Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Laatoittaja

Etsimme asiakkaallemme Mikkelin alueelle ammattitaitoista laatoittajaa erilaisten märkätilakohteiden laatoitustöihin.

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta märkätila-asennuksista ja laatoitustöistä sekä työssä tarvittavien käsityökalujen käytöstä. Tehtävässä vaadittavat lupakortit ja pätevyydet eduksi. 

Työtä on aluksi muutamaksi viikoksi kohteen keston mukaisesti, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä myös tuleviin asiakkaan työmaakohteisiin.

Mikäli olet etsimämme ammattilaatoittaja, jätä hakemuksessi hakulinkin kautta, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application