Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Särmääjä

Etsimme asiakkaallemme Varkauteen SÄRMÄÄJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työ pitää sisällään NC-särmäyskoneen käyttöä, ja on yhdessä vuorossa tehtävää arkityötä. 

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen, mielekkään työn hyvässä työporukassa. 

Toivomme, että sinulle on aikaisempaa kokemusta särmäyksestä, ja erityisesti Aliko-merkkisen koneen käyttö katsotaan eduksi. Olet työssäsi tarkka, motivoitunut ja nopea oppimaan. 

Työt alkavat RTK-Henkilöstöpalvelun kautta määräaikaisena, ja hyvän työntekijän löytyessä jatkuvat asiakkaamme kirjoilla vakituisena työsuhteena.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa pikaisesti oheisen hakemuslinkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9–15 RTK-henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen 0400 480 613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application