RTK-Henkilöstöpalvelu

Henkilöstövuokraus

Riskittömyys, helppous ja joustavuus

 
 

Henkilöstövuokraus

Riskittömyys, helppous ja joustavuus

Joustavuutta ja ajansäästöä henkilöstövuokrauksen avulla

Työntekijän palkkaaminen on aina iso päätös, ja siihen liittyviä riskejä on mahdollista madaltaa henkilöstövuokrauksella.

Henkilöstövuokraus sopii kaikille yrityksille toimialasta ja kokoluokasta riippumatta. Kokonaisvaltaisen palvelumme avulla löydät joustavasti sopivan työntekijän juuri sinun tarpeisiisi.

Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomea muun muassa teollisuuden, logistiikan, varastoinnin, rakentamisen, talotekniikan, palvelualojen sekä toimisto- ja taloushallinnon osaajien löytämiseksi.

 

Henkilöstövuokrauksen hyödyt

Ajansäästö ja joustavuus – kumppanuus kanssamme auttaa sinua varautumaan yllättäviinkin tilanteisiin ja säästämään arvokasta aikaasi.

Rekrytoinnin ammattilaistemme sekä osaajapankkimme avulla pääset kartoittamaan osaamista sekä lyhyisiin että pidempiaikaisiin henkilöstötarpeisiin.

Hyödyntämällä henkilöstövuokrausta pääset aidosti keskittymään yrityksesi ydinliiketoimintaan.

Helppous ja luotettavuus – me hoidamme puolestasi työsuhteen hallinnolliset työt huolehtien kaikista työnantajan velvollisuuksista – luotettavasti ja asiantuntevasti.

Tarjoamme vuokrahenkilöstöllemme työterveyshuollon lisäksi henkilöstöpalvelualalle ylivertaiset henkilöstöedut.

Asiantunteva ja asiakaslähtöinen palvelu – rekrytoinnin asiantuntijoillamme on laaja-alainen kokemus eri tasojen sekä toimialojen rekrytoinneista. Onnistuneen kumppanuuden perustana toimii asiakkaidemme liiketoiminnan ja tarpeiden ymmärtäminen.

 

Kuinka palvelumme toimii?

Pelkkä yhteydenotto riittää.

Ja juuri siinä kanavassa, joka on sinulle helpoin. Osaava asiantuntijamme johdattaa sinut sopivan ratkaisun löytämisen polulle.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme vaikka nyt!

Käymme huolellisesti läpi henkilöstötarpeenne: selvitämme resurssitarpeen kokoluokan, vaadittavan tai toivotun osaamisen ja koulutuksen sekä tarpeen ajankohdan. Seuraavaksi käärimmekin jo hihat ja ryhdymme hommiin!

 

Laadukas viestintä ja hakijalähtöinen rekrytointityö tuovat kilpailuetua

Hyödyntäessäsi hakupalvelumme saat ilmoituksesi näkyviin kaikkiin suosituimpiin hakukanaviin. Työpaikan ilmoittaminen avullamme on sinulle aina täysin maksutonta. Laadimme myös puolestasi houkuttelevan  ilmoitustekstin avoinna olevasta työmahdollisuudesta.

Rekrytoinnin asiantuntijamme panostavat oikea-aikaiseen ja kattavaan hakijaviestintään taaten positiivisen hakijakokemuksen kaikille työpaikkaa hakeneille osaajille.

 

Mitä henkilöstövuokraus maksaa?

Riskittömyyden, helppouden ja joustavuuden henkilöstövuokrauksessa tarjoaa se tosiasia, että maksat vain tehdystä työstä.

Veloitus ja laskutus tapahtuu hyödyntäen veloituskerroin -mallia. Emme veloita yritystäsi sairauspoissaoloista, vuosilomista tai muista vastaavista tilanteista, jossa työntekijä ei ole vaikuttamassa omalla suorituskyvyllään yrityksesi toimintaan.

Pääset myös milloin tahansa tarkastelemaan vuokratyöntekijän tekemiä työtunteja sähköisen järjestelmämme avulla.

Saat omalta yhteyshenkilöltäsi tarkat laskelmat ja tarjouksen henkilöstövuokrauksen kustannuksista heti kumppanuutemme alkumetreillä.

Voit ottaa yhteyttä tarjouspyynnön tiimoilta tästä!

Kokemuksia

meistä

Koe, mitä asiakkaat arvostavat yhteistyössämme

Lue lisää

Tunnemme työnhakijamme

Tänä päivänä on tärkeää tarjota työnhakijalle helpot työnhakemisen tavat ja on myös tärkeää tuottaa alansa ammattilaiselle positiivinen kokemus vuokratyösuhteen aikana. Tutkimmekin säännöllisesti kyselyiden avulla vuokratyöntekijöidemme tuntemuksia omaan työsuhteeseensa liittyen.

Viimeisissä tutkimuksissamme vuokratyöntekijämme kiittivät siitä, että työnhakijat pidetään aina ajan tasalla koko hakuprosessin ajan, meidät tavoittaa kaikissa työsuhteeseen liittyvissä kysymyksissä ja että meidät saa helposti kiinni toivotulla tavalla.

Työntekijämme näkivät myös asiantuntijamme helposti lähestyttävinä ja asiakaspalvelumme selkeänä. Saimme kiitosta myös tarkkaan palkanlaskentaan sekä säntilliseen palkan maksamiseen liittyen. Näihin kaikkiin asioihin panostamme arjessamme paljon.

Kun työntekijä on tyytyväinen, myös yritysasiakkaamme saa palvelustamme sen hyödyn, joka henkilöstöpalveluista on tarkoitettu saavan – joustavuutta, ajansäästöä sekä helppoutta. Toimintamme keskiössä on tuottaa innostavan positiivinen työpäiväkokemus – yritysasiakkaallemme sekä työllistämillemme vuokratyöntekijöille.

 

Kuinka tavoitamme ne parhaat osaajat?

Vastaus on RekryMarkkinointi.

Kokonaisvaltaisen kumppanuuden tarjoamiseksi olemme sitoutuneet kehittämään yrityksesi työnantajamielikuvaa. Vetovoimainen työnantajakuva houkuttelee työntekijöitä.

Olemme työnhakijahankinnan optimoinnin ja työnantajakuvan rakentamisen edelläkävijöitä toimialallamme.

Millaiset RekryMarkkinoinnin kampanjat ja ratkaisut sitten toimivat tänä päivänä? Olemme toteuttaneet asiakkaidemme kanssa erilaisia kampanjamalleja mm. Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä sekä Youtubessa – löydämme varmasti tehokkaan tavan myös sinulle.

Lue lisää RekryMarkkinoinnin ratkaisuistamme tästä.

 

Lisää tietoa

Tutustu henkilöstövuokrauksen hyötyihin lisää blogissamme! Artikkelin löydät TÄSTÄ

Miten vastuullisuutemme näkyy vuokratyöntekijämme arjessa? Tutustu FAQ-osioomme, johon olemme keränneet yhteen useimmin kysyttyjä kysymyksiä vuokratyöhön liittyen.

Tarvitsetko vuokratyövoimaa tai apua rekrytointeihin?

Hyödynnä asiantuntijoidemme osaaminen – jätä vain meille tietosi, niin olemme yhteydessä sinuun