Henkilöarvioinnit - RTK-Henkilöstöpalvelu - Varmuutta henkilövalintoihin

RTK-Henkilöstöpalvelu

Henkilöarvioinnit

Varmuutta valintoihin
 
 

Henkilöarvioinnit

Varmuutta valintoihin

Henkilöarvioinnit

Henkilöarviointi on tehokas työkalu silloin, kun sinulla on tarve arvioida työnhakijoiden ja -tekijöiden soveltuvuutta, vahvuuksia ja kehittymistarpeita.

Henkilöarvioinnit ovat vaivaton tapa selvittää työhön keskeisesti vaikuttavia seikkoja, joita haastattelut eivät välttämättä tarjoa. Arviointimenetelmillämme voit tutkia henkilöstösi osaamista ja kehitystarpeita suorittavasta tasosta aina esimiestasolle saakka.

 

Varmuutta valintoihin ja tietoa kehitystarpeista

Onnistuneen rekrytoinnin varmistamisessa keskiössä on yhdessä kanssasi kuvattu työntekijän rooli, osaamisvaatimukset sekä kokemukseen liittyvät tekijät, jotka edesauttavat työtehtävien hoitamista menestyksekkäästi. Yksi tärkeimmistä seikoista on ottaa uuden työntekijän lisäksi huomioon myös olemassa oleva työyhteisösi ja uuden henkilön yhteensopivuus siihen.

Henkilöarvioinnin työkaluja on mahdollista hyödyntää työntekijöiden johtamisessa, kehittämisessä ja motivoinnissa. Henkilöarviointien käyttäjäystävällisiä menetelmiä on saatavilla joka toimialalle, tehtävätasolle ja funktiolle sekä erilaisiin tarpeisiin, kuten mm. hakijoiden karsintaan, rekrytointiin, kehittämiseen, osaamiskartoituksiin sekä uudelleensijoitteluun.

 

Monipuoliset ja luotettavat työkalut

Koulutetuilla rekrytoinnin asiantuntijoillamme on käytössä useita luotettavia kompetenssipohjaisia arviointimenetelmiä ja -työkaluja. Sopivien arviointimenetelmien valinnalla saat lisävarmuutta tärkeisiin rekrytointeihin.

Käytössämme on SHL:n (CEB’s SHL Talent Measurement Solutions) arviointiratkaisut, jotka sisältävät maailman laajimman valikoiman työkaluja. Pystymme mittaamaan etukäteen määriteltyjä taitoja, käyttäytymistä tai toimintoja, jotka ennustavat erityisen tarkasti henkilön tulevaa suoriutumista. Henkilöarvioinnit toteutetaan monikielisessä ja käyttäjäystävällisessä verkkoportaalissa. Helposti tulkittavat raportit ovat käytössäsi sähköisessä muodossa heti arvioinnin suorittamisen jälkeen.

 

Kysy lisää!

Kysy asiantuntijoiltamme tarkemmin millainen henkilöarvioinnin tyyppi antaisi varmuutta seuraavaan rekrytointiisi.

 

”Olen ollut hyvin tyytyväinen yhteistyöhön RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa. Rekrytointi oli meille helppoa, ja saimme tuloksia aikaiseksi.”

– Jari Valtonen, Toimitusjohtaja, Idesco Oy

Henkilöstötarpeita?

Ota yhteyttä, ehdota tapaamista tai pyydä tarjous

Tai laita viesti, niin olemme yhteydessä sinuun

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.