RTK-Henkilöstöpalvelu

Alihankinnan ratkaisut

Keskity täysillä ydinosaamiseesi

 
 

Alihankinnan ratkaisut

Keskity täysillä ydinosaamiseesi

Alihankinnalla kohti toiminnan tehostamista ja kasvun askeleita

Alihankinta mahdollistaa olemassa olevan toiminnan tehostamisen, ja on apuna yrityksesi kasvussa. Kehitämme, resursoimme ja suunnittelemme alihankintana asiakkaillemme erilaisia prosesseja sekä liiketoiminnan osia.

Lähdemme liikkeelle kokonaisvaltaisesta kartoituksesta, eli työntutkimuksesta, jossa selvitämme yrityksesi nykytilan. Tutkimuksen pohjalta kirkastamme kasvun tavoitteet ja luomme käytännön suunnitelman ja ohjeistuksen työtapojen ja prosessien kehittämiseksi.

Yhteistyössä hiottava prosessi tai liiketoiminnan osa voi olla esimerkiksi tuotannon eri osa-alueet, logistiset ratkaisut tai varastointi. Huolehdimme koko projektin ajan dokumentoinnista, viestinnästä ja tulosten mittaamisesta parhaan mahdollisen lopputuloksen ja tavoitteiden saavuttamiseksi.

Työntutkimus toimii peruspilarina onnistuneelle yhteistyölle, ja se toteutetaan aina räätälöidysti asiakkaan tarpeen mukaan. 

 

Kasvu

Joskus erityisosaaminen on kannattavampaa hankkia yrityksen ulkopuolelta uusien mahdollisuuksien ja näkökulmien avaamiseksi.

Alihankintaprojektimallimme avulla voit keskittyä täysillä omaan ydinliiketoimintaasi ja sen kehittämiseen.

Hiomalla toimintamallisi mahdollisimman kustannustehokkaiksi ja tuottaviksi, mahdollistamme myös tuotannon sekä volyymin kasvun. Toimiva arki heijastuu myös yrityksesi työntekijöihin – kokonaisuus muun muassa luo työhyvinvointia ja vähentää työn mahdollista kuormittavuutta.

 

Joustavuus

Tavoitteemme on helpottaa sinun arkeasi joustavilla ratkaisuilla, jotka lisäävät tuotannon määrää sekä laatua.

Muuttuvassa markkinatilanteessa pidämme huolen, että yrityksesi pysyy muutoksen vauhdissa mukana järjestämällä resurssit muutosta tukeviksi.

 

Kannattavuus ja kehitys

Sitoudumme kehittämään yrityksesi kannattavuutta, laatua sekä tuomaan kustannussäästöjä.

Alihankinta mahdollistaa yrityksesi kiinteiden kulujen joustavuuden, sekä luo mahdollisuuden liiketoimintasi jatkuvaan kehittymiseen.

Asiantuntijamme

Meillä on laaja kokemus alihankinta- ja kehitysprojekteista sekä työntutkimuksesta.

Tutustu kasvun ja kehityksen asiantuntijaamme Tomiin ja ota yhteyttä!

 

Tomi Tastén
Palvelupäällikkö, logistiikka

”Aiemmissa työtehtävissä toimin noin 10 vuotta logistiikkapäällikkönä, ja vastuullani oli muun muassa varaston layoutin suunnittelu, maahantuonti ja tullaukset, varaston rekrytoinnit ja päivittäisen toiminnan sujuvuus.

Viimeiset vajaat kolme vuotta työskentelin asiakasvastaavana. Vastuullani oli rekrytoinnin koordinointi sekä vuokrapuolelle että alihankintaan. Olin mukana suunnittelemassa ja käynnistämässä alihankintakohteiden toimintaa toimien yhteyshenkilönä asiakkaillemme.”

Ota yhteyttä!
tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi
Puh. 044 412 4090

Ota rohkeasti yhteyttä!

Kehitetään laahaavat toimintosi yhdessä mahdollisuuksiksi