Uratarinat ja kokemuksia vuokratyöstä - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

Uratarinat

Tutustu vuokratyöhön sekä tarinoihin ura-onnistumisista!
 
 

Uratarinat

Tutustu vuokratyöhön sekä tarinoihin ura-onnistumisista!

 

Mia Sorjonen

Mia Sorjosen työpaikka sijaitsee Siilinjärven Toivalassa kemianalanyritys Reagenalla. Työssään hän pakkaa huolellisesti tutkimusliuoksia, jotka lähetetään yrityksen asiakkaille ympäri maailman.

Eläinrakkaan Mian polku nykyisen työpisteen ääreen vaati alanvaihdoksen, ja uusi ura löytyi RTK-Henkilöstöpalvelun kautta.

Lue Mian tarina täältä!

 

Virpi Puhakka

Virpi Puhakka on joensuulainen kaupunki-ihminen, joka rikastaa arkeaan hänelle tärkeillä asioilla. Työ on kulkenut hänen elämässään mukana merkityksellisessä osassa, mutta ei pääroolissa näytellen.

Virpin arjen rytmiin sopiva työ löytyi Thermo Fisheriltä – tutustu Virpin tarinaan!

Lue Virpin tarina täältä!

 

Petri Styrman

Petri Styrman on raumalainen puukäsitöiden taitaja, jonka työarjessa kiuaskivet löytävät oikeat paikkansa. Hän kannustaa jokaista uudesta työpaikasta haaveilevaa unohtamaan ennakkoluulot, hakemaan rohkeasti töitä ja tarttumaan puhelimeen – tämä asenne toi hänelle mukanaan uuden työpaikan.

Lue Petrin uratarina täältä!

 

Mika Aronen

Pirkanmaalainen Mika Aronen löysi uuden uran metallialalta RekryKoulutuksen kautta. Mikan aikaisempi kokemuksena metallista ulottui yläasteen käsityöntunneille, mutta hän päätti ottaa tilanteen mahdollisuutena.

Lue Mikan uratarina täältä!

 

Eetu Torppa

Oululainen Eetu Torppa löysi työpaikan RTK-Henkilöstöpalvelun kautta liikunnallisia elämyksiä tarjoavasta yrityksestä, jossa hän työskentelee parhaillaan vuokratyöntekijänä.

Eetun työnhaun yhteydessä RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Päivi Rantsin kanssa järjestynyt haastatteluhetki oli tunnelmaltaan todella rento, ja avasi tien uuteen, innostavaan työpaikkaan.

Lue Eetun uratarina täältä!

 

Jenna Matjus

Lähdin vuodenvaihteesta etsimään töitä monen eri kanavan kautta. Työtehtävät vaihtelivat suuresti, en oikein osannut päättää mitä haluaisin tehdä. Taustani oli vahva toimistopuolella ja haut pääasiassa kohdistuivat sinne.

Kävin haastatteluissa ja sain monta eri työtarjousta, kuitenkin mikään ei oikein iskenyt. Tuttavan kautta ryhdyin pohtimaan alan vaihtoa ja lopulta päädyin RTK:n haastattelujen kautta uusille urille.

RTK hoiti asian hienosti maaliin asti, löysi minulle sellaista mitä halusin ja toivottavasti yritys sai sen mitä etsi. Ura on vasta aluillaan ja lähdetty vasta liikenteeseen, mutta toivottavasti pääsen ketterästi vauhtiin!

Lämmin kiitos RTK nopeasta ja asiakaslähtöisestä palvelusta!

(Kuten kuvasta näkyy, leijonanosa työajasta Jennalle kuluu auton ratissa, joten jos kaipaat vakuutustarjouksia, voi Jenna ajella sinun luoksesi kertomaan lisää!)

Jätä hakemuksesi huoletta meille

Jätä hakemuksesi meille, niin tavoitat useita satoja mahdollisia työnantajia yhdellä hakemuksella. Asiantuntijamme etsii sinulle arvoihisi ja elämäntilanteeseesi sopivan työpaikan.

Tutustu sinua kiinnostaviin avoimiin työpaikkoihin tästä