Suorahaku - Headhunting | RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

Suorahaku / Headhunting

Löydä osaajat yritykseesi
 
 

Suorahaku / Headhunting

Löydä osaajat yritykseesi

Tavoita alansa osaajia ja innosta tarttumaan uuteen urapolkuun

Suorahaku eli headhunting tavoittaa passiiviset työnhakijat, varmistaa osaajavetoisen rekrytoinnin ja innostaa alansa ammattilaista tarttumaan uuteen työmahdollisuuteen. Suorahaun palvelussamme kartoitamme sinun yrityksellesi sopivat työelämässä vaikuttavat osaajat ja huolehdimme onnistuneesta rekrytointiprosessista.

 

Löydä osaajat yritykseesi suorahaulla

Suorahaku sopii erinomaisesti erilaisille yrityksille toimialasta tai koosta riippumatta. Kokonaisuus on toimiva rekrytoinnin ratkaisu tilanteeseen, jossa perinteinen ilmoitushaku työnhakualustoilla ja muissa kanavissa ei tuota toivottua lopputulosta.

Suorahaku sopii erityisesti asiantuntija- ja johtotason rekrytointeihin, jotka pitävät sisällään tarkkoja vaatimuksia henkilön osaamiseen, kokemukseen tai taitotasoon liittyen.

 

Huolellisen pohjatyön kautta suunnaksi onnistunut henkilövalinta

Suorahaussa on olennaista huolellinen pohjatyö. Lähdemme liikkeelle yrityksestäsi, sen toimialasta ja tarpeesta. Meille on ensiarvoisen tärkeää tuntea liiketoimintasi ja tavoitteesi kuin omat taskumme, jotta löydämme parhaan henkilön tukemaan yrityksesi menestystä.

Pohjatyön jälkeen laitamme verkkomme vesille ja suorahaun asiantuntijamme töihin. Etsimme joukon potentiaalisia työelämässä tällä hetkellä olevia osaajia, jotka käymme kanssasi läpi. Seuraavaksi kontaktoimme osaajat ja inspiroimme heidät keskustelemaan aiheesta tarkemmin.

Prosessin edetessä varsinaisiin haastatteluihin toteutamme myös henkilöarvioinnit, jotka mittaavat esimerkiksi henkilöiden motivaatiota, kehittymistarpeita tai soveltuvuutta tehtävään. Prosessin huippuna pääset tekemään lopullisen henkilövalinnan, eli valitsemaan sopivan osaajan yritykseesi.

Suorahaun palvelumme on täysin räätälöitävissä – voimme hoitaa toivomasi osan prosessista, tai koko suorahaun avoimet käteen -periaatteella. Suunnitellaan yhdessä, millainen kokonaisuus tukee yrityksesi kasvun askeleita parhaiten.

 

Suorahaun hyödyt yrityksellesi yhteistyössä RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa

Yrityksellesi suorahaku varmistaa kustannus- ja ajansäästön, sillä me huolehdimme potentiaalisten alansa ammattilaisten kontaktoinnin, haastattelut ja viestinnän heidän kanssaan.

Varmistamme onnistuneen hakijapolun niin, että esimerkiksi yhteydenottomme heidän suuntaansa innostavat ja tarjoavat mahdollisuuden tarttua uuteen työhön.
Olemme valtakunnallinen toimija, joka tarjoaa henkilöstöratkaisuja ympäri Suomen. Paikallisuutemme korostuu siinä, että tunnemme asiakkaamme ja meillä on laaja asiakas- sekä työntekijäverkosto.

Olemme ihmisläheinen kumppani, joka on valmis löytämään oikeat ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi.

Kiinnostuitko suorahausta? Kysy lisää asiantuntijaltamme Timolta!

Timo Riissanen on henkilöstöpalvelualan moniottelija, joka on vaikuttanut alalla yli 15 vuotta. Kokeneen alan ammattilaisen työkalupakki sisältää erityisesti asiantuntemusta rekrytoinneista, suorahausta sekä henkilöarvioinneista.

Varaa maksuton konsultaatio Timon kanssa:

Henkilöarvioinnit

Täydennä suorahakua henkilöarvioinneilla

Tutustu palveluun!