Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Varastotyöntekiä Vantaalle (Kisällintie)

Haemme VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ Vantaalle, Kisällintielle

Työhön kuuluu kuormalavojen purkua, teräskappaleiden/ osien nostamista panoskoreihin joista ne pakataan lämpökäsittelyn jälkeen takaisin kuormalavoille ja lähetetään eteenpäin asiakkaalle. Työ on rutiininomaista, sisältää paljon toistoja ja vaatii tarkkuutta. Työtä tehdään ma- pe, aamu- ja iltavuoroissa, klo 6-14 ja 14-22. Työvuorot eivät ole kiertäviä, mutta edellytämme valmiutta työskennellä sekä aamu- että iltavuoroissa.

Hakijalta odotamme tarkkaa, tunnollista ja ripeää työotetta kykyä työskennellä itsenäisesti sekä valmiudet suorittamaan rutiininomaisia tehtäviä. Tämän lisäksi toivomme sinulta hyvää suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Omalla tekemisellä pystyy vaikuttamaan töiden määrään, hyville ja ahkerille tekijöille on töitä tarjolla kokoaikaisesti.

Työt alkavat nopealla aikataululla, heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Trukkikokemus katsotaan hakijalle eduksi, ei välttämätön.

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application