Avoimet työpaikat

avoimet

Siivoojia Loviisan ydinvoimalan vuosihuoltoon

Miltä kuulostaisi työskentely muiden rautaisten siivousalan ammattilaisten seurassa mitä kiehtovimmassa ympäristössä?

Ei varmaan hullummalta. Etsimme nimittäin nyt asiakkaallemme RTK-Palvelulle

SIIVOOJIA LOVIISAN YDINVOIMALAN VUOSIHUOLTOON

Vuosihuolto järjestetään joka vuosi kertaluontoisena projektina ja ydinvoimala suljetaan sen ajaksi. Vuosihuollon siivouskohteisiin lukeutuvat mm. toimistot, majoitustilat ja voimalaitoksen tilat. Kaikki nämä kohteet vaativat ammattimaista, huolellista mutta myös ripeää otetta työntekoon. Uskoisitko juuri Sinä pärjääväsi merkittävässä ympäristössä? Me nimittäin uskomme.

Vuosihuolto ulottuu heinäkuusta syyskuun loppupuolelle saakka. Työtä tehdää kolmessa vuorossa. Aloitus on 10.7. tai 17.7. riippuen tehtävästä. Teemme suppean turvallisuusselvityksen, joten pidäthän huolen, että sinulla on nuhteeton tausta.

Voit hakea paikkaa, vaikka tämä olisi ensimmäinen kesätyösi. Toivomme kuitenkin, että olet täyttänyt jo 18 vuotta. Arvostaisimme, jos saisimme joukkoomme myös jo aikaisemmin kokemusta hankkineita, mielellään siivous- tai kiinteistöalalta. Saat joka tapauksessa kattavan sekä motivoivan perehdytyksen työhösi, oli lähtötilanteesi mikä hyvänsä. Hyvä fyysinen kunto on toivottavaa, sillä kohteessa joutuu kävelemään paljon sekä liikkumaan erilaisissa paikoissa.  

 

Älä siis ujostele laittaa hakemusta vaan rohkaistu, sillä tämä on mahdollisuutesi viettää kesää mukavissa merkeissä myös työpaikalla!

 

RTK-Palvelu toimii maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Teollisuuspalveluiden lisäksi tarjoamme siivous-, kiinteistöhuolto-, ja käyttäjäpalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut sekä henkilöstöpalvelut.