Kokemuksia RTK-Henkilöstöpalvelusta - Tutustu tarinoihin!

RTK-Henkilöstöpalvelu

Kokemuksia meistä

Koe, mitä asiakkaamme arvostavat yhteistyössämme
 
 

Kokemuksia meistä

Koe, mitä asiakkaamme arvostavat yhteistyössämme

 

Hopearannan Palvelutalo: Avoin kumppanuus onnistuneen rekrytoinnin mahdollistajana

Hopearannan Palvelutalo tarjoaa laadukasta asumis- sekä hoiva- ja hoitopalvelua ikääntyville ja ikääntyneille henkilöille keskellä kaunista, järvien ympäröimää Savonlinnan kaupunkia.

Hopearantaa luotsaavan toimitusjohtaja Marja Arffmanin siirtyessä vuoden 2021 alusta eläkkeelle, tuli yrityksessä tarve uuden toimitusjohtajan rekrytoinnille. Hopearannan rekrytoinnin kumppaniksi valikoitui RTK-Henkilöstöpalvelu, ja yhteistyö käynnistyi uuden toimitusjohtajan löytämiseksi.

Lue tarina

 

TeaHouse of Wehmais: Onnistuneen rekrytointiyhteistyön resepti

Itä-Suomessa Juvalla Wehmaan herraskartanon upeassa miljöössä sijaitsevalle teehuoneelle, TeaHouse of Wehmaisille kesäsesonki on vilkasta aikaa, joten yrittäjä Anna tunnistaa joka vuosi tarpeen sesongin lisäkäsipareille.

Rekrytoinnin kumppaniksi valikoitui RTK-Henkilöstöpalvelu, ja yhtenä merkittävänä yhteistyön hedelmänä syntyi ajansäästö.

Lue tarina

 

IDESCO: RekryMarkkinointi avasi uuden väylän IT-osaajien tavoittamisessa

Idesco on RFID-teknologian asiantuntija 30 vuoden kokemuksella, ja yritys tunnetaan yhtenä alan pioneereista. Ovenpielestä löytyvä kulunvalvontalaite on hyvin todennäköisesti oululaisen Idescon valmistama, sillä Idescon tuotteiden avulla kerätään tietoa ja parannetaan turvallisuutta erilaisissa kulunvalvonta-, ajoneuvontunnistus- ja logistiikkasovelluksissa ympäri maailmaa.

Osaajien saavuttamiseksi rekrytoinnin kumppaniksi valikoitui RTK-Henkilöstöpalvelu, ja uudet osaajat löytyivät RekryMarkkinoinnin keinoin.

Lue tarina

 

SAIMAAN TUORE: RekryKoulutus nykyaikaisen kirjolohituotannon mahdollistajana

RekryKoulutus on oivallinen keino kouluttaa yritykseen työntekijöitä tilanteessa, jossa erityistä ammatillista osaamista vaativaan rooliin on haastava löytää työntekijöitä.

Finnforelin Varkauteen rakentama kiertovesitekniikkaan perustuva kirjolohikasvattamo ja -jalostamo oli tilanteessa, jossa laitoksen rakennusprojekti oli viimeistelyvaiheessa ja oli aika löytää merkittävä määrä osaavia elintarvikealan ammattilaisia täyttämään kirjolohituotannon 1 000 tonnin vuositavoite.

Lue, kuinka RTK-Henkilöstöpalvelu oli mukana mahdollistamassa Saimaan Tuore -tuotemerkillä myytävän kirjolohen pääsyn kauppoihin ympäri Suomea!

Lue tarina

 

JOEN TALO: Rekrytointien perustan rakentaa yhteistyö RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa

Hyvän tekijä -yhtiöt on Joensuun seudulla toimiva perinteikäs korjausrakentamisen moniosaaja. Rakennusalan ammattitaitoiseen ja luotettavaan yritysryppääseen kuuluvien Joen Talon, Sähköinston ja Timanttimiesten kanssa urakat sujuvat sovitusti, siististi ja ammattitaidolla.

Lue tarina

 

DAREKON: Tehokasta rekrytointia kiireen keskellä

Darekon Oy on vuonna 1985 perustettu, täysin kotimaisessa omistuksessa oleva perheyhtiö. Yritys toimii lääketieteellisten laitteiden ja teollisuuden sopimusvalmistajana Klaukkalassa, Savonlinnassa, Haapavedellä sekä Gdanskissa sijaitsevilla tehtaillaan.

Lue, kuinka sopivat osaajat löytyivät Darekonin kasvavaan tiimiin RekryMarkkinoinnin keinoin.

Lue tarina

Työntekijämme

kertovat

Tutustu uratarinoihin

Lue lisää

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä, ehdota tapaamista tai piipahda käymään

Tai laita viesti meille tästä niin olemme yhteydessä sinuun

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.