Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Täytä avoin hakemus Jätä videohakemuksesi

Kaikki toimialat Rakennus, talotekniikka ja maanrakennus Hotelli-, ravintola- ja vapaa-ajan palvelut Teollisuus, tuotanto ja asennus/huolto Kauppa- ja palveluala Kiinteistönhuolto ja siivous Myynti ja markkinointi Toimisto, taloushallinto ja ICT Logistiikka, kuljetus ja varasto Maatalous, luonto- ja ympäristöalat Sosiaali- ja terveysala

TyöpaikkaToimialaAlueKaupunkiHaku päättyy
Open Application

Open Application

Työn sijainti:
,
We, in RTK-Henkilöstöpalvelu, are constantly looking for professionals of all kinds of fields of work. Many job opportunities never end up being opened for public, because the first step we do to fill up the search is going through our open applications.

So, fill in your open application and we will contact you, when the perfect work opportunity opens up near you!

Are looking for the perfect profession, or the perfect professional?

In RTK-Henkilöstöpalvelu, we get excited when we find the perfect job opportunities for our applicants and the most suitable professionals for our client companies. And how do we do it? Quickly, reliably and competently.

Our operations are based on a genuine understanding of our clients’ needs and long-term partnerships. We invest in genuinely local services. Our offices are located in Vantaa, Tampere, Rauma, Lahti, Mikkeli, Joensuu, Kuopio, Varkaus and Oulu, Finland.

Find more information and opportunities for excitement on our website at www.rtkhenkilostopalvelu.fi/en.

Haku päättyy:
Työ alkaa:
Työsuhde:
Työaika:
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Avoin hakemus

Avoin hakemus

Työn sijainti:
,

Etsimme jatkuvasti eri alojen ammattilaisia ja tulevaisuuden tekijöitä sekä toimihenkilö- että työntekijätehtäviin.

Monet avoimista työpaikoistamme eivät koskaan päädy julkiseen hakuun, sillä pyrimme löytämään sopivat tekijät ensimmäiseksi avoimista hakemuksistamme. Täytä avoin hakemus ja me olemme yhteydessä Sinuun, kun meillä on tarjota Sinun osaamistasi vastaava tehtävä.

Haku päättyy:
Työ alkaa:
Työsuhde:
Työaika:
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

LVI-myyjä/myynninedistäjäMyynti ja markkinointiUusimaaUusimaa27.12.2020

LVI-myyjä/myynninedistäjä

Työn sijainti:
Uusimaa, Uusimaa

Meriser Oy on 1965 perustettu perheyritys Merikarvialla. Yritys valmistaa laadukkaita, muovisia LVI-tarvikkeita ruiskupuristuskoneilla ja tuotanto on pitkälle automatisoitua. Tuotekehitys on jatkuvaa. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. sadevesikaivoja, hanakulmarasioita, viemäröintiosia ja -putkia, wc-varaosia, erilaisia kunnallisteknisiä kaivoja sekä tyyppihyväksyttyjä lattiakaivoja ja alipaineventtiileitä. Yritys työllistää tällä hetkellä 25 henkilöä.

Etsimme nyt asiakkaallemme Meriser OY:lle LVI-myyjää/myynninedistäjää vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Tämän jälkeen mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille.

Toimenkuvaan kuuluu yrityksen tuotteiden esittely, niiden tunnettuuden parantaminen ja myynti. LVI-alan kokemus ja tuotteiden tunteminen ovat siis työssä menestymisen perustana - myynti- ja asiakaspalvelutausta katsotaan eduksi. Työ sisältää uusasiakashankintaa ja omien tapaamisten buukkausta, joten myös puhelimeen tarttumisen ja kalenterin käytön pitää tapahtua luonnostaan.

Olet hakemamme henkilö, mikäli olet työntekijänä hyvin itseohjautuva ja tunnollinen, sillä työ on hyvin itsenäistä. Työssä tullaan kuitenkin olemaan paljon tekemisissä asiakkaiden kanssa, joten on tärkeää, että viihdyt ihmisten kanssa ja asiakaspalvelu on sinulle mieluisaa.

Kotiosoitteellasi ei ole juuri väliä, sillä työ on liikkuvaa ja alueena on koko Etelä-Suomi tai se rajataan tapauskohtaisesti. Ajokortti ja oma auto ovat siis välttämättömät. Lisäksi työssä vaaditaan äidinkielen (tai vastaavan) tasoista suomen kielen puhuttua ja kirjallista osaamista. Myyntiä tapahtuu myös ruotsinkielisillä alueilla, joten ruotsin kielitaito on eduksi.

Meriserillä pääset osaksi nuorekasta ja huumorintajuista työyhteisöä. Yrityksen toiminta tapahtuu kotimainen laatu ja tuotetietämys edellä, joten työhön ja tuotteisiin saa kattavan perehdytyksen. Lisäksi työssä suoriutumista tukee johdon säännöllinen tuki.

Jos tunnistit itsesi hakukriteereistä ja kiinnostuit paikasta, laita hakemuksesi tulemaan oheisen linkin kautta. Sähköpostilla tulleita hakemuksia ei huomioida. Liitäthän hakemukseesi CV:n, hakukirjeen sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja työpaikasta antaa arkisin klo 10 - 14 Jaana Koivumäki puh: 044 765 7210.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.Haku päättyy: 27.12.2020
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 6 - 12 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Taloushallinnon osaajaToimisto, taloushallinto ja ICTUusimaaHelsinki13.12.2020

Taloushallinnon osaaja

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haemme asiakkaallemme Helsinkiin taloushallinnon osaajaa kirjanpitäjäksi, vakituiseen osa- aikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat tammikuussa 2021.

 Tehtävä vaatii kirjanpitäjältä seuraavia taitoja:

 • Procountor taloushallinta ohjelmiston osaamista
 • Palkanlaskentaa
 • Kokemusta myynti ja ostolaskutuksesta, sekä tilinpäätöksen tekemisestä
 • Kokemusta HR-tehtävistä
 • Hyviä Excelin käyttötaitoja
 • Raportointia
 • Hyvää englannin kielen taitoa
 • Oma- aloitteista ja tunnollista asennetta
 • Oman auton omistaminen on plussaa, muttei välttämätöntä

Työskentely ajoittuu arkipäiville klo 8-16 välille, kolmena päivänä viikossa, työpäivät ovat pitkälti itse päätettävissä. Valittu henkilö työllistyy suoraan vakinaiseen työsuhteeseen asiakasyritykseen. Etsimme tehtävään henkilöä, joka pystyy sitoutumaan tähän työhön kolmena päivänä viikossa.

Palkkaus: n. 1800€/kk (3 päivää viikossa, 22,5h/vko)

Työnantaja tarjoaa myös liikunta- ja kulttuurisetelin.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 13.12.2020
Työ alkaa: Tammikuu 2021
Työsuhde: Muu osa-aikatyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

Siivooja teollisuuskohteeseenKiinteistönhuolto ja siivousPirkanmaaPirkanmaa, Tampere07.12.2020 23:59

Siivooja teollisuuskohteeseen

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Pirkanmaa, Tampere

Oletko laitoshuoltajan tutkinnon suorittanut tekijä, joka on jo ehtinyt kerryttämään kokemusta laitossiivouksen tehtävissä?

Etsimme nyt asiakkaallemme Tampereelle kokoaikaisia SIIVOOJIA teollisuuskohteeseen!

Työtä tehdään kahdessa vuorossa arkisin ja viikonloppuisin, vuorojen ajankohdissa on mahdollisuus joustoon. Siivoustehtävät pitävät sisällään niin tuotannon sekä toimistotilojen monipuolisia siivoustehtäviä. Kohteessa sinulle on tarjolla mielenkiintoisen työnkuvan lisäksi useasta siivousallan osaajasta koostuvan tiimin tuki, kattava perehdytys sekä viihtyisät taukotilat. Kohde sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella, joten työmatkat onnistuvat vuorojen puitteissa myös ilman autoa.

Tehtävissä menestyminen edellyttää suomen kielen taitoa, laitoshuoltajan tutkintoa, vuorotyövalmiutta sekä aiempaa kokemusta laitossiivouksesta - alan muu koulutus, kokemus ja erikoisosaaminen luetaan hakijan eduksi.

Työt alkavat heti sopivan hakijan löytyessä. Valitut henkilöt rekrytoidaan suoraan asiakasyritykseen vakituiseen työsuhteeseen. Palkkaus tehtävissä on Kiinteistöpalvelualan TES/sopimus. Työntekijöille tarjotaan konserniyrityksen kattavat henkilöstöedut.

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään!

 

Haastatteluja suoritetaan jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löytyessä.

 

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n rekrytointivastaava Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 12-14).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 07.12.2020 23:59
Työ alkaa: Mahdollisimman pian sopimuksen mukaan
Työsuhde: 2-vuorotyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 2
Palkka: Kiinteistöalan TES / sopimus

Hae tätä paikkaa

KonekuskiKiinteistönhuolto ja siivous06.12.2020

Konekuski

Työn sijainti:
,

Etsimme konekuskia Oulun alueelle.

Työarjessasi huolehdit muun muassa taloyhtiöiden ulkoalueiden hoidosta: talvikautena varmistat, että kulkuväylät ja parkkipaikat ovat asianmukaisesti aurattu ja hiekoitettu. Työtehtäviin voi kuulua tarpeen vaatiessa myös muita kiinteistönhoitajan tehtäviä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli tartut työhösi itsenäisin ja vastuullisin ottein. Sinulta löytyy myös alan tuntemus, sillä edellytämme valitulta henkilöltä kokemusta konekuskin tehtävistä ja käytössä olevista koneista.

Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin päivävuoroon, mutta tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Hae paikkaa pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa!

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 06.12.2020
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka:

Hae tätä paikkaa

PalovahtiTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoEtelä-KarjalaImatra, Lappeenranta27.11.2020

Palovahti

Työn sijainti:
Etelä-Karjala, Imatra, Lappeenranta

Haemme asiakkaallemme Joutsenoon palovahteja sahan talven huoltoseisokkiin. Työskentelyaika per palovahti on n. 2 viikkoa ja se ajoittuu tarpeen mukaan viikoille 52-53.

Tehtävä edellyttää reipasta, oma-aloitteista ja huolellista työskentelyä sekä voimassa olevaa tulityökorttia. Eduksi katsotaan voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä aikaisempi työskentely vastaavassa tehtävässä tai teollisuuden parissa. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti yhdessä vuorossa klo 7-15.30, mutta toivomme sinun voivan joustaa työajassa tarvittaessa.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, jätäthän hakemuksesi kotisivuillamme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Minna Taivainen p. 044-385 4280,  minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 27.11.2020
Työ alkaa: Vko 52
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 11 pv - 1 kk
Paikkojen lukumäärä: 5
Palkka: Mekaanisen metsäteollisuuden TES

Hae tätä paikkaa

TeollisuusompelijaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoSatakuntaRauma06.12.2020

Teollisuusompelija

Työn sijainti:
Satakunta, Rauma

Etsimme asiakkaallemme TEOLLISUUSOMPELIJAA 

Sinun ei tarvitse olla täysoppinut ammattilainen. Riittää, kun ymmärrät, mitä tollisuusompelu on ja osaat teollisuusompelukoneen käytön. Lisäksi hyvä työmoraali ja iloinen mieli, niillä pääsee pitkälle. Aikaisempi kokemus toki lasketaan eduksi.

Jätä hakemuksesi heti oheisen linkin kautta.

Lisätietoja paikasta antaa myyntipäällikkö Jaana Koivumäki, 044 765 7210, jaana.koivumaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.Haku päättyy: 06.12.2020
Työ alkaa: Heti
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 1 - 3 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Varastotyöntekiä Vantaalle (Kisällintie)Logistiikka, kuljetus ja varastoUusimaaVantaa29.11.2020

Varastotyöntekiä Vantaalle (Kisällintie)

Työn sijainti:
Uusimaa, Vantaa

Haemme VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ Vantaalle, Kisällintielle

Työhön kuuluu kuormalavojen purkua, teräskappaleiden/ osien nostamista panoskoreihin joista ne pakataan lämpökäsittelyn jälkeen takaisin kuormalavoille ja lähetetään eteenpäin asiakkaalle. Työ on rutiininomaista, sisältää paljon toistoja ja vaatii tarkkuutta. Työtä tehdään ma- pe, aamu- ja iltavuoroissa, klo 6-14 ja 14-22. Työvuorot eivät ole kiertäviä, mutta edellytämme valmiutta työskennellä sekä aamu- että iltavuoroissa.

Hakijalta odotamme tarkkaa, tunnollista ja ripeää työotetta kykyä työskennellä itsenäisesti sekä valmiudet suorittamaan rutiininomaisia tehtäviä. Tämän lisäksi toivomme sinulta hyvää suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Omalla tekemisellä pystyy vaikuttamaan töiden määrään, hyville ja ahkerille tekijöille on töitä tarjolla kokoaikaisesti.

Työt alkavat nopealla aikataululla, heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Trukkikokemus katsotaan hakijalle eduksi, ei välttämätön.

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 29.11.2020
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 2
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Ostaja/Junior procurement program leaderTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoUusimaaEspoo29.11.2020

Ostaja/Junior procurement program leader

Työn sijainti:
Uusimaa, Espoo

Haemme asiakkaallemme Espooseen Ostajaa/Junior procurement program leaderia

 Tehtävä vaatii seuraavia taitoja:

 • Kokemusta toimitusketjuhallinnasta ja toiminnanohjausjärjestelmistä
 • Sujuvaa suomen- ja englanninkielitaitoa, englantia käytetään työkielenä
 • Sinulla voi olla aikaisempaa kokemusta esim. osto- tai tuoteassistentin tehtävistä
 • Soveltuva koulutus: AMK tai yliopisto, esim. hankinta tai logistiikka-alalta
 • Omaat hyvän asenteen ja olet energinen sekä motivoitunut

Kyseessä on kokopäivätyö, työskentely ajoittuu arkipäiville ja liukumat on käytössä. Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus. Työ on nopeatempoista ja vaatii aikatauluissa pysymistä sekä hyvää organisointikykyä.

Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Alustavasti työnkesto minimissään 3-6kk, on hyvät mahdollisuudet jatkua pidempäänkin.

Täytäthän hakemuksen oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si, ilmoita myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 29.11.2020
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

Ammattilaisia teollisuuden työkohteisiinTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoKeski-Suomi, Kymenlaakso, Pirkanmaa, Pohjois-PohjanmaaJyväskylä, Kouvola, Tampere, Oulu, Raahe, Ylivieska31.12.2020

Ammattilaisia teollisuuden työkohteisiin

Työn sijainti:
Keski-Suomi, Kymenlaakso, Pirkanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Jyväskylä, Kouvola, Tampere, Oulu, Raahe, Ylivieska

Haemme Elcolinen palvelukseen kokeneita teollisuuden ammattilaisia eri osaamisaloilta, kuten sähkö, automaatio, hitsaus ja asennus. 

Toivomme hakijoilta kokemusta teollisessa ympäristössä työskentelystä, ymmärrystä työturvallisuusasioista, matkustusvalmiutta sekä joustavuutta. Työssäsi pääset tekemään töitä mielenkiintoisissa kohteissa ympäri Suomen sekä mahdollisesti ulkomailla. Työtä tehdään sekä tiimissä että itsenäisesti, riippuen aina kohteesta ja tekijän omista edellytyksistä.  

Hakijalla on mahdollisuus työllistyä suoraan Elcolinen työntekijäksi tai ensin henkilöstövuokrauksen kautta. Haemme tekijöitä niin pitkäaikaisiin työsuhteisiin kuin määräaikaisille komennuksille.

Kerrothan hakemuksellasi vapaamuotoisesti, minkälaista kokemusta sinulta löytyy ja minkälaisissa tehtävissä haluaisit työskennellä sekä oman käytettävyytesi sekä palkkatoiveesi. 

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Elcoline Group on valtakunnallisesti noteerattuun kasvuyritykseen, joka tarjoaa teollisuuden ammattilaisille mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallaan. Tule mukaan osaksi kasvutarinaa! https://elcoline.fi/ 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 31.12.2020
Työ alkaa: heti sopivien henkilöiden löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 10
Palkka: TES / sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

VarastotyöntekijäLogistiikka, kuljetus ja varastoPohjois-KarjalaKontiolahti25.11.2020

Varastotyöntekijä

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Kontiolahti

Etsitkö monipuolista ja vaihtelevaa päivätyötä, jossa pääset vaikuttamaan tehtaan toimintaan merkittävässä roolissa?

Etsimme asiakkaallemme Lehmoon lähettämötyöntekijää. 

Hakijoilta toivomme aikaisempaa työkokemusta tai koulutusta lähettämö -tai varastotyöstä. Töitä tehdään päivävuorossa maanantaista perjantaihin, ja viikonloput ovat aina vapaat.

Työtehtäväsi tulevat sisältämään mm. tuotteiden pakkaamista, rahtien järjestelyä, rahtiasiakirjojen valmistelua ja asiakaskyselyihin vastaamista. 

Onnistuminen ei edellytä välttämättä aikaisempaa varastotyökokemusta, arvostamme oma-aloitteisuutta ja oikeanlaista asennetta työntekoa kohtaan.

Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä haastattelemme potentiaalisia varastotyöntekijöitä jo ennen varsinaisen hakuajan päättymistä. Määräaikainen vuoden 2020 loppuun kestävä työ alkaa mahdollisimman pian ja töiden jatkuminen vuoden vaihteen jälkeen on mahdollista.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Huovinen p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 25.11.2020
Työ alkaa: Mahd.pian
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 1 - 3 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: tes

Hae tätä paikkaa

KotisiivoojaKiinteistönhuolto ja siivousPohjois-PohjanmaaOulu25.11.2020 23:59

Kotisiivooja

Työn sijainti:
Pohjois-Pohjanmaa, Oulu

Haemme asiakkaallemme Ouluun siivoojaa kotisiivouksen pariin.

Asiakkaamme on luotettava ja palveleva siivousalan yritys, joka toimii Oulun seudulla paikallisesti ja joustavasti. Heille tärkeitä arvoja ovat asiakkaan ja toiminta-alueen tunteminen sekä joustavat ja henkilökohtaiset palvelut.

Työpäiviisi kotisiivouksen ohella saattaa sisältyä myös ikkunoiden, tekstiilihuonekalujen ja mattojen pesuja. Työt hoituvat pääsääntöisesti yhteistyöllä muutaman hengen tiimeissä.

Hakemamme henkilö on työssään huolellinen, tunnollinen ja positiivisella asenteella varustettu. Hän ymmärtää myös työn vastuullisuuden ja sisäistää sen henkilökohtaisuuden. Siivoojan työpäivän pituus saattaa muuttua joskus nopeallakin aikataululla, joten toivomme valitulta henkilöltä myös joustavuutta.

Työhösi tulet saamaan erinomaisen ja kattavan perehdytyksen asiakkaamme konseptiin. Työpäiväsi sujuvuutta edistävät myös asianmukaiset työvälineet.

Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäivisin klo 8–16.30 välille. Palkkaus tehtävään on kiinteistö- ja palvelualan työehtosopimuksen palkkaluokka II. Ajokortti ja oma auto eivät tehtävässä ole välttämättömiä, mutta hakijalle eduksi. 

Haku päättyy: 25.11.2020 23:59
Työ alkaa: Jouluussa 2020/ Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Osapäivätyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES:n mukaan

Hae tätä paikkaa

Sesonkityöntekijä varastoonKauppa- ja palvelualaPohjois-SavoVarkaus29.11.2020

Sesonkityöntekijä varastoon

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Varkaus

Haemme asiakkaallemme joulun sesonkiin ajalle 1.-18.12. osa-aikaista varastotyöntekijää huonekalumyymälään.

Tehtäviin kuuluvat varastotyöt, kuorman tarkistus ja tavaroiden luovutus asiakkaille, tuotteiden siirto myymälään ja kokoaminen tarvittaessa. Toivomme hakijalta hyvää ja positiivista asennetta ja palvelualttiutta, aiempaa varastotyö kokemusta ei tarvita. Hyvä fyysinen kestävyys katsotaan eduksi. 

Palkkaus kaupanalan TES mukaisesti.

Jätä hakemuksesi pikaisesti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 29.11.2020
Työ alkaa: Joulukuun alussa
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 11 pv - 1 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

AutomekaanikkoMyynti ja markkinointiPohjois-SavoVarkaus06.12.2020

Automekaanikko

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Varkaus

Haemme Auto-Jenille Varkauteen mekaanikkoa

Tehtäväsi on työskennellä osana tiimiäsi yhteistyötä asiakaslähtöisesti tehden ja innostuneesti toimien.  Asennus- ja huoltotyöt ovat sinulle luontevia, innostavia ja palkitsevia. Hallitset digitaalisuuden, sähköistymisen sekä uudet teknologiat. 

Odotamme sinulta:

 • Tuloshakuista, innostunutta asennetta sekä sitoutumista ja halua kehittyä.
 • Joustavia työyhteisötaitoja ja hymynkaretta suupielessä
 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
 • Kokemusta huolto- ja korjaustöistä, useamman vuoden alan työkokemusta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn tunnetulla Toyota jälleenmyyjällä, mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen ja koulutukseen unohtamatta dynaamista hurtilla huumorilla ja lujalla ammattitaidolla työskentelevää työyhteisöä. Auto-Jeni tarjoaa työntekijöilleen hyvät henkilöstöedut.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta. Haku päättyy 6.12, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo. 9–15 rekrytointivastaava Patrik Hujanen puh./WA/SMS 0400480613 tai patrik.hujanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 06.12.2020
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

KokoonpanotyöntekijäTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-SavoLeppävirta, Varkaus06.12.2020

Kokoonpanotyöntekijä

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Leppävirta, Varkaus

Haemme asiakkaallemme Leppävirralle kokoonpanotyöntekijää.

Työtehtävät pitävät sisällään kokoonpano- ja viimeistelytehtäviä. ICT- tai sähköpuolen koulutusta tai kokemusta eduksi, mutta ei välttämätön. Tärkeintä on huolellinen ja motivoitunut työskentelyote. Työ vaatii sorminäppäryyttä ja tarkkuutta. Työtehtäviin perehdytetään.

Hakijalta toivotaan valmiutta 3-vuorotyöhön.

Tarjoamme alkuun määräaikaisen työsuhteen RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä asiakkaan työntekijäksi.

Palkkaus teknologiateollisuuden TES mukaisesti.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi. 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 06.12.2020
Työ alkaa: heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: 3-vuorotyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

TuotantotyöntekijäTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-SavoKuopio31.12.2020 23:59

Tuotantotyöntekijä

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Etsimme asiakkaallemme Jeld Wen Suomi Oylle tuotantotyöntekijöitä Kuopioon.

Aiempi kokemus vastaavasta tai muusta tehdastyöskentelystä lasketaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä sillä tehtäviin perehdytetään. Tärkein ominaisuutesi on halu tehdä työtä ja halu oppia uusia tehtäviä.
Tehtävissäsi et ole yksin, vaan toimit osana tiimiä, joten apu ja tuki on saatavissa tarvittaessa.

Työtehtäviä on tarjolla monipuolisesti, esimerkiksi karmien kasausta ja heloitusta, ladontatehtäviä sekä muita tuotantolinjan tehtäviä. Työtehtävissä noudatetaan mahdollisuuksien mukaan työnkiertoa, joten pääset oppimaan uusia työnkuvia ja saat vaihtelua omiin tehtäviisi.

Aidon työmotivaation lisäksi työtehtävissä tarvitaan hyvää fyysistä peruskuntoa sekä valmiutta tehdä kolmivuorotyötä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työsuhteen kesto on aluksi noin 1-3 kuukautta, hyvällä työntekijällä on myös aito mahdollisuus pidempikestoiseen työsuhteeseen.

Jätä hakemuksesi pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta. Paikkoja täytetään sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy. 

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Jouni Korhonen ark. 9-15 p. 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 31.12.2020 23:59
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 5
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

HuoltopäällikköKauppa- ja palvelualaPohjois-SavoVarkaus06.12.2020

Huoltopäällikkö

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Varkaus

Haemme Auto-Jenin palvelukseen Huoltopäällikköä Varkauteen

Huoltopäällikkönä toimit huolto-osaston esimiehenä, sekä vastaat osaston operatiivisesta toiminnasta. Olennainen osa huoltopäällikön työtä on toiminnan kehittäminen, työn organisointi, maahantuojayhteistyö ja asiakaspalvelutiimisi tukeminen.

Tässä tehtävässä menestyäksesi tarvitset aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä sekä esimiestehtävistä. Sinulla on tekninen, mielellään AMK-tasoinen koulutus tai käytännön kokemusta. Omalla esimerkilläsi kannustat tiimiäsi hyviin suorituksiin ja tarvittaessa olet jämäkkä ja päämäärätietoinen joukkueesi johtaja.

Hakijalta toivomme:

 • Aiempaa vahvaa kokemusta korjaamotoiminnasta
 • Soveltuvaa alan koulutusta
 • Asiakaspalvelu- ja yrittäjähenkisyyttä
 • Oma-aloitteisuutta, vastuunotto- ja paineensietokykyä, sekä halua olla osana tiivistä työyhteisöä
 • Tulosvastuullisuutta

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden paikkakunnan myydyimpien automerkkien palveluksessa. Mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen ja koulutukseen unohtamatta dynaamista hurtilla huumorilla ja lujalla ammattitaidolla työskentelevää työyhteisöä. Auto-Jeni tarjoaa työntekijöilleen hyvät henkilöstöedut.

Jätä hakemuksesi pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta. Haku päättyy 6.12, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo. 9–15 rekrytointivastaava Patrik Hujanen puh./WA/SMS 0400480613 tai patrik.hujanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 06.12.2020
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

Tuotannonohjaaja/työnjohtajaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-SavoIisalmi, Kiuruvesi, Lapinlahti, Pielavesi, Vieremä06.12.2020

Tuotannonohjaaja/työnjohtaja

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Iisalmi, Kiuruvesi, Lapinlahti, Pielavesi, Vieremä

HANZA is an innovative and fast growing, industrial, business partner in manufacturing. The company offers a unique combination of advisory services and tailor-made manufacturing solutions, enabling increased growth and profitability for customers. They deliver products from own manufacturing sites with complete solutions in mechanics, electronics, cabling and final assembly.
HANZA was founded in 2008 and has grown to a billion company. They currently have operations in Sweden, Finland (Heinävesi and Iisalmi), Estonia, Poland, the Czech Republic, Germany and China with close to 2 000 employees.

Haemme nyt HANZAN Iisalmen tehtaalle (HANZA Toolfac) tuotannonohjaajaa/työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työssäsi tulet toimimaan sekä tuotannonohjaajana että työnjohtajana työajan jakautuessa noin puolet ja puolet tehtävänkuvien välillä.
Tuotannonohjaajana vastaat mm. tuotannon suunnittelusta ja valvonnasta, tilaustuotantoon liittyvien dokumenttien hallinnasta sekä vastaat osaltasi tuotannon hankinnoista ja osallistut myynnin tukena tilausten käsittelyyn. Työnjohtajan roolissa toimit puolestaan tuotannon keskellä lähiesimiehenä reilulle 30 alansa ammattilaiselle.
Työtäsi jaat kollegan kanssa, toimien kahdessa vuorossa.

Etsimällämme tekijällä on ymmärrystä koneistustuotannosta sekä aiempaa kokemusta jostakin tuotannonohjausjärjestelmästä. Eduksi luetaan myös insinöörikoulutus tehtävään soveltuvalta alalta sekä aiempi kokemus lähiesimiehenä työskentelystä.

Jotta onnistut ja viihdyt tehtävässäsi, sinun tulisi osata toimia ihmisten kanssa, lähestyä ongelmia ratkaisuhakuiselta kantilta sekä kyetä suunnittelemaan ja organisoimaan niin omaa työtäsi kuin tuotantoakin pidemmällä tähtäimellä.

Tarjolla sinulle on vakituinen työsuhde maailmanlaajuisessa, kasvavassa organisaatiossa, jossa sinun kehittymistäsi tuetaan ja ympärilläsi on alansa ammattilaisia.

Jätä hakemus palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta ja ota askel urallasi eteenpäin!
Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 8-16 RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 06.12.2020
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: sop. mukaan

Hae tätä paikkaa

VaraosamyyjäMyynti ja markkinointiPohjois-SavoVarkaus06.12.2020

Varaosamyyjä

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Varkaus

Haemme Auto-Jenille Varaosamyyjä/ huollon asiakaspalvelijaa Varkauteen

Oletko aidosti innostunut työskentelemään autojen parissa? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa?

Jos vastasit molempiin kysymyksiin kyllä, voit olla etsimämme henkilö. Auto-Jenillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Etsimme Auto-Jenin joukkoon ammattitaitoista varaosamyyjää.

Tehtäviisi kuuluu mm. asiakaspalvelu, myyntityö niin ulkoisille kuin sisäisille asiakkaille. Tavaran vastaanotto ja varastointi sekä monet varaosamyyjän tehtävät. Toimit myös yhteistyössä eri osastojen välillä ja osana tiimiä. Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta, sekä kokemusta varaosamyyjän työstä.

Odotamme sinulta:

 • iloista asiakaspalvelua
 • positiivista ja reipasta mieltä
 • työtä pelkäämätöntä asennetta
 • vastuunottokykyä

Tarjoamme sinulle vakituisen työn tunnetulla Toyota jälleenmyyjällä, mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen ja koulutukseen unohtamatta dynaamista hurtilla huumorilla ja lujalla ammattitaidolla työskentelevää työyhteisöä. Auto-Jeni tarjoaa työntekijöilleen hyvät henkilöstöedut.

Jätä hakemuksesi pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta. Haku päättyy 6.12, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo. 9–15 rekrytointivastaava Patrik Hujanen puh./WA/SMS 0400480613 tai patrik.hujanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 06.12.2020
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

KoneenvalvojaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-KarjalaPohjois-Karjala27.11.2020

Koneenvalvoja

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Pohjois-Karjala

Haemme Polvijärvellä sijaitsevalle asiakkaallemme koneenvalvojia.

Työtehtävät ovat pääosin ruiskuvalukoneiden valvontaa ja laadun varmistusta, erilaisten kirjausten tekemistä sekä tuotteiden pakkaamista. Töitä tehdään 3-vuorossa.

Etsimämme henkilöt ovat työssään tarkkoja ja järjestelmällisesti työskenteleviä tiimipelaajia. Aikaisempi työkokemus teollisuuden tehtävistä katsotaan eduksi muttei pakolliseksi, koska tehtäviin perehdytetään kyllä.

Työt pääset aloittaamaan vaikka heti. Jätä hakemuksesi pian, sillä haastattelut aloitamme välittömästi.

Lisätietoja: matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 050 341 7993.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 27.11.2020
Työ alkaa: Heti / sopimuksen mukaan
Työsuhde: 3-vuorotyö
Työaika: 6 - 12 kk
Paikkojen lukumäärä: 2
Palkka: Teknologiateollisuuden tes

Hae tätä paikkaa

Kuorma-auton kuljettajaLogistiikka, kuljetus ja varastoPohjois-KarjalaPohjois-Karjala27.11.2020

Kuorma-auton kuljettaja

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Pohjois-Karjala

Haemme asiakkaallemme kuorma-auton kuljettajaa.

Työ pitää sisällään Pohjois-Karjalan alueella tapahtuvaa keikkojen ajoa.

Edellytämme hakijalta B, C, E-ajokorttia ja aiempaa kokemusta nosturin käytöstä. Kykenet hoitamaan keikan kuin keikan itsenäisesti, turvallisesti ja annetussa aikataulussa.

Työ alkaa mahdollisimman pian ja  töiden jatkuminen määräajan jälkeen on mahdollista.

Listäteitoja tehtävästä Matti Huovinen puh. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Haku päättyy: 27.11.2020
Työ alkaa: Heti / sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

MyymäläsiivoojaKiinteistönhuolto ja siivousPohjois-SavoIisalmi, Kiuruvesi, Pielavesi, Sonkajärvi, Vieremä29.11.2020

Myymäläsiivooja

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Iisalmi, Kiuruvesi, Pielavesi, Sonkajärvi, Vieremä

Etsimme asiakkaallemme osa-aikaista siivoojaa. 
Siivoustyön kohde on myymälä, joka sijaitsee Kiuruveden keskustassa.

Työtä on 6 päivänä viikossa (ma-la) ja kohteen siivous vie aikaa noin 3,5 tuntia per päivä, ajoittuen aamulle klo 6:00 eteenpäin.
Tarvetta tekijälle on ainakin loppuvuodeksi ja mikäli tekijällä on oma auto käytössä ja halua tehdä isompia tuntimääriä, niin myös muiden kohteiden saaminen työlistalleen on mahdollista.

Työhön ja välineisiin perehdytetään, mutta toivomme hakijalta aiempaa kokemusta vastaavasta siivoustyöstä sekä myös reipasta, itsenäistä ja aktiivista työotetta.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian. Paikka täytetään ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 29.11.2020
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Osapäivätyö
Työaika: 1 - 3 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Account ManagerTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoEtelä-Savo, Pohjois-Karjala, Pohjois-SavoHeinävesi, Joensuu, Iisalmi, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Siilinjärvi, Varkaus, Vieremä06.12.2020

Account Manager

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo, Heinävesi, Joensuu, Iisalmi, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Siilinjärvi, Varkaus, Vieremä

HANZA is an innovative and fast growing, industrial, business partner in manufacturing. The company offers a unique combination of advisory services and tailor-made manufacturing solutions, enabling increased growth and profitability for customers. They deliver products from own manufacturing sites with complete solutions in mechanics, electronics, cabling and final assembly.
HANZA was founded in 2008 and has grown to a billion company. They currently have operations in Sweden, Finland (Heinävesi and Iisalmi), Estonia, Poland, the Czech Republic, Germany and China with close to 2 000 employees.

Haemme nyt HANZAN organisaatioon teknisen taustan omaavaa Account Manageria vakituiseen työsuhteeseen. HANZA Groupin Suomen tehtaat sijaitsevat Iisalmessa ja Heinävedellä, mutta asiakkuuksien hoito ei vaadi päivittäistä läsnäoloa tehtailla, joten asuinpaikkasi voi olla esimerkiksi Kuopiossa tai muualla tehtaiden lähiseuduilla.

Työssäsi tulet toimimaan asiakasrajapinnassa vastaten operatiivisesta asiakastoiminnasta teknologiateollisuudessa toimivien asiakkaiden kanssa. Huolehdit tuotteiden tarjouslaskennasta, uusien tuotteiden tuotantoon saamisesta sekä yleisestä asiakassuhteiden kehittämisestä. Vastaat siitä, että kommunikointi tuotantomme sekä asiakkaan yhteyshenkilöiden välillä sujuu sulavasti ja aukottomasti.

Etsimällämme tekijällä on ymmärrystä ja näkemystä metalliteollisuuden tuotannosta sekä aiempaa kokemusta asiakkuuksien hoidosta ja kasvattamisesta. Myös aiempi näyttö myyntihenkisyydestä luetaan hakijalle eduksi.

Jotta onnistut ja viihdyt tehtävässäsi, sinun tulisi osata toimia ihmisten kanssa, nähdä potentiaaliset tarpeet ja osata löytää niihin ratkaisut sekä kyetä organisoimaan omaa työtäsi suunnitelmallisesti ja järjestelmällisesti. Tarvittaessa pystyt ottamaan vastuuta laajoistakin tuotantoprojekteista, asiakastyytyväisyyden ja tuotteiden laadun varmistamiseksi.

Tarjolla sinulle on vakituinen työsuhde maailmanlaajuisessa, kasvavassa organisaatiossa, jossa sinun kehittymistäsi tuetaan ja ympärilläsi on alansa ammattilaisia.

Jätä hakemus palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta ja ota askel urallasi eteenpäin!

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 8-16 RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 06.12.2020
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

Mig-hitsaajaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-SavoKuopio30.11.2020

Mig-hitsaaja

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haemme asiakkaallemme Kuopioon hitsaajaa pidempikestoiseen tarpeeseen.

Tehtävänkuvana perushitsaustyöt (levy), lähinnä migillä hitsaten. 
Työ on pajalla, päivävuorossa suoritettavaa paikallista työtä.

Hitsausluokat ei tarvitse olla voimassa.

Jos olet etsimämme ahkera ja työmotivoitunut tekijä, niin hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hyvälle hitsaajalle hyvä mahdollisuus pitkään työsuhteeseen!

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 30.11.2020
Työ alkaa: Heti
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 6 - 12 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Ohjaajia vakituisiin ja keikkatyösuhteisiinSosiaali- ja terveysalaPohjois-SavoIisalmi, Kiuruvesi, Lapinlahti, Pielavesi, Vieremä29.11.2020

Ohjaajia vakituisiin ja keikkatyösuhteisiin

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Iisalmi, Kiuruvesi, Lapinlahti, Pielavesi, Vieremä

Savas-Säätiö sr (Savas) on tukea tarvitsevien henkilöiden, lähinnä kehitysvammaisten ja autismin kirjon henkilöiden sekä mielenterveyskuntoutujien asumisen ja päiväaikaisen toiminnan osaaja, tuottaja ja palvelujen kehittäjä Savossa. Savas-Säätiö on voittoa tavoittelematon yhteiskunnallinen yritys.
Toiminnan lähtökohtana on asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja heidän tukeminen täysivaltaisessa ja arvokkaassa elämässä. Savas-Säätiö korostaa toiminnassaan ihmisen omien voimavarojen ja vahvuuksien hyödyntämistä ja vastuuta omasta elämästään.

Säätiöllä on 17 palvelukotiyksikköä, kuusi toimintakeskusta sekä noin 127 tukiasuntoa Savon alueella.

Lue lisää osoitteesta: www.savas.fi

Haemme nyt Savas-Säätiölle Iisalmeen 2 ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen sekä useampia ohjaajia sijaisuuksiin ja keikkalaisiksi, eli olipa elämäntilanteesi mikä tahansa, niin tässä on mahdollisuutesi!

Iisalmessa Savas-Säätiöllä on neljä yksikköä: Kirkonsalmen palvelukoti, Kirkonsalmen autismiyksikkö, Marjahaan palvelukoti sekä Sorsapuiston palvelukoti.
Vakituiset ohjaajat tulisivat työllistymään Kirkonsalmen palvelukotiin, avustaen päivittäisissä toiminnoissa kehitysvammaisia asiakkaita heidän omia voimavaroja hyödyntäen.
Palvelukoti toimii ympärivuorokautisesti.

Sijaiset ja keikkalaiset tulisivat työskentelemään kaikissa Iisalmen yksiköissä tarpeiden ja omien käytettävyyksien mukaan.

Työssäsi pääset tekemään merkityksellistä työtä ihmisten parissa. Toimit osana moniammatillista työtiimiä, saat tukea ja apua työkavereiltasi sekä arvokkaita kohtaamisia joka ikinen päivä asiakkaiden parissa.
Pääset myös kehittämään omaa osaamistasi koulutuksilla sekä kehittämishankkeiden parissa.

Valittavilta ohjaajilta edellytetään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa, esimerkiksi lähihoitajan, sosionomin, sairaanhoitajan tai fysioterapeutin koulutusta. Myös alaa opiskelevat huomioidaan, mikäli opinnoissa on jo suoritettuna lääkehoidon opinnot.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta ja kerro hakemuksellasi minkälainen työsuhde juuri sinua kiinnostaa.
Paikat täytetään sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 29.11.2020
Työ alkaa: Heti sopivan löydyttyä
Työsuhde: 3-vuorotyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 5
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

TuotantotyöntekijäTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-KarjalaLiperi30.11.2020

Tuotantotyöntekijä

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Liperi

Haemme asiakkaallemme Liperiin puualan työntekijöitä.


Tuotannon työtehtävät sisältävät materiaalin syöttöä höylä- tai pintakäsittelylinjalla, laadunvalvontaa ja pakkaamista.

Odotamme hakijalta aikaisempaa työkokemusta tuotannollisista työtehtävistä. Tärkeintä on hyvä asenne ja motivaatio työntekoon.

Edellytämme hakijalta ahkeruutta ja aikaansaavaa otetta työhön. Kykenet työskentelemään huolellisesti ja tarkasti koko työvuoron ajan.

Aikaisempi työkokemus puualalla työskentelystä sekä maalien, lakkojen ja vahojen tuntemus katsotaan eduksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan marras- ja joulukuun aikana. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

 

Lisätietoja: Matti Huovinen p. 050 341 7993 /  matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 30.11.2020
Työ alkaa:
Työsuhde: 2-vuorotyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 2
Palkka: Mekaanisen metsäteollisuuden Tes

Hae tätä paikkaa

Sähkö- ja automaatioasentajaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-PohjanmaaOulu24.11.2020 23:59

Sähkö- ja automaatioasentaja

Työn sijainti:
Pohjois-Pohjanmaa, Oulu

Elcoline Oy kuuluu valtakunnallisesti noteerattuun kasvuyritykseen Elcoline Groupiin, joka tarjoaa teollisuuden ammattilaisille mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallaan. Tule mukaan osaksi kasvutarinaa! https://elcoline.fi/

Etsimme asiakkaalleemme Elcoline Oy:lle Oulun toimipisteeseen kahta (2) sähkö- ja automaatioasentajaa.

Asentajana teet tiimin jäsenenä ja itsenäisesti kunnossapito-, viankorjaus- ja asennustehtäviä. Hakijalta odotamme suoritettua sähkö- ja/tai automaatioasentajan tutkintoa. Katsomme eduksi kokemuksen teollisuuden sähkö- ja automaatioasennuksista sekä kunnossapidosta.

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, täsmällisyyttä, joustavuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Työ voi sisältää myös viikonlopputyötä ja päivystysvuoroja toiveidesi mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16:

tiimipäällikkö Jussi Suorsa, p. 050 570 43 78 jussi.suorsa@elcoline.fi

Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa arkisin klo 8-16:

RTK-Henkilöstöpalvelun Päivi Rantsi, p. 044 412 4487 paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 24.11.2020 23:59
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 2
Palkka: Sopimuksen mukaan

Hae tätä paikkaa

HR-harjoittelija, VarkausToimisto, taloushallinto ja ICTPohjois-SavoPohjois-Savo, Kuopio, Varkaus06.12.2020

HR-harjoittelija, Varkaus

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Pohjois-Savo, Kuopio, Varkaus

Oletko kiinnostunut rekrytointityöstä, työsuhdeasioista ja henkilöstöpalvelualasta? Etsitkö mukavaa harjoittelupaikkaa, jossa pääset oikeasti tekemään ja oppimaan asioita?

Haemme nyt Varkauden toimistollemme HR-harjoittelijaa.

Harjoittelussa pääset tutustumaan rekrytointityöhön ja työsuhdeasioiden hoitoon, sillä työtehtäväsi sisältävät mm. hakemusten käsittelyä, työnhakijoiden kontaktointia ja haastatteluja, työtodistusten ja työsopimusten laadintaa, työsuhteiden hallintaan liittyviä avustavia tehtäviä sekä muita toimistotöitä.

Pärjäät tehtävässä, jos uskallat tarttua toimeen ja olet kiinnostunut oppimaan uutta, sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja olet tiimipelaaja, joka kantaa oman vastuunsa. Lisäksi pystyt työskentelemään muuttuvassa ja nopeatempoisessa ympäristössä ja sinulla on hyvä paineensietokyky.

Toivomme harjoittelun sijoittuvan helmi-toukokuun väliselle ajalle, harjoittelun ajankohdasta on mahdollisuus joustaa tarvittaessa. Töitä tehdään pääasiassa klo 8-16, mutta tehtävä voi vaatia ajoittaista joustamista työaikojen suhteen. Harjoittelijan on mahdollista työllistyä meille kesätyöntekijäksi harjoittelun jälkeen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen harjoittelupaikan sekä hyvän perehdytyksen ja tuen työhön. Teemme töitä rennolla, mutta ammattimaisella otteella!

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 6.12 mennessä.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa:

rekrytointivastaava Patrik Hujanen puh./WA/SMS 0400480613 tai patrik.hujanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 06.12.2020
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka:

Hae tätä paikkaa

Lehdenjakajia yövuoroonKauppa- ja palvelualaPohjois-SavoIisalmi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Siilinjärvi, Suonenjoki, Varkaus30.11.2020

Lehdenjakajia yövuoroon

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Iisalmi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Siilinjärvi, Suonenjoki, Varkaus

Hemme Varhaisjakajia Savoon seuraaville paikkakunnille; Kuopio, Siilinjärvi, Suonenjoki, Varkaus, Pieksämäki, Joroinen, Leppävirta, Iisalmi, Lapinlahti ja Kiuruvesi.  Tarjolla on sekä määräaikaisia  että vakituisia työsuhteita.

ESA Jakelut ja Savon Jakelu yhdistyivät 1.5.2020 ja yhtiö sai uuden nimen Jakelusepät Oy. Jakelusepät vaalii perinteistä käsityötä jakaen tuotteet kultasepän tarkkuudella oikeille vastaanottajille.

Tehtävän palkkaus muodostuu pohjapalkasta, jaettavien yksiköiden määrästä sekä yölisästä, jolloin kokonaispalkkaukseksi muodostuu noin 11 €/h. Lisäksi maksetaan verohallinnon ohjeistuksen mukainen kilometrikorvaus oman auton käytöstä. Työsopimuksessa noudatetaan jakelijoiden työehtosopimusta. 

Varhaisjakajan työpäivä alkaa, kun kaikki alueen yhteisjakelussa mukana olevat lehdet on kuljetettu painoista jakelulle. Alueesta riippuen jakelut alkavat yleensä yöllä klo 01-03, ja päättyvät noin klo 06-07. Varhaisjakajat työskentelevät keskimäärin 3-4 tuntia yössä. 

Jakajan työ sopii monenlaiseen elämätilanteeseen tai lisätyöksi esim. muun osa-aikatyön, opiskelun tai kotivanhemmuuden rinnalle. Työtehtävä ei vaadi pohjakoulutusta, mutta edellyttää hakijoilta täysi-ikäisyyttä sekä voimassa olevaa ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.  

Työ on itsenäistä jakopiireittäin tehtävää työtä niin omakotitalo- rivitalo- kuin kerrostaloalueilla, joten toivomme vastuullista työotetta, positiivista asennetta sekä hyvää fyysistä kestävyyttä säässä kuin säässä. Työssä ihmiskontaktien määrä on vähäinentyössä käytetään jakokäsineitä sekä huolehdimme hyvästä hygieniasta, joten varhaisjakajan työ on turvallista poikkeusoloista huolimatta. 

Varhaisjakajan työkaluna toimii sähköinen jakokirja eli älypuhelinohjelma, josta reittien osoitteet ja tilaustiedot ovat luettavissaMyös tiedottaminen ja jakelun etenemisen seuranta tapahtuu sähköisen jakokirjan avulla. Saat työtehtäviin sekä järjestelmiin perehdytyksen, ja tukenasi on myös jakelupäivystäjä jokaisen työvuoron aikana. 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian. Ilmoitathan myös hakemuksessasi millä paikkakunnalla haluat töitä tehdä. 

Lisätietoa antaa arkisin klo 9-15 Patrik Hujanen, 0400 480 613 tai patrik.hujanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 30.11.2020
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työsuhde: Yötyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 10
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

KahvilatyöntekijäKauppa- ja palvelualaPohjois-SavoKuopio30.11.2020

Kahvilatyöntekijä

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haemme asiakkaallemme Kuopion keskustaan kahvilatyöntekijää


Työtehtäviisi kuuluu mm. asiakaspalvelu, kassatyöskentely ja vitriinituotteiden valmistus sekä siisteydestä huolehtiminen.  Työvuorot sijoittuvat vaihtelevasti päivästä iltaan sekä myös viikonloppuihin.Arvostamme iloista suhtautumista ja innostunutta asennetta työhön. Olet luonteeltasi vastuullinen, järjestelmällinen ja täsmällinen. Koet asiakaspalvelun vahvasti omaksesi ja toimit mielelläsi osana tiimiä mutta myös itsenäisesti. Et hätkähdä kiirettä etkä myöskään vajoa toimettomuuteen hiljaisina hetkinä.

Kokemus kahvila- ja tai ravintola-alalta sekä kassatyöskentelystä katsotaan eduksi. Edellytämme hakijoilta täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Hakijalla tulee olla hygieniapassi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on aluksi osa-aikainen.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 rekrytointivastaava Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 30.11.2020
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Muu osa-aikatyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Tes

Hae tätä paikkaa

KaivinkoneenkuljettajaRakennus, talotekniikka ja maanrakennusPohjois-SavoKuopio30.11.2020

Kaivinkoneenkuljettaja

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Etsimme asiakkaallemme Kuopion talousalueelle kaivinkoneenkuljettajaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta maanrakennustyöstä ja kaivinkoneen käytöstä sekä itseohjautuvaa työotetta. Työssäsi hallitset tela-alustaisen kaivinkoneen.

Hakijan eduksi luetaan aikaisempi kokemus kunnallisteknisistä rakennustehtävistä sekä 3D-koneohjausjärjestelmän käytöstä ja maanrakennusalan koulutus.

Tehtävä edellyttää voimassaolevia työturvallisuus- ja tieturva1-kortteja, lisäksi EA1- kortti on eduksi.

Työt alkavat marraskuun aikana ja kestävät ainakin 2 kk.

Mikäli tämä paikka herätti mielenkiintosi, lähetä hakemus viipymättä! Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 rekrytointivastaava Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 30.11.2020
Työ alkaa: Marraskuun puolivälissä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: 1 - 3 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

KonelumityöntekijäKiinteistönhuolto ja siivousPohjois-SavoVarkaus30.11.2020

Konelumityöntekijä

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Varkaus

Etsimme Varkaudessa toimivalle asikkaallemme koneajotaitoista lumityöntekijää.

Työtä on tarjolla talvella lumitilanteen mukaan. Auraustyöt sijoittuvat Varkauden alueelle. Haemme sitoutunutta henkilöä, jolla on ahkera asenne.

Hakijalta odotamme kokemusta konelumitöistä ja kiinteistönhoitotraktoreista. Sinulta löytyy vähintään B-ajokortti, C-ajokortti on eduksi.

Hae tehtävää oheisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointivastaava Patrik Hujanen: patrik.hujanen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 0400480613

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 30.11.2020
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Muu osa-aikatyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

LaadunvalvojaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-KarjalaJoensuu30.11.2020

Laadunvalvoja

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Joensuu

Haemme asiakkaallemme Joensuuhun LAADUNVALVOJIA.

Työtehtävät ovat pääosin muovituotteiden käsikokoonpanoa ja laadun varmistusta, erilaisten kirjausten tekemistä sekä tuotteiden pakkaamista. Töitä tehdään 3-vuorossa.

Etsimämme henkilöt ovat työssään tarkkoja ja järjestelmällisesti työskenteleviä tiimipelaajia. Aikaisempi työkokemus teollisuuden tehtävistä katsotaan eduksi muttei pakolliseksi, koska tehtäviinn perehdytetään kyllä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan marras- ja joulukuun aikana. Jätä hakemuksesi pian, sillä haastattelut aloitamme välittömästi.

Lisätietoja: matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 050 341 7993.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 30.11.2020
Työ alkaa: Marraskuussa
Työsuhde: 3-vuorotyö
Työaika: 1 - 3 kk
Paikkojen lukumäärä: 5
Palkka: Teknologiateollisuuden TES

Hae tätä paikkaa

Metallitöiden ammattilainenTeollisuus, tuotanto ja asennus/huolto29.11.2020

Metallitöiden ammattilainen

Työn sijainti:
,

Haemme asiakkaallemme Raumalle vakituiseen työsuhteeseen sinua metallitöiden ammattilainen

Työhösi kuuluvat:

 • Robottihitsauslaitteen käyttö, valvonta ja ohjelmointi (Yaskawa/Fronius).
 • Tarvittaessa myös käsin hitsaus (MIG)
 • Sekä muut tuotannon työt

Odotamme sinulta:

Olet oma-aloitteinen, sosiaalinen metallialan ammattilainen, jolla on myös halu kehittyä työssään. Olet aina tarkka työsi laadusta.  Hallitset robottihitsauksen ja robottiohjelmoinnin. Eduksi lasketaan MIG/MAG-hitsauksen tuntemus, metallien työstön kokemus sekä kiinnostus tuotekehittämiseen.

Tarjolla mielenkiintoinen ja haastava työ nykyaikaisissa tuotantotiloissa nykytekniikkaa apuna käyttäen.

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä: tuomas.kaukomies@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4366, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Tuomas Kaukomies

Myyntipäällikkö

Sales Manager 

RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Papinhaankatu 8

26100 Rauma

GSM: +358 44 412 4366

Puh: 029 029 3151

tuomas.kaukomies@rtkhenkilostopalvelu.fi

www.rtkhenkilostopalvelu.fi

Haku päättyy: 29.11.2020
Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika: Yli 12 kuukautta
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: Neuvoteltavissa

Hae tätä paikkaa

Keikkatyöntekijöitä eri toimialoilleTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoEtelä-Savo, Pohjois-SavoHeinävesi, Joroinen, Pieksämäki, Leppävirta, Varkaus31.12.2020

Keikkatyöntekijöitä eri toimialoille

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Heinävesi, Joroinen, Pieksämäki, Leppävirta, Varkaus

Etsimme asiakasyrityksillemme rakennus,- teollisuus- ja palvelualoille työntekijöitä!

Työt alkavat vaihtelevasti mahdollisesti pikaisellakin aikataululla ja jatkuvat hakijan/tekijän käytettävyyden ja asiakasyritysten tarpeen mukaan muutaman päivän keikkahommista jopa useamman kuukauden pituisiin määräaikaisiin jaksoihin. Asiakasyritykset sijoittuvat pääasiallisesti Varkauden, Joroisten, Pieksämäen, Heinäveden ja Leppävirran talousalueille. 

Työtehtävät vaihtelevat avustavista tehtävistä ammattiosaamista vaativiin tehtäviin ja työnimikkeet voivat olla mm. rakennusapulainen, rakennussiivooja, tuotantotyöntekijä, metallityöntekijä, kokoonpanija, asentaja, huoltotyöntekijä, tarjoilija, kokki, inventaariotyöntekijä, asiakaspalvelutyöntekijä, varastotyöntekijä jne.

Työtehtävissä vaaditaan hyvää peruskuntoa, hyviä sosiaalisia työtaitoja sekä halua oppia uusia asioita. Työkalujen käyttökokemus, aiempi työ- tai työharjoittelukokemus ja/tai harrastustoiminnan kautta saatu osaaminen katsotaan hakijalle eduksi osassa työtehtävissä.

Työturva- ja tulityökortit sekä hygieniapassi ovat plussaa tehtävästä riippuen. 

Työtehtävistä maksetaan vähintään alan TES mukaista palkkaa. Työajat vaihtelevat alasta ja työstä riippuen tarvittaessa työhön kutsuttavasta osa- ja kokoaikaiseen työhön. 

Jätä työhakemuksesi oheisen hakulinkin kautta, ja kerro millaista työtä haluaisit tehdä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. 

Lisätietoja hakuun liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi tai rekrytointivastaava Patrik Hujanen puh./WA/SMS 0400480613 tai patrik.hujanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Katso myös muut avoimet työpaikkamme osoitteesta http://www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/ 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 31.12.2020
Työ alkaa: sopimuksen ja tarpeen mukaan
Työsuhde: Muu osa-aikatyö
Työaika: 11 pv - 1 kk
Paikkojen lukumäärä: 10
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

CNC-koneistajaTeollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoPohjois-SavoKuopio, Siilinjärvi29.11.2020

CNC-koneistaja

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio, Siilinjärvi

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista ja kokemusta omaavaa CNC-koneistajaa.

Olet toimeen tarttuva ja yhteystyökykyinen ja halukas parantamaan jatkuvasti omaa tekemistäsi. Hallitset niin yksittäiskappaleiden kuin suurempien sarjojenkin valmistuksen. Teet työtä yhdessä työnjohdon ja muun tiimin kanssa vastaten valmistuksen toteutuksesta ja tuotteen laatukriteerien täyttymisestä. 
Tehtävissäsi toimit pääasiassa CNC-sorvilla, mutta halusi ja osaamisesi pohjalta on mahdollisuus toimia myös muilla koneilla tarpeiden mukaan.

Koneistajat hoitavat itse myös ohjelmoinnin, johon kuitenkin saat tarvittaessa apua muulta tiimiltä.

Omaat riittävät ATK-valmiudet, ja olet halukas oppimaan uutta ja tekemään töitä monitaitoisesti. Pystyt tekemään tarvittaessa vuorotyötä sekä itsenäisesti että ryhmässä.

Tarjoamme pitkäkestoisen kokopäiväisen työsuhteen, jossa erittäin hyvä mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Jouni Korhonen ark. 8-16 p. 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 29.11.2020
Työ alkaa: heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: 2-vuorotyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä: 1
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Tuotantotyöntekijöitä (Haku päättynyt)Teollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoVarsinais-SuomiVarsinais-Suomi, Turku18.10.2020

Tuotantotyöntekijöitä (Haku päättynyt)

Työn sijainti:
Varsinais-Suomi, Varsinais-Suomi, Turku

Etsimme asiakkaillemme Turun alueella tuotantotyöntekijöitä eri pituisiin työsuhteisiin. Tarjolla on niin päivä- kuin vuorotyötäkin.

Laita meille huolella täytetty hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja työkokemuksestasi. Liitä hakemukseen CV. Ilmoita myös se, miten ja missä olet valmis työskentelemään sekä onko sinulla auto käytössäsi. 

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Haku päättyy: 18.10.2020
Työ alkaa:
Työsuhde: Kokopäivätyö
Työaika:
Paikkojen lukumäärä:
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa

Tuotannon työntekijöitä, Etelä-Pohjanmaa (jatkuva haku) (Haku päättynyt)Teollisuus, tuotanto ja asennus/huoltoEtelä-PohjanmaaAlajärvi, Alavus, Kuortane, Lapua, Seinäjoki, Töysä, Ähtäri30.11.2019

Tuotannon työntekijöitä, Etelä-Pohjanmaa (jatkuva haku) (Haku päättynyt)

Työn sijainti:
Etelä-Pohjanmaa, Alajärvi, Alavus, Kuortane, Lapua, Seinäjoki, Töysä, Ähtäri

Oletko vasta työurasi alkutaipaleella oleva teollisuuden ja tuotannon maailmasta kiinnostunut nälkäinen tekijä? Vai kokenut alan ammattilainen vailla uusia haasteita.

Haemme asiakkaillemme Etelä-Pohjanmaalla jatkuvasti uusia työntekijöitä tuotannon monipuolisiin tehtäviin mm. puusepänteollisuuden alalle aina kokoonpanijoista CNC-koneistajiin.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus oheisen linkin kautta ja vastaa lyhyeen videohaastatteluun niin olet askeleen lähempänä juuri sinua innostavaa työtehtävää!

JÄTÄ HAKEMUS TÄSTÄ!

Kysyttävää? Lisätietoja antaa arkisin klo 9-15 rekrytointivastaava Janne Malmisaari (044 412 4637 / janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi)

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi

Haku päättyy: 30.11.2019
Työ alkaa: Tarvittaessa
Työsuhde: 2-vuorotyö
Työaika: 3 - 6 kk
Paikkojen lukumäärä:
Palkka: TES

Hae tätä paikkaa