Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Paineilmapesijä teollisuuteen (sunnuntaityö)

Etsimme asiakkaallemme kahta PAINEILMAPESIJÄÄ TEOLLISUUTEEN Punkaharjulle. 

Työ pitää sisällään viilukoneen putsausta paineilmalla. Työhön perehdytetään ja sitä tehdään tiimissä.

Työtä tehdään sunnuntaisin noin 6-8 tunnin aamuvuorossa, satunnaisesti myös muulloin sopimuksen mukaan. 
Sopii siis erinomaisesti vaikkapa lisäansioksi toisen työn tai opiskelun oheen.

Työssä vaaditaan kohtuullista fyysistä kuntoa ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Työympäristössä on paljon purua ja muuta pölyä.

Palkkaus mekaanisen metsäteollisuuden TES.

Jätä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä! Toinen tehtävistä alkaa 11.4.2021 ja toinen 2.5.2021.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo.9-15 HR-asiantuntija Anni Paananen anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi tai 0400480613

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application