Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Laadunvalvoja

Haemme asiakkaallemme Joensuuhun LAADUNVALVOJIA.

Työtehtävät ovat pääosin muovituotteiden käsikokoonpanoa ja laadun varmistusta, erilaisten kirjausten tekemistä sekä tuotteiden pakkaamista. Töitä tehdään 3-vuorossa.

Etsimämme henkilöt ovat työssään tarkkoja ja järjestelmällisesti työskenteleviä tiimipelaajia. Aikaisempi työkokemus teollisuuden tehtävistä katsotaan eduksi muttei pakolliseksi, koska tehtäviinn perehdytetään kyllä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan marras- ja joulukuun aikana. Jätä hakemuksesi pian, sillä haastattelut aloitamme välittömästi.

Lisätietoja: matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 050 341 7993.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application