Avoimet työpaikat

Sekatyömies

Haemme asiakkaallemme Pieksämäelle sekatyömiestä metallipuolen tehtäviin.

Sinulla voi olla kokemusta esim. metalli- tai kunnossapitopuolen monipuolisista tehtävistä. Eduksi katsotaan myös kokemus ruiskumaalauksesta, hiekkapuhalluksesta tai hitsauksesta. Työ sisältää pääsääntöisesti purku- ja huoltotöitä sekä säiliöhuoltoa. Tärkeimmät kriteerit tehtävässä pärjäämiselle ovat motivaatio, asenne ja halu tehdä fyysistä työtä. Tehtävään perehdytetään.

Työturvallisuus ja tulityökortit vaaditaan, C-ajokortti eduksi kaluston siirtoja varten. Työ voi sisältää reissuhommia lähialueilla, periaatteella illaksi kotiin.

Tarjoamme teknologiateollisuuden TES mukaisen palkkauksen ja kokoaikaisen työn, jossa mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Mari Laitinen p. 044 412 4279 arkisin klo 10-14 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä – nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin.
Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. 
Yritysasiakkaille olemme monipuolisia henkilöstöpalveluita tarjoava kumppani.

 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi