kokenut ammattimies tai vasta työuralle ponnistava tekijä, jatka lukemista!

Haemme asiakkaallemme SCC Installation Oy:lle sähkömetallimiehiä Helsingin telakalle. 

Tehtävänkuva ja odotukset

Työnkuvasi on kaapelihyllyjen asennus laivaan. Aiempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi mutta mikäli olet hitsaustaitoinen ja kuvanluvun hallitseva metallimies, pystyt työn hoitamaan. Työssäsi pääset työskentelemään osana osaavaa tiimiä joten hallitsethan ryhmässä toimimisen. Työturva- ja tulityökortti vaaditaan työn suorittamiseen.


Työsuhde ja palkkaus

Työ on kokopäivätyötä ja hommia on luvassa marraskuun loppuun sekä mahdollista jatkoa. Palkkaus TES:n mukaan tai neuvoteltavissa.


Mitä tarjoamme?

Sinä olet aina oman työurasi ratissa ja teet päätöksesi työllistymisestäsi. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa silottelemme sinulle tien.

RTK-Henkilöstöpalvelu välittää sinusta sekä sinun hyvinvoinnistasi ja siksi tarjoamme työntekijöillemme mahtavia sekä vaihtuvia etuuksia tarjoavan henkilöstöetuohjelman. Työntekijänä saat myös käyttöönsä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan vapaa-aikaasi. Olemme työnantajana joustava sekä helposti lähestyttävä taho, keneltä voi kysyä apua niin isoissa kuin pienissäkin huolissa - käytät sitten perinteistä viestintää tai digitaalisia kanavia.

Voit tutustua etuihimme, uratarinoihimme ja meihin työnantajana tarkemmin verkkosivuillamme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-assistenttimme Akseli Uutela: (akseli.uutela@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4767, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 11.10.2021 23:59
Työ alkaa: Heti
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 1 - 3 kk
Paikkojen lukumäärä: 2
Palkka: TES+neuvoteltavissa

Hae tätä paikkaa

VarastotyöntekijäLogistiikka, kuljetus ja varastoPohjois-KarjalaPohjois-Karjala30.09.2021

Varastotyöntekijä

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Pohjois-Karjala

Etsimme yhteistyössä asiakkamme kanssa Joensuuhun varastotyöntekijää.

Työarkesi koostuu tehtaan lähtevän ja saapuvan materiaalivirran materiaalinhallinnasta ja varastoinnista. Työtehtäviisi kuuluvat niin toimitusvarmuuden takaaminen, varastosaldojen seuranta sekä vastaanottotarkistukset. 

Oletko sinä etsimämme joustava työntekijä, jokaa oma-aloitteisen otteen työhön ja kyvyn tehdä itsenäisiä ratkaisuja? Työssä onnistuaksesi tarvitset hyviä kommunikaatio- ja IT-taitoja. Hallitset muun muassa MS Office Outlook, Excel, iScalan ja Winstore käytön. Työskentelet sujuvasti suomenkielellä, mutta myös pystyt tarvittaessa kommunikoimaan sekä ymmärtämään ohjeistuksia englannin kielellä. Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä vähintään vuoden ajalta ja trukinkäsittelytaidot katsomme eduksi.

Työtä on tarjolla kokopäiväisesti ja työ on joko päivätyötä tai kolmivuorotyötä. Kyseessä on suorarekrytointi eli työllistyt suoraan asiakasyrityksen kirjoille. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tartu mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!

Heräsikö mieleesi kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antavat:
Minna Taivainen, p. 044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi
Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 30.09.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan.
Työsuhde: 3-vuorotyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 2
Palkka:

Hae tätä paikkaa

RakennusapulainenRakennus, talotekniikka ja maanrakennusPohjois-SavoKuopio03.10.2021 23:59

Rakennusapulainen

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Etsimme asiakasyrityksellemme Kuopioon rakennusapulaista.

Työtehtäviisi kuuluu erilaisia timpurin apumiehen töitä, kuten esimerkiksi lattian suojausta ja tavaroiden haalausta.
Käsityökalujen käyttötaito ja aiempi kokemus rakennusalan töistä katsotaan eduksi.

Arvostamme työturvallista työotetta sekä sosiaalisia- ja tiimityötaitoja.

Tässä tehtävässä menestyy omatoiminen ja ahkera työntekijä, joka nauttii fyysisestä työstä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on pakollinen, vaatetus ja suojaimet asiakkaan puolesta.

Tarjoamme kokoaikaisen määräaikaisen työsuhteen RTK-Henkilöstöpalvelun kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja jatkuvat projektin loppuun saakka. Alan ammattilaisella voi olla mahdollisuus myös jatkoon projektin saneeraus- ja kunnostustöissä.

Palkkaus rakennusalan TES:sin mukaisesti. Jätä hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta, aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä yrityksemme konserniedut tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 03.10.2021 23:59
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 11 pv - 1 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

YksikönpäällikköKiinteistönhuolto ja siivousKeski-SuomiJyväskylä03.10.2021 23:59

Yksikönpäällikkö

Työn sijainti:
Keski-Suomi, Jyväskylä

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessasi on yli 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä ympäri Suomen. RTK-Palvelun asiakkaita ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin.

Vastuullisuus, innovatiivisuus ja työntekijöistä välittäminen takaavat RTK-Palvelun menestymisen. RTK-Palvelu toimii laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja tuloksellisesti lähellä asiakasta. 

RTK-Palvelun arvoissa näkyvät vahvasti asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen. Tulevaisuuden tavoitteissa korostuu voimakas kasvu, jonka perusta on asiakkaiden tarpeisiin notkeasti skaalautuva palveluvalikoima ja positiivisen yllättämisen mahdollisuudet. RTK-Palvelun liikevaihto on noin 110 miljoonaa euroa ja toimii yli 30 paikkakunnalla. 

Tutustu tarkemmin RTK-Palvelun tavoitteisiin ja tapaan toimia osoitteessa https://www.rtkpalvelu.fi.

Kehittyvä RTK-Palvelu tarjoaa ammattilaisilleen hyvät kehittymisen mahdollisuudet.
Nykyisen yksikönpäällikön siirtyessä viettämään ansaittuja eläkepäiviä, haemme suuriin saappaisiin erinomaista seuraajaa yksikönpäällikön rooliin Jyväskylään.
Ennen eläköitymistään, nykyinen yksikönpäällikkö hoitaa sinun perehdytyksen, joten saat siis erinomaisen perehdytyksen tehtäviisi huippuammattilaiselta

Työtehtävissäsi tulet vastaamaan Keski-Suomen talousalueesta ja kannat kokonaisvaltaisen vastuun yksikön toiminnasta. Toimit esihenkilönä palveluesimiehille ja kiinteistösihteereille, laadit myös yksikön budjetin ja seuraat budjetin toteutumista sekä toimit yksikössä työsuojelupäällikkönä.
Omalla toiminnallasi varmistat palvelun ja laadun toteutumisen ja luot alaisillesi edellytykset hoitaa työnsä menestyksekkäästi ja organisaation arvojen mukaisesti. Osallistut myös itse yhteydenpitoon asiakkaiden kanssa sekä tarjousten laadintaan.
Työ on itsenäistä ja sinulla on vastuun rinnalla myös suuri päätäntävalta yksikkösi asioihin.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa osaamista, joka voi olla hankittuna koulutuksen ja/tai työkokemuksen kautta.
Sinulla tulisi olla myös kykyä kantaa vastuuta ja rohkeutta tehdä päätöksiä.

Osaat toivottavasti innostaa alaisia ja pystyt luomaan heille parhaat mahdolliset olosuhteet onnistumiseen.

Kiinnostuitko tästä monipuolisesta ja vastuullisesta työstä?

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta.
Suoritamme haastattelut aina vallitseva tilanne, käynnissä oleva rekrytointi sekä Sinun toiveesi huomioiden joko etäyhteyksiä hyödyntäen tai perinteisesti kasvotusten - vastuullisuus ja turvallisuus edellä tilanteesta riippumatta.

Valittu henkilö menee suoraan RTK-Palvelun kirjoille vakituiseen työsuhteeseen ja töiden aloitus sovitusti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 03.10.2021 23:59
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

AsiakkuusvastaavaMyynti ja markkinointiPohjois-SavoLeppävirta03.10.2021 23:59

Asiakkuusvastaava

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Leppävirta

Leppävirtalainen Korona-kalusteet tunnetaan laajalti korkealaatuisten kiintokalusteiden valmistajana. Yli 20 toimintavuoden aikana Korona Keittiöt on kasvanut vahvaksi alan osaajaksi. Yrityksen arvoihin kuuluvat kotimaisen työn ja suunnitteluosaamisen kunnioittaminen, ekologisuus ja laadukkuus. Toimintatapoja ovat vahva käyttäjälähtöinen suunnittelu ja toteutus, sekä toimitusvarmuuden takaaminen.

Haemme Korona-Keittiöille Leppävirralle rohkeaa, ennakkoluulotonta ja ratkaisuhakuista asiakkuusvastaavaa vahvistamaan jo olemassa olevaa huippumyyntitiimiä.

Tehtävänäsi on myydä ja suunnitella laadukkaita kiintokalusteratkaisuja ensisijaisesti kuluttaja-asiakkaille. Asiakkuusvastaavana sinulla ei ole vain yhtä roolia, vaan työ on monipuolista myynti- ja asiakaspalvelutyötä kuten tarjouspyyntöihin vastaamista, tarjousten ja tilausten tekemistä sekä ajanvarausasiakkaiden palvelemista asiakkaan toiveiden mukaisten keittiöratkaisujen löytymiseksi. Myytävät tuotteet ovat laadukkaita ja maakunnallisesti tunnettuja. 

Työssä menestyäksesi sinulta odotetaan myynnillistä asennetta, innovatiivisuutta sekä rohkeutta työskennellä asiakasrajapinnassa tarjoamalla aina laadukasta palvelua ja parhaita keittiöratkaisuja. Aikaisempi kokemus kalusteratkaisujen myynnistä ja suunnittelusta on etu, mutta ei välttämätöntä tehtävässä.

Korona-Keittiöt tarjoaa uudelle asiakkuusvastaavalleen hyvän perehdytyksen ja koko työyhteisön tuen. Tämän lisäksi saat käyttöösi modernit työvälineet, hyvät työntekijäedut ja kannustavan provisiopalkkausmallin.

Työ tapahtuu pääsääntöisesti arkisin ja myös itse voit vaikuttaa oman työsi suunnitteluun. Työtä on mahdollista tehdä osittain etänä. 

Kiinnostuitko paikasta? Hae pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin klo.9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen puh/sms/wa 0400480613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 03.10.2021 23:59
Työ alkaa: heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: provisiopalkkaus sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

Apumiehiä rengassesonkiin, PKSTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoUusimaaEspoo, Vantaa10.10.2021

Apumiehiä rengassesonkiin, PKS

Työn sijainti:
Uusimaa, Espoo, Vantaa

Haemme rengasasentajan apumiehiä pääkaupunkiseudulle, pääasiassa Vantaalle ja Espooseen, rengassesonkiin.

Hakijalta odotamme tarkkaa, tunnollista ja ripeää työotetta. Tämän lisäksi toivomme sinulta työnkuvaan soveltuvaa hyvää fyysistä kuntoa sekä sujuvaa suomenkielen taitoa. Työhön perehdytetään mutta aikaisempi kokemus tai muulla tavalla hankittu tuntemus rengastöistä sekä käytettävistä työkaluista ja laitteista on plussaa.

Työskentely ajoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 8-17 välille, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen kiireestä riippuen.

Työt kestää rengassesongin ajan, arviolta 1-3kk.

Palkkaus: TES (11-12€/h)

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 10.10.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 1 - 3 kk
Paikkojen lukumäärä: 3
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Apumiehiä rengassesonkiin, LahtiTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPäijät-HämePäijät-Häme, Lahti10.10.2021

Apumiehiä rengassesonkiin, Lahti

Työn sijainti:
Päijät-Häme, Päijät-Häme, Lahti

Haemme asiakkaallemme rengasasentajan apulaisia Lahteen

Hakijalta odotamme tarkkaa, tunnollista ja ripeää työotetta. Tämän lisäksi toivomme sinulta työnkuvaan soveltuvaa hyvää fyysistä kuntoa sekä sujuvaa suomenkielen taitoa. Työhön perehdytetään mutta aikaisempi kokemus tai muulla tavalla hankittu tuntemus rengastöistä sekä käytettävistä työkaluista ja laitteista on plussaa. Lisäksi hakijalla tulee olla vähintään B- ajokortti.

Vannetyöt eivät kuulu työnkuvaan mutta renkaiden vaihto kuuluu.

Työskentely ajoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 8-16 välille, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen kiireestä riippuen. Työt kestää rengassesongin ajan, arviolta 1-3kk.

Palkkaus: TES (11-12€/h)

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si.

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 10.10.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 1 - 3 kk
Paikkojen lukumäärä: 3
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Osaavia rengasasentajia talvisesonkiin (pks)Logistiikka, kuljetus ja varastoUusimaaUusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa10.10.2021

Osaavia rengasasentajia talvisesonkiin (pks)

Työn sijainti:
Uusimaa, Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

Haemme asiakkaillemme pääkaupunkiseudulle osaavia rengasasentajia rengassesonkiin.

Haemme henkilöitä, joilta renkaidenvaihto sujuu ongelmitta, sillä sesonki on lyhyt mutta tiivis. Omaat aikaisempaa kokemusta rengastöistä sekä käytettävistä työkaluista ja laitteista. Hakijalta odotamme tarkkaa, tunnollista ja ripeää työotetta. Tämän lisäksi toivomme sinulta työnkuvaan soveltuvaa hyvää fyysistä kuntoa sekä sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa.

Työskentely ajoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 7:30-18 välille, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen kiireestä riippuen.

Palkkaus: TES

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Ilmoita myöskin alueet missä pystyisit työskentelemään (Helsinki, Vantaa, Espoo). Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 10.10.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 1 - 3 kk
Paikkojen lukumäärä: 5
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

KiinteistökirjanpitäjäToimisto, taloushallinto ja ICTEtelä-Savo, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, UusimaaMikkeli, Oulu, Varkaus, Järvenpää03.10.2021

Kiinteistökirjanpitäjä

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Uusimaa, Mikkeli, Oulu, Varkaus, Järvenpää

Tilitalo Emma Oy on asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöihin erikoistunut taloushallinnon palveluyritys. Yritys tuottaa kattavat taloushallinnon palvelut yli 1000 taloyhtiölle kautta Suomen, isännöitsijätoimistojen kautta tai suoraan.

Etsimme juuri nyt Tilitalo Emmalle kiinteistökirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Olet kirjanpidon ammattilainen, jolle on kertynyt jo hieman alan kokemusta. Tärkeimmässä roolissa on kuitenkin asenne – voit olla myös alan aloitteleva taitaja, mikäli sinulta löytyy intoa oppia uutta ja kyky ottaa haltuun vaativia kokonaisuuksia. Tilitalo Emman joukkueeseen sopii erinomaisesti idearikas, asiakaspalveluhenkinen, ulospäinsuuntautunut ja itsenäiseen työhön kykenevä vastuunkantaja.

Työssäsi vastaat kirjanpidon ja tilinpäätöksien laatimisiin liittyvistä tehtävistä. Palkanlaskentaosaaminen ja kiinteistöpuolen kirjanpidon tuntemus lasketaan eduksesi. Tilitalo Emmalla on käytössään Visma Fivaldi- taloushallinnon ohjelma, josta mahdollinen aiempi kokemus katsotaan myös eduksesi. Työtehtävien osalta sinua odottaa kattava perehdytys, ja esimerkiksi kiinteistöpuolen kirjanpidon kokonaisuuden pääset oppimaan myös käytännön tehtävissäsi.

Työarjessasi pääset osaksi rentoa työkulttuuria, jossa sinulla on aito työyhteisön tuki. Olitpa läsnä toimistolla tai kotitoimistollasi etäyhteyden päässä, on sinulla aina tiimi ympärilläsi auttamassa. Työssäjaksamistasi ja hyvinvointiasi tuetaan muun muassa Smartum -liikunta ja kulttuuriedun muodossa sekä yhteisin tyky- tempauksin. Halutessasi pääset myös itse vaikuttamaan, millaisia työhyvinvointiin liittyviä kokonaisuuksia yrityksessä voitaisiin ottaa käyttöön.

Työpisteesi voi sijaita Oulussa, Varkaudessa, Järvenpäässä tai Mikkelissä. Tilitoimisto Emmalla on käytössään nykyaikaiset työvälineet, joten sinulla on käytettävissäsi myös joustava etätyömahdollisuus.

Innostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.  Lisätietoja antavat RTK-Henkilöstöpalvelun HR- asiantuntijat Päivi Rantsi p. 044 412 4487/ paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi tai Jouni Korhonen p. 044 797 8718/ jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 03.10.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Sopimuspalkka

Hae tätä paikkaa

KoneistajiaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPirkanmaaYlöjärvi03.10.2021 23:59

Koneistajia

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Ylöjärvi

Oletko vuorotyövalmis teollisen CNC-koneistuksen osaaja vailla uusia haasteita?


Etsimme asiakasyrityksellemme Ylöjärvelle CNC-koneistajia!

 

Tehtävänkuva

CNC-koneistuksen tehtävissä tulet operoimaan Fanuc-ohjattuja CNC-sorveja. Konekanta on nykyaikainen ja monipuolinen, joten hakijalta toivotaan kokemusta ohjelmoinnista tai vähintään asetusten muuttamisesta. Huomioimme rekrytoinnissa myös kehityshaluiset tekijät, jotka ovat kerryttäneet kokemusta muista koneistustehtävistä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa arkipäivisin (vuorot klo 6-14 ja 14-22).

Tehtävissä menestyminen edellyttää soveltuvan kokemuksen lisäksi vuorotyövalmiutta - keskiössä ovat myös itseohjautuva työote ja ongelmanratkontakyky. Hakijan eduksi luetaan soveltuvat koulutukset sekä trukin käyttökokemus tehtävästä riippumatta.

Työsuhde

Työsuhde solmitaan alkuun vuokratyösuhteena - osaamisesi näyttämällä sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseemme. Työaika tehtävissä on 40h/vk. Työsuhteessa sovelletaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Mitä tarjoamme?

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelman, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään!

 

Suoritamme haastattelut aina vallitseva tilanne, käynnissä oleva rekrytointi sekä Sinun toiveesi huomioiden joko etäyhteyksiä hyödyntäen tai perinteisesti kasvotusten - vastuullisuus ja turvallisuus edellä tilanteesta riippumatta!

 

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 13-15 - myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Haku päättyy: 03.10.2021 23:59
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
Työsuhde: 2-vuorotyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 3
Palkka: Teknologiateollisuuden TES

Hae tätä paikkaa

Mekaniikka-asentajiaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoEtelä-Savo, Pohjois-SavoPieksämäki, Kuopio, Leppävirta, Rautalampi, Suonenjoki, Tervo, Vesanto26.09.2021 23:59

Mekaniikka-asentajia

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Pieksämäki, Kuopio, Leppävirta, Rautalampi, Suonenjoki, Tervo, Vesanto

Conlog Group kehittää, suunnittelee, valmistaa ja modifioi innovatiivisia erikoistuotteita puolustus- ja turvallisuusalalle sekä siviilisektorille. Palveluun kuuluu kattava dokumentaatio, käyttöoppaat sekä käyttöönottokoulutukset, ja tuotteiden ylläpidosta huolehtiminen koko niiden elinkaaren ajan.  

Laajan kumppaniverkoston avulla Conlog Group tarjoaa asiakkailleen poikkeuksellisen monipuolisen tuote- ja palveluvalikoiman. Vankka projektinhallinta- ja prosessiosaamisen varmistaa luotettavan ja oikea-aikaisen toimituksen.

Conlogin tuotteet soveltuvat vaativiin olosuhteisiin - arktisista oloista aavikolle. Erityisosaamista ovat erikoislujien metallirakenteiden teknologia, häiriösuojatut informaatio- ja sähköjärjestelmät, ballistinen suojaus, energiatehokkuus ja kylmätekniikka. Osaamisen jatkuva kehittäminen takaa asiakkaiden palvelun entistäkin paremmin.

Yhtiö työllistää yhteensä noin 70 oman alansa ammattilaista.
Lue lisää: http://www.conlog-group.fi/etusivu/

Haemme kahta mekaniikka-asentajaa Rautalammin toimipisteelle. 
Työt alkavat heti ja työsopimus solmitaan alkuun 30.6.2022 saakka.

Eduksesi katsotaan, jos sinulle on jo kertynyt hieman kokemusta mekaniikkalaiteasennuksista tai ajoneuvoasennuksesta. Tehtäviin perehdytetään kokeneemman työntekijän opastuksella.
Lisäksi sinulta toivottavasti löytyy työmotivaatiota, olet oma-aloitteinen ja omaat positiivisen asenteen.

Työssä tarvitaan piirustusten lukutaitoa sekä tekniikan ja työkalujen tuntemusta. Auto-, kone- ja automaatioasentajan koulutus on hakijalle eduksi, mutta ei välttämätön. Odotamme hakijalta nuhteetonta taustaa.

Työtä tehdään pääsääntöisesti yhdessä vuorossa. 

Kiinnostuitko paikasta?
Hae paikkaa pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen ark. 9-15 p. 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 26.09.2021 23:59
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 6 - 12 kk
Paikkojen lukumäärä: 2
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

SähköasentajiaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoEtelä-Savo, Keski-Suomi, Pohjois-SavoPieksämäki, Hankasalmi, Keitele, Kuopio, Rautalampi, Suonenjoki, Tervo, Vesanto26.09.2021 23:59

Sähköasentajia

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Keski-Suomi, Pohjois-Savo, Pieksämäki, Hankasalmi, Keitele, Kuopio, Rautalampi, Suonenjoki, Tervo, Vesanto

Conlog Group kehittää, suunnittelee, valmistaa ja modifioi innovatiivisia erikoistuotteita puolustus- ja turvallisuusalalle sekä siviilisektorille. Palveluun kuuluu kattava dokumentaatio, käyttöoppaat sekä käyttöönottokoulutukset, ja tuotteiden ylläpidosta huolehtiminen koko niiden elinkaaren ajan.  

Laajan kumppaniverkoston avulla Conlog Group tarjoaa asiakkailleen poikkeuksellisen monipuolisen tuote- ja palveluvalikoiman. Vankka projektinhallinta- ja prosessiosaamisen varmistaa luotettavan ja oikea-aikaisen toimituksen.

Conlogin tuotteet soveltuvat vaativiin olosuhteisiin - arktisista oloista aavikolle. Erityisosaamista ovat erikoislujien metallirakenteiden teknologia, häiriösuojatut informaatio- ja sähköjärjestelmät, ballistinen suojaus, energiatehokkuus ja kylmätekniikka. Osaamisen jatkuva kehittäminen takaa asiakkaiden palvelun entistäkin paremmin.

Yhtiö työllistää yhteensä noin 70 oman alansa ammattilaista.
Lue lisää: http://www.conlog-group.fi/etusivu/

Etsimme nyt Conlogille kahta sähköasentajaa Rautalammin tehtaalle. Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä ja sopimus solmitaan alkuun 30.6.2022 saakka.

Työssäsi tulet toimimaan erikoistuotteiden sähköistyksessä ja valmistuksessa.
Työtä tehdään päivävuorossa, arkipäivisin.

Eduksi luetaan mikäli sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta työtehtävästä, mutta huomioimme haussa kaikki alan koulutuksen käyneet hakijat ja työ sopii mainiosti myös uraansa aloittavalle tekijälle.

Voimassa oleva työturva- ja sähkötyöturvakortti vaaditaan. Valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 26.09.2021 23:59
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 6 - 12 kk
Paikkojen lukumäärä: 2
Palkka: TES/sop.mukaan

Hae tätä paikkaa

KunnossapitosähköasentajaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoEtelä-Savo, Pohjois-SavoPieksämäki, Kuopio, Leppävirta, Rautalampi, Suonenjoki, Tervo, Vesanto26.09.2021 23:59

Kunnossapitosähköasentaja

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Pieksämäki, Kuopio, Leppävirta, Rautalampi, Suonenjoki, Tervo, Vesanto

Conlog Group kehittää, suunnittelee, valmistaa ja modifioi innovatiivisia erikoistuotteita puolustus- ja turvallisuusalalle sekä siviilisektorille. Palveluun kuuluu kattava dokumentaatio, käyttöoppaat sekä käyttöönottokoulutukset, ja tuotteiden ylläpidosta huolehtiminen koko niiden elinkaaren ajan.  

Laajan kumppaniverkoston avulla Conlog Group tarjoaa asiakkailleen poikkeuksellisen monipuolisen tuote- ja palveluvalikoiman. Vankka projektinhallinta- ja prosessiosaamisen varmistaa luotettavan ja oikea-aikaisen toimituksen.

Conlogin tuotteet soveltuvat vaativiin olosuhteisiin - arktisista oloista aavikolle. Erityisosaamista ovat erikoislujien metallirakenteiden teknologia, häiriösuojatut informaatio- ja sähköjärjestelmät, ballistinen suojaus, energiatehokkuus ja kylmätekniikka. Osaamisen jatkuva kehittäminen takaa asiakkaiden palvelun entistäkin paremmin.

Yhtiö työllistää yhteensä noin 70 oman alansa ammattilaista.
Lue lisää: http://www.conlog-group.fi/etusivu/

Haemme kunnossapitopuolen sähköasentajaa Rautalammin toimipisteelle vakituiseen työsuhteeseen. 
Työ sisältää asennus-/korjaustyötä tehtaalla sekä jonkin verran reissutyötä.

Tehtävissäsi hoidat sähkölaitekorjaamisia ja osittain myös mekaanisia korjaustöitä.
Toivomme, että sinulle olisi jo kertynyt työkokemusta kunnossapito- ja ajoneuvo-pienjänniteasennuksista. 

Työssä tarvitaan piirustusten lukutaitoa sekä tekniikan ja työkalujen tuntemusta. Auto-, kone- ja automaatioasentajan koulutus on hakijalle eduksi. Odotamme hakijalta nuhteetonta taustaa.
Lisäksi sinulta toivottavasti löytyy työmotivaatiota, olet oma-aloitteinen ja omaat positiivisen asenteen.

Kiinnostuitko paikasta?
Jätä hakemus pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen ark. 9-15 p. 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 26.09.2021 23:59
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Tuotantotyöntekijä karkaisimoonTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoEtelä-Savo, Pohjois-SavoPieksämäki, Leppävirta, Varkaus03.10.2021 23:59

Tuotantotyöntekijä karkaisimoon

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Pieksämäki, Leppävirta, Varkaus

Etsimme Pieksämäelle tuotantotyöntekijöitä metallialan yritykseen.

Työssä toimit raudan karkaisun parissa panostajan tehtävässä, ja tehtävät sisältävät pääasiassa lajittelu- ja lähetystöitä sekä laadun valvontaa.

Työn hoitaminen edellyttää ennen kaikkea ripeää asennetta, halua oppia uutta sekä reipasta ja huolellista työotetta. 
Aiempi kokemus metallialalta lasketaan eduksi, mutta se ei ole pakollista.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja työpäivät ajoittuvat ma-la välille (TAM26). Työssä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Työt alkavat määräaikaisena RTK-Henkilöstöpalvelun kautta vuoden 2021 loppuun saakka, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Hae paikkaa pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo.9-10 ja klo.14-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen puh/sms/wa 0400480613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 03.10.2021 23:59
Työ alkaa: Heti sopivien henkilöiden löydyttyä
Työsuhde: 2-vuorotyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 2
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Avustava tuotantotyöntekijä puualalleTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoEtelä-Savo, Pohjois-SavoHeinävesi, Joroinen, Juva, Pieksämäki, Pohjois-Savo, Leppävirta, Varkaus03.10.2021 23:59

Avustava tuotantotyöntekijä puualalle

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Heinävesi, Joroinen, Juva, Pieksämäki, Pohjois-Savo, Leppävirta, Varkaus

Etsimme asiakkaallemme Varkauteen avustavaa tuotantotyöntekijää puualan töihin!

Työnkuvaasi kuuluu avustavat puusepän työt ovituotannossa.
Työ on ajoittain reipastahtista, joten hakijalta toivotaan paineensietokykyä ja rivakkaliikkeisyyttä.

Työssä pärjää oikealla ja oppimishaluisella asenteella sekä kovalla motivaatiolla. Työ on fyysista seisomatyötä, ja hyvät kädentaidot katsotaan eduksi. 
Työhön perehdytetään.

Työ on kokoaikainen päivätyö, ja palkka maksetaan Puusepän teollisuuden TES:in mukaan. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, ja alkuun työsopimus solmitaan RTK-Henkilöstöpalvelun kautta vuoden loppuun, hyvälle työntekijälle töitä voi olla pidemmäksikin aikaa. 

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo.9-10 ja klo.14-15 RTK-Henkilöstöpalvelun Noora Toivanen puh/sms/wa 0444124279 tai noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 03.10.2021 23:59
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 1 - 3 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Logistiikan koordinaattori, varaosalogistiikkaLogistiikka, kuljetus ja varastoUusimaaUusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa26.09.2021

Logistiikan koordinaattori, varaosalogistiikka

Työn sijainti:
Uusimaa, Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

Haemme LOGISTIIKAN Koordinaattoria pääkaupunkiseudulle

Haemme asiakkaallemme Espoon toimipisteelle LOGISTIIKAN koordinaattoria, varaosapuolelle.

Työtehtäviisi muun muassa kuuluu:

 • Tilausten tekeminen ja seuranta, myös avoimien tilauksien
 • Vienti- ja tuontituotteiden dokumenttien käsittely, laskutus sekä tullausmenettelyt
 • Toimitusten vastaanottaminen ERP-järjestelmään
 • Kuljetus- ja rahtidokumenttien valmistelu, mahdollisesti myös kuljetusten ja rahtien järjestäminen sekä seuranta

 • Toivomme Sinulta:
  • Liiketalouden tai tekniikan alan alempaa korkeakoulututkintoa
  • Kokemusta yhteistyöstä eri logistiikan sidosryhmien kanssa toimimisesta
  • Hyvät viestintä- ja neuvottelutaidot
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa, työkielenä pääasiallisesti englanti
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • Eduksi katsotaan aiempi tietämys varaosalogistiikasta.

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Työaika: Normaali toimistoaika joustovaralla

Kyseessä on alkuun 6 kk. määräaikainen työsuhde, jonka jälkeen jatkoa tarkastellaan oman suoriutumisen mukaan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Täytäthän hakemuksen oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoive.

Haastattelu mahdollista pitää etänä, puhelin-/ videohaastatteluna.

Lisätietoja antaa Tomi Tastén, tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4090

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 26.09.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

Avustava tuotantotyöntekijöitä metallialalleTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoEtelä-SavoKerimäki, Punkaharju, Savonlinna03.10.2021 23:59

Avustava tuotantotyöntekijöitä metallialalle

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Kerimäki, Punkaharju, Savonlinna

Haemme asiakkaallemme Punkaharjulle tuotantotyöntekijöitä avustaviin töihin!

Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa kokemusta metallipuolesta, joskin se kokemus lasketaan sinulle eduksi. 
Tärkeintä työskentelyn kannalta on hyvä, oppimishaluinen asenne ja motivaatio työntekoon! 


Työ on tarkkuutta vaativaa ja ajoittain reipastahtista. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa hiomista, ja muita tuotannon avustavia töitä.

Valittu henkilö työllistyy RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, ja aluksi työtä on tarjolla noin kahdeksi kuukaudeksi, mutta hyvän tekijän löydyttyä töitä on mahdollisesti pidempäänkin. Työ on kokoaikaista päivätyötä, joskin valmius mahdolliseen 2-vuorotyöhön on toivottavaa.

Hae paikkaa pikaisesti hakulomakkeen kautta, työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo.9-10 tai klo.14-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen puh/sms/wa 0400480613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 03.10.2021 23:59
Työ alkaa: Heti sopivien henkilöiden löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 1 - 3 kk
Paikkojen lukumäärä: 2
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

AutomaatioinsinööriTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-SavoKuopio26.09.2021 23:59

Automaatioinsinööri

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Samesor Oy on kuopiolainen yritys, joka myy, suunnittelee, valmistaa ja toimittaa rullamuovaustekniikalla toimivia ohutlevyjen tuotantolinjoja.
Suurin osa tähän saakka tehdyistä noin 1000 linjasta on mennyt vientiin yli 60 maahan ympäri maailmaa.
Kaiken tämän mahdollistaa noin 40 hengen ammattitaitoinen työyhteisö.

Haemme nyt Samesorille automaatioinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen.

Työssäsi tulet toimimaan osana automaatioryhmää. Tehtäväsi sisältävät tuotantolinjojen ohjausjärjestelmien kehittämistä, käyttöönottoa ja asiakastukea.
Pääosin työ tehdään Kuopion toimipisteessä, mutta ajoittain automaatioinsinööri lähtee myös asiakasasennuksiin Suomen rajojen ulkopuolelle.

Samesorin valmistamat tuotantolinjat sisältävät sekä PLC (Siemens) että PC-ohjauselementtejä ja tehtäväsi tulee painottumaan PC-osioon.
Tämän vuoksi olisi toivottavaa, että sinulta löytyy valmiuksia etenkin PC ohjelmointiin (C++, Visual Studio, C Sharp, jne).
Arvostamme myös kokemusta ja innokkuutta kehittyä IOT:ssa, liikkeenohjauksissa ja CAD-CAM-konfiguraatioissa.
Taustaltasi voit olla joko koneautomaation tai tietotekniikan insinööri/diplomi-insinööri.

Oletko etsimämme tekijä, jolla on valmiudet ottaa homma haltuun ja halua kehittyä vieläkin paremmaksi?

Vakituisen työsuhteen lisäksi Samesor Oy tarjoaa valitulle tekijälle monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä, tiimin tuen ja mahdollisuuden kehittyä sekä mahdollisuuden käydä välillä myös Kuopion ulkopuolella työkomennuksilla.

Hae paikkaa palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta.
Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Suoritamme haastattelut aina vallitsevan tilanteen, käynnissä olevan rekrytoinnin sekä Sinun toiveesi huomioiden joko etäyhteyksiä hyödyntäen tai perinteisesti kasvotusten - vastuullisuus ja turvallisuus edellä tilanteesta riippumatta.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 26.09.2021 23:59
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: sop. mukaan

Hae tätä paikkaa

Kokoonpanija/asentajaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-SavoKuopio, Siilinjärvi26.09.2021 23:59

Kokoonpanija/asentaja

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio, Siilinjärvi

Etsimme asiakkaallemme Kuopioon kokoonpanijoita/asentajia keskiraskaaseen metalliteollisuuden laitevalmistukseen.
Tarvetta on pitkäaikaisille tekijöille ja työt alkavat mahdollisimman pian.

Työssäsi tulet toimimaan monipuolisesti sekä mekaanisissa että hydraulisissa kokoonpanotöissä, valmistaen isompia laitekokonaisuuksia. Toimit osana tiimiä, jossa kukin toimii omien vahvuuksiensa mukaisissa tehtävissä.
Pajatyöskentelyn lisäksi työ sisältää myös ajoittaista asennusreissua ympäri maailmaa. Reissut kestävät yleensä max. 1-2 viikkoa ja niitä on noin kymmenkunta vuositasolla. Reissuille lähdetään aina vähintään kahden hengen tiimeissä.
Pajatyöskentely tapahtuu päivävuorossa.

Tehtävässä pärjäämiseen antaa hyvän taustan esimerkiksi koneasentajan tai raskaskalustoasentajan osaaminen/koulutus, mutta aiempi koulutus ei kuitenkaan ole välttämätöntä.
Tehtäviin perehdytetään, joten myös muilla taustoilla ja työkokemuksella voi olla mahdollista työllistyä.

Jos olet kiinnostunut kokoonpanijan/asentajan tehtävästä ja olet valmis myös reissuun, niin jätä hakemuksesi pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta.
Paikat täytetään ja työt alkavat sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy.

Suoritamme haastattelut aina vallitseva tilanne, käynnissä oleva rekrytointi sekä Sinun toiveesi huomioiden joko etäyhteyksiä hyödyntäen tai perinteisesti kasvotusten - vastuullisuus ja turvallisuus edellä tilanteesta riippumatta.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 26.09.2021 23:59
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 4
Palkka: TES/sop.mukaan

Hae tätä paikkaa

Varastotyöntekijöitä LeppävirralleTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-SavoLeppävirta03.10.2021 23:59

Varastotyöntekijöitä Leppävirralle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Leppävirta

GEBWELL – Lämmöllä Leppävirralta 

Gebwell on leppävirtalainen globaaleilla markkinoilla toimiva lämmitys­ ja jäähdytysratkaisuihin sekä alkusammutustuotteisiin erikoistunut yritys. Gebwell valmistaa ja myy kaukolämmönjakokeskuksia, lämpöpumppuja, varaajia, käyttövedenlämmittimiä ja Pivaset alkusammutustuotteita. Tiimiin kuuluu jo yli 200 gebwelliläistä, haluatko sinäkin liittyä joukkoon?
www.gebwell.fi

Etsimme nyt Gebwell Oy:lle Leppävirralle varastotyöntekijöitä!

Työtehtävät sisältävät tehtaan sisäisen ja lähtevän tavaraliikenteen hoitamista, keräilyä, hyllytystä ja pakkaamista sekä varaston ylläpito- ja toiminnanohjausjärjestelmän käyttöä. Etsimme tekijöitä yrityksen kolmelle eri tehtaalle, jotka kaikki sijaitsevat Leppävirralla.

Etsimämme henkilö on reipas, ahkera ja tarkka työssään sekä omaa hyvät sosiaaliset- ja tiimityötaidot. Eduksi tehtävään katsotaan trukin käyttötaito sekä aikaisempi kokemus varastotehtävistä. Työtehtävät voivat sisältävät myös tarvittaessa osallistumista muihin tuotannon avustaviin työtehtäviin, riippuen mille yrityksen kolmesta tehtaasta kukakin valittu sijoittuu.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, ja alkavat RTK-Henkilöstöpalvelun kirjoilla, josta hyvien tekijöiden on mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille.
Tarjolla on päivätyö ja palkkaus teknologiateollisuuden TES mukaisesti.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemuksesi nopeasti tulemaan!

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin klo.9-10 ja klo.14-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen puh/sms/wa 0400480613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 03.10.2021 23:59
Työ alkaa: Heti sopivien henkilöiden löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 3
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

RakennesuunnittelijaRakennus, talotekniikka ja maanrakennusPohjois-KarjalaPohjois-Karjala03.10.2021

Rakennesuunnittelija

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Pohjois-Karjala

                                                            
Oppaanasi rakentamisen viidakossa: Ko-Rak on rento ja joustava joensuulainen suunnittelutoimisto. He ovat erikoistuneet rakenne- ja elementtisuunnitteluun ja suunnittelevat projektit aina huolella alusta loppuun asti. 


Haemme asiakasyrityksellemme Ko_Rakille yhtä puurakenne- ja yhtä betonielementtisuunnitteluun erikoistunutta rakennesuunnittelijaa.

Työssäsi jatkat siitä, mihin arkkitehti jäi! Suunnitelijana pääset luomaan toteuttamiskelpoisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja rakentamiseen. Puurakennesuunnittelija työskentelee omakotitalokohteiden parissa ja ohjelmistona käytetään Archicadia. Betonielementtisuunnitelijan työvälineenä toimii Autocad ja Revit. Työntekeminen saa olla hauskaa, mutta lopputulos ei ole koskaan naurettava.

Oletko sinä Korakin perheen uusi jäsen? Jos pidät itsesi haastamisesta ja kehittämisestä, voit olla juuri etsimämme henkilö. Edellytämme hakijaltamme muutaman vuoden  kokemusta betoni- tai puurakenteiden suunnittelusta. Itse suunnitteluohjelmien käyttöön saat tulevalta tiimiltäsi tukea, joten esimerkiksi Archicadin osaamista sinulla ei välttämättä tarvitse olla.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä monipuolisten projektien ja tulevaisuuden haasteiden parissa. Jatkuvassa ammatillisessa ja henkilökohtaisessa kehityksessäsi tukenasi on koko tiimi, jonka vahvuutena on korkea keskinäinen luottamus ja arvostus toisiaan kohtaan. Ko-Rak on rento ja joustava ja haluaa pitään huolta, että työympäristö on miellyttävä sekä työ- ja vapaa-aika pysyy tasapainossa. 


Rekrytointi suoritetaan suorarekrytointina ja työsuhde on vakituinen. Palkkaus muodostuu kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Työpaikkaetuina on mm. veloitukseton työpaikkaruokailu, hyvä työterveyshuolto, hierontapalveluiden käyttö ja jne.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Huikeaa, hae siis jo tänään tai viimeistään 3.10.2021 ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta! 

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Matti Huovinen, p. 050 341 7993 /matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

                                     

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 03.10.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 2
Palkka: Sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

Elintarviketeollisuuden työntekijäTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoEtelä-KarjalaEtelä-Karjala07.10.2021

Elintarviketeollisuuden työntekijä

Työn sijainti:
Etelä-Karjala, Etelä-Karjala

Etsimme asiakkaallemme työntekijöitä monipuolisiin tehtäviin elintarviketeollisuuteen.

Tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä motivoitunut asenne kuitenkin ratkaisee - Mikäli olet oma-aloitteinen, reipas sekä halukas kehittämään osaamistasi, voit olla juuri etsimämme henkilö. Lisäksi hyvä fyysinen kunto auttaa jaksamaan linjastotyössä.

Sitoutuneena RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelmamme, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. Olemme työntekijöillemme joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Työsuhde on alussa määräaikainen ja työtä on tarjolla kokopäiväisesti. Töitä tehdään 3-vuorossa ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Tartu mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!

Heräsikö mieleesi kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antavat:

Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi
Minna Taivainen, p.044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäe

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 07.10.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: 3-vuorotyö
Työaika: 1 - 3 kk
Paikkojen lukumäärä: 5
Palkka:

Hae tätä paikkaa

LaadunvalvojaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-KarjalaPohjois-Karjala07.10.2021

Laadunvalvoja

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Pohjois-Karjala

Haemme yhteistyössä asiakasyrityksemme kanssa Joensuuhun laadunvalvojia pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät sisältävät laadunvalvontaa, pakkaamista sekä jälkikäsittelyä voimassa olevan ohjeistuksen ja standardien mukaisesti.

Oletko pitkäjänteinen, huolellinen ja tarkka tekijä? Voit olla alan ammattilainen tai vasta alalle haluava. Motivoitunut asenne kuitenkin ratkaisee - Mikäli olet oma-aloitteinen sekä halukas kehittymään teollisuuden osaajaksi, voit olla juuri etsimämme henkilö. Osaamistasi tuetaan kattavalla ja laadukkaalla perehdytyksellä.

Työtä on tarjolla kokopäiväisesti ja sitä tehdään 3-vuorossa. Kyseessä on suorarekrytointi ja työt alkavat suoraan asiakasyrityksen kirjoilla. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Tartu mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!

Heräsikö mieleesi kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antavat:

Minna Taivainen, p. 044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi
Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 07.10.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: 3-vuorotyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 10
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

KotisiivoojaKiinteistönhuolto ja siivousPohjois-SavoPohjois-Savo, Kuopio, Siilinjärvi26.09.2021 23:59

Kotisiivooja

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Pohjois-Savo, Kuopio, Siilinjärvi

Kotipalvelu Pajunkissa on siivouspalveluja Kuopiossa ja Siilinjärvellä tarjoava yritys, joka on perustettu vuonna 2014. Ihanat ja toinen toistaan mielenkiintoisemmat asiakkaat ovat löytäneet tiensä Pajunkissan palveltaviksi. Alusta lähtien Kotipalvelu Pajunkissa on halunnut helpottaa asiakkaiden arjen sujumista tarjoamalla laadukasta, asiakaslähtöistä ja luotettavaa palvelua.

Haemme nyt Kotipalvelu Pajunkissalle Kuopioon kotisiivoojaa.

Työpäiväsi pitävät sisällään kotitalouksien siivoustyötä, erilaisia kotitöitä ja toimistosiivousta. Työssäsi pääset näkemään kätesi jäljen ja luot asiakkaalle sujuvampaa arkea.

Siivottavat kohteet ovat pääasiassa asiakkaiden koteja, joten työskentelyotteesi on huolellinen, täsmällinen ja taidat myös sosiaaliset tilanteet asiakkaiden kanssa. Olet oma-aloitteinen henkilö, joka aidosti pitää siivoamisesta, järjestelystä ja kotitöistä tarttuen itsenäisesti tuumasta toimeen. Toivomme, että sinulta löytyy ammattitaitoa pesuaineiden ja -välineiden käytöstä sekä osaamista siivottavien pintamateriaalien huomioimisesta. Saat työtehtäviisi kuitenkin kattavan perehdytyksen, joten asenne ratkaisee.

Työmääräsi on neuvoteltavissa, joten voit työskennellä joko kokopäiväisesti tai myös osa-aikaisesti esimerkiksi opiskeluiden ohella.
Työ on luonteeltaan liikkuvaa, joten sinulla tulisi mielellään olla oman auton käyttömahdollisuus, joskaan sekään ei ole ehdoton vaatimus.

Innostuitko tehtävästä? Kerro meille osaamisestasi lähettämällä hakemus pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Heräsikö mieleesi kysyttävää? Lisätietoa tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelun Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 26.09.2021 23:59
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 6 - 12 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Tes

Hae tätä paikkaa

Lista/karmiasentajaRakennus, talotekniikka ja maanrakennusEtelä-Pohjanmaa, PohjanmaaSeinäjoki, Vaasa27.09.2021

Lista/karmiasentaja

Työn sijainti:
Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Seinäjoki, Vaasa

Haemme kokenutta lista/karmiasentajaa.

Haemme asiakkaallemme kokenutta asentajaa listoitus sekä karmiasennuksiin Vaasaan. Sinun on mahdollista työskennellä uudis- ja saneerauskohteissa. 

Olethan jo alalla toiminut enemmän kokemusta kartoittanut tekijä. Toivomme hakijoilta reipasta ja ahkeraa asennetta, sekä ajokorttia (B).

Palkka: Talonrakennusteollisuuden TES, alkaen palkkaryhmästä 2

Työt alkavat nopealla aikataululla, heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Alati kehittyvä asiakasyritys on loistava paikka edetä uralla. Palkkaus on rakennettu kannustavaksi ja työnantaja tarjoaa laajennetun työterveyden sairausturvan.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si.

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 27.09.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Listojen asentajaRakennus, talotekniikka ja maanrakennusPirkanmaaTampere27.09.2021 23:59

Listojen asentaja

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Tampere

Haemme listojen asentajia Tampereelle.

Haemme asiakkaallemme asentajia listoitus asennuksiin Tampereelle. Sinun on mahdollista työskennellä uudis- ja saneerauskohteissa. 

Aikaisempaa työkokemusta ei vaadita, sillä tehtäviin perehdytetään. Toivomme hakijoilta reipasta ja ahkeraa asennetta, sekä ajokorttia (B). Aikaisempi kokemus alalta tai muu rakentamiseen liittyvä harrastustoiminta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Palkka: Talonrakennusteollisuuden TES, alkaen palkkaryhmästä 2

Työt alkavat nopealla aikataululla, heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Alati kehittyvä asiakasyritys on loistava paikka edetä uralla. Palkkaus on rakennettu kannustavaksi ja työnantaja tarjoaa laajennetun työterveyden sairausturvan.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si.

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 27.09.2021 23:59
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 2
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Ikkuna/karmiasentajaRakennus, talotekniikka ja maanrakennusPirkanmaaTampere27.09.2021 23:59

Ikkuna/karmiasentaja

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Tampere

Haemme ikkuna/karmiasentajia Tampereelle.

Haemme asiakkaallemme asentajia ikkuna/karmiasennuksiin Tampereelle. Sinun on mahdollista työskennellä uudis- ja saneerauskohteissa. 

Aikaisempaa työkokemusta ei vaadita, sillä tehtäviin perehdytetään. Toivomme hakijoilta reipasta ja ahkeraa asennetta, sekä ajokorttia (B). Aikaisempi kokemus alalta tai muu rakentamiseen liittyvä harrastustoiminta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Palkka: Talonrakennusteollisuuden TES, alkaen palkkaryhmästä 2

Työt alkavat nopealla aikataululla, heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Alati kehittyvä asiakasyritys on loistava paikka edetä uralla. Palkkaus on rakennettu kannustavaksi ja työnantaja tarjoaa laajennetun työterveyden sairausturvan.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si.

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 27.09.2021 23:59
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 3
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Ikkuna/karmiasentajaRakennus, talotekniikka ja maanrakennusVarsinais-SuomiKaarina, Masku, Raisio, Rusko, Turku27.09.2021 23:59

Ikkuna/karmiasentaja

Työn sijainti:
Varsinais-Suomi, Kaarina, Masku, Raisio, Rusko, Turku

Haemme ikkuna/karmiasentajia Turkuun.

Haemme asiakkaallemme asentajia ikkuna/karmiasennuksiin Turkuun. Sinun on mahdollista työskennellä uudis- ja saneerauskohteissa. 

Aikaisempaa työkokemusta ei vaadita, sillä tehtäviin perehdytetään. Toivomme hakijoilta reipasta ja ahkeraa asennetta, sekä ajokorttia (B). Aikaisempi kokemus alalta tai muu rakentamiseen liittyvä harrastustoiminta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Palkka: Talonrakennusteollisuuden TES, alkaen palkkaryhmästä 2

Työt alkavat nopealla aikataululla, heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Alati kehittyvä asiakasyritys on loistava paikka edetä uralla. Palkkaus on rakennettu kannustavaksi ja työnantaja tarjoaa laajennetun työterveyden sairausturvan.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si.

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 27.09.2021 23:59
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 4
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Listojen asentajaRakennus, talotekniikka ja maanrakennusVarsinais-SuomiVarsinais-Suomi, Kaarina, Masku, Raisio, Rusko, Turku27.09.2021 23:59

Listojen asentaja

Työn sijainti:
Varsinais-Suomi, Varsinais-Suomi, Kaarina, Masku, Raisio, Rusko, Turku

Haemme listojen asentajia Turkuun.

Haemme asiakkaallemme asentajia listoitus asennuksiin Turkuun. Sinun on mahdollista työskennellä uudis- ja saneerauskohteissa. 

Aikaisempaa työkokemusta ei vaadita, sillä tehtäviin perehdytetään. Toivomme hakijoilta reipasta ja ahkeraa asennetta, sekä ajokorttia (B). Aikaisempi kokemus alalta tai muu rakentamiseen liittyvä harrastustoiminta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Palkka: Talonrakennusteollisuuden TES, alkaen palkkaryhmästä 2

Työt alkavat nopealla aikataululla, heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Alati kehittyvä asiakasyritys on loistava paikka edetä uralla. Palkkaus on rakennettu kannustavaksi ja työnantaja tarjoaa laajennetun työterveyden sairausturvan.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si.

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 27.09.2021 23:59
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 3
Palkka: TES 2

Hae tätä paikkaa

Reippaita tekijöitä ikkunoiden asennuksiinRakennus, talotekniikka ja maanrakennusUusimaaUusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa27.09.2021

Reippaita tekijöitä ikkunoiden asennuksiin

Työn sijainti:
Uusimaa, Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

Haemme reippaita tekijöitä ikkunoiden asennuksiin pääkaupunkiseudulle.

Haemme asiakkaallemme asentajia ikkuna ja ikkunankarmi asennuksiin pääkaupunkiseudulle. Sinun on mahdollista työskennellä uudis- ja saneerauskohteissa. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Aikaisempaa työkokemusta ei vaadita, sillä tehtäviin perehdytetään. Toivomme hakijoilta reipasta ja ahkeraa asennetta, sekä ajokorttia (B). Aikaisempi kokemus alalta tai muu rakentamiseen liittyvä harrastustoiminta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Palkka: Talonrakennusteollisuuden TES, alkaen palkkaryhmästä 2

Työt alkavat nopealla aikataululla, heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Palkkaus on rakennettu kannustavaksi ja työnantaja tarjoaa laajennetun työterveyden sairausturvan.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si.

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 27.09.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 5
Palkka: Talonrakennusteollisuuden TES

Hae tätä paikkaa

Listojen asentajaRakennus, talotekniikka ja maanrakennusUusimaaUusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa27.09.2021

Listojen asentaja

Työn sijainti:
Uusimaa, Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

Haemme listojen asentajia pääkaupunkiseudulle.

Haemme asiakkaallemme asentajia listoitus asennuksiin pääkaupunkiseudulle. Sinun on mahdollista työskennellä uudis- ja saneerauskohteissa. 

Aikaisempaa työkokemusta ei vaadita, sillä tehtäviin perehdytetään. Toivomme hakijoilta reipasta ja ahkeraa asennetta, sekä ajokorttia (B). Aikaisempi kokemus alalta tai muu rakentamiseen liittyvä harrastustoiminta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Palkka: Talonrakennusteollisuuden TES, alkaen palkkaryhmästä 2

Työt alkavat nopealla aikataululla, heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Palkkaus on rakennettu kannustavaksi ja työnantaja tarjoaa laajennetun työterveyden sairausturvan.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si.

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 27.09.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 3
Palkka: Talonrakennusteollisuuden TES

Hae tätä paikkaa

MarkkinointipäällikköToimisto, taloushallinto ja ICTPirkanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, UusimaaTampere, Joensuu, Oulu, Kuopio, Varkaus, Lahti, Rauma, Helsinki03.10.2021 23:59

Markkinointipäällikkö

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Tampere, Joensuu, Oulu, Kuopio, Varkaus, Lahti, Rauma, Helsinki

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Olemme osa suomalaista Contineo-konsernia. Contineo-konsernin liikevaihto on n. 140 milj. euroa ja sen palveluksessa on yli 3800 työntekijää. www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haemme RTK-Henkilöstöpalvelun tiimiin rohkeaa ja tulevaisuuteen katsovaa markkinoinnin ammattilaista.

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖNÄ vastaat markkinointiosastomme operatiivisesta johtamisesta ja kehität markkinointia osana RTK-Henkilöstöpalvelun johtoryhmää.

Olet luova ja idearikas, sekä haluat olla edelläkävijä digimarkkinoinnin hyödyntämisessä meille ja asiakkaillemme. Taidat itsenäisen työskentelyn ja ehdotat ratkaisuja hakija- sekä asiakaskokemuksemme kehittämiseen. Haluat kehittää ja visioida markkinointimme tulevaisuutta myös pidemmällä tähtäimellä konserninäkökulmaa unohtamatta. Tukenasi on markkinoinnin tiimimme, jonka kanssa pääset nostattamaan parhaat ideat lentoon ja luomaan vaikuttavia markkinoinnin toimenpiteitä. Lisäksi johdat yhteistyötä kumppaneidemme kanssa ja olet laajalti verkostoitunut.

Uuden markkinointipäällikkömme toivottu työnsuorittamispaikka on Vantaan tai Tampereen toimipisteemme, mutta työnteko on mahdollista myös muilta toimipisteiltämme. Voit tarkistaa toimipisteidemme sijainnit verkkosivuiltamme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/yhteystiedot/

Hakemamme henkilö on:

- työskennellyt jo jonkin aikaa digi- ja sisältömarkkinoinnin parissa

- vahva oman työnsä johtaja, joka omaa hyvät yhteistyötaidot

- rohkea tekijä, jolla on laaja-alainen näkemys markkinoinnin kehittämisestä, mahdollisuuksista ja trendeistä

- työskentelyotteeltaan valmentava esimies, joka haluaa sparrata muita huippusuorituksiin

- ratkaisukeskeinen ja tarkka

- kouluttautunut markkinointiviestinnän saralla tehtävään soveltuvalla tavalla

- innokas kasvattamaan RTK-Henkilöstöpalvelusta Suomen parasta henkilöstöalan toimijaa osana RTK-yhtiöitä

- kokenut asiakas- ja yhteistyökumppaniprojektien läpiviejä ja johtaja

Tarjoamme sinulle:

- nykyaikaisen, dynaamisen työyhteisön ja vahvan Contineo -perheen tuen

- digiaikaan soveltuvat nykyaikaiset järjestelmät työsi toteuttamiseen

- Contineo -yhtiöiden kattavat henkilöstöedut

- mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä tehtävässäsi sekä päästä aidosti kehittämään RTK Henkilöstöpalvelu Oy:n toimintaa osana johtoryhmää

Kiinnostuitko? Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen henna.wirilander@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa toimitusjohtajamme Henna Wirilander (0400 782 495 / henna.wirilander@rtkhenkilostopalvelu.fi). Puhelintiedustelut oheisen aikataulun mukaisesti:

Ma 6.9. klo 15.00 - 17.00
Ti 14.9. klo 15.00 - 16.00
To 16.9. klo 8.30 - 10.00

#montasyytäinnostua #työelämänkohtaamisia

Haku päättyy: 03.10.2021 23:59
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan.
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Sopimus

Hae tätä paikkaa

Reippaita tekijöitä asennustehtäviinRakennus, talotekniikka ja maanrakennusUusimaaUusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa30.09.2021

Reippaita tekijöitä asennustehtäviin

Työn sijainti:
Uusimaa, Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

Etsimme reippaita työntekijöitä pääkaupunkiseudulle LVI alalle.

Voit olla jo alan ammattilainen tai vasta työurasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä. Tehtävässä tulet toimimaan osana huoltotiimiä viemäristösaneerausten ja ylläpidon parissa. Kohteet sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla ja suuri osa kohteista Helsingin keskustassa. Työt suoritetaan aina pareittain kohteissa ja tehtäviin koulutetaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää reipasta asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Myös perus IT-taitojen tulee olla kunnossa, sillä asentajan työhön kuuluu projektien ja työvaiheiden dokumentointia. Kohteita voi olla laajalla alueella (pks), joten toivomme hakijoilta myös joustavuutta ja matkustusvalmiutta.

Putkiasentajan tutkinto luetaan hakijan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Työt tehdään pääsääntöisesti arkisin ja viikkotyöaika tehtävässä on n. 40 h/vko, mutta töiden ja kohteiden luonteesta johtuen hakijalta odotetaan tarvittaessa joustavuutta työaikojen suhteen.

Palkkaus TES, kokeneen tekijän kohdalla voidaan tarkastaa sopimuspalkkausta.

Työsuhde solmitaan alkuun määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työllistyy suoraan asiakkaalle vakinaiseen työsuhteeseen.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Työt alkavat nopealla aikataululla, paikkoja täytetään sitä mukaan kun sopivia ehdokkaita löytyy.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja voit tiedustella arkisin puhelimitse tai sähköpostitse: +358444124189, laura.vanska@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 30.09.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 6
Palkka: TES/ Sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

Varastotyöntekijä, OutokumpuTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-KarjalaPohjois-Karjala30.09.2021

Varastotyöntekijä, Outokumpu

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Pohjois-Karjala

Finelcomp - Juuri Partners : Juuri Partners
Finelcomp Oy on vuonna 1988 perustettu sähkökeskusmekaniikkaa valmistava yritys. Finelcomp Oy tuottaa ratkaisuja sähkönjakelu- ja telelaitteiden kiinnitysmekaniikan tarpeisiin, sekä tarjoaa korkealaatuista ja kilpailukykyistä ohutlevyosien sopimusvalmistusta asiakkailleen.

Haemme nyt asiakkaallemme Finelcomp Oy:lle Outokumpuun varastotyöntekijää.

Työnkuva sisältää saapuvan tavaran vastaanottamista ja kirjaamista järjestelmään, hyllytystä, keräilyä ja pakkaamista sekä tehtaan sisäisen materiaalivirran siirtoa työvaiheiden välillä.

Oletko reipas, huolellinen ja tarkka työntekijä? Voit olla alan amattilainen tai vasta alalle haluava. Motivoitunut asenne kuitenkin ratkaisee - Mikäli olet oma-aloitteinen sekä halukas kehittymään teollisuuden osaajaksi, voit olla juuri etsimämme henkilö.

Sitoutuneena RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelmamme, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. Olemme työntekijöillemme joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Työtä on tarjolla kokopäiväisesti ja sitä tehdään 2-vuorossa. Mahdollisuudet työn aloitukseen ovat jopa pikaiset. Tartu mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!

Heräsikö mieleesi kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antavat:

Minna Taivainen, p. 044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi
Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 30.09.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: 2-vuorotyö
Työaika: 6 - 12 kk
Paikkojen lukumäärä: 2
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Henkilö sisäpurkutehtäviinRakennus, talotekniikka ja maanrakennus26.09.2021

Henkilö sisäpurkutehtäviin

Työn sijainti:
,

Haemme asiakkaallemme, Totaalipurku Oy:lle henkilöä sisäpurkutehtäviin.

Jos olet hyvällä työmotivaatiolla varustettu ja sinulla pysyy purkurauta hyppysissä, niin paikka voi olla sinun. Asbestipurku-, pienkaivinkone- ja Bobcat-kokemus eduksi.

Työ tapahtuu pääasiassa Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueella, joten valmius komennustöihin oltava, majoitus järjestyy. Oma auto käytössä helpottaa liikkumista.

Työ aluksi vuokratyöpaikkana, jatkossa mahdollisuus vakituiseen työhön.

Lisätietoja antaa: Tuomas Kaukomies, tuomas.kaukomies@rtkhenkilostopalvelu.fi tai 044 412 4366

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.Haku päättyy: 26.09.2021
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä.
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

SähköasentajaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPäijät-HämePäijät-Häme, Asikkala, Heinola, Hollola, Lahti10.10.2021

Sähköasentaja

Työn sijainti:
Päijät-Häme, Päijät-Häme, Asikkala, Heinola, Hollola, Lahti

Haemme asiakkaallemme sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Vääksyn tehtaalle.

Työtehtäviisi kuuluu tehtaan eri koneiden ja laitteiden sähköasennukset, huollot ja korjaustyöt. Työt tehdään pareittain ja huoltotiimiin kuuluu yhteensä 6 henkilöä.

Toivomme sinulta sähkö- tai automaatioasentajan koulutusta, perus Office taitoja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Tämän lisäksi toivomme hyvää työhön tarttuvaa otetta, olet motivoitunut oppimaan uutta ja olet sekä huolellinen, että tarkka työssäsi. Englanninkielentaito katsotaan eduksi.

Huomioimme haussa myös uransa alussa olevat asentajat.

Töitä tehdään alkuun aamuvuorossa ma- pe klo 6:00–14:00. Edellytämme hakijoilta valmiutta vuorotyöhön, sillä myöhemmin siirrytään tekemään myös iltavuoroja, ma- pe klo 14–22.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, hyvä henkisessä ja ammattitaitoisessa tiimissä.

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Työt alkavat nopealla aikataululla, heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja: tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 10.10.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

Isännöitsijä / avustava isännöitsijäKiinteistönhuolto ja siivousPirkanmaaPirkanmaa, Ikaalinen26.09.2021 23:59

Isännöitsijä / avustava isännöitsijä

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Pirkanmaa, Ikaalinen

Kiinteistöjuridia -yhtiöt on isännöintiin ja kiinteistöhallintaan erikoistunut Pirkanmaalainen perheomisteinen isännöintitoimisto yli 20 vuoden asiantuntijakokemuksella. Heidän palvelualueitaan ovat Tampere, Pirkkala, Nokia, Lempäälä, Kangasala, Ikaalinen, Hämeenkyrö ja Ylöjärvi, sekä Pirkanmaan lähikunnat. Kiinteistöjuridian osaaminen kokonaisvaltaisesta isännöinnistä takaa, että asiat ovat hyvin hoidettuja ja valvottuja. Hyvällä isännöinnillä saavutetaan hyvä asumis-, osakas- tai vuokralaisviihtyvyys, sekä säilytetään kiinteistöomaisuuden arvo.

Kasvun ja onnellisten eläköitymisten johdosta Kiinteistöjuridian isännöintialan ammattilaisten joukkoon on auennut paikka uudelle osaajalle.

Etsimme rekrytointitoimeksiantona asiakkaallemme Ikaalisten toimipisteelle ISÄNNÖITSIJÄÄ / AVUSTAVAA ISÄNNÖITSIJÄÄ.

 

Tehtävänkuva ja odotukset

Työssäsi tulet toimimaan osana Kiinteistöjuridian 20 hengen tiivistä työyhteisöä. Pääasiallinen toimipisteesi tulee olemaan Ikaalisen toimipiste, mutta edellytämme sinulta valmiutta toimia tarvittaessa myös Tampereen ja Ylöjärven toimipisteillä. Perehdytysjakson ajan työt tulevat sijoittumaan pääsääntöisesti Tampereen päätoimipisteelle.

Vastuualueellesi tulevat kuulumaan isännöintiin liittyvä hallinnollinen työ, kuten:

- Hallinnollisten ja teknisten asioiden selvittäminen

- Asiakirjahallinta

- Kokousaineistojen valmistelu ja yhtiökokouksiin osallistuminen

- Lupa-asiat

- Reskontran hoito

 

Työssäsi tulet käyttämään monipuolisesti asiakkuushallintaohjelman lisäksi MS Office -ohjelmistoperheen tuotteita, joten kokemus Microsoft-ympäristöstä, hyvät yleiset IT-taidot ja valmius ottaa haltuun uusia järjestelmiä ovat edellytys tehtävässä menestymiselle.

Jos sinulta löytyy aiempaa kokemusta isännöinnin maailmasta joko työkokemuksen, soveltuvan koulutuksen tai taloyhtiötoiminnan kautta, saatat olla etsimämme henkilö! Etsimme ennen kaikkea oikealla asenteella ja aidolla oppimishalukkuudella varustettua tekijää, jonka CV:n ”vahvuudet” -osiosta löytyvät sosiaalisuus, joustavuus, haasteiden ratkontakyky ja pitkäjänteisyys.

Isännöitsijän arkeen kuuluu toimistotyön lisäksi jalkautuminen kentälle asiakasrajapintaan, joten B-luokan ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat työn menestyksekkään suorittamisen ehto.

Hakijan eduksi luetaan myös kaupalliset tutkinnot (tradenomi, merkonomi) tai aiempi muu kiinteistöalan kokemus

 

 

Työsuhde

Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseen aluksi vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen, joka tähtää vakinaistumiseen. Palkkaus työsuhteessa on sopimuksen mukaan.

Työn luonteesta johtuen valituille hakijoille suoritetaan luottotietotarkistus.

 

Mitä asiakasyrityksemme tarjoaa?

Osana Kiinteistöjuridian ammattilaisten joukkoa pääset työskentelemään vastuullisten työtehtävien parissa ja kehittymään toimialan ammattilaiseksi osana isännöintialan kärkitoimijan menestystarinaa.

Kiinteistöjuridia haluaa tarjota aktiiviselle ja aidosti alasta kiinnostuneille henkilöille mahdollisuuden kouluttautua sekä työssä että työn ohella ja ansaita lisävastuuta. Tätä tukemassa on Kiinteistöjuridian suunnitelmallinen ja kattava perehdytyssuunnitelma sekä tutor -ohjelma – unohtamatta muun ammattitaitoisen ja tiiviin tiimin päivittäistä tukea!

Työsuhteet talossa ovat pitkiä ja myös tämä rekrytointi tähtää uuden, pitkäaikaisen uuden Kiinteistöjuridialaisen löytämiseen.

 

Oletko se juuri Sinä? Hae paikkaa kotisivuillamme! Lisää hakemukseen myös palkkatoiveesi.

 

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-asiantuntijamme Janne Malmisaareen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 13-15, myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 26.09.2021 23:59
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan.
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Sopimus

Hae tätä paikkaa

Varhaisjakajia Savon alueelleKauppa- ja palvelualaPohjois-SavoPohjois-Savo, Iisalmi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Siilinjärvi, Suonenjoki, Varkaus30.09.2021 23:59

Varhaisjakajia Savon alueelle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Pohjois-Savo, Iisalmi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Siilinjärvi, Suonenjoki, Varkaus

Haemme varhaisjakajia Savoon seuraaville paikkakunnille; Varkaus, Pieksämäki, Kuopio, Siilinjärvi, Suonenjoki ja Iisalmi. 

Jakelusepät vaalii perinteistä käsityötä jakaen tuotteet kultasepän tarkkuudella oikeille vastaanottajille.

Katso videolta, mitä varhaisjakajat Birgi ja Kalle kertovat työskentelystä Jakelusepillä: 
https://www.youtube.com/watch?v=pc7P_egVqhI

Tehtävän palkkaus muodostuu pohjapalkasta, jaettavien yksiköiden määrästä sekä yölisästä, jolloin kokonaispalkkaukseksi muodostuu noin 11 €/h. Lisäksi maksetaan verohallinnon ohjeistuksen mukainen kilometrikorvaus oman auton käytöstä. Työsopimuksessa noudatetaan jakelijoiden työehtosopimusta. 
Etsimme nyt jakaija sekä vakituiseen työsuhteeseen, että kesätyöhön. 

Varhaisjakajan työpäivä alkaa, kun kaikki alueen yhteisjakelussa mukana olevat lehdet on kuljetettu painoista jakelulle. Alueesta riippuen jakelut alkavat yleensä yöllä klo 01-03, ja päättyvät noin klo 06-07. Varhaisjakajat työskentelevät keskimäärin 3-4 tuntia yössä. 

Jakajan työ sopii monenlaiseen elämätilanteeseen tai lisätyöksi esimerkiksi muun osa-aikatyön, opiskelun tai kotivanhemmuuden rinnalle. Työtehtävä ei vaadi pohjakoulutusta, mutta edellyttää hakijoilta täysi-ikäisyyttä sekä voimassa olevaa ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.  

Työ on itsenäistä jakopiireittäin tehtävää työtä niin omakotitalo-, rivitalo- kuin kerrostaloalueilla, joten toivomme vastuullista työotetta, positiivista asennetta sekä hyvää fyysistä kestävyyttä säässä kuin säässä. Työssä ihmiskontaktien määrä on vähäinentyössä käytetään jakokäsineitä sekä huolehdimme hyvästä hygieniasta, joten varhaisjakajan työ on turvallista poikkeusoloista huolimatta. 

Varhaisjakajan työkaluna toimii sähköinen jakokirja eli älypuhelinohjelma, josta reittien osoitteet ja tilaustiedot ovat luettavissaMyös tiedottaminen ja jakelun etenemisen seuranta tapahtuu sähköisen jakokirjan avulla. Saat työtehtäviin sekä järjestelmiin perehdytyksen, ja tukenasi on myös jakelupäivystäjä jokaisen työvuoron aikana. 

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana, joten jätäthän hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian!
Ilmoitathan myös hakemuksessasi millä paikkakunnalla haluat töitä tehdä.

Lisätietoja paikasta antaa arkisin klo.9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen 0400480613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 30.09.2021 23:59
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työsuhde: Yötyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 10
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

HuoltamotyöntekijäKauppa- ja palvelualaPohjois-SavoKuopio, Siilinjärvi26.09.2021 23:59

Huoltamotyöntekijä

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio, Siilinjärvi

Haemme asiakkaallemme huoltamotyöntekijää, jolle olisi tarjolla säännöllistä ja jopa kokopäiväistä työtä. 
Tarvetta on myös tuuraajalle iltoihin ja viikonloppuihin, eli olitpa sitten etsimässä enemmän tai vähemmän tehtäviä tunteja, niin tässä voisi olla sinun paikkasi.

Pääset tekemään monipuolisesti liikenneaseman työtehtäviä sekä keittiön että salin puolella. Työtehtävät sisältävät pizzojen, pihvien ja hampurilaisten paistoa sekä lisäksi mm. kassatyöskentelyä, asiakaspalvelua, hyllytystä ja tilauksien tekoa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aurinkoinen ja joustava asenne työntekoon eikä pieni kiirekään kykene haihduttamaan hymyä huuliltasi. Toivomme, että sinulta löytyy vilpitöntä halua palvella asiakkaitasi mahdollisimman hyvin, olet tiimityöskentelijä, mutta hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.

Aiempi työkokemus liikenneasemaravintolassa tai kahvilassa työskentelystä katsotaan eduksi. Arvostamme erityisesti innostuneisuutta asiakaspalvelua kohtaan, kokemusta keittiöpuolelta ja halua oppia uutta. Tehtävänkuva on laaja, mutta tässä työssä asenne ratkaisee!

Lisätietoa tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 26.09.2021 23:59
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Muu osa-aikatyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 2
Palkka: Tes

Hae tätä paikkaa

Pakkaajia elintarviketeollisuuteenTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-SavoKuopio, Leppävirta31.10.2021 23:59

Pakkaajia elintarviketeollisuuteen

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio, Leppävirta

Haemme asiakkaallemme pakkaajia elintarviketeollisuuteen syksyn sesonkiin.

Työ muodostuu tuotteiden käsinpakkauksesta ja lavoituksesta.
Aiempaa kokemusta ei vaadita, tehtäviin perehdytetään ja niissä pärjää ahkeruudella ja ripeydellä sekä normaalilla fyysisellä kunnolla. 

Jos olet positiivisella asenteella varustettu ja pidät työnteosta ja erityisesti ajoittain hektisestä työstä, olet etsimämme henkilö. Asenne siis ratkaisee, mutta elintarvikealan- tai ravintola-alan koulutus katsotaan eduksi. Työssä tarvitaan voimassa olevaa hygieniapassia.

Tarve tekijöille alkaa syyskuun loppupuolella ja sesonki kestää noin joulukuun puolivälin tienoille.
Työtä tehdään yhdessä vuorossa ja se on kokopäivätyötä, eli tunteja on 40 h/vko.
Palkkaus leipomoalan työehtosopimuksen mukaan.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-15  Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 31.10.2021 23:59
Työ alkaa: Syyskuun lopussa
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 1 - 3 kk
Paikkojen lukumäärä: 3
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Tapahtuma- ja keikkasiivoojiaKiinteistönhuolto ja siivousPirkanmaaPirkanmaa, Tampere26.09.2021 23:59

Tapahtuma- ja keikkasiivoojia

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Pirkanmaa, Tampere

UROS LIVE valmistuu joulukuussa 2021 ja areenalle mahtuu jopa yli 15.000 katsojaa. Kokonaisuus on Euroopan ensimmäinen uuden sukupolven elämyskeskus, joka vastaa monipuolisesti erilaisista urheilu-, viihde- ja kongressitapahtumista. UROS LIVE -areenalle kiinteistöpalvelut toimittaa RTK-Palvelu. www.rtkhenkilostopalvelu.fi/uroslive-rekryt/

Tarjolla on nyt kymmeniä upeita työmahdollisuuksia UROS LIVE -areenan modernissa ja mielenkiintoisessa työympäristössä kiinteistöpalveluiden parissa.

Etsimme RTK-Palvelun Tampereen toimipisteelle lukuisia TAPAHTUMA- JA KEIKKASIIVOOJIA.

 

Tehtävänkuva

Osana RTK-Palvelun Tampereen siivouksen keikkatiimiä tulet osallistumaan UROS LIVE -areenan tapahtumien siivouksiin tarvittaessa töihin kutsuttaessa. Keikkasiivoojille tarjotaan työtä myös Tampereen muissa siivouskohteissa. Tämä työ sopiikin mainiosti lisätyötä etsiville ja opiskelijoille – työajat voidaan räätälöidä elämäntilanteeseesi sopiviksi. Hakijan eduksi luetaan B-luokan ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Voit olla jo kokenut siivousalan konkari tai alan tehtävistä kiinnostunut tekijä – tehtäviin tarjotaan kattava perehdytys ja RTK-Palvelun esimiesten ja kollegoiden tuki turvaa päivittäisessä työssäsi menestymisen.

 

Työsuhde

Työsuhde solmitaan tarvittaessa töihin kutsuttavana RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa. Työsuhteessa sovelletaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

 

Mitä tarjoamme?

Tämä on juuri Sinun mahdollisuutesi päästä moderniin ja mielenkiintoisen työympäristöön ja osaltasi mahdollistaa miljoonien tapahtumavieraiden ikimuistoiset elämykset. Tarjolla on monipuolinen ja vastuullinen rooli osana ammattimaista ja osaavaa työyhteisöä.

RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelmamme sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. Tarjoamme työntekijöillemme myös edistykselliset ja vaivattomat työterveyspalvelut kumppanimme kautta. Olemme työntekijöillemme joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Voit tutustua etuihimme, uratarinoihimme ja meihin työnantajana tarkemmin verkkosivuillamme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

 

Kiinnostuitko? Jätä hakemus kotisivuillamme jo tänään!

 

Jäikö kysyttävää? Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-asiantuntijamme Janne Malmisaareen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo klo 13-15, myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 26.09.2021 23:59
Työ alkaa: Syksy 2021 sopimuksen mukaan
Työsuhde: 2-vuorotyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 20
Palkka: Kiinteistöpalvelualan TES.

Hae tätä paikkaa

Kokoaikaisia siivoojia UROS Live -areenalleKiinteistönhuolto ja siivousPirkanmaaPirkanmaa, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Nokia, Pirkkala, Tampere26.09.2021 23:59

Kokoaikaisia siivoojia UROS Live -areenalle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Pirkanmaa, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Nokia, Pirkkala, Tampere

UROS LIVE valmistuu joulukuussa 2021 ja areenalle mahtuu jopa yli 15.000 katsojaa. Kokonaisuus on Euroopan ensimmäinen uuden sukupolven elämyskeskus, joka vastaa monipuolisesti erilaisista urheilu-, viihde- ja kongressitapahtumista. UROS LIVE -areenalle kiinteistöpalvelut toimittaa RTK-Palvelu. www.rtkhenkilostopalvelu.fi/uroslive-rekryt/

Tarjolla on nyt kymmeniä upeita työmahdollisuuksia UROS LIVE -areenan modernissa ja mielenkiintoisessa työympäristössä kiinteistöpalveluiden parissa.

Etsimme RTK-Palvelun UROS LIVE -areenan siivoustiimiin kokoaikaisia SIIVOOJIA.

 

Tehtävänkuva

 Osana RTK-Palvelun areenan siivoustiimiä tulet vastaamaan osaltasi miljoonien tapahtumakävijöiden viihtyvyydestä kiinteistön siisteyden varmistamalla. Työtehtäviisi tulee kuulumaan areenan katsomoiden ja sosiaali- ja toimistotilojen monipuoliset siivoustehtävät. Työaika tehtävissä sijoittuu pääsääntöisesti maanantaista lauantaihin, mutta areenalla järjestetään tapahtumia 365:nä päivänä vuodessa, joten vuorotyövalmius ja joustavuus työaikojen suhteen ovat edellytyksiä asiakaskohteen toiminnan sujuvuuden takaamiseksi.

Olet etsimämme tekijä, jos lähestyt työtä asiakaspalvelulähtöisesti, tarkkuudella ja pysyt suoriutumaan tehtävistäsi itseohjautuvasti. Hakijan eduksi luetaan alan soveltuva koulutus ja aiempi kokemus siivoustehtävistä, mutta keskiössä on oikea asenne ja halu oppia!

Jos olet jo kokenut siivousalan ammattilainen, joka etsii lisävastuuta, on sinulla mahdollisuus toimia UROS LIVE -areenan siivoustiimin ryhmän vanhimman roolissa.

 

Työsuhde

Valittu henkilö työllistyy suoraan RTK-Palvelulle kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan ja työsuhteessa sovelletaan kiinteistöhuoltoalan työehtosopimusta.

 

Mitä RTK-Palvelu tarjoaa?

Tämä on juuri Sinun mahdollisuutesi päästä moderniin ja mielenkiintoisen työympäristöön ja osaltasi mahdollistaa miljoonien tapahtumavieraiden ikimuistoiset elämykset. Tarjolla on monipuolinen ja vastuullinen rooli osana ammattimaista ja osaavaa työyhteisöä.

RTK-Palvelu pitää huolta henkilöstönsä osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. RTK-Palvelu pyrkii siihen, että työntekijät työskentelevät heillä tyytyväisinä ja pitkään. RTK-Palvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat konserniyrityksen henkilöstöedut.

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään! Liitä hakemukseen mukaan palkkatoiveesi.

 

Jäikö kysyttävää? Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-asiantuntijamme Janne Malmisaareen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15, myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 26.09.2021 23:59
Työ alkaa: Syksy 2021
Työsuhde: 2-vuorotyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 5
Palkka: Sopimus / TES.

Hae tätä paikkaa

Sähkö-/huoltoasentaja, UROS LIVE -areenaKiinteistönhuolto ja siivousPirkanmaaPirkanmaa, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Nokia, Pirkkala, Tampere26.09.2021 23:59

Sähkö-/huoltoasentaja, UROS LIVE -areena

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Pirkanmaa, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Nokia, Pirkkala, Tampere

UROS LIVE valmistuu joulukuussa 2021 ja areenalle mahtuu jopa yli 15.000 katsojaa. Kokonaisuus on Euroopan ensimmäinen uuden sukupolven elämyskeskus, joka vastaa monipuolisesti erilaisista urheilu-, viihde- ja kongressitapahtumista. UROS LIVE -areenalle kiinteistöpalvelut toimittaa RTK Palvelu. www.rtkhenkilostopalvelu.fi/uroslive-rekryt/

Oletko sähköautomaation ja kunnossapidon ammattilainen valmiina uusiin haasteisiin Suomen moderneimman monitoimiareenan kirkkaissa valoissa?

Etsimme nyt RTK-Palvelulle UROS Live -areenan kiinteistöhuollon tiimiin kokoaikaista SÄHKÖASENTAJAA.

 

Tehtävänkuva

Roolissa tulet vastaaman UROS LIVE -areenan päivittäisistä sähköasennuksista, kunnossapitotehtävistä ja automaatiosta sekä tapahtumiin liittyvistä sähkökeskustöistä. Tarvittaessa tulet osallistumaan myös muihin kohteen kiinteistöhuollon tehtäviin yhdessä muun kiinteistöhuollon tiimin kanssa.

Tehtävissä menestyäksesi sinulla tulee olla alan soveltuva tutkinto ja jo useamman vuoden kokemus sähköasennuksen tehtävistä. Kokemus teollisesta kunnossapidosta ja tapahtumateollisuuden sähköasennuksista luetaan hakijan eduksi.

Etsimämme tekijä on asiakaspalvelulähtöinen ja ratkaisukeskeinen persoona, joka on valmis tekemään vuoro- ja viikonlopputyötä ja joustamaan työaikojen ja -tehtävien suhteen - areenalla järjestetään tapahtumia 365:nä päivänä vuodessa.

 

Työsuhde

Valittu henkilö työllistyy suoraan RTK-Palvelulle kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan ja työsuhteessa sovelletaan sähköistys- ja sähköasennusalan työehtosopimusta.

 

Mitä RTK-Palvelu tarjoaa?

Tämä on juuri Sinun mahdollisuutesi päästä moderniin ja mielenkiintoisen työympäristöön ja osaltasi mahdollistaa miljoonien tapahtumavieraiden ikimuistoiset elämykset. Tarjolla on monipuolinen ja vastuullinen rooli osana ammattimaista ja osaavaa työyhteisöä.

RTK-Palvelu pitää huolta henkilöstönsä osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. RTK-Palvelu pyrkii siihen, että työntekijät työskentelevät heillä tyytyväisinä ja pitkään. RTK-Palvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat konserniyrityksen henkilöstöedut.

 

 

Kiinnostuitko? Jätä hakemus kotisivuillamme jo tänään! Liitä hakemukseen mukaan palkkatoiveesi.

 

Jäikö kysyttävää? Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-asiantuntijamme Janne Malmisaareen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo klo 13-15, myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 26.09.2021 23:59
Työ alkaa: Syksy 2021.
Työsuhde: 2-vuorotyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Sopimus.

Hae tätä paikkaa

Kiinteistöhuollon työtehtävät, UROS Live -areenaKiinteistönhuolto ja siivousPirkanmaaPirkanmaa, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Pirkkala, Tampere26.09.2021 23:59

Kiinteistöhuollon työtehtävät, UROS Live -areena

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Pirkanmaa, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Pirkkala, Tampere

UROS LIVE valmistuu joulukuussa 2021 ja areenalle mahtuu jopa yli 15.000 katsojaa. Kokonaisuus on Euroopan ensimmäinen uuden sukupolven elämyskeskus, joka vastaa monipuolisesti erilaisista urheilu-, viihde- ja kongressitapahtumista. UROS LIVE -areenalle kiinteistöpalvelut toimittaa RTK-Palvelu. www.rtkhenkilostopalvelu.fi/uroslive-rekryt/

Oletko kiinteistöhuollon työtehtävissä jo kyntesi näyttänyt osaaja valmiina uusiin haasteisiin Suomen moderneimman monitoimiareenan kirkkaissa valoissa?

Etsimme nyt RTK-Palvelulle UROS Live -areenan kiinteistöhuollon tiimiin kokoaikaisia KIINTEISTÖHUOLTOTYÖNTEKIJÖITÄ.

 

Tehtävänkuva

 UROS LIVE -areenalla työskentelevässä kiinteistöhuoltotiimissä tulet vastaamaan osaltasi areenan kiinteistön toiminnasta ja viihtyvyydestä. Areenan teknologia on nykyaikaista ja tapahtumia järjestetään vuoden jokaisena päivänä aina jääkiekko-otteluista suurkonsertteihin, joten toimiva kiinteistötekniikka ja viihtyisä ympäristö ovat asiakaskokemuksen keskiössä.

Perinteisen sisä- ja ulkokiinteistöhuollon lisäksi kiinteistöhuollon tiimi tulee vastaamaan myös areenan kaukaloiden jäähuollosta UROS LIVE -areenan kenttämestarin alaisuudessa – hakijoilta edellytetään siis aitoa innokkuutta ja valmiutta opetella uutta jäähoidon työtehtävien muodossa. Tehtäviin tarjotaan kattava perehdytys ja aiempi kokemus jäähoidosta ei ole edellytys.

Etsimämme kiinteistöhuollon osaaja on mukautuva, itseohjautuva, asiakaspalvelu- ja ratkaisukeskeinen persoona, jolta luonnistuu työskentely hetkisessä työympäristössä.

Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta kiinteistöhuollon tehtävistä sekä valmiutta oppia uutta ja haastaa itseäsi. Voit olla myös jäähuollon kokemuksella varustettu osaaja, jolta löytyy paloa kehittyä kiinteistöhuollon moniosaajaksi! Hakijan eduksi luetaan alan soveltuvat tutkinnot.

Työaika tehtävissä sijoittuu pääsääntöisesti maanantaista lauantaihin, mutta areenalla järjestetään tapahtumia 365:nä päivänä vuodessa, joten vuorotyövalmius ja joustavuus työaikojen suhteen ovat edellytyksiä asiakaskohteen toiminnan sujuvuuden takaamiseksi.

 

Työsuhde

Valitut henkilöt työllistyvät kokoaikaisiin ja toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Palkkaus tehtävissä on sopimuksen mukaan ja työsuhteissa sovelletaan kiinteistöhuoltoalan työehtosopimusta.

 

Mitä RTK-Palvelu tarjoaa?

Tämä on juuri Sinun mahdollisuutesi päästä moderniin ja mielenkiintoisen työympäristöön ja osaltasi mahdollistaa miljoonien tapahtumavieraiden ikimuistoiset elämykset. Tarjolla on monipuolinen ja vastuullinen rooli osana ammattimaista ja osaavaa työyhteisöä.

RTK-Palvelu pitää huolta henkilöstönsä osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. RTK-Palvelu pyrkii siihen, että työntekijät työskentelevät heillä tyytyväisinä ja pitkään. RTK-Palvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat konserniyrityksen henkilöstöedut.

 

Kiinnostuitko? Jätä hakemus kotisivuillamme jo tänään! Liitä hakemukseen mukaan palkkatoiveesi.

 

Jäikö kysyttävää? Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-asiantuntijamme Janne Malmisaareen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 13-15, myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 26.09.2021 23:59
Työ alkaa: Syksy 2021.
Työsuhde: 2-vuorotyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 5
Palkka: Sopimus.

Hae tätä paikkaa

Tuotantotyöntekijöitä kalanjalostamoonTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-SavoVarkaus03.10.2021 23:59

Tuotantotyöntekijöitä kalanjalostamoon

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Varkaus

Finnforel Oy on toteuttanut Varkauteen kiertovesitekniikkaa käyttävän kalankasvatuslaitoksen. Laitos ei kuormita ympäristöä. Sen tuotantotekniikka mahdollistaa uudet kalatuotteet ja kysyntäohjautuneen toiminnan. Arvioitu vuosituotanto on 1 milj. kiloa kirjolohta. Tuotteita markkinoidaan Saimaan Tuore- tuotemerkillä sekä kuluttajille että Horeca puolen yrityksille.

Haemme Varkauteen Finnforel Oy:lle tuotantotyöntekijöitä kalajalostamoon.

Jalostamon työtehtävät sisältävät kirjolohenjalostustyötä, trimmausta, fileen käsittelyä, lopputuotteen pakkausta ja toimitusta sekä muita jalostamon työympäristön ylläpitoon liittyviä tehtäviä.

Aiempi työkokemus vastaavista työtehtävistä ei ole välttämätön, motivaatio ja asenne ratkaisevat tässä työssä!
Tehtäviin kuitenkin luetaan eduksi elintarvike- tai prosessiteollisuuden koulutus ja/tai työkokemus. Tekniikan ymmärtäminen auttaa tehtävien omaksumisessa. 

Edellytämme hakijalta halua oppia uusia asioita ja sitoutumista työhön, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja hyviä tiimityötaitoja, vastuullisuutta sekä laitoksen toimintaa kehittävää työotetta. Työympäristö on osittain kylmä ja kostea, ja työtehtävät vaativat hyvää fyysistä kestävyyttä. Hygieniapassi vaaditaan.

Valittava henkilö työllistyy Finnforelille määräaikaiseen työsuhteeseen RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä, josta sinulla on hyvät mahdollisuudet jatkoon. 

Palkkaus elintarviketeollisuus TES mukainen, ja sopimuksen tuntimäärä 18-40 h/vko. Tuntimäärää voidaan kasvattaa henkilön oman käytettävyyden ja osaamisen myötä. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä klo.6-18 välillä.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi monipuoliset, kuukausittain vaihtuvat henkilöstöedut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laita hakemuksesi nopeasti meille!

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin klo.9-10 ja klo.14-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen puh/sms/wa 0400480613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 03.10.2021 23:59
Työ alkaa: Heti sopivien henkilöiden löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 3
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

TuotantotyöntekijöitäTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-SavoKuopio, Leppävirta, Suonenjoki, Varkaus03.10.2021 23:59

Tuotantotyöntekijöitä

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio, Leppävirta, Suonenjoki, Varkaus

GEBWELL – Lämmöllä Leppävirralta 

Gebwell on leppävirtalainen globaaleilla markkinoilla toimiva lämmitys­ ja jäähdytysratkaisuihin sekä alkusammutustuotteisiin erikoistunut yritys. Gebwell valmistaa ja myy kaukolämmönjakokeskuksia, lämpöpumppuja, varaajia, käyttövedenlämmittimiä ja Pivaset alkusammutustuotteita. Tiimiin kuuluu jo yli 200 gebwelliläistä, haluatko sinäkin liittyä joukkoon?
www.gebwell.fi

Gebwellillä voit työskennellä monipuolisesti lämmönjakokeskustuotannon eri työtehtävissä kuten esimerkiksi laitekokoonpanossa, hitsaus- ja metallitöissä, koeponnistajana, varastotyöntekijänä, sähkö- tai lvi-asentajana

Eduksi luetaan soveltuva pohjakoulutus ja/tai työkokemus esim. metalli-, talonrakennus-, autonasentajan-, talotekniikan alalta tai muu teknisen alan osaaminen ja harrastuneisuus. 

Sovit hyvin mukaan työporukkaan jos olet reipas, ahkera ja tarkka työssäsi ja omaat hyvät tiimitaidot, sekä sinulla on valmius 2-vuorotyöhön.

Työn vaativuus vaihtelee tehtävän mukaan, joten kerro hakemuksellasi kiinnostuksestasi ja toiveistasi työlle. Olemme sinuun yhteydessä ja haastattelemme soveltuvia osaajia välittömästi. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tarjoamme alkuun määräaikaisen työsopimuksen RTK-Henkilöstöpalveluiden kautta, jonka jälkee sinulla on mahdollisuus jatkoon. Työntekijänämme saat käyttöösi yrityksemme konserniedut tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko paikasta? Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin klo.9-10 ja klo.14-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen puh./WA/SMS 0400480613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 03.10.2021 23:59
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: 2-vuorotyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 3
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

HuoltomiesTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoKanta-Häme, UusimaaKanta-Häme, Loppi, Riihimäki, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Vihti10.10.2021

Huoltomies

Työn sijainti:
Kanta-Häme, Uusimaa, Kanta-Häme, Loppi, Riihimäki, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Vihti

Haemme asiakkaallemme HUOLTOMIESTÄ vakituiseen työsuhteeseen Lopen tuotantotehtaalle Läyliäisiin

 

Tehtävänäsi on tuotantotehtaalla erinäiset huoltomiehen työt, esimerkiksi vianselvitystä ja erinäisiä korjaus sekä huoltotöitä. Pääset myös mukaan ennakkohuoltojen suunnitteluun ja toteutukseen.

Hakijalta toivomme aikaisempaa kokemusta mekaanisesta kunnossapidosta tai esim. kunnossapidon ammattitutkintoa, kone- ja tuotantotekniikan tai metallialan perustutkintoa. Tehtävässä suoriutuminen vaatii myös perushitsaustaitoa, ammattihitsaaja ei tarvitse olla. Tärkeintä, että olet motivoitunut oppimaan uutta ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn vakavaraisessa yrityksessä.

Työaika: ma-pe 8-16, työaika sovittavissa hyvinkin joustavasti.

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työt alkavat heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.  

Lisätietoja antaa tarvittaessa palvelupäällikkö Tomi Tastén, tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 10.10.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

MaanrakennustyöntekijäRakennus, talotekniikka ja maanrakennusEtelä-SavoPunkaharju, Rantasalmi, Savonlinna, Sulkava03.10.2021

Maanrakennustyöntekijä

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Punkaharju, Rantasalmi, Savonlinna, Sulkava

Haemme asiakkaallemme maanrakennustyöntekijää putkiasennustehtäviin.

Työssäsi asennat maan alle laitettavia viemäri, vesijohto ja sadevesiputkia. 

Työt ovat enimmäkseen Savonlinnan kaupunkialueella tehtäviä saneerauksia. Työaika on ma-pe klo 7-15.30.

Toivomme hakijalta infra-alan kokemusta ainakin avustavista maanrakennustehtävistä. Etuna on, mikäli tasolaserin ja putkilaserin käyttö ovat sinulle tuttua sekä osaat lukea putkipiirustuksia. Työssäsi käytät myös automaattista muovihitsauskonetta liitosten tekemiseen.

Hakemamme henkilö on motivoitunut ja sitoutunut tekijä. Tarjolla on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen sekä kilpailukykyinen palkkaus. 

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian!

Lisätietoja antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun Miitta, p. 044 412 4422 / miitta.murtopera@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 03.10.2021
Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 2
Palkka: sop. mukaan

Hae tätä paikkaa

Rengasasentaja, JoensuuLogistiikka, kuljetus ja varastoPohjois-KarjalaPohjois-Karjala, Joensuu30.09.2021

Rengasasentaja, Joensuu

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Pohjois-Karjala, Joensuu

Haemme Joensuulaiselle autoalan asiakkaallemme rengasasentajia syksyn sesonkiin.

Työhön kuuluu renkaiden vaihtoa sekä muita oheistöitä kuten työskentelyä rengasvarastossa.

Ammattilainen sinun ei tarvitse olla, mutta kokemus on ehdottomasti etu. Olet työntekijänä ahkera ja hoidat annetut tehtävät huolellisesti annetussa aikataulussa. Taidat asiakaspalvelun salat ja tyytyväiset asiakkaat on sinulle kunnia asia.

Töiden aloitus ajoittuu loka-marraskuulle ja sesonki kestää noin kuukauden. Työt ajoittuvat klo 7.45-16.30 väliselle ajalla. Tilanteen vaatiessa työpäivät voivat venyä, joten toivomme hakijalta joustavuutta työaikoihin.

Työnantajasi on työsuhteesi alussa RTK-henkilöstöpalvelu, ja sinulla on erittäin hyvä mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi mm. kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Minna Taivainen, p. 044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 30.09.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 11 pv - 1 kk
Paikkojen lukumäärä: 2
Palkka: tes

Hae tätä paikkaa

TalousassistenttiToimisto, taloushallinto ja ICTPohjois-KarjalaJoensuu10.10.2021

Talousassistentti

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Joensuu

Haemme Joensuulaiselle teollisuuden asiakkaallemme talousassistenttia.

Pääasiallinen tehtävä on myynti- ja ostolaskujen käsittely ja mahdollisesti palkanlaskentaa. Lopullinen työnkuva muovautuu osaamisen mukaisesti. Arvostamme kaupallisen alan koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsomme teknologiateollisuuden palkkojen ja työehtojen tuntemuksen.

Työntekijänä olet huolellinen ja tarkka. Osaat aikatauluttaa oman tekemisen siten, että tehtävät asiat valmistuvat aikataulun mukaisesti.  Omaat hyvät tietotekniset taidot ja uusien ohjelmien käyttöönotto sujuu luontevasti. 

Työnantajasi on työsuhteesi alussa RTK-henkilöstöpalvelu, ja sinulla on erittäin hyvä mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi mm. kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/ 

Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Minna Taivainen, p. 044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 10.10.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

Käsilumityöntekijöitä talvisesonkiinKiinteistönhuolto ja siivousPirkanmaaPirkanmaa, Tampere10.10.2021 23:59

Käsilumityöntekijöitä talvisesonkiin

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Pirkanmaa, Tampere

Oletko säänkestävä tekijä reippaalla työotteella?


Etsimme RTK-Palvelun Tampereen toimipisteelle keikkatyöhön LUMITYÖNTEKIJÖITÄ tulevaan talvisesonkiin!

Tehtävänkuva ja odotukset

Työtehtäviisi tulevat kuulumaan käsin suoritettavat lumi- ja hiekoitustyöt Tampereen alueella.Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavuutta työaikojen ja -vuorojen suhteen sekä hyvää fyysistä kuntoa. Hakijan eduksi luetaan aiempi kiinteistöpalvelualan ja ulkokunnossapidon kokemus sekä B-kortti. 

Työsuhde

Työsuhde solmitaan tarvittaessa töihin kutsuttavan ja valitut henkilöt työllistyvät RTK-Henkilöstöpalvelun kautta. Työsuhteessa sovelletaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Työt alkavat marras-joulukuussa lumitilanteen mukaan. Tehtäviin tarjotaan kattava perehdytys.

Mitä tarjoamme?

RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelmamme, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. Olemme työntekijöillemme joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Voit tutustua etuihimme, uratarinoihimme ja meihin työnantajana tarkemmin verkkosivuillamme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään!

 

Suoritamme haastattelut aina vallitseva tilanne, käynnissä oleva rekrytointi sekä Sinun toiveesi huomioiden joko etäyhteyksiä hyödyntäen tai perinteisesti kasvotusten - vastuullisuus ja turvallisuus edellä tilanteesta riippumatta!

 

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-asiantuntijamme Janne Malmisaari: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15 - myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Haku päättyy: 10.10.2021 23:59
Työ alkaa: Tarvittaessa töihin kutsuttaessa.
Työsuhde: Muu osa-aikatyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 5
Palkka: Kiinteistöpalvelualan TES

Hae tätä paikkaa

Tuotantotyöntekijä tehdasympäristöönTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-SavoIisalmi, Lapinlahti, Siilinjärvi10.10.2021 23:59

Tuotantotyöntekijä tehdasympäristöön

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Iisalmi, Lapinlahti, Siilinjärvi

Haemme asiakkaallemme Lapinlahdelle tuotantotyöntekijää  määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti erilaiset tuotannon tehtävät.

Työtehtäviin perehdytetään, joten tärkeintä on hyvä työmotivaatio ja halu oppia tekemään uusia työtehtäviä. Eduksi toki luetaan aiempi työkokemus tehdasympäristöstä ja vastaavista työtehtävistä.


Tulet olemaan osa tiimiä ja isompaa työyhteisöä, joten hyvän asenteen lisäksi toivomme myös osaamista tiimityöskentelyyn.
Tehdasympäristö ja tuotanto on koneellista ja kulkee tuotantojärjestelmien kautta, joten tehtävän suorittamisessa myös tietotekninen osaaminen on suotavaa.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Alkuun työsuhde alkaa RTK-Henkilöstöpalvelun kautta määräaikaisella sopimuksella, mutta tekijällä on hyvä mahdollisuus pitkäkestoiseen työsuhteeseen työt hyvin hoitaessaan.


Pääset työssäsi osaksi työyhteisöä, jossa työntekijöiden ammattitaidosta, hyvinvoinnista ja turvallisuudesta huolehditaan.

Hae paikkaa  oheisen hakulomakkeen kautta. Haastattelemme jo hakuaikana ja työt alkavat tarpeen mukaan syksyn 2021 aikana.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-15  Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai

susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 10.10.2021 23:59
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: 2-vuorotyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 3
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

LaadunvalvojaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-KarjalaPohjois-Karjala07.10.2021

Laadunvalvoja

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Pohjois-Karjala

Molex-konserniin kuuluva Phillips-Medisize tarjoaa lääketeollisuusyrityksille tuotesuunnittelu- ja valmistuspalveluja. Suomen tehtaat sijaitsevat Joensuun kupeessa Kontiolahden Lehmossa. Kontiolahdella työllistetään yli 600 henkilöä.

Haemme Phillips-Medisizen Lehmon tehtaalle laadunvalvojia puhdastilatyöskentelyyn.

Työtehtävät ovat pääosin muovituotteiden laadunvalvontaa, koneenkäyttöä, käsikokoonpanoa, erilaisten kirjausten tekemistä sekä tuotteiden pakkaamista.

Työntekijöiltä odotetaan kykyä pitkäjänteisyyttä vaativaan työskentelyyn, tarkkuutta työtehtävien suorittamisessa sekä tiimityötaitoja. Tehtävään on kattava perehdytys, joten aikaisempi kokemus teollisuuden tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta se katsotaan eduksi.

Laadunvalvojan työtehtävät sopivat myös alanvaihtajille tai sellaisille henkilöille, jotka pitävät välivuotta opiskeluista. Työssä pääsee oppimaan uusia asioita sekä saat monipuolista työkokemusta tulevaisuutta ajatellen. 

Työsuhde on alussa määräaikainen, työtä tehdään 3-vuorossa ja työtä on tarjolla kokopäiväisesti. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Työt pääset aloittamaan pikaisella aikataululla ja töitä on tarjolla vuoden loppuun asti.Tartu mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!

Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Minna Taivainen, p.044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 07.10.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: 3-vuorotyö
Työaika: 1 - 3 kk
Paikkojen lukumäärä: 5
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

KirjanpitäjäTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-SavoKuopio26.09.2021

Kirjanpitäjä

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Bella-Veneet Oy – Bella Boats, on Suomen ja Pohjoismaiden johtava lasikuitumoottoriveneiden valmistaja. Yritys on seurannut veneilyn trendejä ja toteuttanut asiakkaiden toiveita jo vuodesta 1970.
Veneitä valmistetaan Suomessa neljällä tehtaalla, ja tuotannosta vientiin menee n. 77 %.

Bella-Veneiden tuotemerkkejä on neljä: Bella, Flipper, Aquador ja Falcon. Kaikki Bella-Veneiden tuoteryhmät valmistetaan Pohjoismaiden tiukkojen turvanormien mukaan. Veneet on varustettu IMCI:n (International Marine Certification Institute) ja VTT:n CE-kilvellä.
Jatkuva tuotekehitys ja moderni tuotanto yhdessä ammattinsa osaavien ja kokeneiden veneenrakentajien kanssa takaa laadukkaat lopputuotteet Suomen ja maailman markkinoille.

Katso lisää: https://www.bellaboats.com/

 

Etsimme Kuopion toimipisteelle kokenutta kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen.

 

Tehtäviin kuuluu pääasiassa kirjanpidon, tilinpäätöksen ja kuukausiraportin laadinta, sekä satunnaisesti palkanlaskennan tehtävissä avustamista.

Hakemamme henkilö on työotteiltaan huolellinen ja tarkka. Odotamme tilinpäätöstaitoa ja vahvaa taustaa kirjanpidollisista tehtävistä. Työ on itsenäistä ja vaatii englannin kielen taitoa sekä sujuvaa IT-järjestelmien käyttötaitoa, käytössä ovat mm. Office- sekä Monitor-ohjelmistot.

Bella-Veneillä sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi pienessä tiimissä sekä ajan myötä saada vastuullesi myös haastavampia kirjanpidollisia ja liiketoimintaa tukevia tehtäviä.

Kirjanpitäjän rooli on vakituinen ja kokoaikainen. Työtä tehdään arkisin klo 8-16 pääasiassa toimistolla, osittainen etätyömahdollisuus löytyy.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Susanna Koponen puh. 044 765 0120.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 26.09.2021
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Taloushallinnon asiantuntijaToimisto, taloushallinto ja ICTEtelä-Savo, Pohjois-SavoMikkeli, Pieksämäki, Pohjois-Savo, Kuopio, Varkaus26.09.2021 23:59

Taloushallinnon asiantuntija

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Mikkeli, Pieksämäki, Pohjois-Savo, Kuopio, Varkaus

Varkauden Tili on pitkän kokemuksen omaava, vuonna 1968 perustettu tilitoimisto, jossa nykyinen omistaja on toiminut vuodesta 1988. Varkauden Tili Oy tarjoaa monipuolisesti ja kattavasti kaikki taloushallinnon palvelut, kuten kirjanpidon, tilinpäätökset, yritysten perustamiset ja verosuunnittelut sekä yrityskaupat.


Etsimme asiakkaallemme Varkauden Tili Oy:lle tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää. Työpäivääsi kuuluu monipuolisesti eri alan asiakkaiden kirjanpitoa ja palkanlaskentaa, sekä tilinpäätöksiä ja verotukseen liittyviä tehtäviä. Pääset työskentelemään pienessä ja rennossa työyhteisössä viihtyisissä ja nykyaikaisissa tiloissa Varkaudessa.

Odotamme hakijalta asiakaslähtöistä asennetta sekä vähintään viiden vuoden kokemusta tilitoimistoympäristössä työskentelystä.  Procountor-järjestelmän osaaminen katsotaan eduksi. 

Varkauden Tili on joustava työnantaja, ja sinulla on mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön. Kyseessä on kokoaikainen ja vakituinen työsuhde. Työ alkaa sovitusti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen tulemaan pian! 

Lisätietoja paikasta antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 0400480613 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 26.09.2021 23:59
Työ alkaa: Sovitusti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Palkkatoive

Hae tätä paikkaa

Tuotantotyöntekijä, viimeistely ja loppusiivousTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-SavoKuopio26.09.2021

Tuotantotyöntekijä, viimeistely ja loppusiivous

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Bella-Veneet Oy – Bella Boats, on Suomen ja Pohjoismaiden johtava lasikuitumoottoriveneiden valmistaja. Yritys on seurannut veneilyn trendejä ja toteuttanut asiakkaiden toiveita jo vuodesta 1970.
Veneitä valmistetaan Suomessa neljällä tehtaalla, ja tuotannosta vientiin menee n. 77 %.

Bella-Veneiden tuotemerkkejä on neljä: Bella, Flipper, Aquador ja Falcon. Kaikki Bella-Veneiden tuoteryhmät valmistetaan Pohjoismaiden tiukkojen turvanormien mukaan. Veneet on varustettu IMCI:n (International Marine Certification Institute) ja VTT:n CE-kilvellä.
Jatkuva tuotekehitys ja moderni tuotanto yhdessä ammattinsa osaavien ja kokeneiden veneenrakentajien kanssa takaa laadukkaat lopputuotteet Suomen ja maailman markkinoille.

Katso lisää: https://www.bellaboats.com/

 

Haemme nyt veneenrakentajia Kuopion tehtaalle pitkäkestoisiin työsuhteisiin.

Työtehtäviä ovat loppusiivous ja viimeistely.
Työnkuvaltaan tehtävät ovat erilaisia ja niihin pystyy työllistymään erilaisilla taustoilla.

Työssäsi tulet toimimaan veneidenrakennuslinjan loppupäässä, hoitaen veneiden loppusiivousta tai viimeistelyä ennen veneiden lähtemistä asiakkaille.

Työtehtävissä korostuu laatu, tarkkuus, ahkeruus ja halu oppia ammattilaiseksi omalla alueellaan. Työtehtäviin saat perehdytyksen kokeneemman työntekijän opissa ja työt opittuasi hoidat tehtäviä pääsääntöisesti itsenäisesti tai työparin kanssa.

Tällä hetkellä töitä tehdään päivävuorossa, mutta tekijöiltä toivotaan mahdollisuutta työskennellä kahdessa vuorossa tarvittaessa.

Tarjolla sinulle on pitkäkestoinen työsuhde, joka alkaa määräaikaisena RTK-Henkilöstöpalvelun kautta. Pääset osaksi reilun 100 hengen työyhteisöä, saat kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden näyttää oman osaamisesi perinteikkään veneen valmistajan palveluksessa.

Hae paikkaa pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta. Paikat täytetään ja työt alkavat porrastetusti sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Susanna Koponen puh. 044 765 0120.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 26.09.2021
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 5
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Tuotantotyöntekijä, veneenrakennus, eri tehtäviäTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-SavoKuopio26.09.2021

Tuotantotyöntekijä, veneenrakennus, eri tehtäviä

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Bella-Veneet Oy – Bella Boats, on Suomen ja Pohjoismaiden johtava lasikuitumoottoriveneiden valmistaja. Yritys on seurannut veneilyn trendejä ja toteuttanut asiakkaiden toiveita jo vuodesta 1970.
Veneitä valmistetaan Suomessa neljällä tehtaalla, ja tuotannosta vientiin menee n. 77 %.

Bella-Veneiden tuotemerkkejä on neljä: Bella, Flipper, Aquador ja Falcon. Kaikki Bella-Veneiden tuoteryhmät valmistetaan Pohjoismaiden tiukkojen turvanormien mukaan. Veneet on varustettu IMCI:n (International Marine Certification Institute) ja VTT:n CE-kilvellä.
Jatkuva tuotekehitys ja moderni tuotanto yhdessä ammattinsa osaavien ja kokeneiden veneenrakentajien kanssa takaa laadukkaat lopputuotteet Suomen ja maailman markkinoille.

Katso lisää: https://www.bellaboats.com/

 

Haemme nyt veneenrakentajia eri tehtäviin Kuopion tehtaalle pitkäkestoisiin työsuhteisiin.

Työtehtäviä ovat laminointi, välikokoonpano, loppukokoonpano ja moottoriasennus.
Työnkuvaltaan tehtävät ovat erilaisia ja niihin pystyy työllistymään erilaisilla taustoilla. Sopivia taustoja voi olla esimerkiksi kone- ja metallialan, rakennusalan, autoalan tai puusepän koulutus.

Työssäsi tulet toimimaan veneidenrakennuslinjalla, jossa hoidat oman alueesi työkokonaisuuksia, vaiheiden toistuessa noin 1-4 päivän välein.
Työtehtävissä korostuu laatu, ahkeruus ja halu oppia ammattilaiseksi veneiden parissa. Työtehtäviin saat perehdytyksen kokeneemman veneenrakentajan opissa ja työt opittuasi hoidat tehtäviä pääsääntöisesti itsenäisesti tai työparin kanssa.

Tällä hetkellä töitä tehdään päivävuorossa, mutta tekijöiltä toivotaan mahdollisuutta työskennellä kahdessa vuorossa tarvittaessa.

Tarjolla sinulle on pitkäkestoinen työsuhde, joka alkaa määräaikaisena RTK-Henkilöstöpalvelun kautta. Pääset osaksi reilun 100 hengen työyhteisöä, saat kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden näyttää oman osaamisesi perinteikkään veneen valmistajan palveluksessa.

Hae paikkaa pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta. Paikat täytetään ja työt alkavat porrastetusti sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Susanna Koponen puh. 044 765 0120.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 26.09.2021
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 5
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Kokoonpanijoita KeravalleTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoUusimaaUusimaa, Järvenpää, Kerava, Vantaa03.10.2021

Kokoonpanijoita Keravalle

Työn sijainti:
Uusimaa, Uusimaa, Järvenpää, Kerava, Vantaa

Haemme asiakkaallemme kokoonpanijoita teollisuuden laitteiden kokoonpanoon Keravan toimipisteelle.

 

Työtehtäviisi kuuluu mekaanisten laitteiden kokoonpano, erilaisia pienkokoonpanoja sekä isompia kokonaisuuksia. Kokoonpanon ohessa työhön kuuluu myös sähkökytkentöjen tekoa. Käytät työssäsi pientyökaluja ja osa kokoonpantavista osista ovat pieniä, joten sorminäppäryyttä tarvitaan

 

Toivomme sinulta kokemusta teollisesta kokoonpanotyöstä ja/tai sähköasentajan peruskoulutusta sekä piirustusten lukutaitoa. Tämän lisäksi toivomme hyvää työhön tarttuvaa otetta, kykyä tarkkaan työhön sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Sinulla tulee olla voimassa oleva sähköturvallisuuskortti.

Huomioimme haussa myös uransa alussa olevat asentajat.

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES

Työaika: ma- pe klo 7–15, liukuma mahdollisuus. Viikkotyöaika 40 h

Tarjoamme sinulle vakituisen työn, isossa ja vakavaraisessa yrityksessä. Saat käyttöösi monipuoliset edut ja harrastemahdollisuudet.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Täytäthän hakemuksen oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Haastattelu mahdollista pitää etänä, puhelin-/ videohaastatteluna.

Lisätietoja antaa tarvittaessa palvelupäällikkö Tomi Tastén, tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 03.10.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 6
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Lehdenjakajia yövuoroon Lahti ja lähialueetKauppa- ja palvelualaPäijät-HämeHeinola, Hollola, Lahti, Nastola27.09.2021

Lehdenjakajia yövuoroon Lahti ja lähialueet

Työn sijainti:
Päijät-Häme, Heinola, Hollola, Lahti, Nastola

Haemme asiakkaallemme varhaisjakajia seuraaville paikkakunnille: Lahti ja sen lähialueet kuten esim. Nastola ja Heinola.

 

Varhaisjakajan työpäivä alkaa, kun kaikki alueen yhteisjakelussa mukana olevat lehdet on kuljetettu painoista jakelulle. Alueesta riippuen jakelut alkavat yleensä yöllä klo 01-03, ja päättyvät noin klo 06-07. Varhaisjakajat työskentelevät keskimäärin 3-5 tuntia yössä.

Tehtävän palkkaus muodostuu pohjapalkasta, jaettavien yksiköiden määrästä sekä yölisästä, jolloin kokonaispalkkaukseksi muodostuu noin 11-13 €/h. Lisäksi maksetaan verohallinnon ohjeistuksen mukainen kilometrikorvaus oman auton käytöstä. Työsopimuksessa noudatetaan jakelijoiden työehtosopimusta.

Varhaisjakajan työ on joustavaa, ja sopii monenlaiseen elämätilanteeseen tai lisätyöksi esim. muun osa-aikatyön rinnalle. Työtehtävä ei vaadi pohjakoulutusta, mutta edellyttää hakijoilta täysi-ikäisyyttä sekä voimassa olevaa ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Työ on itsenäistä jakopiireittäin tehtävää työtä niin omakotitalo- rivitalo- kuin kerrostaloalueilla, joten toivomme vastuullista työotetta ja positiivista asennetta säässä kuin säässä tehtävään työhön. Työssä ihmiskontaktien määrä on vähäinen, työssä käytetään jakokäsineitä sekä huolehdimme hyvästä hygieniasta, joten varhaisjakajan työ on turvallista poikkeusoloista huolimatta.

Varhaisjakajan työkaluna toimii sähköinen jakokirja eli älypuhelinohjelma, josta reittien osoitteet ja tilaustiedot ovat luettavissa. Myös tiedottaminen ja jakelun etenemisen seuranta tapahtuu sähköisen jakokirjan avulla. Saat työtehtäviin sekä järjestelmiin perehdytyksen, ja tukenasi on myös jakelupäivystäjä jokaisen työvuoron aikana.

 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Tomi Tastén: tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi

We are currently recruiting newspaper deliverers to Lahti and the nearby areas like Nastola and Heinola.

Depending on the area, deliveries usually take place between 1 to 7 a.m.  Newspaper deliverers work approximately 3-5 hours per shift. The routes are mainly car routes.

The job does not require previous experience, but all applicants must be 18 years or older, have a driver’s license and the possibility to use own vehicle on the job.

This job is independent by its nature and thus requires responsibility and a positive attitude. The delivery areas include apartment blocks, row houses and detached houses alike and due to the job’s physical nature a good physical conditioning is a must – in any weather!

As part of deliverers every-day work you will use a smart phone-based app to get all route and order information and update delivery tracking. You will receive a comprehensive training to the software and the support of a delivery duty officer is available during each shift.

The salary consists of a base salary, number of delivered units and shift allowances and is approximately 11- 13€/h. In addition, you will be paid tax-exempt travel allowances when using your own car.  The collective agreement concerning delivery personnel is applied to all employment contracts.

This is your change to secure either a permanent or fixed-period job.

We will begin interviews during the application period, so apply via our website as quickly as possible.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 27.09.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Yötyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 5
Palkka: 11-13€/h

Hae tätä paikkaa

Lehdenjakajia yövuoroon, Hämeenlinna ja RiihimäkiKauppa- ja palvelualaKanta-HämeKanta-Häme, Hämeenlinna, Riihimäki11.10.2021

Lehdenjakajia yövuoroon, Hämeenlinna ja Riihimäki

Työn sijainti:
Kanta-Häme, Kanta-Häme, Hämeenlinna, Riihimäki

Ilves Jakelu Oy on Hämeen Sanomien omistama jakeluyhtiö, jonka toiminta-alue on Kanta-Häme. Tällä alueella suoritetaan sekä osoitteellisten lähetysten, että sanomalehtien varhaisjakelua.

 

Haemme asiakkaallemme Ilves Jakelu Oy:lle

 

Varhaisjakajia seuraaville paikkakunnille: Hämeenlinna ja sen lähialueet sekä Riihimäki.

Alueesta riippuen jakelut alkavat yleensä yöllä klo 01-02:30 välillä. Varhaisjakajat työskentelevät keskimäärin 2-6 tuntia yössä.

Tehtävän palkkaus muodostuu pohjapalkasta, jaettavien yksiköiden määrästä sekä yölisästä. Lisäksi maksetaan verohallinnon ohjeistuksen mukainen kilometrikorvaus oman auton käytöstä. Työsopimuksessa noudatetaan Medialiiton ja Teollisuusliiton välillä solmittua työehtosopimusta ja palkkaus ja työsuhteen muut ehdot määräytyvät sen mukaisesti.

Varhaisjakajan työ on joustavaa ja sopii monenlaiseen elämätilanteeseen tai lisätyöksi esim. muun osa-aikatyön rinnalle. Työtehtävä ei vaadi pohjakoulutusta, mutta edellyttää hakijoilta täysi-ikäisyyttä sekä voimassa olevaa ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Työ on itsenäistä jakopiireittäin tehtävää työtä niin omakotitalo- rivitalo- kuin kerrostaloalueilla, joten toivomme vastuullista työotetta ja positiivista asennetta säässä kuin säässä tehtävään työhön sekä hyvää fyysistä kuntoa, etenkin kerrostaloalueilla. Työssä ihmiskontaktien määrä on vähäinen joten varhaisjakajan työ on turvallista poikkeusoloista huolimatta.

Varhaisjakajan työkaluna toimii sähköinen jakokirja. Saat työtehtäviin sekä järjestelmiin perehdytyksen, ja tukenasi on myös jakelupäivystäjä jokaisen työvuoron aikana.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Laura Vänskä: laura.vanska@rtkhenkilostopalvelu.fi

We are currently recruiting newspaper deliverers to Hämeenlinna and the nearby areas and to Riihimäki.

 

Depending on the area, deliveries usually take place between 1 to 6 a.m.  Newspaper deliverers work approximately 2-5 hours per shift. All the routes are car routes.

The job does not require previous experience, but all applicants must be 18 years or older, have a driver’s license and the possibility to use own vehicle on the job.

This job is independent by its nature and thus requires responsibility and a positive attitude. The delivery areas include apartment blocks, row houses and detached houses alike and due to the job’s physical nature a good physical conditioning is a must – in any weather!

You will receive a comprehensive training to the devices used in the jod and the support of a delivery duty officer is available during each shift.

The salary consists of a base salary, number of delivered units and shift allowances. In addition, you will be paid tax-exempt travel allowances when using your own car.  The collective agreement concerning delivery personnel is applied to all employment contracts.

 

This is your change to secure either a permanent or fixed-period job.

We will begin interviews during the application period, so apply via our website as quickly as possible.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 11.10.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Yötyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 5
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

CNC-KoneistajaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-KarjalaPohjois-Karjala30.09.2021

CNC-Koneistaja

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Pohjois-Karjala

Etsimme Joensuussa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme CNC-koneistajaa.

Työtehtävä on valmistaa ruiskuvalumuotteja ja ruiskuvalumuottienosia.

Oletko etsimämme oma-aloitteinen ja huolellinen tiimipelaaja? Täysin valmis osaaja sinun ei tarvitse olla, mutta edellytämme, että hallitset koneistuksen ja/tai suurnopeuskosneistuksen perusteet sekä sinulta löytyy CAD/CAM-osaamista ja halua kehittää omaa ammattitaitoasi.

Työsuhde on alussa määräaikainen ja työtä on tarjolla kokopäiväisesti. Työnantajasi on työsuhteesi alussa RTK-henkilöstöpalvelu, ja sinulla on erittäin hyvä mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tartu mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!

Heräsikö mieleesi kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antavat:

Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Minna Taivainen, p. 044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 30.09.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: 2-vuorotyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

TuotantotyöntekijäTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-SavoKuopio17.10.2021 23:59

Tuotantotyöntekijä

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Etsimme asiakkaallemme Jeld Wen Suomi Oy:lle tuotantotyöntekijöitä Kuopioon.

Aiempi kokemus tehdastyöskentelystä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä tehtäviin perehdytetään. Tärkein ominaisuutesi on motivoitunut asenne työntekoa kohtaan ja halu oppia uusia tehtäviä. Työskentelet osana tiimiä, joten apua ja tukea on koko ajan saatavilla.

Työtehtäviä on tarjolla monipuolisesti, esimerkiksi pintakäsittelyä, karmien kasausta ja heloitusta, ladontatehtäviä sekä muita tuotantolinjan tehtäviä. Työtehtävissä noudatetaan mahdollisuuksien mukaan työnkiertoa, joten pääset oppimaan uusia työnkuvia ja saat vaihtelua omiin tehtäviisi.

Aidon työmotivaation lisäksi työtehtävissä tarvitaan hyvää fyysistä peruskuntoa sekä valmiutta tehdä kolmivuorotyötä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työsuhteen kesto on aluksi noin 1-3 kuukautta, hyvälle työntekijällä on tarjolla myös pidempikestoinen työsuhde.

Jätä hakemuksesi pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta. Paikkoja täytetään sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy. 

Lisätietoja antaa arkisin klo 8-16 Jouni Korhonen RTK-Henkilöstöpalvelusta, p. 0447978718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 17.10.2021 23:59
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 5
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Lumiauran kuljettaja Tampereen alueelle.Logistiikka, kuljetus ja varastoPirkanmaaPirkanmaa, Tampere26.09.2021 23:59

Lumiauran kuljettaja Tampereen alueelle.

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Pirkanmaa, Tampere

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja lähes 50 vuoden kokemuksella. Heidän palveluksessaan on n. 3 000 alan ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkuuksien joukossa ovat niin teollisuusyritykset kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti RTK-Palvelun arvoissa. Kattavat ISO- sertifioidut palvelut takaavat laadukkaan lopputuloksen. RTK-Palvelulle asiakaskokemus on aina tärkein! www.rtkpalvelu.fi/

Onko sinusta talviemme sankariksi? Omaatko kokemusta auran käsittelystä tai palon oppia uutta?


Etsimme nyt sisaryrityksellemme RTK-Palvelulle LUMIAURAN KULJETTAJIA Tampereen seudulle ensi talveksi!

 

Tehtävänkuva ja odotukset

Työnkuvasi on lumien auraus, kasaus sekä poisvienti pihoista. Pääasiallisesti ajat isompaa ja pienempää auraa, mutta tarvittaessa voit tehdä myös käsin homman loppuun. Jos olet innokas oppimaan, ei isommasta aurasta tarvitse olla kokemusta vaan siihen on saatavilla perehdytys! Olethan joustava, koska auraajalle on tarvetta sääolosuhteiden mukaan!

Työsuhde ja palkkaus

Työt on suunniteltu alkavaksi lokakuussa tai tarpeen mukaan ja kestämään talven yli. Palkkaus tapahtuu TES:n mukaan tai kokemuksen perusteella. Töitä on aina riippuen lumen määrästä. Töihin tullaan kutsuttaessa.

Mitä tarjoamme?

Sinä olet aina oman työurasi ratissa ja teet päätöksesi työllistymisestäsi. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa silottelemme sinulle tien. 

RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelmamme, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. Olemme työntekijöillemme joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Voit tutustua etuihimme, uratarinoihimme ja meihin työnantajana tarkemmin verkkosivuillamme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

 

Jätä hakemus kotisivuillemme jo tänään ja kerro osaamisetasi tarkemmin.

 

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-assistenttimme Akseli Uutela: (akseli.uutela@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4767, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Haku päättyy: 26.09.2021 23:59
Työ alkaa: Lokakuu 2021 tai tarpeen mukaan
Työsuhde: Muu osa-aikatyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 3
Palkka: TES/kokemus

Hae tätä paikkaa

Tuotantotyöntekijä VarkauteenTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoEtelä-Savo, Pohjois-SavoHeinävesi, Joroinen, Juva, Pieksämäki, Pohjois-Savo, Leppävirta, Varkaus26.09.2021 23:59

Tuotantotyöntekijä Varkauteen

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Heinävesi, Joroinen, Juva, Pieksämäki, Pohjois-Savo, Leppävirta, Varkaus

Heatmasters on kansainvälinen teollisten palveluiden ja laitteiden toimittaja, joka on erikoistunut lämpökäsittelyyn, NDT-tarkastukseen, pintakäsittelyyn sekä muihin prosessilaitosten kunnossapidon ja valmistavan teollisuuden palveluihin.

Haemme nyt Heatmastersille tuotantotyöntekijää Varkauden toimipisteelle. 

Työssäsi pääset työskentelemään monipuolisesti lämpökäsittelyn parissa, ja työ sisältää muun muassa nosturien käyttöä.

Odotamme hakijalta omatoimisuutta, oppimishalua sekä oikeaa asennetta tekemiseen. Metallitaustasta sekä hitsaus- ja maalauskokemuksesta on hyötyä. Heatmastersilla sinua odottaa pieni, muutaman hengen yhteenhitsautunut työporukka, joka perehdyttää sinut työhön.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, ja alkaa RTK-Henkilöstöpalvelun kirjoilla määräaikaisena, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille. Työ on pääasiassa päivisin tehtävää arkityötä, mutta taitojesi karttuessa on mahdollisuus myös reissutöihin. Palkkaus teknologiateollisuuden TES.

Hae nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo.10-14 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 0400480613

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 26.09.2021 23:59
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 6 - 12 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES/Palkkatoive

Hae tätä paikkaa

Tuotantotyöntekijä PieksämäelleTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoEtelä-Savo, Pohjois-SavoEtelä-Savo, Joroinen, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Pieksämäki, Leppävirta, Varkaus26.09.2021 23:59

Tuotantotyöntekijä Pieksämäelle

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Etelä-Savo, Joroinen, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Pieksämäki, Leppävirta, Varkaus

Haemme asiakkaallemme työntekijöitä kokoonpanoon Pieksämäelle!

Työtehtäväsi pitävät sisällään yrityksen valmistamien tuotteiden kokoamista.

Työtä on arkisin tehtävää päivätyötä. 

Etsimämme henkilö on reipas, motivoitunut ja tarkka työssään. Eduksi katsotaan aiempi kokemus vastaavasta työstä, mutta tämä ei ole pakollista, työtehtäviin perehdytetään.

Tarjoamme alkuun muutaman kuukauden määräaikaisen työsuhteen RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä, mutta hyvälle tekijälle töitä on pidemmäksikin aikaa. Palkkaus teknologiateollisuuden TES.
RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä pääset nauttimaan hyvistä työterveyspalveluista sekä muista työntekijäeduista.


Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae nopeasti. Suoritamme haastatteluja jo haun aikana.

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin klo.10-14 HR-asiantuntija Anni Paananen 0400480613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fiRTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 26.09.2021 23:59
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 2
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Pakettilajittelijoita VantaalleLogistiikka, kuljetus ja varastoUusimaaUusimaa, Vantaa27.09.2021

Pakettilajittelijoita Vantaalle

Työn sijainti:
Uusimaa, Uusimaa, Vantaa

Haemme asiakkaallemme työntekijöitä Vantaan terminaaliin. Työ pitää sisällään pääasiassa paketti lajittelua sekä pakkaamista. Työtehtäviin kuuluu myös muun saapuvan ja lähtevän tavaran käsittelyä sekä lemppausta.

Hakijalta odotamme tarkkaa, tunnollista ja ripeää työotetta. Tämän lisäksi toivomme sinulta terminaalityöhön soveltuvaa fyysistä kuntoa, työ on fyysisesti raskasta koska iso osa lajiteltavista paketeista on painavia.

Eduksi katsotaan aiempi kokemus lavansiirtovaunun käytöstä.

Työvuoroja tarjolla säännöllisesti viikoittain. Hyville tekijöille tarjolla täydet tunnit ja on myös mahdollista työllistyä suoraan asiakkaalle työsuhteeseen.

Tarve tekijöille pääsääntöisesti ma- pe klo 13–21, joskin myös aamu- ja yövuoroja saattaa tulla tarjolle.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Palkkaus: Terminaalitoimintaa koskeva TES (AKT)

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

 

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja: tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 27.09.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Muu osa-aikatyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 3
Palkka: AKT TES

Hae tätä paikkaa

AsentajaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-SavoKuopio, Siilinjärvi26.09.2021 23:59

Asentaja

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio, Siilinjärvi

Haemme Kuopion Traktorihuolto Oy:lle asentajaa vakituiseen työsuhteeseen.


Valittu tekijä työllistyy alkuun RTK-Henkilöstöpalvelun kirjoille ja siirtyy myöhemmin tehtävät hyvin hoidettuaan vakituiseen työsuhteeseen asiakkaallemme.

Työtehtäviin kuuluu maanrakennus- ja maatalouskoneiden huolto- ja korjaustöitä.

Töitä tehdään pääsääntöisesti korjaamolla Sorsasalossa, mutta välillä käydään antamassa ns. ensiapuhuoltoa myös asiakkaiden luona paikan päällä lähiseuduilla. Asiakkaiden luokse tapahtuvaan liikkumiseen on talon auto käytössä (B-kortilla ajettava).

Tehtäviin perehdytetään ja opetetaan, mutta toivomme hakijalta autoalan taustaa ja ymmärrystä koneiden ja laitteiden toiminnasta. Eduksi luetaan myös aiempi työkokemus raskaskalustoasennuksesta.

Työssä jokainen asentaja toimii itsenäisesti oman koneensa/työkohteensa parissa, mutta tarvittaessa tulet saamaan tukea ja neuvoa tiimin muilta asentajilta.

Työtä tehdään päivävuorossa, maanantaista perjantaihin klo 8-16 välisenä aikana.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta ja tule osaksi tiivistä ja nuorekasta työporukkaa. Tarjolla sinulle on pitkäkestoinen ja mielenkiintoinen työ, jossa pääset ratkomaan koneiden ja laitteiden sielunelämää!

Paikka täytetään ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa arkisin klo 8-16 HR-asiantuntija Hilppa Kukkonen RTK-Henkilöstöpalvelusta, p. 045 231 0590 tai hilppa.kukkonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 26.09.2021 23:59
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

ElementtityöntekijäRakennus, talotekniikka ja maanrakennusPohjois-SavoKarttula, Kuopio, Rautalampi, Suonenjoki, Vesanto30.09.2021 23:59

Elementtityöntekijä

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Karttula, Kuopio, Rautalampi, Suonenjoki, Vesanto

Rudus Oy on johtava kivipohjaisia rakennusmateriaaleja valmistava yhtiö. Ruduksen laadukkaat ja kestävät tuotteet ovat mukana siellä, missä rakennetaan vastuullisesti pitkäikäistä ja viihtyisää ympäristöä, taloja ja infraa. Rakentamisessa panostetaan laatuun ympäristövastuuta unohtamatta. Rudus palvelee Suomen, Baltian ja Venäjän asiakkaitamme noin 900 ammattilaisen voimin. 

Haemme nyt Ruduksen Suonenjoen toimipisteelle reippaita, kokoaikaisia elementtityöntekijöitä betonielementtien valmistukseen, hiontatyöhön, muottien tekoon ja raudoitukseen.

Tehtävä edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Muut kortit kuten trukkikortti ja tulityökortti ovat tehtävässä eduksi. 

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavasta työstä mutta tärkeimpiä ominaisuuksia ovat työtä pelkäämätön asenne sekä hyvä fyysinen kunto. Työtehtävät edellyttävät terveystarkastusta ennen työn aloittamista.

Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa, mutta hakijalta toivotaan mahdollisuutta tehdä tarvittaessa myös 2-vuorotyötä. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä määräaikaisella työsopimuksella RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä. Osaavalle tekijälle on tiedossa pitkäaikainen työsuhde.

Palkkaus rakennustuoteteollisuuden TES:sin mukainen.

Mikäli olet kokemusta ja/tai hyvän motivaation omaava tekijä, jätä hakemuksesi pian oheisen hakulomakkeen kautta!

Tarjoamme määräaikaisen työsopimuksen RTK-Henkilöstöpalveluiden kautta. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä yrityksemme konserniedut tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko paikasta? Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen.

Lisätietoja antavat arkisin klo.9-15 seuraavat henkilöt:

Hilppa Kukkonen, RTK-Henkilöstöpalvelu (p. 045 231 0590 tai hilppa.kukkonen@rtkhenkilostopalvelu.fi)
Ilmo Vauhkonen, Rudus (p. 0400 396 590 tai ilmo.vauhkonen@rudus.fi)
Tapio Nikulainen, Rudus (tapio.nikulainen@rudus.fi)

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 30.09.2021 23:59
Työ alkaa: heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: 2-vuorotyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 3
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Elintarvikealan tuotantotyöntekijöitäTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoEtelä-Savo, Pohjois-SavoPieksämäki, Leppävirta, Varkaus30.09.2021 23:59

Elintarvikealan tuotantotyöntekijöitä

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Pieksämäki, Leppävirta, Varkaus

Moilasen leipomon tarina alkoi pienestä perheleipomosta vuonna 1955, ja tänään Moilas Oy on yksi Euroopan suurimmista gluteenittomista leipomoista ja iso toimija kansainvälisilläkin markkinoilla.
Alusta asti toimintaa ovat ohjanneet Moilasen arvot: rakkaudella, rehdisti ja hyvistä raaka-aineista.
Moilas Oy työllistää Pieksämäen Naarajärvellä noin 100 henkilöä monipuolisissa leipomoteollisuuden- sekä myymälä-kahvilan tehtävissä.

Haemme Moilaselle lisää työntekijöitä erilaisiin TUOTANNON TEHTÄVIIN syyskaudelle.


Työtehtävät sisältävät pääsääntöisesti linjalla toimimista leipomossa ja pakkaamon puolella sekä myös muita tuotannon töitä oman osaamisen mukaan.

Toivomme sinulta hyvää fyysistä peruskuntoa ja ripeyttä, sillä työ voi olla ajoittain hektistä ja nopeatempoista. Joustava asenne vaihtelevia työtehtäviä kohtaan, halu opetella uutta sekä mahdollisuus vuorotyöhön ovat edellytyksiä työntekijöille. Työskentely-ympäristö vaihtelee viileiden ja lämpimien olosuhteiden välillä.

Eduksi luetaan aiempi työkokemus sekä voimassa oleva hygieniapassi. Työhön perehdytetään.

Työt alkavat heti tai tekijän käytettävyyden mukaan ja jatkuvat syyskuun loppuun tai sovitusti myös pidempään. Työtuntimäärät voivat vaihdella vuorojen sekä työtehtävien mukaisesti.

Palkkaus leipomoalan TES, aloituspalkka 11,16€/h.

Tarjoamme määräaikaisen työsopimuksen RTK-Henkilöstöpalveluiden kautta. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä yrityksemme konserniedut tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin klo.9-10 tai klo.14-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen puh./WA/SMS 0400 480 613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 30.09.2021 23:59
Työ alkaa: heti sopivien henkilöiden löydyttyä
Työsuhde: Muu osa-aikatyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 4
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

ElintarviketyöntekijöitäTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoUusimaaUusimaa, Vantaa03.10.2021

Elintarviketyöntekijöitä

Työn sijainti:
Uusimaa, Uusimaa, Vantaa

Etsimme Elintarviketyöntekijöitä asiakkaallemme Vantaalle, hyvien kulkuyhteyksien varrelle.

Olet etsimämme tekijä jos olet toimeen tarttuva ja valmis elintarvikealan linjasto työhön. Halu oppia ja tehdä työtä ohjeiden mukaan ovat tärkeä osa työhön perehtymistä.

Työpäivät sisältävät monipuolisia teollisuuden alan tehtäviä leipomossa. Työskentely aloitetaan linjastotehtävistä, mutta hyville tekijöille on mahdollisuus päästä etenemään myös muihin tehtäviin. Työ on fyysisesti kuormittavaa.

Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätön, sillä tehtävään perehdytetään. Tärkeää on hyvä asenne ja halu tehdä töitä hyvässä porukassa. Tämän lisäksi toivomme sinulta työhön soveltuvaa fyysistä kuntoa, työ on fyysisesti raskasta.

Työvuorot ovat aluksi maanantaista perjantaihin sekä sunnuntaisin klo 15-23. Myöhemmin pääset tekemään myös yövuoroja, joista saat TES mukaiset hyvät yölisät.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja: laura.vanska@rtkhenkilostopalvelu.fi

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 03.10.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: 2-vuorotyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 3
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Elintarviketyöntekijä Kasvis GallerialleTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-SavoKuopio10.10.2021 23:55

Elintarviketyöntekijä Kasvis Gallerialle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Kasvis Galleria Oy:n toiminta alkoi vuonna 1992 Peltolan perheen maatilalla Kuopion Vehmasmäessä. Yrityksen kasvaessa ja vuosien kuluessa maatilan tarjoamat tilat jäivät auttamatta pieniksi, jolloin oli luontevaa siirtyä Leväsen tuotantotiloihin. Osaksi Juustoportti-konsernia Kasvis Galleria liittyi vuonna 2010. Samana vuonna tehtiin suuria investointeja tuotantolinjoihin. Nykyään herkullisten kasvisruokien parissa työskentelee noin 30 ruoka-alan ammattilaista, sesonkien aikana väkimäärä jopa tuplaantuu. Kasvis Galleria on tunnettu herkullisista tuotteistaan, sekä innovatiivisesta tuotekehityksestään läpi Suomen.

 

Haluaisitko juuri sinä olla osa Kasvis Gallerian tarinaa? Etsimme nyt reippaita ja innokkaita elintarviketyöntekijöitä työskentelemään tuotantoomme ainakin tämän vuoden loppuun saakka.

 

Olet tehtävään sopiva henkilö, jos sinulla on positiivinen asenne työntekoa kohtaan, nautit fyysisestä työstä sekä pidät rutiineista ja ripeästä työtahdista. Työpäiväsi pitävät sisällään erilaisia tuotannon ja pakkaamon tehtäviä.

 

Elintarvikealan-, kokin- tai suurtalouspuolen koulutus tai aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on, että olet ripeä ja innokas tarttumaan työhön säilyttäen positiivisen tekemisen fiiliksen kiireenkin keskellä. Työssä velvoitetaan hygieniapassia ja tarvittaessa avustamme sen suorittamisessa.

 

Työ on vuorotyötä, sesongissa kolmessa vuorossa ja alkaa sopimuksen mahdollisimman pian. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, kokoaikaisen työn ainakin vuoden 2021 loppuun saakka, lisäksi saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

 

Kiinnostuitko paikasta? Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

 

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-15  Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 10.10.2021 23:55
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: 2-vuorotyö
Työaika: 6 - 12 kk
Paikkojen lukumäärä: 10
Palkka: Tes

Hae tätä paikkaa

VeneenrakentajaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-KarjalaPohjois-Karjala07.10.2021

Veneenrakentaja

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Pohjois-Karjala

Haemme asiakkaallemme Kontiolahteen veneenrakentajia pidempiaikaiseen työhön.

Työarkesi koostuu lasikuituveneiden rakentamisesta ja varustelusta, jolloin työtehtävinäsi on mm. veneiden kokoonpanoa, laminointia ja pienosien valmistusta.

Etsimme innokkaita, oma-aloitteisia ja sitoutuneita oppijoita, jotka ovat työssään huolellisia sekä pitävät käsillä tekemisestä. Emme vaadi työhön aikaisempaa kokemusta, sillä sinua odottaa kattava perehdytys ja ammattitaitoiset henkilöt, jotka tukevat alkutaivaltasi. 

Työsuhde on alussa määräaikainen ja työtä on tarjolla kokopäiväisesti. Työnantajasi on työsuhteesi alussa RTK-henkilöstöpalvelu, ja sinulla on erittäin hyvä mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Työtä tehdään päivävuoroissa ja työt alkavat asiakkaamme tarpeen mukaan noin elokuun puolessa välissä. Tartu mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!

Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi
Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 07.10.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 5
Palkka:

Hae tätä paikkaa

C-kortillinen kuski terminaalityöhönLogistiikka, kuljetus ja varastoUusimaaUusimaa, Vantaa27.09.2021

C-kortillinen kuski terminaalityöhön

Työn sijainti:
Uusimaa, Uusimaa, Vantaa

Etsimme C- kortillisia kuskeja Vantaalle

Sinulla tulee olla vähintään C-kortti ja ammattipätevyydet.

Etsimme kuskeja kappaletavaran jakeluun pääkaupunkiseudulle. Voit olla jo ammattilainen tai uusi alalla, töitä on tarjolla kokoaikaisesti ja osa-aikaisesti. Odotamme hakijoilta reipasta töihin tarttuvaa asennetta, joustavuutta työajoissa sekä itsenäistä otetta työskentelyyn. Työ pitää sisällään auton kuormaamista ja purkua, sekä tavaroiden toimittamista asiakkaan tiloihin. Toivomme hakijoilla olevan myös ADR-lupa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Terminaali sijaitsee Vantaalla ja ajoa on pääkaupunkiseudun alueella.

Palkkaus: TES.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 27.09.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 3
Palkka: AKT TES

Hae tätä paikkaa

TuotantotyöntekijäTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-KarjalaPohjois-Karjala30.09.2021

Tuotantotyöntekijä

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Pohjois-Karjala

Finelcomp - Juuri Partners : Juuri Partners
Finelcomp Oy on vuonna 1988 perustettu sähkökeskusmekaniikkaa valmistava yritys. Finelcomp Oy tuottaa ratkaisuja sähkönjakelu- ja telelaitteiden kiinnitysmekaniikan tarpeisiin, sekä tarjoaa korkealaatuista ja kilpailukykyistä ohutlevyosien sopimusvalmistusta asiakkailleen.

Haemme nyt asiakkaallemme Finelcomp Oy:lle tuotannon työntekijöitä työskentelemään maalauslinjastolle. Työtehtäviin kuuluu ripustelua, purkamista ja pakkaamista.

Olethan oppimiskykyinen, motivoitunut ja oma-aloitteinen työssäsi sekä valmis 2- ja 3-vuorotyöhön. Etsimme ennen kaikkea kehitymishaluista henkilöä, jolla asenne ratkaisee, sillä tehtävään on mahdollista kouluttautua. Eduksi on, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta teollisesta työstä.

Työsuhde on alussa määräaikainen ja työtä on tarjolla kokopäiväisesti. Työnantajasi on työsuhteesi alussa RTK-henkilöstöpalvelu, ja sinulla on erittäin hyvä mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Työt alkavat asiakkaidemme tarpeen mukaan, ja mahdollisuudet työn aloitukseen ovat jopa pikaiset. Tartu mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!

Heräsikö mieleesi kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antavat:

Minna Taivainen, p. 044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 30.09.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: 3-vuorotyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 3
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

HR Manager, Hakuaikaa jatkettu!Toimisto, taloushallinto ja ICTPohjois-KarjalaPohjois-Karjala26.09.2021

HR Manager, Hakuaikaa jatkettu!

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Pohjois-Karjala

RTK-Henkilöstöpalvelu provide recruitment assignment  co-operation with Philips Medisize, a Molex Company. We are currently looking for a Human Resources Manager. 

Description

Phillips-Medisize, a Molex company, is a leading global outsource provider of design development and manufacturing services to the medical (medical device, diagnostics, and drug delivery products) and commercial (automotive, consumer, and defense) markets. 85% of the company's total revenue comes from drug delivery, medical device, primary pharmaceutical packaging, and diagnostic products. Phillips-Medisize facilities are FDA registered for clean-room molding, medical device assembly, drug handling and packaging, sterilization management, and final device packaging.

An opportunity has arisen for a highly qualified HR Manager at our Finnish manufacturing location in the Joensuu area, who will be part of the European HR Team.

This individual will be responsible for the overall operational management of the Human Resources function and support the business requirements of two production plants. They will implement the organizations human resource management programs in line with corporate and divisional objectives, ensuring compliance with Finnish legislation.

What You Will Do In Your Role

 • Manage human resources processes and activities which includes: recruitment; training in cooperation with Quality department; employee development; compensation and benefits; performance management; and employee communications.
 • Formulate and drive HR strategies and programs based on business and divisional needs. Makes recommendations for changes or innovations where appropriate.
 • Supervise HR team manages and motivates employees of Human Resources Department, conduct evaluations and promote the continued development of employees.
 • Act as an internal consultant and mentor to leadership team on Human Resources management, make proposals for solving problems and provide continuous support.
 • Provide stewardship for Company culture, apply the models and tools to HR practices and systems and work with leadership team to advance the culture model within the plant.
 • Implement programs to support organizational development, including succession planning and talent management.
 • Implement divisional and corporate goals within the company, provide updates to management on progress.
 • Drive, oversee, manage, and implement Corporate Social Responsibility and ensure compliance to all labor and employment related policies and procedures.
 • Promote the company philosophy in direct dealings with employees by implementing pro-active Human Resource management activities.
 • Represent the organization at community groups, professional societies, and other organizations.
 • Liaise with other Molex/KOCH entities on operational or strategic issues, as needed.

The Experience You Will Bring

Requirements

 • Higher education or equivalent knowledge and skills via work experience
 • Fluent English communication
 • Grounded, proven experience in all areas of HR management within a production plant environment
 • Experience in cooperation with Labor Unions and Employee Representatives
 • Supervisory experience within an HR team
 • Willingness to get stuck in
 • Strong organizational skills
 • Ability and experience in working with corporate environment

Please leave your application and CV to our recruitment system by clicking Apply for this position.  Remember to also inform us about your salary request. If you have any questions about the position, please contact Minna Taivainen/HR specialist by email or by phone. Application date extended, previous applications will be considered.

Tell. +358443854280  

email: minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 26.09.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Puuseppä/KalusteasentajaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoVarsinais-SuomiVarsinais-Suomi, Masku, Turku03.10.2021 23:59

Puuseppä/Kalusteasentaja

Työn sijainti:
Varsinais-Suomi, Varsinais-Suomi, Masku, Turku

Haemme asiakkaalle kokenutta ja osaavaa puuseppää verstaalle Maskuun!

Työtehtävinäsi pääset valmistamaan sekä kokoamaan keittiökalusteita ja design huonekaluja, eli monipuolisia ja kiinnostavia puusepän töitä. Eduksi lasketaan, jos olet asiakaspalveluhenkinen, koska osa työstä tehdään asiakkaiden tiloissa, mutta tärkeimpänä tekijänä on ammattitaito.

Työt alkavat heinäkuun lopulla tai elokuun alussa. Asiakkaamme etsii pitkäaikaisempaa tekijää keikkasopimuksella 1-5 päivää viikossa. Työtehtävät sijoittuvat Maskuun sekä Turun alueelle. Työ edellyttää valttikortin.

RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelmamme sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. Tarjoamme työntekijöillemme myös edistykselliset ja vaivattomat työterveyspalvelut kumppanimme kautta. Olemme työntekijöillemme joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Voit tutustua etuihimme, uratarinoihimme ja meihin työnantajana tarkemmin verkkosivuillamme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuiltamme jo tänään!

Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen.

Lisätietoja saa arkisin klo 9-15:

Akseli Uutela, puh: 044 412 4767 tai akseli.uutela@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 03.10.2021 23:59
Työ alkaa: Mahdollisimman pian sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 1 - 3 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Puusepänteollisuuden TES

Hae tätä paikkaa

Elementin valmistajaRakennus, talotekniikka ja maanrakennusPohjois-KarjalaPohjois-Karjala14.10.2021

Elementin valmistaja

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Pohjois-Karjala

Haemme Joensuussa sijaitsevalle asiakkaallemme betonielementin tekijöitä.

Työtehtävät koostuvat seinä -ja kattopalkkien muottien valmistuksesta, raudoituksesta ja valuista.

Odotamme hakijalta rakennusalan koulutusta tai työkokemuksen kautta hankittua tehtävään soveltuu työkokemusta. Työntekijänä olet hyvä tiimipeluri, pystyt tekemään mittatarkkaa työtä ja tekemisen meininki pysyy hyvänä koko päivän.

Työsuhde on alussa määräaikainen ja työtä on tarjolla kokopäiväisesti. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Työt alkavat heti ja töitä on ainakin syyskuun loppuun saaakka. Tartu mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!

Heräsikö mieleesi kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antavat:

Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Minna Taivainen, p.044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi 
Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 14.10.2021
Työ alkaa: heti
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 5
Palkka:

Hae tätä paikkaa

KoneistajaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoEtelä-Savo, Pohjois-SavoMikkeli, Pieksämäki, Suonenjoki, Varkaus26.09.2021 23:59

Koneistaja

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Mikkeli, Pieksämäki, Suonenjoki, Varkaus

Etsimme asiakkaallemme Pieksämäen Naarajärvelle koneistajaa.
Alkuun tehtävä lähtee käyntiin noin 3 kuukauden määräaikaisena sijaisuutena, mutta töitä saattaa olla vielä tuonkin määräaikaisuuden jälkeen tarjolla.

Tehtävissä työskentelet itsenäisesti CNC- ja manuaalikoneistustehtävissä, sorvauksessa ja jyrsinnässä. Ohjelmistona Surfcam.
Etsimme siis henkilöä, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn ja kellä on jo taustalla työkokemusta vastaavista tehtävistä.
Koneistuksessa materiaalina on suurimmaksi osaksi ruostumaton teräs ja teräs, mutta myös alumiinia, muovia ja erikoismateriaaleja koneistetaan tarvittaessa. 

Hae paikkaa mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään ja työt alkavat heti kun sopivan tekijä löytyy.

Lisätietoja antaa arkisin 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun Miitta, 044 412 4422 (SMS/WA) tai miitta.murtopera@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 26.09.2021 23:59
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES/sop.mukaan

Hae tätä paikkaa

Keikkatyöntekijöitä pakkaukseenTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-SavoLeppävirta, Varkaus10.10.2021 23:59

Keikkatyöntekijöitä pakkaukseen

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Leppävirta, Varkaus

Haemme Fiskars Groupin Sorsakosken astiatehtaalle tarvittaessa töihin kutsuttavia keikkatyöntekijöitä erilaisiin sesonkien pakkaustehtäviin.

Työtehtävät pitävät sisällään kuluttajamyyntituotteiden pakkausta ja kokoamista lähetettäväksi toimitukseen.

Työ ei välttämättä vaadi aiempaa koulutusta tai kokemusta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät sesongin tuotantosyklien mukaisesti. Työtä on tarjolla vaihtelevasti, erikseen sovittaessa. Työ sopii erinomaisesti opiskelijalle lisäansioksi tai ilta- ja viikonloppujen lisätyötä haluavalle, mutta loppuvuoden aikana töitä on enemmänkin tarjolla.

Työntekijän kansa solmitaan keikkatyösopimus RTK-Henkilöstöpalvelun kautta.

Palkkaus teknologiateollisuuden TES mukaan.

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin klo.10-14 HR-asiantuntija Anni Paananen anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi tai puh./sms/wa 0400480613 

Katso miten Marko ja Hanna ovat viihtyneet ja edenneet työssään Fiskarsilla

https://www.youtube.com/watch?v=RQYNoaEo_TI

https://www.fiskarsgroup.com/fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 10.10.2021 23:59
Työ alkaa: Sopivien henkilöiden löydyttyä
Työsuhde: Muu osa-aikatyö
Työaika: 6 - 12 kk
Paikkojen lukumäärä: 5
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

HitsaajaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-KarjalaPohjois-Karjala15.10.2021

Hitsaaja

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Pohjois-Karjala

                                                       Finelcomp - Juuri Partners : Juuri Partners

Finelcomp Oy on vuonna 1988 perustettu sähkökeskusmekaniikkaa valmistava yritys. Finelcomp Oy tuottaa ratkaisuja sähkönjakelu- ja telelaitteiden kiinnitysmekaniikan tarpeisiin, sekä tarjoaa korkealaatuista ja kilpailukykyistä ohutlevyosien sopimusvalmistusta asiakkailleen.

Haemme asiakkaallemme Finelcomp Oy:lle  Outokumpuun hitsaajaa.

Hakijalta odotamme aikaisempaa työkokemusta hitsaajan tehtävistä sekä alan koulutusta. Arvostamme kuvienlukutaitoa, oma-aloitteista ja motivoitunutta työ otetta sekä kokemusta mag- hitsauksesta. Ainevahvuudet työstettävässä materiaalissa on 1-10mm. Työturvallisuus- ja tulityökortti katsotaan eduksi. 

Haemme ennen kaikkea henkilöä, jolla on asenne kohdallaan ja aito halu työskennellä metallialalla. Odotamme sinulta myös huolellisuutta, oma-aloitteisuutta, kykyä tulla toimeen tiimissä ja valmiutta 2- ja 3-vuorotyöhön.  

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja hyvälle tekijälle on töitä tarjolla pidemmäksi aikaa. Määräajan jälkeen työntekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen palvelukseen. 

Kiinnostuitko? Jätät hakemukseni viipymättä, toteutamme haastattelut etänä jo haku aikana. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Lisätietoja antaa:

Minna Taivainen, p. 044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 15.10.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: 2-vuorotyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 2
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Teollisuuden kunnossapitoasentajaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-KarjalaPohjois-Karjala07.10.2021

Teollisuuden kunnossapitoasentaja

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Pohjois-Karjala

Tykkäätkö monipuolisista työtehtävistä ja haasteista? Olisitko sinä seuraava kunnossapitoasentaja Elcolinen porukkaan? Elcoline Oy kuuluu Elcoline Group -konserniin ja työllistää noin 500 urakointi- ja kunnossapitoalan ammattilaista sopimuskohteissa ympäri maapalloa.

Haemme asiakkaallemme Elcoline Oy:lle teollisuuden kunnossapitoasentajia Kiteen Puhokselle.

Työpäiväsi sisältävät monipuolisia työtehtäviä, jotka määräytyvät osaamisesi ja kehityshalusi mukaan. Sinulla on mahtava mahdollisuus oppia työhön sekä laajentaa osaamistasi. Työtehtäviin kuuluu teollisuuden asiakkaalle tehtäviä huoltoja, kunnossapitoa sekä mahdollisesti uusien investointien asennustöitä esim.  osanvaihtoja, osa- ja laitekorjauksia, automaatiosäätöjä, ennakko- ja ylläpitohuoltoa, valvontaa sekä metalli- ja sähkötöitä. Työtä tehdään tiimi- tai parityönä asiakkaan sisä- ja ulkotiloissa. 

Oletko sinä etsimämme kehittymishaluinen tekijä teknisellä taustalla? Haettava henkilö voi olla pohjakoulutukseltaan tai työkokemukseltaan minkä tahansa teknisen alan osaaja, esimerkiksi asennus-, kone- ja metallialalta. Tärkeintä on motivoitunut asenne ja kiinnostus tehtäviä kohtaan, sillä sinun kehitystäsi ja oppimistasi on tukemassa osaava tiimi.

Edellytämme:

 • Voimassa olevia ensiapu, työturvallisuus ja tulityökortteja, koulutukset kuitenkin mahdollista päivittää työnohella.
 • Hyviä tiimityötaitoja
 • Työturvallisuuskäytäntöjen ymmärtämistä ja noudattamista
 • Hyvää suomen kielen taitoa ja kommunikointia 

Eduksi:

 • Kirkkaan ja mustan materiaalin hitsaustaito, hitsauspätevyydet suoritetaan tarvittaessa.
 • Riittävää englannin kielen ymmärtäminen
 • ATK-järjestelmäosaaminen.

Tärkeintä on löytää porukkaan sopiva henkilö, joka on ylpeä laadukkaasta, asiakasta palvelevasta työkulttuurista sekä ympärillä olevasta henkilöstöstämme. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta tekijältä toivotaan valmiutta joustavasti myös vuorotyöhön. Palkkaus määräytyy alalla sovellettavan työehtosopimuksen ja palkkatoivomuksen mukaan. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan. Työpaikka on toistaiseksi voimassa oleva.

Kiinnostuitko tehtävästä?
 Mahtavaa, hae siis jo tänään ja lähetä hakemuksesi sekä palkkatoiveesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta! 

Lisätietoja työhön ja työtehtäviin liittyen antaa:

Olli Kurki, p. 0505917572 / Olli.Kurki@elcoline.fi
Jouni Karvinen, p. 0438200581 /Jouni.Karvinen@elcoline.fi

Lisätietoja hakuun liittyen:
Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 07.10.2021
Työ alkaa: heti sopivien henkilöiden löydyttyä
Työsuhde: 2-vuorotyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 3
Palkka: TES sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

KokoojaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-KarjalaPohjois-Karjala14.10.2021

Kokooja

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Pohjois-Karjala

Haemme Tuupovaaraan asiakkaallemme kokoonpanotyöntekijöitä.

Työpäiviisi kuuluu monipuolista kokoonpanoa, tuotteiden laadunvalvontaa sekä pakkaustehtäviä.

Etsimme erityisesti oppimishaluisia ja oma-aloitteisia tekijöitä. Tehtävä sopii sinulle erinomaisesti, jos omaat sorminäppäryyttä ja kykyä tehdä tarkkuutta vaativia tehtäviä. Sinun ei tarvitse olla valmis taitaja eikä aikaisempi kokemus teollisuuden tehtävistä ole välttämätöntä, mutta se katsotaan eduksi.

Työsuhde on alussa määräaikainen ja työtä on tarjolla kokopäiväisesti. Työnantajasi on työsuhteesi alussa RTK-henkilöstöpalvelu, ja sinulla on erittäin hyvä mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Työt alkavat asiakkaidemme tarpeen mukaan, ja mahdollisuudet työn aloitukseen ovat jopa pikaiset. Tartu mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!

Heräsikö mieleesi kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antavat:

Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi
Minna Taivainen, p.044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 14.10.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: 3-vuorotyö
Työaika: 1 - 3 kk
Paikkojen lukumäärä: 2
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

LaadunvalvojaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-KarjalaPolvijärvi14.10.2021

Laadunvalvoja

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Polvijärvi

Haemme asiakkaallemme Polvijärvelle laadunvalvojia.

Työtehtävät koostuvat laadunvalvonnasta, koneiden käyttämisestä, häiriöiden poistamisesta sekä pakkaamisesta.  

Odotamme sinulta reipasta asennetta tehtäviä kohtaan sekä kykyä tarkkuutta ja huolellisuutta vaativaan työhön.Työarkesi laadunvalvojana on kolmivuorotyötä. Sinun ei tarvitse olla valmis taitaja eikä aikaisempi kokemus tehtävistä ole välttämätöntä, sillä sinua odottaa kattava perehdytys.

Työsuhde on alussa määräaikainen ja työtä on tarjolla kokopäiväisesti. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Työt alkavat asiakkaidemme tarpeen mukaan. Tartu mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!

Heräsikö mieleesi kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antavat:

Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Minna Taivainen, p. 044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi 
Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 14.10.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: 3-vuorotyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 3
Palkka: Teknologiateollisuuden tes

Hae tätä paikkaa

C- kortillisia kuljettajiaLogistiikka, kuljetus ja varastoUusimaaHelsinki26.09.2021

C- kortillisia kuljettajia

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Etsimme C- kortillisia kuskeja Uudenmaan alueelle

Sinulla tulee olla vähintään C-kortti ja ammattipätevyydet.

Voit olla jo ammattilainen tai uusi alalla, töitä tarjolla kokoaikaisesti. Työaika pääasiallisesti ma- pe klo 7-18 välillä. Odotamme hakijoilta reipasta töihin tarttuvaa asennetta, joustavuutta työajoissa sekä itsenäistä otetta työskentelyyn. Työ pitää sisällään auton kuormaamista ja purkua, sekä tavaroiden toimittamista asiakkaan tiloihin.

Työt alkaa sopimuksen mukaan, ajoa pääasiassa pääkaupunkiseudulla joskin alueena koko Uusimaa.

Palkkaus: TES.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 26.09.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 3
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Tuotantotyöntekijä, HeinävaaraTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-KarjalaPohjois-Karjala, Joensuu, Heinävaara30.09.2021

Tuotantotyöntekijä, Heinävaara

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Pohjois-Karjala, Joensuu, Heinävaara

Haemme Joensuun Heinävaarassa toimivalle asiakkaallemme Exel Compositen Oyj:lle useita tuotantotyöntekijöitä. 

Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset koneenkäyttäjän tehtävät tuotannon käynnistämisestä aina valmiin tuotteen laadunvarmistukseen ja pakkaamiseen saakka. 

Etsimme Sinua oma-aloitteinen, tarkka ja aktiivisen työtyylin omaava henkilö. Toivomme myös sitoutuneisuutta sekä oikeaa asennetta ja kiinnostusta tehtävää kohtaan. Aikaisempi kokemus teollisuuden tehtävistä tai teknisen alan koulutus katsotaan etuudeksi. Palkkauksessa noudatetaan Muoviteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimusta. 

Työnantajasi on työsuhteesi alussa RTK-henkilöstöpalvelu, ja sinulla on erittäin hyvä mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi mm. kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/ 

Töitä tehdään kolmessa vuorossa ja työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä.  

Tartu mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta! 

Lisätietoja antaa: 

Minna Taivainen, p. 044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi 
Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi 
Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 30.09.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: 3-vuorotyö
Työaika: 1 - 3 kk
Paikkojen lukumäärä: 3
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

ValimotyöntekijäTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-KarjalaLehmo30.09.2021

Valimotyöntekijä

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Lehmo

Etsimme Lehmossa toimivalle asiakkaallemme valimotyöntekijää. 

Töitä tehdään 3-vuorossa ja työt valimossa vaativat huolellisuutta, tarkkaavaisuutta sekä omatoimisuutta ja yhteistyötaitoja. Täysin valmis osaaja sinun ei tarvitse olla, kunhan omaat intoa oppia niin osaamistasi tuetaan perehdytyksellä. Tärkeintä on aito kiinnostus alaa kohtaan. Kokemus teollisuuden puolelta katsotaan kuitenkin eduksi.

Työsuhde on alussa määräaikainen ja työtä on tarjolla kokopäiväisesti. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Työt alkavat asiakkaidemme tarpeen mukaan, ja mahdollisuudet työn aloitukseen ovat jopa pikaiset. Tartu mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!

Heräsikö mieleesi kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antavat:

Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 30.09.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: 3-vuorotyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 2
Palkka: Tes

Hae tätä paikkaa

TuotantotyöntekijöitäTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoVarsinais-SuomiVarsinais-Suomi, Raisio, Salo, Turku10.10.2021 23:59

Tuotantotyöntekijöitä

Työn sijainti:
Varsinais-Suomi, Varsinais-Suomi, Raisio, Salo, Turku

Etsitkö uusia tuulia syksylle? Etsimme nyt Tuotantotyöntekijöitä eri tehtäviin Varsinais-Suomen alueelle!

Tehtävänkuva ja odotukset

Töitä löytyy niin erilaisten koneiden parista, trukilla ajoa kuin käsin tekemistäkin. Aikaisempi kokemus vastaavista töistä katsotaan eduksesi mutta asenne ratkaisee paljon!

Työsuhde

Valitut henkilöt työllistyvät RTK-Henkilöstöpalvelun kautta. Työajat ovat päivätyötä sekä vuorotyötä riippuen paikasta. Palkkaus TES:n mukaan.

Mitä tarjoamme?

RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelmamme sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. Olemme työntekijöillemme joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Voit tutustua etuihimme, uratarinoihimme ja meihin työnantajana tarkemmin verkkosivuillamme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään!

 

Suoritamme haastattelut aina vallitseva tilanne, käynnissä oleva rekrytointi sekä Sinun toiveesi huomioiden joko etäyhteyksiä hyödyntäen tai perinteisesti kasvotusten - vastuullisuus ja turvallisuus edellä tilanteesta riippumatta!

 

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-assistenttimme Akseli Uutela: (akseli.uutela@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4767, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15 - myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Haku päättyy: 10.10.2021 23:59
Työ alkaa: Heti
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 6 - 12 kk
Paikkojen lukumäärä: 4
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

JauhemaalariTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-KarjalaOutokumpu14.10.2021

Jauhemaalari

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Outokumpu

                                                           Finelcomp - Juuri Partners : Juuri Partners

Finelcomp Oy on vuonna 1988 perustettu sähkökeskusmekaniikkaa valmistava yritys. Finelcomp Oy tuottaa ratkaisuja sähkönjakelu- ja telelaitteiden kiinnitysmekaniikan tarpeisiin, sekä tarjoaa korkealaatuista ja kilpailukykyistä ohutlevyosien sopimusvalmistusta asiakkailleen.

Haemme nyt asiakkaallemme Finelcomp Oy:lle jauhemaalaria työskentelemään maalauslinjastolle. Työtehtäviin esikäsittelytehtäviä, maalauslinjaston hoitoa sekä laaduntarkkailua. 

Hakijalta toivomme tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai teollisessa ympäristössä työskentelystä. Olethan myös tarkka, oma-aloitteinen ja huolellinen työssäsi sekä nopea oppimaan uutta. Tehtävässä ratkaisee kuitenkin ennen kaikkea asenne, sillä tehtävään kuuluu perehdytys.

Työsuhde on alussa määräaikainen ja työtä on tarjolla kokopäiväisesti. Työnantajasi on työsuhteesi alussa RTK-henkilöstöpalvelu, ja sinulla on erittäin hyvä mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Työtä tehtään 2- ja 3-vuorossa ja työt alkavat asiakkaidemme tarpeen mukaan. Mahdollisuudet työn aloitukseen ovat jopa pikaiset. Tartu mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!

Heräsikö mieleesi kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antavat:

Minna Taivainen, p. 044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 14.10.2021
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: 3-vuorotyö
Työaika: 1 - 3 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Tes / sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

KokoonpanijaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-KarjalaJoensuu30.09.2021

Kokoonpanija

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Joensuu

Haemme asiakkaillemme Heinävaaraan kokoonpanotyöntekijöitä.

Työpäiviisi kuuluu monipuolista kokoonpanoa, tuotteiden laadunvalvontaa sekä pakkaustehtäviä.

Etsimme erityisesti oppimishaluisia ja oma-aloitteisia tekijöitä. Tehtävä sopii sinulle erinomaisesti, jos omaat sorminäppäryyttä ja kykyä tehdä tarkkuutta vaativia tehtäviä sekä etsit pidempiaikaista työtä. Sinun ei tarvitse olla valmis taitaja eikä aikaisempi kokemus teollisuuden tehtävistä ole välttämätöntä, mutta se katsotaan eduksi.

Työsuhde on alussa määräaikainen ja työtä on tarjolla kokopäiväisesti. Työnantajasi on työsuhteesi alussa RTK-henkilöstöpalvelu, ja sinulla on erittäin hyvä mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Työt pääset aloittamaan nopealla aikataululla. Tartu mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!

Heräsikö mieleesi kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antavat:

Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Minna Taivainen, p.044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 30.09.2021
Työ alkaa: Huhtikuussa
Työsuhde: 3-vuorotyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 3
Palkka: Muovi- ja kemiantuoteteollisuuden TES

Hae tätä paikkaa

MIG-hitsaajaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoSatakuntaRauma26.09.2021

MIG-hitsaaja

Työn sijainti:
Satakunta, Rauma

Asiakkaamme Raumalla tarvitsee MIG-hitsaajan kokoonpanotöihin tästä hetkestä marraskuun loppuun saakka.

Vaatimukset:

-Hyvä MIG-hitsaustaito mustalle raudalle, ei luokkavaatimusta

-Kokemusta teräsrakenteiden kokoamisesta

-Luotettavuus työaikojen noudattamisen suhteen

Työ alkaa heti ja kestää ainakin marraskuun 2021 loppuun..

Soita ma-pe 8-16 Tuomas Kaukomies 044 412 4366, tai Akseli Uutela 044 412 4767, niin kuulet lisää.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.Haku päättyy: 26.09.2021
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES/neuvoteltavissa

Hae tätä paikkaa

TuotantotyöntekijäTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-KarjalaLehmo30.09.2021

Tuotantotyöntekijä

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Lehmo

Etsimme Lehmossa toimivalle asiakkaallemme tuotantotyöntekijöitä.

Tuotannon työtehtävät jakautuvat kahteen sektoriin. Alumiinin- ja sinkin painevaluprosessissa koneiden käyttäjänä tai valettujen kappaleiden viimeistelyä käyttäen sinkopuhallusta, rummutusta sekä hiomakonetta.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta tuotannon työtehtävistä. Työntekijänä olet kiinnostunut teknisistä koneista, olet oppimishaluinen, huolellinen ja ahkera.

Työt pääset aloittaaaman nopealla aikatulla. Työskentely tapahtuu 3 vuorossa viitenä päivänä viikossa.

Kiinnostuitko? Jätät hakemukseni viipymättä, toteutamme haastattelut etänä jo haku aikana. Tarjoamme hyvät ja kattavat edut työntekijöille, mm. liikunta- ja kulttuurisetelit sekä laadukkaan työterveyshuollon.

 Lisätietoja:

Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Minna Taivainen, p.044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 30.09.2021
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan.
Työsuhde: 3-vuorotyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 8
Palkka: Tes

Hae tätä paikkaa

Valaistusasiantuntija (B2B) (Haku päättynyt)Teollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoEtelä-Karjala, Kanta-Häme, Keski-Suomi, Pirkanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-SuomiEtelä-Karjala, Lappeenranta, Kanta-Häme, Hämeenlinna, Keski-Suomi, Jyväskylä, Pirkanmaa, Tampere, Pohjois-Karjala, Joensuu, Pohjois-Pohjanmaa, Oulu, Pohjois-Savo, Kuopio, Päijät-Häme, Lahti, Satakunta, Rauma, Uusimaa, Helsinki, Varsinais-Suomi, Turku15.08.2021 23:59

Valaistusasiantuntija (B2B) (Haku päättynyt)

Työn sijainti:
Etelä-Karjala, Kanta-Häme, Keski-Suomi, Pirkanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi, Etelä-Karjala, Lappeenranta, Kanta-Häme, Hämeenlinna, Keski-Suomi, Jyväskylä, Pirkanmaa, Tampere, Pohjois-Karjala, Joensuu, Pohjois-Pohjanmaa, Oulu, Pohjois-Savo, Kuopio, Päijät-Häme, Lahti, Satakunta, Rauma, Uusimaa, Helsinki, Varsinais-Suomi, Turku

Valtavalo Oy on suomalainen vakavarainen energiatehokkaisiin LED-valaistusratkaisuihin erikoistunut yritys, jonka tavoitteena on parantaa asiakkaiden hyvinvointia ja kilpailukykyä energiaa ja luontoa säästävillä vaihtoehdoilla. Oma tuotekehitys ja valmistus sekä laaja yhteistyöverkosto yhdessä lyhyen toimitusketjun kanssa takaavat korkeimman mahdollisen laadun kilpailukykyisellä hinnoittelulla.

Valtavalon valonlähteet valmistetaan omassa tuotantolaitoksessa Suomessa käyttäen viimeisintä automaatioteknologiaa. www.valtavalo.fi

 

Oletko ratkaisumyyntihenkinen tiimipelaaja, jolta löytyy rahkeita astua B2B- kentän saappaisiin. Aiempi kokemus työskentelystä valaistusratkaisujen sekä -suunnittelun parissa katsotaan eduksi.

Haemme asiakkaallemme Valtavalo Oy:lle kasvun tueksi uutta VALAISTUSASIANTUNTIJAA vastaamaan asiakashankinnasta sekä palvelutuotannosta!

 

Tehtävänkuva ja odotukset

Tehtävissäsi vastaat omien, sinulle nimettyjen asiakkuuksien hallinnasta sekä yrityksen kokonaisvaltaisten valaistusratkaisujen suunnittelusta tuottaen asiakkaille hyötyä ja lisäarvoa. Osallistut myös uusasiakashankintaan osana Valtavalon myyntiorganisaatiota.

Roolissa keskiössä on vahvan teknisen taustan lisäksi ratkaisukeskeisyys ja myynnillinen ote – jos osaat mukautua asiakkaan tarpeisiin ja tuottaa heille lisäarvoa asiakkaiden liiketoimintaa ja tavoitteita aidosti ymmärtäen, saatat olla juuri etsimämme tekijä!

Tehtävissä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta valaistusratkaisuiden suunnittelusta sekä B2B-kentällä toimimisesta tai vastavuoroisesti näyttöjä teknisestä osaamisesta sekä kyvystä omaksua teknistä informaatiota. Hakemamme tekijä on asiakas- ja ratkaisukeskeinen sekä tuloshakuinen, jolta taittuu työnteko niin suomen kuin englannin kielellä. Hakijan eduksi luetaan teknisen tai kaupallisen alan korkeakoulututkinnot, sekä ruotsin kielen taito.

Päivittäisessä työssäsi tulet käyttämään Office365 työkaluja sekä Dialux-ohjelmaa, joten sinulta odotetaan vahvoja IT-taitoja, aiempi kokemus ko. järjestelmistä luetaan eduksi.

Työn luonteen johdosta hakijoilta edellytetään matkustusvalmiutta. Asemapaikkasi voi olla missä päin Suomea tahansa, töitä hoidetaan pääsääntöisesti etätöinä. 

 

Mitä asiakasyrityksemme tarjoaa?

Tämä on juuri Sinun mahdollisuutesi kiinnittää itsesi vastuulliseen ja itsenäiseen rooliin osana Valtavalon loistavaa tiimiä, jossa sinulle tarjotaan kehittyvän kansainvälisen yrityksen tarjoamat mahdollisuudet, modernit työkalut sekä kilpailukykyiset edut, ml. täysi autoetu.

 

Työsuhde

 

Palkkaus tehtävässä on kokemus- ja osaamistaustan mukainen sopimuspalkkaus kattavalla pohjapalkalla sekä kannustavalla bonusmallilla. Työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevana.

 

Kiinnostuitko? Jätä hakemus kotisivuillamme jo tänään!

 

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä HR-asiantuntijaamme Matti Huoviseen (050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi ) , puhelinyhteydenotot arkisin klo 12-14.

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Haku päättyy: 15.08.2021 23:59
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Sopimus (pohja + provisio)

Hae tätä paikkaa