Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Sähkö- ja automaatioasentaja

Elcoline Oy kuuluu valtakunnallisesti noteerattuun kasvuyritykseen Elcoline Groupiin, joka tarjoaa teollisuuden ammattilaisille mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallaan. Tule mukaan osaksi kasvutarinaa! https://elcoline.fi/

Etsimme asiakkaalleemme Elcoline Oy:lle Oulun toimipisteeseen kahta (2) sähkö- ja automaatioasentajaa.

Asentajana teet tiimin jäsenenä ja itsenäisesti kunnossapito-, viankorjaus- ja asennustehtäviä. Hakijalta odotamme suoritettua sähkö- ja/tai automaatioasentajan tutkintoa. Katsomme eduksi kokemuksen teollisuuden sähkö- ja automaatioasennuksista sekä kunnossapidosta.

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, täsmällisyyttä, joustavuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Työ voi sisältää myös viikonlopputyötä ja päivystysvuoroja toiveidesi mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16:

tiimipäällikkö Jussi Suorsa, p. 050 570 43 78 jussi.suorsa@elcoline.fi

Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa arkisin klo 8-16:

RTK-Henkilöstöpalvelun Päivi Rantsi, p. 044 412 4487 paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application