Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Särmääjä

Haemme asiakkaallemme Joensuuhun särmääjää.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa työkomusta särmäämisestä. Särmättävät Kappeleet ovat keskiraskaita. Arvostamme kykyä työskennellä itsenäisesti ja pysyt annetuissa aikatauluissa. Tärkeintä on oikeanlainen asenne työtä kohtaan ja halu kehittyä.

Määräaikainen työ alkaa sopimuksen mukaan. Määräajan jälkeen työntekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakkaamme työntekijäksi.

Lisätietoja antaa:
Minna Taivainen, p.044-385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi, .

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application