Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Apumiehiä rengassesonkiin

Löytyykö sinulta kokemusta tai kiinnostusta autojen parissa työskentelystä? Onko sinulla tarvetta lisätienestille?

Haemme asiakkaallemme Turkuun apumiehiä rengasasentajille loka-marraskuulle ajoittuvaan rengassesonkiin.

Työsopimus on määräaikainen ja sen arvioitu kesto on neljä viikkoa.

Hakemillamme henkilöillä on korkea työmotivaatio ja ripeä työote, sillä sesonki on lyhyt mutta tiivis. Tämän lisäksi toivomme työnkuvan vaatimaa hyvää fyysistä kuntoa sekä sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa.

Työhön perehdytetään mutta aikaisempi kokemus tai muulla tavalla hankittu tuntemus rengastöistä sekä käytettävistä työkaluista ja laitteista on plussaa.

Kiinnostuitko? Jätä huolella täytetty hakemus pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Liitä hakemukseen myös CV.

Sähköpostilla tulleita hakemuksia ei käsitellä.

Lisätietoja:

veera.parviainen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4767
jaana.koivumaki@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 765 7210

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application