RekryMarkkinoinnin ratkaisut - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

RekryMarkkinointi

Löydetäänkö osaajat yhdessä uudella tavalla?
 
 

RekryMarkkinointi

Löydetäänkö osaajat yhdessä uudella tavalla?

Rekrymarkkinointi auttaa yrityksesi mielikuvan myymisessä

Yrityksen myyminen juuri oikealle osaajalle edellyttää uudenlaista markkinointia. Rekrymarkkinoinnilla varmistat, että yrityksesi tavoittaa potentiaaliset alansa ammattilaiset digitaalisista kanavista sekä saa heidät kiinnostumaan yrityksestäsi ja sen toimintakulttuurista kertovasta tarinasta.

Rekrymarkkinoinnin palvelussamme yhdistyy vankka rekrytointiosaamisemme ja digitaalinen markkinointi. Palvelu tuo avoinna olevat tehtävät niiden osaajien tietoisuuteen, jotka eivät välttämättä hae itse aktiivisesti uutta työtä. Tuloksena on yrityksesi rekrymarkkinointikampanja, johon törmätään ja johon reagoidaan tavalla, joka kehittää työnantajamielikuvaa sekä houkuttelee osaajaa tarttumaan uuteen uramahdollisuuteen.

Tarjoamme vaivattoman ja kokonaisvaltaisen kokonaisuuden, jossa et jää yksin vain kauniiden kuvien ja tarinan kanssa. Hakijoiden yhteydenotoista puhumattakaan. Menestyksekkään Rekrymarkkinoinnin kampanjamme jälkeen saat käyttöösi markkinoiden nykyaikaisimmat rekrytoinnin ratkaisumme, laajat verkostomme sekä asiantuntijoidemme osaamisen.

 

Tehokasta hakijahankintaa

Vuonna 2020 toteutetun Kansallisen Rekrytointitutkimuksen mukaan jopa 72 prosenttia yrityksen rekrytoijista kokee pätevien hakijoiden löytämisen vaikeaksi. Vuonna 2019 luku oli 71 prosenttia.

Aktiivisesti työtä etsivien henkilöiden määrän lasku on vaikuttanut niiden silmäparien lukumäärään, jotka etsivät aktiivisesti tietoa avoimista mahdollisuuksista työpaikkaportaaleissa. Tämä tarkoittaa sitä, että perinteinen ilmoitushaku ei enää tuota toivottua tulosta. 

Rekrymarkkinointi mahdollistaa hakijahankinnan osaajavetoisesti. Suosituimmissa somekanavissa tieto työpaikasta löytää alansa osaajat, ja innostaa tarttumaan uuteen työmahdollisuuteen.

Yrityksesi tarinan ympärille rakennettu kampanja lisää yrityksesi tunnettuutta, luotettavuutta ja vetovoimaisuutta – samalla kehittäen yrityksesi työnantajamielikuvaa.

 

Keinot ja kanavat osaajien tavoittamiseksi

Rekrymarkkinoinnin kampanja toteutetaan monikanavaisesti, jotta tavoitamme kohderyhmän niin ammatillisen kuin vapaa-ajan kanavapresenssissä.

Materiaalina luotamme erityisesti videon voimaan – sen kautta potentiaalinen osaaja pääsee tutustumaan yritykseesi ja sen työntekijöihin. Lisäksi olemme toteuttaneet rekrymarkkinoinnin kampanjoita esimerkiksi kuva- ja tekstimuotoisista uratarinoista.

Sosiaalisen median kohdennettu kampanja suunnitellaan aina räätälöidysti haettavan osaajan tai osaajien kokemus-, osaamis-, ja työyhteisötaustan mukaisilla määreillä. Kohdennamme Rekrymarkkinoinnin toimenpiteet tarkasti juuri siihen maantieteelliseen sijaintiin, jossa näemme osaajien viettävän aikaa.

Raportoimme sinulle aina tuloksista kampanjan päättyessä.

Tutustu osaan toteutuksiamme

Olemme toteuttaneet asiakkaidemme kanssa erilaisia kampanjamalleja Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä sekä Youtubessa. Löydämme varmasti tehokkaan tavan myös sinulle.

Tutustu osaan videototeutuksistamme Youtube-kanavaltamme ja ota yhteyttä hyödyntääksesi digimarkkinoinnin kustannustehokkaat kohdennustavat seuraavassa rekrytoinnissasi.

Kohti osaajavetoista

hakijahankintaa

Tutustu toteutuksiimme!

Lue lisää

Kuinka pääsemme aloittamaan?

Yhteydenotto riittää.

Lähdemme yhdessä terävöittämään ne seikat, jotka kannattaa erottautumisessa muista työnantajista nostaa työnantajamielikuvamarkkinoinnin keskiöön. Kohderyhmäanalyysin muodossa selvitämme haettujen ammattilaisten osaamis- ja kokemusprofiilit ja hyödynnämme näitä tietoja ilmoitushaussa sekä kohdennetussa RekryMarkkinoinnin kampanjassa.

Mitä tarkemmin määritämme tavoitteet rekrytoinnin projektillemme, sitä positiivisemman hakijakokemuksen saamme hakijalle tuotettua.

Löydetäänkö osaajat yhdessä uudella tavalla?

Ota yhteyttä, ehdota tapaamista tai pyydä tarjous

Tai laita viesti, niin olemme yhteydessä sinuun