Avoimet työpaikat - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Huoltamo- ja lounaskahvilatyöntekijöitä (avustava)

Haemme asiakkaillemme Varkauden ja Leppävirran alueelle avustavia huoltamokahvila- ja lounaskahvilatyöntekijöitä. Työ on osa-aikaista vaihtelevalla tuntimäärällä ja kestolla.

Etsimme reippaita, oma-aloitteisia ja iloisia asiakaspalvelusta nauttivia tekijöitä. Voit olla yhtä hyvin koululainen tai opiskelija tai jo alalla aiemmin työskennellyt. Työtehtävät pitävät sisällään astiahuoltoa keräilystä tiskaukseen, lounas- ja kahvilatuotteiden valmistusta ja esillelaittoa, esillelaiton täydentämistä sekä työympäristön siisteydestä huolehtimista.

Arvostamme aurinkoista ja reipasta asennetta sekä motivoitunutta, luotettavaa ja vastuullista työotetta monipuolisia työtehtäviä kohtaan. Tiimityötaidot korostuvat ajoittain hektisessä toimintaympäristössä.

Alan koulutus tai muu vastaava osaaminen valmistuksesta ja keittiötyöskentelystä katsotaan eduksi, mutta ei pakollinen. Tärkeintä on positiivinen asenne ja halu oppia työssä. Työtehtäviin ja yrityksen käytäntöihin perehdytetään.

Hygieniapassi pakollinen. Kassakokemus katsotaan eduksi.


Työsuhde on määräaikainen RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Palkkaus Mara tai Kaupan alan TES mukaisesti.


Lisätietoja työtehtävistä ja yrityksistä antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application