RTK-Henkilöstöpalvelu

Suorarekrytoinnit

Täysi räätälöitävyys

 
 

Suorarekrytoinnit

Täysi räätälöitävyys

Ajansäästöä ja varmuutta rekrytointeihin

Rekrytoinnin asiantuntijamme ovat käytössäsi myös silloin, kun olet rekrytoimassa lisää vakituista työvoimaa vahvistamaan yrityksesi toimintoja

Räätälöimme rekrytointipalvelumme aina yrityksesi tarpeisiin sopivaksi. Tarpeen tullen hoidamme puolestasi koko rekrytointiprosessin laadukkaasti alusta loppuun, suoritamme sertifioidut henkilöarvioinnit oman rekrytointisi tueksi tai toivomiasi rekrytointiprosessin osa-alueita.

 

Taustatyö onnistuneen rekrytoinnin perustana

Kun haemme rekrytointitoimeksiantona uutta ammattilaista organisaatioosi, aloitamme projektin määrittelemällä yhdessä työtehtävät sekä niiden edellyttämät kompetenssit, ammatillisen osaamisen ja kokemuksen. Lisäksi määrittelemme työtehtävän menestyksellisen suorittamisen vaatimat ja työyhteisösi kannalta optimaaliset henkilökohtaiset ominaisuudet.

Olemme kiinnostuneet myös perehtymään yrityksesi liiketoiminnallisiin menestystekijöihin sekä tutustumaan nykyiseen henkilöstöösi ja työkulttuuriinne. Vain näin voimme ottaa kandidaattiehdotuksissamme huomioon tarpeesi niin, että tarjoamamme henkilöstöratkaisu ei ratkaise vain tämänhetkistä tilannetta, vaan luo arvoa myös tulevaisuudessa.

 

Kokonaisvaltaista rekrytointipalvelua

Kannamme vastuun rekrytointiprojektin johtamisesta.

Hoidamme rekrytointiprosessin aikaisen viestinnän, hakemuksien vastaanoton ja käsittelyn sekä haastattelut potentiaalisimpien hakijoiden kanssa.

Haastatteluissa ilmi tulleita seikkoja ja asiantuntijoidemme näkemystä pääset arvioimaan ja vertailemaan selkeiden raporttien kautta.

 

Markkinointiosaaminen lisää tehokkuutta

Olemme työnantajakuvan kehittämisen ja hakijahankinnan optimoinnin edelläkävijöitä toimialallamme. Hakuprosessissa hyödynnämme tarinankerrontaa mielenkiinnon herättäjänä sekä käytämme tehokkaasti taktisimpia hakukanavia. Rekrytointiviestintä on loistava tapa kirkastaa työnantajamielikuvaa, lisätä houkuttelevuutta sekä vahvistaa yrityksen brändiä.

Kun olemme yhdessä selvittäneet haettavan henkilön tai tiimin osaamisprofiilin, asiantuntijamme tekevät kanava- ja aineistovalinnat sen mukaan, missä kanavissa ja millä äänensävyllä viestiminen avoinna olevasta työmahdollisuudesta – sekä teistä yrityksenä – saavuttaa parhaat tulokset.

Hyödynnämme laajalla spektrillä verkkopohjaisia työnvälityskanavia sekä näiden lisäksi aktiivisesti ja tyylikkäästi sosiaalista mediaa. Haemme sekä orgaanisen että kohdennettujen mainoskampanjoiden avulla maksimaalista näkyvyyttä rekrytoinneille.

Lue lisää RekryMarkkinoinnista ja Employer Branding -ratkaisuistamme tästä.

”Yksi syy, miksi ulkoistimme rekrytointiprosessit, on ajansäästö.”

Koe, mitä asiakkaamme arvostavat yhteistyössämme.

 

Lue Idesco kumppanuustarinamme!

 

Varmuutta ja mielenrauhaa henkilöarvioinneilla

Asiantuntijarekrytoinneissa voit hyödyntää tehokkaimpia ja ytimekkäimpiä henkilöarviointien ratkaisujamme.

Näin saat varmistuksen hakijoiden työpersoonallisuudesta, työarjen suorituskyvystä sekä työkaluja valittavan henkilön motivointiin ja johtamiseen.

Henkilöarvioinnit

Täydennä suorarekrytointia henkilöarvioinneilla

Tutustu palveluun!

Henkilöstötarpeita?

Täytä nopea yhteydenottolomakkeemme, niin olemme yhteydessä sinuun