Henkilöstövuokraus - RTK-Henkilöstöpalvelu - Tekijät työllesi

RTK-Henkilöstöpalvelu

Henkilöstövuokraus

Riskittömyys, helppous ja joustavuus
 
 

Henkilöstövuokraus

Riskittömyys, helppous ja joustavuus

Henkilöstövuokraus auttaa yritystäsi sopeutumaan tuotannon vaihteluihin

Henkilöstön määrän tarve saattaa vaihdella lyhyelläkin aikavälillä suuresti. Työntekijän palkkaaminen on aina iso päätös, ja siihen liittyviä riskejä on mahdollista madaltaa henkilöstövuokrauksella.

Henkilöstövuokraus sopii useille yrityksille, koosta riippumatta. Palvelun avulla löydät joustavasti sopivan asiantuntijan vetämään projektia, ahkeran työntekijän tuotantoon tai muut toivomasi lisäkäsiparit täydentämään yrityksesi työarkea.

Henkilöstövuokraus tuo mukanaan ajansäästöä, sillä sinun ei tarvitse huolehtia vuokratyöntekijän osalta lakisääteisistä työnantajavelvoitteista. Me hoidamme puolestasi kaiken työsuhteeseen liittyvän paperityön, mukaan lukien työsopimuksen, työehtosopimuksien mukaisen palkanmaksun sekä laajat työterveyspalvelut takaamaan vuokratyöntekijän mahdolliset arjenkäänteet.

Kumppanuus kanssamme auttaa myös sinua varautumaan yllättäviin tilanteisiin. Voit esimerkiksi tarkastella osaajatarjontaamme sähköisen järjestelmämme kautta hyvissä ajoin etukäteen – jo ennen kuin tarve henkilöstömäärän lisäämiseksi ilmenee.

Tarjoamme yrityksellesi selkeän palvelumallin, jossa pääset aidosti keskittymään ja edistämään niitä tehtäviäsi, joita varten yrityksesi on olemassa.

 

Vastaamme puolestasi kaikista työnantajavelvoitteista

Kiirepiikkiä tai muuta hetkittäistä lisäkäsiparien tarvetta varten sinulle osaaja on työsopimussuhteessa kanssamme. Yrityksesi ei tarvitse huolehtia lakisääteisistä työnantajavelvoitteista, kuten palkanmaksusta tai työterveyshuollosta. Me hoidamme puolestasi kaiken työsuhteeseen liittyen mukaan lukien tehtävissä mahdollisesti vaadittavan suojavaatetuksen tai muun varustuksen osalta.

Sinun vastuullesi jäävät osaajamme arjen kannalta se keskeisin ja näkyvin, eli  työnjohto sekä työtehtäviin ja työturvallisuuteen perehdyttäminen. Pidämme työntekijöistämme huolta ja haluamme varmistaa, että heidän työarkensa on turvallista.

Kaiken toimintamme ydin on tehdä sinun arkesi helpommaksi ja tuottavammaksi.

 

Pidämme molemmat osapuolet ajan tasalla

Rekrytoinneissa toimimme aktiivisella otteella ja pidämme yrityksesi ajan tasalla prosessin etenemisestä. Ymmärrämme rekrytoinneissa vastuumme myös työnantajabrändisi vahvistajana. Tämän vuoksi viestimme puolestasi rekrytointiprosessin eri vaiheista myös työnhakijoille, jotta kokemus työn hakemisesta kauttamme pysyy positiivisena.

 

Vetovoimainen työnantajakuva houkuttelee työntekijöitä

Olemme työnhakijahankinnan optimoinnin edelläkävijöitä toimialallamme. Hakuprosessissa hyödynnämme tarinankerrontaa mielenkiinnon herättäjänä sekä käytämme tehokkaasti taktisimpia hakukanavia. Rekrytointiviestintä on myös loistava tapa kirkastaa työnantajamielikuvaa, lisätä houkuttelevuutta sekä vahvistaa yrityksesi brändiä.

Hyödynnämme laajalla spektrillä työnvälityskanavia sekä näiden lisäksi aktiivisesti ja tyylikkäästi sosiaalista mediaa. Haemme sekä orgaanisen että kohdennettujen mainoskampanjoiden avulla maksimaalista näkyvyyttä rekrytoinneille.

Kun olemme yhdessä selvittäneet haettavan henkilön tai tiimin osaamisprofiilin, asiantuntijamme tekevät kanavavalinnat sen mukaan, missä kanavissa ja millä äänensävyllä viestiminen avoinna olevasta työmahdollisuudesta – sekä teistä yrityksenä – saa parhaan huomion.

Millaiset RekryMarkkinoinnin kampanjat sitten toimivat tänä päivänä? Olemme toteuttaneet asiakkaidemme kanssa erilaisia kampanjamalleja Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä sekä Youtubessa, joten löydämme varmasti tehokkaan tavan myös sinulle.

Katso kokoelma videototeutuksistamme Youtube-kanavaltamme ja ota yhteyttä hyödyntääksesi digimarkkinoinnin kustannustehokkaat kohdennustavat seuraavassa rekrytoinnissasi.

 

Vastuullista työllistämistä jokaiselle toimialalle

Etsimme ja löydämme työntekijöitä useille eri toimialoille. Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomea teollisuuden, logistiikan, varastoinnin, rakentamisen, talotekniikan, palvelualojen sekä toimisto- ja taloushallinnon osaajien löytämiseksi. Kauttamme työllistyy osaavia tekijöitä sekä tuotanto- että toimihenkilötehtäviin.

Olemme Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu henkilöstöpalvelualan yritys. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme luotettava kumppani niin työntekijälle kuin vuokratyövoimaa käyttävälle asiakasyritykselle.

Tutustu blogissamme lisää henkilöstövuokrauksen hyötyihin! Artikkelin löydät TÄSTÄ

Miten vastuullisuutemme näkyy vuokratyöntekijämme arjessa? Tutustu FAQ-osioomme, johon olemme keränneet yhteen useimmin kysyttyjä kysymyksiä vuokratyöhön liittyen.

 

”Finnforelin Varkauteen rakentama kiertovesitekniikkaan perustuva kirjolohikasvattamo ja -jalostamo oli vuoden 2017 loppupuolella tilanteessa, jossa laitoksen rakennusprojekti oli viimeisillään ja oli aika löytää merkittävä määrä osaavia elintarvikealan ammattilaisia.”

”Tuotantotavoitekaan ei ollut pieni – kirjolohta oli määrä tuottaa  1000 tonnia vuodessa.”

Lue kuinka RTK-Henkilöstöpalvelun sekä Finnforelin yhteistyöstä syntyi kauppojen hyllyille Saimaan Tuore -kirjolohifileet

Henkilöstötarpeita?

Ota yhteyttä, ehdota tapaamista tai pyydä tarjous

Tai laita viesti, niin olemme yhteydessä sinuun

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.