Henkilöstövuokraus - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

 
 

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus auttaa yritystäsi sopeutumaan talouden vaihteluihin. Saat päteviä ja motivoituneita työntekijöitä lyhyisiin sekä pitkäaikaisiin henkilöstötarpeisiisi helposti ja vaivattomasti.

 

Voit tarkastella osaajatarjontaamme sähköisen järjestelmämme kautta hyvissä ajoin etukäteen – jo ennen kuin tarve henkilöstömäärän lisäämiseksi edes ilmenee. Tarjoamme yrityksellesi yksinkertaisen palvelumallin, jossa pääset aidosti keskittymään ja edistämään niitä tehtäviäsi, joita varten yrityksesi on olemassa.

 

Vastaamme puolestasi kaikista työnantajavelvoitteista

Kiirepiikkiä tai muuta työpanoksien lisäämisen tarvetta varten sinulle tarjoamamme ammattilainen on työsopimussuhteessa kanssamme. Yrityksesi ei tarvitse huolehtia lakisääteisistä työnantajavelvoitteista, kuten palkanmaksusta tai työterveyshuollosta. Me hoidamme puolestasi kaiken työsuhteeseen liittyen mukaan lukien tehtävissä mahdollisesti vaadittavan vaatetuksen tai muun varustuksen osalta.

 

Sinun vastuullesi jäävät työnjohto sekä työtehtäviin ja työturvallisuuteen perehdyttäminen. Kaiken toimintamme ydin on tehdä sinun arkesi helpommaksi ja tuottavammaksi. Työturvallisuuteen perehdyttämiseen liittyvää dokumentaatiotakaan sinun ei tarvitse laatia itse – työntekijämme tuo tarvittavan materiaalin mukanaan. Pidämme työntekijöistämme huolta ja haluamme varmistaa, että heidän työarkensa on turvallista.

 

Pidämme molemmat osapuolet ajan tasalla

Toimimme rekrytoinneissa aktiivisella otteella ja pidämme yrityksesi ajan tasalla prosessin etenemisestä. Ymmärrämme rekrytoinneissa vastuumme myös asiakasyritystemme työnantajabrändin vahvistajana. Tämän vuoksi viestimme puolestasi rekrytointiprosessin eri vaiheista myös työnhakijoille, jotta kokemus työn hakemisesta kauttamme pysyy positiivisena.

 

Hyvä työnantajakuva houkuttelee hyviä työntekijöitä

RTK-Henkilöstöpalvelun tavoitteena on olla hyvä työnantaja. Tyytyväinen työntekijä luo hyvää työnantajamielikuvaa ja on työssään sitoutunut  ja motivoitunut. Myönteinen työkulttuuri on myös vahva vetonaula yhä kovemmassa kilpailussa parhaista osaajista. Huomattavan suuri määrä vuokratyöntekijöistämme siirtyy vakituisiksi työntekijöiksi asiakasyrityksiimme.

 

Osaajia monelle toimialalle

Välitämme työntekijöitä useille eri toimialoille. Viime aikoina toiminnassamme ovat korostuneet teollisuus, logistiikka, varastointi, rakentaminen, talotekniikka, palvelut sekä toimisto- ja taloushallintotehtävät. Kauttamme työllistyy osaavia tekijöitä sekä tuotanto- että toimihenkilötehtäviin.

Olemme Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu henkilöstöpalvelualan yritys. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme luotettava kumppani niin työntekijälle kuin vuokratyövoimaa käyttävälle asiakasyritykselle.

”Finnforelin Varkauteen rakentama kiertovesitekniikkaan perustuva kirjolohikasvattamo ja -jalostamo oli vuoden 2017 loppupuolella tilanteessa, jossa laitoksen rakennusprojekti oli viimeisillään ja oli aika löytää merkittävä määrä osaavia elintarvikealan ammattilaisia.”

”Tuotantotavoitekaan ei ollut pieni – kirjolohta oli määrä tuottaa  1000 tonnin vuodessa.”

Lue kuinka RTK-Henkilöstöpalvelun sekä Finnforelin yhteistyöstä syntyi kauppojen hyllyille Saimaan Tuore -kirjolohifileet

Henkilöstötarpeita?

Ota yhteyttä, ehdota tapaamista tai pyydä tarjous

Tai laita viesti meille tästä niin olemme yhteydessä sinuun

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.