Avoimet työpaikat

avoimet

Työnjohtaja

Haemme Varkaudessa sijaitsevalle paperi- ja selluteollisuuden varaosavalmistaja-asiakkaallemme TYÖNJOHTAJAA.  

 

Toimit tuotannon työnjohdossa vastaten määrättyjen valmistustiimien työnjohdosta ja tuotantosuunnitelmien toteutumisesta ja tuet tuotannon johtoa Lean –periaatteiden toteuttamisessa.

Työntekijöiden esimiehenä hoidat työsuhteeseen liittyviä asioita ja avustat raaka-aineiden hankinnassa ja alihankintojen toteutuksessa.

Sinulla on sopiva tekninen amk-tutkinto, ja ehkä jo vähän vastaavaa työkokemusta. Ymmärrät tuotteiden kone- ja konstruktiotekniikkaa, tuottavuuden merkityksen ja kykenet tekemään itsenäisesti kustannustehokkaita ratkaisuja.

Turvallisuus, siisteys ja järjestys kuuluvat työskentelytapoihisi. Olet joustava ihmisjohtaja, tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja osaat motivoida alaisiasi.

Olet nopea oppimaan ja kykenet ratkaisemaan erilaisia arkipäivän ongelmia. Sinulla on hyvät ATK-valmiudet ja kykenet tarvittaessa kommunikoimaan myös englanninkielellä.

Vastaavana esimiehenä osallistut oman tiimin päivittäisjohtamisen lisäksi tarvittaessa myös itse mahdolliseen valvonta-ja päivystystyöhön.

Tarjoamme kokoaikaisen työsuhteen, jossa on mahdollisuus kehittyä työnjohdollisissa vastuutehtävissä ja vahvistaa teollisuusosaamistasi.

Hakuaika tehtävään päättyy 13.8.2017. Töiden alkaminen tarkentuu elo-syyskuun aikana.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Varkaus, rekrytointivastaava Mari Laitinen puh. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä – nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin.
Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. 
Yritysasiakkaille olemme monipuolisia henkilöstöpalveluita tarjoava kumppani.