Työntekijöille ja työnhakijoille | RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

Työelämä kutsuu!

 
 

Työelämä kutsuu!

Uusi työpaikka. Uusi ura. Uusi työkaveri. Uusi elämä.

Me autamme sinua työllistymään erilaisiin työtehtäviin joustavasti elämäsi eri vaiheissa. Olitpa opiskelija, välivuotta pitävä, vastavalmistunut tai mietitkö vaikka työpaikan vaihtoa.

Tarjoamme työmahdollisuuksia monipuolisesti teollisuuden-, rakentamisen-, logistiikan ja palvelun toimialoille sekä taloushallinnon ja toimiston tehtäviin. Koko Suomen kattava rekrytointiverkostomme tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia työllistyä eri puolilla maata.

Sinä olet aina oman työurasi ratissa ja teet päätöksesi työllistymisestäsi. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa siloittelemme sinulle tien.

Löydetään yhdessä monta syytä innostua!

Haku päällä?

Yhdellä hakemuksella satoja mahdollisuuksia!

Katso avoimet työpaikat

Etsitkö nopeaa työnhakua? Klikkaa pikahakemukseen tästä!

 

Millaista työtä juuri sinä haluat tehdä?

Avullamme voit työllistyä erilaisiin työtehtäviin joustavasti elämäsi eri vaiheissa.

Kun työllistyt kauttamme, työnantajasi, huolenpitäjäsi ja luotettava palkanmaksajasi on RTK-Henkilöstöpalvelu. Älä kuitenkaan säikähdä jos saat vakituisen työpaikan yhdestä sadoista asiakasyrityksistämme, sillä rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan heidän palkkalistoilleen.

Hyödynnä satojen asiakasyrityksiemme verkosto työnhaussasi!

 

Innostavia työtehtäviä

Mitä sinä osaat ja missä olet hyvä? Oletko kenties jo hankkinut ammatin?

Koko Suomen kattava rekrytointiverkostomme tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia työllistyä eri puolilla maata.

Ja mitä ne innostavat työtehtävät sitten voisi olla? Me kaikkihan olemme erilaisia ja löydämme innostuksen erilaisista asioista. Me innostumme siitä, että avullamme löydetään joka päivä uusia työpaikkoja. Se itselle juuri sopivin työ kun ei itseasiassa tunnu työltä lainkaan.

 

Tartu tilaisuuteen

Joskus on vähän aikaa ja paljon muutakin tehtävää kuin täyttää kengännumerosta lähtien tietoja itsestään työhakemuksiin.

Tyrkkää meille hakemuksesi juuri siinä laajuudessa kuin tähän hätään ehdit niin me olemme yhteydessä sinuun kun mielenkiintoisia työmahdollisuuksia avautuu läheltä sinua. Tai vaikka kauempaakin – jos se on sinun suunnitelmasi.

Niin kuin jo sanoimme, sinä päätät suuntasi. Me autamme suunnan löytämisessä mielenkiintoisen työn osalta.

 

Aidosti reilu työnantaja

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsenyritys. Olemme sitoutuneet HPL:n toiminta- ja vastuullisuusperiaatteisiin ja toimimme niiden mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että huolehdimme oikeasti eduistasi ja oikeuksistasi. Tavoitteemme on olla sinulle hyvä työnantaja.

Palkkalistoillamme kuulut työterveydenhuollon piiriin ensimmäisestä työpäivästä alkaen ja saat vähintään toimialasi työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Työaikojen ja turvallisuuden suhteen noudatamme asiaan kuuluvia lakeja ja määräyksiä. Syvällinen perehdytys työhön ja työsuhteen aikainen tuki ovat sinulle itsestäänselvyyksiä.

 

Saat apua työnhakuun

Haastattelemme viikottain satoja eri alojen ammattilaisia sekä uransa alkutaipaletta taittavia tulevaisuuden osaajia.

Kaikki palvelumme ovat sinulle luottamuksellisia ja luonnollisesti maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme velvoittaa sinut ainoastaan ottamaan vastaan sinua aidosti kiinnostavia tehtäviä.

Työllistämme vuositasolla satoja työntekijöitä eri aloille. Olemme saaneet työntekijöiltämme hyvää palautetta siitä, että kanssamme työsuhteeseen liittyvät asiat hoituvat sulavasti – tulee työarjessa vastaan mitä tahansa. Jos sinulla on mitä vain kysyttävää työsuhteeseesi tai -sopimukseesi liittyen tavoitat meidät varmasti.

 

Työntekijöiden suosittelut TOP 5:

 

Jätä hakemuksesi huoletta meille

Jätä hakemuksesi meille, niin tavoitat useita satoja mahdollisia työnantajia yhdellä hakemuksella. Asiantuntijamme etsii sinulle arvoihisi ja elämäntilanteeseesi sopivan työpaikan.

Muistathan, että emme toiminnallamme tyydy ainoastaan työllistämään, vaan huolehdimme sinusta myös työntekijänä henkilöstöetuohjelman sekä liikunta- ja kulttuuriedun muodossa. Turvaamme terveytesi ja sujuvan työarkesi etujen lisäksi työterveyshuollolla.

Kaiken tämän teemme puolestasi, jotta sinä voit keskittyä työpäivääsi antamaan parhaasi joka päivä. Sen mekin RTK-Henkilöstöpalvelussa annamme itsestämme joka päivä.

Tutustu sinua kiinnostaviin avoimiin työpaikkoihin tästä

Etsitkö nopeaa työnhakua?