Avoimet työpaikat - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

Monta syytä innostua!

 
 

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Taloushallinnon assistentti

Haemme asiakkaallemme Peltaco Oy:lle taloushallinnon assistenttia.

Peltaco Oy on vuonna 1986 perustettu monipuolinen ja asiantunteva palo- ja työturvallisuuden turvallisuustalo. Yritys palvelee mm. turvallisuusalan ammattilaisia, yrityksiä, kiinteistöalan toimijoita, julkista sektoria sekä rakennusliikkeitä. Peltacon turvallisuuspalvelut kattavat monipuolisesti kiinteistöjen turvallisuuteen liittyvät toimenpiteet. Lisäksi tuotetarjontaan kuuluvat korkealaatuiset palo- ja pelastuskalustotuotteet, työsuojaimet ja työturvallisuustarvikkeet sekä ensiapu- ja väestönsuojan tuotteet.

Assistentin tehtäviin kuuluu muun muassa osto- ja myyntireskontran hoito sekä muut taloushallinnon avustavat työt, koulutussihteerin tehtävät sekä asiakaspalvelutehtävät. Tehtävään valittu toimii yhteistyössä markkinointipäällikön kanssa. Lisäksi työtehtäviä voi tulla myös Peltaco Oy:n myymälän puolelle. Omalla osaamisella, motivaatiolla ja asenteella voit vaikuttaa tehtävien laajuuteen.

Edellytämme

- laskentatoimen perusosaamista (reskontrat)

- työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä

- joustavuutta ja tarkkuutta

- asiakaspalveluhenkisyyttä

- hyvää englanninkielen taitoa

- Excel-osaamista

Työsuhde on aluksi osa-aikainen, ja solmitaan vuokratyösuhteena RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, tähtää kuitenkin myöhemmin kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Peltaco Oy:n omille kirjoille.

Mikäli haluat liittyä mukaan Peltaco Oy:n nuorekkaaseen joukkoon, lähetä hakemus viipymättä. Hakuaikaa on 28.2 saakka, puhelinhaastatteluja suoritamme jo hakuaikana.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application