RTK-Henkilöstöpalvelu

Kansainvälinen rekrytointi

Avain osaajavetoiseen kasvuun.
 
 

Kansainvälinen rekrytointi

Avain osaajavetoiseen kasvuun.

Kansainvälinen rekrytointi on merkittävässä roolissa ratkaisemassa useiden yritysten osaajapulaa toimialasta ja sijainnista riippumatta

RTK-Henkilöstöpalvelun kansainvälisen rekrytoinnin ammattilaisten käsissä pääset kartoittamaan yritykseesi sopivaa osaamista ulkomailta. 

Vahvan kotimaisen henkilöstöpalveluosaamisemme tukena meillä on kansainvälisen rekrytoinnin asiantuntijat, luotettava globaali verkosto ja tarkoin valitut kontaktit, joilla mahdollistamme sopivien osaajien tavoittamisen.

 

Osaamistarpeiden kartoittaminen

Kansainvälinen rekrytointiprosessi kanssamme käynnistyy yhteisestä kartoituksesta, jossa käymme läpi muun muassa osaajatarpeesi ja määritämme yrityksesi vetovoimatekijät.

Keskitymme kartoituksessa palvelemaan sinua ratkaisukeskeisin ottein, ja asetamme sujuvan rekrytointiprosessin askeleet kohti juuri sinun yrityksellesi sopivien kansainvälisten osaajien löytämistä.

Kartoitus on onnistuneen ja sujuvan rekrytointiprosessin kivijalka, jolla varmistamme, että osaamme vastata odotuksiisi rekrytoitavista osaajista ja heidän taitotasostaan.

 

Suunnitelmallisuus luo tehokkuuden

Tarkoin tehdyn suunnitelman ja kartoituksen ohella kansainvälisen rekrytoinnin palvelussamme on aina ripaus innovatiivisuutta – olemme sinulle henkilöstöpalvelualan kumppani, joka kulkee mukana yrityksesi kehityskaaressa tarjoten aidosti osaavaa työvoimaa.

Jokainen potentiaalinen työntekijä haastatellaan koulutettujen ammattilaisten toimesta henkilökohtaisesti, ja tietyillä toimialoilla vaadimme osaajilta työnäytteen osaamisen varmistamiseksi.

 

Keskiössä avoimuus ja eettisyys

Onnistuneen kansainvälisen rekrytointiprosessin toiminnan keskiössä noudatamme alan auktorisoinnin edellyttämiä kansainvälisen rekrytoinnin pelisääntöjä, ja rekrytoimme osaajia eettisyys huomioiden.

Tärkein voimavara kansainvälisessä rekrytoinnissa ovat ihmiset, joten huolehdimme osaajista heidän saapuessaan Suomeen. Teemme kaikki tarvittavat käytännön selvitykset rekrytointiprosessin aikana – tärkeintä on, että sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.

 

Läpinäkyvyys ja reagointi

Korostamme avoimuuden merkitystä läpi koko rekrytointiprosessin, jotta tulevat osaajat ja työnantaja aloittavat yhteisen matkan samalta lähtöviivalta.

Läpinäkyvyyden varmistamiseksi huolehdimme prosessimme tarkasta dokumentoinnista, ja olemme aina valmiina vastaamaan sinua mahdollisesti askarruttaviin kysymyksiin.

Asiantuntijamme

Ota yhteyttä kansainvälisen rekrytoinnin asiantuntijoihimme!

 

Mikko Heickell

Liiketoimintajohtaja, Kansainvälinen rekrytointi

mikko.heickell@rtkhenkilostopalvelu.fi
Puh. 040 833 2588

 

Ari Eskola

Johtaja, Kansainvälinen rekrytointi

ari.eskola@rtkhenkilostopalvelu.fi
Puh. 044 412 4040

Ota rohkeasti yhteyttä!

Nyt on aika kurkistaa, mitä kansainvälinen rekrytointi pitää sisällään, ja millaista arvoa se tuo juuri sinun yrityksellesi

Ota yhteyttä kansainvälisen rekrytoinnin asiantuntijoihimme alla olevalla lomakkeella!