Uratarinat ja kokemuksia vuokratyöstä - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

Uratarinat

Tutustu vuokratyöhön sekä tarinoihin ura-onnistumisista!
 
 

Uratarinat

Tutustu vuokratyöhön sekä tarinoihin ura-onnistumisista!

 

Eetu Torppa

Oululainen Eetu Torppa löysi työpaikan RTK-Henkilöstöpalvelun kautta liikunnallisia elämyksiä tarjoavasta yrityksestä, jossa hän työskentelee parhaillaan vuokratyöntekijänä.

Eetun työnhaun yhteydessä RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Päivi Rantsin kanssa järjestynyt haastatteluhetki oli tunnelmaltaan todella rento, ja avasi tien uuteen, innostavaan työpaikkaan.

Lue Eetun uratarina täältä!

 

Elina Ala-Hannula

Eli­na Ala-Han­nu­la sai meidän kautta en­sim­mäi­sen vuo­kra­työ­paik­kansa. Suo­men Pa­ko­lais­a­pu ry:n toi­mis­toas­sis­tent­ti­n vakanssi vas­ta­si hä­nen kou­lu­tus­taan ja työn kautta Elina keräsi kallisarvoista kokemusta tulevaa uraa silmällä pitäen.

Ala-Han­nu­la suo­sit­te­lee vuo­kra­työ­tä eri­tyi­ses­ti nuo­ril­le, sil­lä hen­ki­lös­tö­pal­ve­lu­yri­tys­ten kaut­ta saa mo­ni­puo­lis­ta työ­ko­ke­mus­ta.

”– Eri­lai­set ja eri­tyy­li­set ly­hy­tai­kai­set työt kar­tut­ta­vat työ­elä­mä­tai­to­ja ja te­ke­vät myös no­pean op­pi­jan. Hen­ki­lös­tö­pal­ve­lu­yri­tys­ten avul­la han­kit­tu työ voi poi­kia myös uusia mah­dol­li­suuk­sia yri­tyk­sen si­säl­lä.”

 

 

 

Jenna Matjus, 30

Lähdin vuodenvaihteesta etsimään töitä monen eri kanavan kautta. Työtehtävät vaihtelivat suuresti, en oikein osannut päättää mitä haluaisin tehdä. Taustani oli vahva toimistopuolella ja haut pääasiassa kohdistuivat sinne.

Kävin haastatteluissa ja sain monta eri työtarjousta, kuitenkin mikään ei oikein iskenyt. Tuttavan kautta ryhdyin pohtimaan alan vaihtoa ja lopulta päädyin RTK:n haastattelujen kautta uusille urille.

RTK hoiti asian hienosti maaliin asti, löysi minulle sellaista mitä halusin ja toivottavasti yritys sai sen mitä etsi. Ura on vasta aluillaan ja lähdetty vasta liikenteeseen, mutta toivottavasti pääsen ketterästi vauhtiin!

Lämmin kiitos RTK nopeasta ja asiakaslähtöisestä palvelusta!

(Kuten kuvasta näkyy, leijonanosa työajasta Jennalle kuluu auton ratissa, joten jos kaipaat vakuutustarjouksia, voi Jenna ajella sinun luoksesi kertomaan lisää!)

Jätä hakemuksesi huoletta meille

Jätä hakemuksesi meille, niin tavoitat useita satoja mahdollisia työnantajia yhdellä hakemuksella. Asiantuntijamme etsii sinulle arvoihisi ja elämäntilanteeseesi sopivan työpaikan.

Emme omalla toiminnallamme tyydy ainoastaan työllistämään, vaan huolehdimme sinusta myös työntekijänä liikunta- ja kulttuurietujen muodossa. Turvaamme terveytesi ja sujuvan työarkesi laajalla työterveyshuollolla. Kaiken tämän teemme puolestasi, jotta sinä voit keskittyä työpäivääsi antamaan parhaasi joka päivä.

Tutustu sinua kiinnostaviin avoimiin työpaikkoihin tästä