Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Keikkatyöntekijä, keräily ja pakkaus

Oletko ripeäotteinen tiimipelaaja joka taitaa myös itsenäisen työskentelyn? Saatat olle etsimämme tekijä!

Etsimme nyt Turengissa sijaitsevalle asiakkaallemme useita tarvittaessa töihin kutsuttavia työntekijöitä painotuotteiden keräily- ja pakkaustyön pariin!

Työtehtäviisi tulee lukeutumaan painotuotteiden tuotannon loppupään monipuoliset tehtävät keräilyn ja pakkauksen parissa. Tehtävissä menestyminen edellyttää ripeitä työotteita, valmiutta 2-vuorotyöhön sekä tiimipelaajan mentaliteettiä. Työn luonteen ja käsiteltävien aineistojen johdosta tehtävään valittujen henkilöiden luottotiedot tarkistetaan.

Valitut tekijät työllistyvät vuokratyösuhteeseen ja sopimus solmitaan keikkatyösopimuksena, joten tämä työ sopii erinomaisesti esim. opiskelijoille tai lisätyötä etsiville! Valituille työntekijöille voidaan tarjota mahdollisuuksien mukaan keikkatyötä myös muiden projektien tiimoilta.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15 - myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Työnhakulomake / job application