RTK-Henkilöstöpalvelu

Uratarinat

Kokemuksia vuokratyöstä sekä tarinoita ura-onnistumisista!

 
 

Uratarinat

Kokemuksia vuokratyöstä sekä tarinoita ura-onnistumisista!

 

Tuomas Hyvönen

Tuomas työskentelee Korona keittiöiden tuotannossa. Hänen työarkensa yrityksessä sai alkunsa RTK-henkilöstöpalvelun vuokratyöntekijänä.

”Olen ollut RTK-Henkilöstöpalvelun kautta monessa muussakin tuotannon työpaikassa ja aina on löytynyt töitä, kun olen niitä tarvinnut.”

Lue Tuomaksen tarina täältä!

 

Mia Sorjonen

Mia Sorjosen työpaikka sijaitsee Siilinjärven Toivalassa kemianalanyritys Reagenalla. Työssään hän pakkaa huolellisesti tutkimusliuoksia, jotka lähetetään yrityksen asiakkaille ympäri maailman.

Eläinrakkaan Mian polku nykyisen työpisteen ääreen vaati alanvaihdoksen, ja uusi ura löytyi RTK-Henkilöstöpalvelun kautta.

Lue Mian tarina täältä!

 

Virpi Puhakka

Virpi Puhakka on joensuulainen kaupunki-ihminen, joka rikastaa arkeaan hänelle tärkeillä asioilla. Työ on kulkenut hänen elämässään mukana merkityksellisessä osassa, mutta ei pääroolissa näytellen.

Virpin arjen rytmiin sopiva työ löytyi Thermo Fisheriltä – tutustu Virpin tarinaan!

Lue Virpin tarina täältä!

 

Petri Styrman

Petri Styrman on raumalainen puukäsitöiden taitaja, jonka työarjessa kiuaskivet löytävät oikeat paikkansa. Hän kannustaa jokaista uudesta työpaikasta haaveilevaa unohtamaan ennakkoluulot, hakemaan rohkeasti töitä ja tarttumaan puhelimeen – tämä asenne toi hänelle mukanaan uuden työpaikan.

Lue Petrin uratarina täältä!

 

Mika Aronen

Pirkanmaalainen Mika Aronen löysi uuden uran metallialalta RekryKoulutuksen kautta. Mikan aikaisempi kokemuksena metallista ulottui yläasteen käsityöntunneille, mutta hän päätti ottaa tilanteen mahdollisuutena.

Lue Mikan uratarina täältä!

 

Eetu Torppa

Oululainen Eetu Torppa löysi työpaikan RTK-Henkilöstöpalvelun kautta liikunnallisia elämyksiä tarjoavasta yrityksestä, jossa hän työskentelee parhaillaan vuokratyöntekijänä.

Eetun työnhaun yhteydessä RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Päivi Rantsin kanssa järjestynyt haastatteluhetki oli tunnelmaltaan todella rento, ja avasi tien uuteen, innostavaan työpaikkaan.

Lue Eetun uratarina täältä!

Yksi hakemus – satoja työmahdollisuuksia.

Jätä hakemuksesi meille, niin tavoitat useita satoja mahdollisia työnantajia yhdellä hakemuksella. Asiantuntijamme etsii sinulle arvoihisi ja elämäntilanteeseesi sopivan työpaikan.

Katso avoimet työpaikat