Rekrytointipalvelut yrityksille - Suorarekrytoinnit - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

Suorarekrytoinnit

Täysi räätälöitävyys
 
 

Suorarekrytoinnit

Täysi räätälöitävyys

Rekrytoinnin asiantuntijamme ovat käytössäsi myös silloin, kun olet rekrytoimassa lisää vakituista työvoimaa vahvistamaan yrityksesi toimintoja

Vältä harharekryt – ja ota käyttöösi tarjoamamme markkinoiden nykyaikaisimmat työkalut, laajat verkostomme sekä asiantuntijoidemme osaaminen!

Räätälöimme rekrytointipalvelumme aina yrityksesi tarpeisiin sopivaksi.

Tarpeen tullen hoidamme puolestasi:

Palvelemme yritysasiakkaitamme kaikissa rekrytointitarpeissa suorittavista tehtävistä aina ylempien toimihenkilöiden rekrytointeihin asti.

Syvälliseen tietoon perustuvia rekrytointeja

Kun haemme yhteistyössä uutta ammattilaista organisaatioosi, aloitamme projektin määrittelemällä yhdessä työtehtävät sekä niiden edellyttämän ammatillisen osaamisen ja kokemuksen. Lisäksi määrittelemme työtehtävän menestyksellisen suorittamisen vaatimat ja työyhteisösi kannalta optimaaliset henkilökohtaiset ominaisuudet.

Olemme kiinnostuneet myös perehtymään yrityksesi liiketoiminnallisiin menestystekijöihin sekä tutustumaan nykyiseen henkilöstöösi. Vain näin voimme ottaa työntekijäehdotuksissamme huomioon tarpeesi niin, että tarjoamamme henkilöstöratkaisu ei ratkaise vain tämän hetkistä tilannetta, vaan luo arvoa myös tulevaisuudessa.

Markkinointiosaaminen lisää tehokkuutta

Olemme hakijahankinnan optimoinnin edelläkävijöitä toimialallamme. Hakuprosessissa hyödynnämme tarinankerrontaa mielenkiinnon herättäjänä sekä käytämme tehokkaasti taktisimpia hakukanavia. Rekrytointiviestintä on myös loistava tapa kirkastaa työnantajamielikuvaa, lisätä houkuttelevuutta sekä vahvistaa yrityksen brändiä.

Kun olemme yhdessä selvittäneet haettavan henkilön tai tiimin osaamisprofiilin, asiantuntijamme tekevät kanavavalinnan sen mukaan, missä kanavissa ja millä äänensävyllä viestiminen avoinna olevasta työmahdollisuudesta – sekä teistä yrityksenä – saa parhaan huomion.

Hyödynnämme laajalla spektrillä verkkopohjaisia työnvälityskanavia sekä näiden lisäksi aktiivisesti ja tyylikkäästi sosiaalista mediaa. Haemme sekä orgaanisen että kohdennettujen mainoskampanjoiden avulla maksimaalista näkyvyyttä rekrytoinneille.

Kokonaisvaltaista rekrytointipalvelua

Kannamme vastuun rekrytointiprojektin johtamisesta. Hoidamme rekrytointiprosessin aikaisen viestinnän, hakemuksien vastaanoton ja käsittelyn sekä haastattelut potentiaalisimpien hakijoiden kanssa. Haastatteluissa ilmi tulleita seikkoja pääset arvioimaan ja vertailemaan selkeiden raporttien kautta.

Varmuutta ja mielenrauhaa henkilöarvioinneilla

Asiantuntijarekrytoinneissa voit hyödyntää tehokkaimpia ja ytimekkäimpiä henkilöarviointien ratkaisujamme. Näin saat varmistuksen hakijoiden työpersoonallisuudesta sekä työarjen suorituskyvystä.

Tutustu henkilöarvioinnin ratkaisuihin tästä.

 

”Yksi syy, miksi ulkoistimme rekrytointiprosessit, on ajansäästö. On tärkeää, että prosessin hoitaa ammattilainen, joka huolehtii esimerkiksi asianmukaisen viestinnän henkilöille, jotka eivät tulleet valituiksi.”

”Olen ollut hyvin tyytyväinen yhteistyöhön RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa. Rekrytointi oli meille helppoa, ja saimme tuloksia aikaiseksi.”

– Jari Valtonen, Toimitusjohtaja, Idesco Oy

Tutustu koko tarinaan

Henkilöstötarpeita?

Ota yhteyttä, ehdota tapaamista tai pyydä tarjous

Tai laita viesti, niin olemme yhteydessä sinuun

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.