Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Työntekijöitä teollisuuteen/metallialalle

Etsitkö kokoaikaista työtä tai haluatko hankkia hieman lisätuloja päätoimisen työn tai opiskelujen ohella? Meillä on tarjota molempia!

Etsimme eri asiakasyrityksillemme Savonlinnan seudulle ja Punkaharjulle työntekijöitä erilaisiin teollisuuden ja metallialan työtehtäviin. Tarjolla on paikkoja kokoonpanijalle ja paineilmapesijälle. Työtehtävästä riippuen odotamme mahdollisuutta vuorotyöhön tai työskentelyyn sunnuntaisin. 

Eduksi katsotaan voimassa oleva työturvallisuuskortti, myös aiemmasta hitsauskokemuksesta tai metallialan koulutuksesta on etua hakijalle. Jos sinulla kuitenkin on motivaatiota, hyvä asenne työntekoa kohtaan ja halua oppia uutta, laita hakemus tulemaan!

Lisätietoja hakuun liittyen antaa ma-pe klo 9-15 HR-asiantuntija Anni Paananen / 0400480613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application