Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijöitä puuteollisuuteen (kesätyö)

Etsimme asiakkaallemme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TUOTANTOLINJASTOLLE Mikkeliin.

Työpäivääsi kuuluu muun muassa prosessi- ja linjastotyöskentelyä sekä materiaalivirtojen käsittelyä.

Toivomme hakijalta hyvää fyysista kuntoa sekä motivoitunutta työotetta, asenne ratkaisee! Työhön annetaan kattava perehdytys.

Työ on kokoaikainen, kahdessa vuorossa tehtävä arkityö. Työssä noudatetaan Mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimusta. Työsuhde on määräaikainen, ja työ alkaa toukokuun aikana ja jatkuu syyskuuhun asti, hyvällä työntekijällä mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen. Kerrothan hakemuksessasi oman käytettävyytesi. 
 
RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. 
 
Kiinnostuitko? Hae paikkaa hakemuslinkin kautta.
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9–15 RTK-henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen 0400480613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application