RTK-Henkilöstöpalvelu

Kansainvälinen rekrytointi

Avain osaajavetoiseen kasvuun nyt ja tulevaisuudessa
 
 

Kansainvälinen rekrytointi

Avain osaajavetoiseen kasvuun nyt ja tulevaisuudessa

Suomessa on kasvava osaajapula, eikä työvoiman kysyntä aina kohtaa tarjontaa. RTK-Henkilöstöpalvelun kansainvälinen rekrytointi on merkittävässä roolissa osaajapulan ratkaisemisessa, toimialastasi tai sijainnistasi riippumatta.

RTK-Henkilöstöpalvelu tekee kansainvälisen rekrytoinnin sinulle helpommaksi. Rekrytoimme kansainvälistä työvoimaa Suomeen täydentämään niin julkisen kuin yksityisen puolen työvoimatarpeita, olivat ne sitten väliaikaisia tai pysyviä. Kansainväliset osaajat tukevat organisaatiosi kehittymistä ja tulevaisuuden kasvua.

Asiantuntijamme auttavat kartoittamaan tavoitteitasi tukevaa osaamista ulkomailta. Toimintamallimme auttaa löytämään ammattitaitoisia, kansainvälisiä osaajia Itä-Euroopan alueelta ja Aasiasta. Globaalin verkostomme ja tarkoin valittujen kontaktiemme avulla tavoitamme juuri sinulle sopivat osaajat. Rekrytointiprosessimme on eettinen ja läpinäkyvä.

 

Lue vinkit kv-rekrytointiin tästä blogista!

 

Kartoitamme osaamistarpeet

RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointiprosessi käynnistyy yhteisestä kartoituksesta. Käymme läpi organisaatiosi osaaja- ja taitotarpeet sekä määritämme vetovoimatekijäsi työnantajana. Kartoituksella varmistamme, että osaamme vastata odotuksiisi rekrytoitavista osaajista ja heidän taitotasostaan. Kartoitus on onnistuneen rekrytointiprosessin kivijalka.

 

– Kartoitamme yhdessä osaajatarpeet ja vetovoimatekijät
– Määrittelemme rekrytointikriteerit ja koulutustarpeet
– Ammattilaisemme auttavat sinua ratkaisukeskeisin ottein
– Palvelemme paikallisesti, luotettavasti ja mutkattomasti

 

Teemme tarkan suunnitelman

Kansainvälisessä rekrytoinnissa suunnitelmallisuus tuo tehokkuutta. Vaikka teemme tarkan kartoituksen ja suunnitelman, palvelussamme on mukana myös ripaus innovatiivisuutta – haluamme löytää sinulle aidosti osaavaa työvoimaa. Olemme sinulle henkilöstöpalvelualan kumppani, joka kulkee mukana yrityksesi kehityskaaressa ja joustaa mukana.

 

– Sovimme stepit juuri oikeiden osaajien löytämiseksi
– Haastattelemme jokaisen potentiaalisen työntekijän
– Haastattelijana toimivat koulutetut ammattilaiset
– Tietyillä toimialoilla pyydämme työnäytteen osaamisen varmistamiseksi

 

Rekrytoimme avoimesti ja eettisesti

Toimintamme keskiössä ovat läpinäkyvyys sekä compliance, eli sääntöjen ja määräysten noudattaminen. Vastuullisena toimijana huomioimme eettisyyden rekrytoinnissa. Huolehdimme osaajista heidän saapuessaan Suomeen, aina kotoutumiseen ja työelämävalmiuteen asti. Toimimme kanssasi avoimessa yhteistyössä läpi koko rekrytointiprosessin. Avoimuuden ansiosta tulevat osaajat aloittavat yhteisen matkan kanssasi samalta lähtöviivalta.

 

– Noudatamme alan auktorisoinnin edellyttämiä pelisääntöjä
– Toteutamme tarvittavat käytännön selvitykset
– Teemme tarkat dokumentit läpinäkyvyyden varmistamiseksi
– Olemme aina valmiina vastaamaan sinua askarruttaviin kysymyksiin

 

Lue lisää vastuullisuudesta blogistamme

 

Mitä odotamme sinulta?

Kansainvälisiltä markkinoilta rekrytoidut tulevat usein vuokratyösuhteeseen. He ovat RTK-Henkilöstöpalvelun kirjoilla vuoden, jonka jälkeen he voivat siirtyä teidän kirjoillenne. Me vastaamme rekrytointiprosessin lisäksi lain mukaisista työnantajavelvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta, vakuutuksista ja mahdollisista yt-neuvotteluista.

 

– Vastaanottavalla organisaatiolla on keskeinen rooli onnistumisessa
– Kansainvälinen rekrytointi vaatii pitkäjänteistä sitoutumista
– Velvollisuuksiisi kuuluu työhön perehdytys ja työn johtaminen
– Huolehdit myös osaajan työturvallisuudesta

Autamme sinua menestymään

RTK-Henkilöstöpalvelun ydinosaamista on löytää sopivimmat ammattilaiset niin toimihenkilöiksi kuin suorittavan tason rooleihin. Monipuolinen palvelukattauksemme tarjoaa ratkaisuja myös esimerkiksi henkilöarviointeihin ja rekrykoulutuksiin. Lue lisää meistä >>

 

 

Mikko Heickell

Liiketoimintajohtaja, Kansainvälinen rekrytointi

mikko.heickell@rtkhenkilostopalvelu.fi
Puh. 040 833 2588

 

Ari Eskola

Johtaja, Kansainvälinen rekrytointi

ari.eskola@rtkhenkilostopalvelu.fi
Puh. 044 412 4040

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kansainvälinen rekrytointi on hyvä vaihtoehto varmistaa työntekijöiden saatavuus myös tulevaisuudessa. Ota yhteyttä – selvitetään yhdessä mitä lisäarvoa kansainvälinen rekrytointi tuo juuri sinun organisaatioosi!