Avoimet työpaikat

avoimet

Koneistaja

Haemme Varkaudessa sijaitsevalle paperi- ja selluteollisuuden varaosavalmistaja-asiakkaallemme KONEISTAJAA. 

Toimit varaosavalmistuksessa koneistustehtävissä. Sinulla on koneistajan - tai vastaava ammattitutkinto ja mielellään jo vähän kokemusta nc-sorvaamisesta.

Teet työtä yhdessä työnjohtajan ja tiimin kanssa vastaten valmistuksen toteutuksesta ja tuotteen laatukriteerien täyttymisestä. 

Omaat riittävät ATK-valmiudet, ja olet halukas oppimaan uutta ja tekemään töitä monitaitoisesti. Pystyt tekemään 3-vuorotyötä sekä itsenäisesti että ryhmässä. Olet toimeen tarttuva ja yhteystyökykyinen ja halukas parantamaan jatkuvasti omaa tekemistäsi.

Tarjoamme kokoaikaisen työsuhteen, jossa mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille.

Työt alkavat elo-syyskuun aikana ja haastattelut tehtävään aloitetaan jo hakuaikana. Hakuaika tehtävään päättyy 13.8.2017, joten hae paikkaa pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Varkaus, rekrytointivastaava Mari Laitinen puh. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä – nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin.
Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. 
Yritysasiakkaille olemme monipuolisia henkilöstöpalveluita tarjoava kumppani.