Henkilöstövuokraus - RTK-Henkilöstöpalvelu - Tekijät työllesi

RTK-Henkilöstöpalvelu

Henkilöstövuokraus

Riskittömyys, helppous ja joustavuus
 
 

Henkilöstövuokraus

Riskittömyys, helppous ja joustavuus

Henkilöstövuokraus auttaa yritystäsi sopeutumaan tuotannon vaihteluihin

Henkilöstön määrän tarve saattaa vaihdella lyhyelläkin aikavälillä suuresti. Työntekijän palkkaaminen on aina iso päätös, ja siihen liittyviä riskejä on mahdollista madaltaa henkilöstövuokrauksella.

Henkilöstövuokraus sopii monenlaisille yrityksille, koosta riippumatta. Kokonaisvaltaisen palvelumme avulla löydät joustavasti sopivan asiantuntijan vetämään projektia, ahkeran työntekijän tuotantoon tai muut toivomasi lisäkäsiparit täydentämään sujuvampaa arkea ja yrityksesi menestymistä.

Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomea teollisuuden, logistiikan, varastoinnin, rakentamisen, talotekniikan, palvelualojen sekä toimisto- ja taloushallinnon osaajien löytämiseksi. Työllistämme osaavia tekijöitä sekä tuotanto- että toimihenkilötehtäviin.

Olemme Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu henkilöstöpalvelualan yritys. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme luotettava kumppani niin työntekijälle kuin vuokratyövoimaa hyödyntävälle asiakasyrityksellemme.

 

Henkilöstövuokrauksen hyödyt

Kumppanuus kanssamme auttaa sinua varautumaan yllättäviin tilanteisiin ja säästämään arvokasta aikaasi.

Henkilöstövuokraus tuo mukanaan ajansäästöä, sillä sinun ei tarvitse huolehtia vuokratyöntekijän osalta lakisääteisistä työnantajavelvoitteista. Me hoidamme puolestasi kaiken työsuhteeseen liittyvän paperityön, mukaan lukien työsopimuksen, työehtosopimuksien mukaisen palkanmaksun sekä laajat työterveyspalvelut takaamaan vuokratyöntekijän mahdolliset arjenkäänteet.

Asiakkaanamme saat mahdollisuuden tarkastella osaajatarjontaamme sähköisen järjestelmämme kautta hyvissä ajoin etukäteen – jo ennen kuin tarve henkilöstömäärän lisäämiseksi ilmenee. Tarjoamme yrityksellesi selkeän palvelumallin, jossa pääset aidosti keskittymään ja edistämään niitä tehtäviäsi, joita varten yrityksesi on olemassa.

 

Kuinka palvelumme toimii?

Yhteydenotto riittää. Ja juuri sillä tavalla ja välineellä, joka sinulle on helpoin. Osaava ja kokenut asiantuntijamme lähellä sinua ottaa asiasi hoitoon ja johdattaa kohti ratkaisun löytämistä – kevyellä tavalla ja nopeasti ilman kalenteriveivausta Teams-palaverin pystyttämiseksi.

Käymme läpi millainen tarve yrityksessänne on henkilöstön suhteen ja millaista osaamista ja koulutusta työntekijältä toivotaan ja ryhdymme hommiin. Kokeneet rekrytoijamme hyödyntävät paikalliset verkostonsa ja hakevat aktiivisesti työnhakijoistamme tarjolla olevaan rooliin kiinnostuneet ammattilaiset ja luomme selkeän ehdokalistan sinulle toimitettavaksi – parhaimmillaan jo samana päivänä yhteydenotostasi. Tällä välin sinä voit keskittyä työsi muihin osa-alueisiin.

 

Liikkeelle pääsemme täysin maksutta

Jos roolissa tarvitaan erityisosaamista, on järkevää avata ilmoitushaku tehokkaimmissa työnhaun kanavissa. Näin moninkertaistamme mahdollisuuden onnistua rekryprojektissamme yhdessä ja löytää rooliin pätevä tekijä.

Hyödyntäessäsi hakupalvelumme saat ilmoituksesi näkyviin kaikkiin suosituimpiin hakukanaviin; Duunitorille, Monsteriin, Oikotielle sekä Työ- ja elinkeinoministeriön mol.fi-palveluun. Työpaikan ilmoittaminen avullamme on sinulle aina täysin maksutonta. Laadimme myös puolestasi houkuttelevan ja informatiivisen hakutekstin avoinna olevasta työmahdollisuudesta.

Tunnemme työnhakijamme

Jos tänä päivänä on tärkeää tarjota työnhakijalle helpot työnhakemisen tavat, on myös tärkeää tuottaa alansa ammattilaiselle positiivinen kokemus vuokratyösuhteen aikana. Tutkimmekin säännöllisesti kyselyiden avulla vuokratyöntekijöidemme tuntemuksia omaan työsuhteeseensa liittyen.

Viimeisimmässä tutkimuksessa (Online-kysely Zef 10-2020, Suomi) vuokratyöntekijämme kiittivät siitä, että työnhakijat pidetään aina ajantasalla koko hakuprosessin ajan, meidät tavoittaa kaikissa työsuhteeseen liittyvissä kysymyksissä ja että meidät saa helposti kiinni toivotulla tavalla.

Työntekijämme näkivät myös, että asiantuntijamme helposti lähestyttäviä ja asiakaspalvelumme on selkeää. Saimme kiitosta myös tarkkaan palkanlaskentaan sekä säntilliseen palkan maksamiseen liittyen. Näihin kaikkiin asioihin panostamme arjessamme paljon, jotta alansa ammattilainen pääsee keskittymään työhönsä ilman ylimääräisiä stressitekijöitä työsuhteeseensa liittyen.

Kun työntekijä on tyytyväinen, myös yritysasiakkaamme saa palvelustamme sen hyödyn, joka henkilöstöpalveluista on tarkoitettu saavan – joustavuutta, ajansäästöä sekä helppoutta. Toimintamme keskiössä on tuottaa innostavan positiivinen työpäiväkokemus – yritysasiakkaallemme sekä työllistämillemme vuokratyöntekijöille.

 

Mitä henkilöstövuokraus maksaa?

Riskittömyyden, helppouden ja joustavuuden henkilöstövuokrauksessa tarjoaa se tosiasia, että maksat vain tehdystä työstä.

Veloitus ja laskutus tapahtuu hyödyntällä veloituskerroin-mallia, jossa työntekijälle työehtosopimuksen mukaan maksettava palkka kerrotaan toimialasta riippuen kerroinluvulla 1.6 – 1.9 (+ alv. 24%). Vain tehty työ maksaa. Emme veloita yritystäsi sairauspoissaoloista, vuosilomista tai muista vastaavista tilanteista, jossa työntekijä ei ole vaikuttamassa omalla suorituskyvyllään yrityksesi toimintaan.

Me hoidamme puolestasi kaikki vuokratyöntekijän työsuhteeseen liittyvän, mukaan lukien työsopimuksen laatimisen, palkanlaskennan, työehtosopimuksen mukaisen palkanmaksun, kaikkien työnantajavelvoitteiden ja -kulujen säntillisen hoitamisen sekä laajan työterveyspalvelun tarjoamisen työntekijälle. Pääset myös aina tarkastelemaan vuokratyöntekijän tekemiä työtunteja sähköisen järjestelmälle avulla. Saat omalta yhteyshenkilöltäsi tarkat laskelmat ja tarjouksen henkilöstövuokrauksen kustannuksista heti kumppanuutemme alkumetreillä.

Kokemuksia

meistä

Koe, mitä asiakkaat arvostavat yhteistyössämme

Lue lisää

 

Kuinka tavoitamme parhaat osaajat?

Kokonaisvaltaisen kumppanuuden tarjoamiseksi olemme sitoutuneet kehittämään yrityksesi työnantajamielikuvaa. Vetovoimainen työnantajakuva houkuttelee työntekijöitä.

Olemme työnhakijahankinnan optimoinnin edelläkävijöitä toimialallamme. Hakuprosessissa hyödynnämme tarinankerrontaa mielenkiinnon herättäjänä sekä hyödynnämme tehokkaasti taktisimpia hakukanavia ja -tapoja. Rekrytointiviestintä on myös loistava tapa kirkastaa työnantajamielikuvaa, lisätä houkuttelevuutta sekä vahvistaa yrityksesi brändiä.

Hyödynnämme laajalla spektrillä työnvälityskanavia sekä näiden lisäksi aktiivisesti ja tyylikkäästi sosiaalista mediaa. Haemme sekä orgaanisen että kohdennettujen mainoskampanjoiden avulla maksimaalista näkyvyyttä rekrytoinneille.

Millaiset RekryMarkkinoinnin kampanjat sitten toimivat tänä päivänä? Olemme toteuttaneet asiakkaidemme kanssa erilaisia kampanjamalleja Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä sekä Youtubessa. Löydämme varmasti tehokkaan tavan myös sinulle.

Katso kokoelma toteutuksistamme Youtube-kanavaltamme ja ota yhteyttä hyödyntääksesi digimarkkinoinnin kustannustehokkaat kohdennusmahdollisuudet seuraavassa rekrytoinnissasi!

 

Lisää tietoa

Tutustu henkilöstövuokrauksen hyötyihin lisää blogissamme! Artikkelin löydät TÄSTÄ

Miten vastuullisuutemme näkyy vuokratyöntekijämme arjessa? Tutustu FAQ-osioomme, johon olemme keränneet yhteen useimmin kysyttyjä kysymyksiä vuokratyöhön liittyen.

Tarvitsetko vuokratyövoimaa tai apua rekrytointeihin?

Hyödynnä asiantuntijoidemme osaaminen – jätä vain meille tietosi, niin olemme yhteydessä sinuun