RTK-Henkilöstöpalvelu

Työelämä kutsuu!

 
 

Työelämä kutsuu!

Löydä mieleinen työ juuri tähän elämänvaiheeseen.

Mitä sinä osaat ja missä olet hyvä? Tarjoamme lukuisia mahdollisuuksia työllistyä eri puolella maata – olitpa sitten opiskelija, välivuotta viettävä, vastavalmistunut tai työpaikan vaihtoa harkitseva kokeneempi ammattilainen.

RTK-Henkilöstöpalvelu tarjoaa monipuolisesti työmahdollisuuksia eri elämäntilanteisiin, tilapäisiin ja vakituisiin tehtäviin eri puolella Suomea. Haastattelemme viikoittain satoja eri alojen ammattilaisia sekä uransa alkutaipaletta taittavia tulevaisuuden osaajia.

Sinä teet päätökset työurastasi. Me tarjoamme sinulle osaamistasi ja kiinnostustasi vastaavia tehtäviä.

Haku päällä?

Yhdellä hakemuksella satoja mahdollisuuksia!

Katso avoimet työpaikat

Etsitkö nopeaa työnhakua? Klikkaa pikahakemukseen tästä!

 

Työskentele sinua kiinnostavalla toimialalla

Olemme työllistäneet ihmisiä yli 20 vuoden ajan eri toimialoille, kuten teollisuuteen, logistiikkaan, rakentamiseen, palveluihin sekä toimisto- ja taloushallintotehtäviin. Palvelemme sinua valtakunnallisesti ja meillä kattava rekrytointiverkosto.

 

Kun työllistyt kauttamme, työnantajasi ja luotettava palkanmaksajasi on RTK-Henkilöstöpalvelu. Voit saada myös vakituisen työpaikan yhdestä sadoista asiakasyrityksistämme, sillä rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan heidän palkkalistoilleen.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET >>

 

Nappaa helposti kiinni työpaikoista ympäri Suomen

Työn hakemisen ei tarvitse olla hankala prosessi. Etenkin useampaa työpaikkaa hakiessa monimutkaiset hakemukset voivat turhauttaa. Me haluamme tehdä työpaikan löytämisestä helpompaa. Lähetä hakemuksesi meille juuri siinä laajuudessa kuin haluat.

Työn hakeminen RTK-Henkilöstöpalvelun kautta on sinulle vaivatonta. Olemme heti yhteydessä, kun mielenkiintoisia työmahdollisuuksia avautuu läheltä sinua. Tai vaikka kauempaakin, jos se on sinun suunnitelmasi. Sinä päätät suuntasi. Me autamme suunnan löytämisessä.

TÄYTÄ PIKAHAKEMUS >>

 

Hyödynnä luotettavan työnantajan palvelut ja edut

 

Tavoitat meidät helposti ja autamme varmasti

Kaikki palvelumme ovat sinulle luottamuksellisia ja luonnollisesti maksuttomia. Huolehdimme eduistasi, oikeuksistasi ja muun muassa työterveydestäsi. Syvällinen perehdytys työhön ja työsuhteen aikainen tuki ovat itsestäänselvyyksiä.

 

Olemme saaneet hyvää palautetta siitä, että työsuhteeseen liittyvät asiat hoituvat meidän kanssamme sujuvasti – tulipa työarjessa vastaan mitä tahansa. Jos sinulla on mitä vain kysyttävää työsuhteeseesi tai -sopimukseesi liittyen, tavoitat meidät varmasti.

 

LUE URATARINOITA >>

 

Suositusten mukaan reilu toimija – TOP 5 palaute

 

R niin kuin uusi ura.

Kokemuksia vuokratyöstä sekä tarinoita ura-onnistumisista!

Tutustu uratarinoihin tästä!

Jätä hakemuksesi huoletta meille

Kun jätät hakemuksesi meille, tavoitat useita satoja mahdollisia työnantajia yhdellä hakemuksella. Asiantuntijamme etsii sinulle arvoihisi ja elämäntilanteeseesi sopivan työpaikan. Itsellesi sopivassa työssä voit keskittyä antamaan parhaasi arjessa. Siihen mekin RTK-Henkilöstöpalvelussa pyrimme joka päivä.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin

Etsitkö nopeaa työnhakua?