RTK-Henkilöstöpalvelu

Kokemuksia meistä

Koe, mitä asiakkaamme arvostavat yhteistyössämme

 
 

Kokemuksia meistä

Koe, mitä asiakkaamme arvostavat yhteistyössämme

 

Korona keittiöt: voimavarana ketterät henkilöstöratkaisut

Korona keittiöt valmistaa yksilöllisiä kalustekokonaisuuksia Pohjois-Savossa Leppävirralla. Kumppanuus RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa on tuonut yritykselle mukanaan joustavat henkilöstöratkaisut ja työarjen täydentävät osaajat.

Korona keittiöiden yrittäjän ja toimitusjohtajan Pekka Kaukosen mukaan henkilöstön palkkaaminen on yrittäjälle aina iso päätös. Henkilöstövuokraus on tuonut yritykselle mukanaan ketteryyttä tuotannon vaihteluihin ja kiirepiikkeihin. Lisäksi yrityksen myyntitiimi on täydentynyt RTK-Henkilöstöpalvelun toteuttaman suorarekrytoinnin avulla.

Lue tarina

 

Kuopion Energia: Kustannustehokkaat henkilöstöratkaisut osana vuosihuollon koneistoa

Kuopion Energia on aidosti kuopiolainen energiakonserni, joka kehittää puhtaampaa paikallista energiantuotantoa.

Kuopiossa Haapaniemellä sijaitsevan voimalaitoksen vuosihuollot vaativat toteutuakseen lisäkäsipareja, ja sopivat osaajat tehtävään löytyivät kustannustehokkaasti RTK-Henkilöstöpalvelun kautta.

”Omalla kokemuksellani voin suositella RTK-Henkilöstöpalvelua myös muille. En malta olla kertaamatta yhä edelleen meille tullutta kustannussäästöä, joka yltää lopulta kohdallemme jopa 40–50 prosenttiin”, Kuopion Energian energiatuotannon kunnossapitopäällikkö Sami Koponen kertoo.

Lue tarina

 

AFT: Työpaikka valitaan mielikuvien perusteella

Pätevistä tekijöistä käydään entistä suurempaa kilpailua yritysten välillä. Kun työnantajamielikuva on kunnossa, saadaan parhaat osaajat ja työpaikat kohtaamaan toisensa.

Työnantajamielikuva rakentuu kaikista niistä palasista, joita yrityksestä näkyy ulospäin. Kun Varkaudessa toimiva Aikawa Fiber Technologies Oy (AFT):lla avautui hankintapäällikön paikka, hyödynnettiin avoimen työpaikan markkinoinnissa videomarkkinointia. RekryMarkkinointi lisää yrityksen tunnettuutta ja vetovoimaisuutta myös pidemmällä aikavälillä.

Lue tarina

 

Valtavalo: Kilpailussa myynnin osaajista ratkaisevat vetovoimatekijät ja ammattitaitoinen rekrytointi

Valtavalo on kokonaisvaltaisia LED-valaistusratkaisuita ammattikäyttöön valmistava yritys. Täysin kotimaisen yhtiön tuotanto sijaitsee Kajaanissa ja yrityksen palveluksessa on tällä hetkellä 30 henkilöä.

Yrityksen kannattava kasvu tarvitsee toteutuakseen oikeat henkilöt, ja Valtavalon joukkue on saanut riveihinsä uutta myyntiosaamista yhteistyössä RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa.

Lue tarina

 

Hopearannan Palvelutalo: Avoin kumppanuus onnistuneen rekrytoinnin mahdollistajana

Hopearannan Palvelutalo tarjoaa laadukasta asumis- sekä hoiva- ja hoitopalvelua ikääntyville ja ikääntyneille henkilöille keskellä kaunista, järvien ympäröimää Savonlinnan kaupunkia.

Hopearantaa luotsaavan toimitusjohtaja Marja Arffmanin siirtyessä vuoden 2021 alusta eläkkeelle, tuli yrityksessä tarve uuden toimitusjohtajan rekrytoinnille. Hopearannan rekrytoinnin kumppaniksi valikoitui RTK-Henkilöstöpalvelu, ja yhteistyö käynnistyi uuden toimitusjohtajan löytämiseksi.

Lue tarina

 

DAREKON: Tehokasta rekrytointia kiireen keskellä

Darekon Oy on vuonna 1985 perustettu, täysin kotimaisessa omistuksessa oleva perheyhtiö. Yritys toimii lääketieteellisten laitteiden ja teollisuuden sopimusvalmistajana Klaukkalassa, Savonlinnassa, Haapavedellä sekä Gdanskissa sijaitsevilla tehtaillaan.

Lue, kuinka sopivat osaajat löytyivät Darekonin kasvavaan tiimiin RekryMarkkinoinnin keinoin.

Lue tarina

 

IDESCO: RekryMarkkinointi avasi uuden väylän IT-osaajien tavoittamisessa

Idesco on RFID-teknologian asiantuntija 30 vuoden kokemuksella, ja yritys tunnetaan yhtenä alan pioneereista. Ovenpielestä löytyvä kulunvalvontalaite on hyvin todennäköisesti oululaisen Idescon valmistama, sillä Idescon tuotteiden avulla kerätään tietoa ja parannetaan turvallisuutta erilaisissa kulunvalvonta-, ajoneuvontunnistus- ja logistiikkasovelluksissa ympäri maailmaa.

Osaajien saavuttamiseksi rekrytoinnin kumppaniksi valikoitui RTK-Henkilöstöpalvelu, ja uudet osaajat löytyivät RekryMarkkinoinnin keinoin.

Lue tarina

 

SAIMAAN TUORE: RekryKoulutus nykyaikaisen kirjolohituotannon mahdollistajana

RekryKoulutus on oivallinen keino kouluttaa yritykseen työntekijöitä tilanteessa, jossa erityistä ammatillista osaamista vaativaan rooliin on haastava löytää työntekijöitä.

Finnforelin Varkauteen rakentama kiertovesitekniikkaan perustuva kirjolohikasvattamo ja -jalostamo oli tilanteessa, jossa laitoksen rakennusprojekti oli viimeistelyvaiheessa ja oli aika löytää merkittävä määrä osaavia elintarvikealan ammattilaisia täyttämään kirjolohituotannon 1 000 tonnin vuositavoite.

Lue, kuinka RTK-Henkilöstöpalvelu oli mukana mahdollistamassa Saimaan Tuore -tuotemerkillä myytävän kirjolohen pääsyn kauppoihin ympäri Suomea!

Lue tarina

 

JOEN TALO: Rekrytointien perustan rakentaa yhteistyö RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa

Hyvän tekijä -yhtiöt on Joensuun seudulla toimiva perinteikäs korjausrakentamisen moniosaaja. Rakennusalan ammattitaitoiseen ja luotettavaan yritysryppääseen kuuluvien Joen Talon, Sähköinston ja Timanttimiesten kanssa urakat sujuvat sovitusti, siististi ja ammattitaidolla.

Lue tarina

 

TeaHouse of Wehmais: Onnistuneen rekrytointiyhteistyön resepti

Itä-Suomessa Juvalla Wehmaan herraskartanon upeassa miljöössä sijaitsevalle teehuoneelle, TeaHouse of Wehmaisille kesäsesonki on vilkasta aikaa, joten yrittäjä Anna tunnistaa joka vuosi tarpeen sesongin lisäkäsipareille.

Rekrytoinnin kumppaniksi valikoitui RTK-Henkilöstöpalvelu, ja yhtenä merkittävänä yhteistyön hedelmänä syntyi ajansäästö.

Lue tarina

Etsitkö joustavaa ja monipuolista rekrytointikumppania?

Hyödynnä asiantuntijoidemme osaaminen – jätä vain meille tietosi, niin otamme Sinuun yhteyttä

Työntekijämme

kertovat

Tutustu uratarinoihin

Lue lisää