RTK-Henkilöstöpalvelu

 Headhunting

Löydä osaajat yritykseesi

 
 

 Headhunting

Löydä osaajat yritykseesi

Tavoita alansa osaajia ja innosta tarttumaan uuteen urapolkuun

Headhunting tavoittaa passiiviset työnhakijat, varmistaa osaajavetoisen rekrytoinnin ja innostaa alansa ammattilaista tarttumaan uuteen työmahdollisuuteen. Palvelussamme kartoitamme sinun yrityksellesi sopivat työelämässä vaikuttavat osaajat ja huolehdimme onnistuneesta rekrytointiprosessista.

 

Löydä osaajat yritykseesi headhuntingin avulla.

Headhunting sopii kaikille yrityksille. Kokonaisuus on toimiva rekrytoinnin ratkaisu tilanteeseen, jossa perinteinen ilmoitushaku työnhakualustoilla ja muissa kanavissa ei tuota toivottua lopputulosta.

 

 

Huolellisen pohjatyön kautta suunnaksi onnistunut henkilövalinta

Lähdemme liikkeelle yrityksestäsi, sen toimialasta ja tarpeesta. Meille on ensiarvoisen tärkeää tuntea liiketoimintasi ja tavoitteesi kuin omat taskumme, jotta löydämme parhaan henkilön tukemaan yrityksesi menestystä.

Prosessin edetessä varsinaisiin haastatteluihin toteutamme myös henkilöarvioinnit, jotka mittaavat esimerkiksi henkilöiden motivaatiota, kehittymistarpeita tai soveltuvuutta tehtävään.

Palvelumme on täysin räätälöitävissä – voimme hoitaa toivomasi osan prosessista, tai koko suorahaun avoimet käteen -periaatteella.

 

Hyödyt yrityksellesi yhteistyössä RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa

Yrityksellesi headhunting varmistaa kustannus- ja ajansäästön, sillä me huolehdimme potentiaalisten alansa ammattilaisten kontaktoinnin, haastattelut ja viestinnän heidän kanssaan.

Varmistamme onnistuneen hakijapolun niin, että esimerkiksi yhteydenottomme heidän suuntaansa innostavat ja tarjoavat mahdollisuuden tarttua uuteen työhön.
Olemme valtakunnallinen toimija, joka tarjoaa henkilöstöratkaisuja ympäri Suomen. Paikallisuutemme korostuu siinä, että tunnemme asiakkaamme ja meillä on laaja asiakas- sekä työntekijäverkosto.

Olemme ihmisläheinen kumppani, joka on valmis löytämään oikeat ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi.

Kiinnostuitko headhuntingista? Kysy lisää asiantuntijaltamme Timolta!

Timo Riissanen on henkilöstöpalvelualan moniottelija, joka on vaikuttanut alalla yli 15 vuotta. Kokeneen alan ammattilaisen työkalupakki sisältää erityisesti asiantuntemusta rekrytoinneista, suorahausta sekä henkilöarvioinneista.

Varaa maksuton konsultaatio Timon kanssa:

Henkilöarvioinnit

Täydennä suorahakua henkilöarvioinneilla

Tutustu palveluun!