Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Palveluesimies kiinteistöhuollon tiimiin

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Heidän palveluksessaan on yli 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaisiin lukeutuvat niin teollisuusyritykset, taloyhtiöt kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti RTK-Palvelun arvoissa.

Oletko tulosorientoitunut kiinteistöalan osaaja, joka viihtyy vastuullisessa esimiestehtävässä? Langat eivät putoa käsistäsi kiireenkään keskellä? Saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Etsimme nyt RTK-Palvelun kasvavaan joukkoon Lahteen uutta KIINTEISTÖHUOLLON PALVELUESIMIESTÄ!

Kiinteistöhuollon esimies- ja ohjaustehtävissä tulet vastaamaan asiakaskohteidemme kiinteistöpalveluiden operatiivisesta suunnittelusta ja sujuvuudesta toimien n. 20 henkilön kokoisen tiimisi esimiesroolissa vastaten myös tiimisi rekrytoinneista. Asiakaskohteet vaihtelevat aina teollisuus- ja liikekiinteistöistä taloyhtiöihin.

Hakemamme tekijä on aidosti palveluhenkinen, asiakaslähtöinen ja viihtyy ajoittain kiireisessäkin työympäristössä organisoiden työnsä tehokkaasti - unohtamatta timanttista ongelmanratkontakykyä!

Tehtävissä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta kiinteistöhuollon tehtävistä usean vuoden ajalta sekä vähintään alan soveltuvaa teknistä tai erikoisammattitutkintoa (esim. huoltomestari tai kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto). Muu tekninen koulutus, kokemus työnjohdollisista tehtävistä ja asiakasrajapinnassa toimimisesta luetaan hakijan eduksi.

Tehtävänkuvan keskiössä ovat myös vahvat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä kyky toimia itseohjautuvassa esimiesroolissa, jossa vastaat osaltasi myös henkilöstön moraalista - esimerkillä johtaminen ja alaisten motivoiminen ovat osa päivittäistä tekemistä.  

 

Mitä tarjoamme?

Mielenkiintoisessa ja haastavassa palveluesimiehen roolissa pääset kehittymään kiinteistöpalvelualan aallonharjalla. RTK-Palvelu pitää aidosti huolta henkilöstönsä osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. RTK:n urapolut antavat henkilöstölle monipuoliset mahdollisuudet kouluttautua työn ohessa – pyrkimys on, että työntekijät työskentelevät yrityksessä tyytyväisinä ja pitkään. RTK-Palvelun työntekijänä saat käyttöösi myös kattavat konserniyrityksen henkilöstöedut.

Työt alkavat perehdytysjaksolla huhti-toukokuussa ja palkkaus tehtävissä on sopimuksen mukaan. Valittu henkilö työllistyy suoraan RTK-Palvelun kirjoille.

Haastatteluita suoritetaan jo hakuajan puitteissa ja valinta suoritetaan heti soveltuvan hakijan löydyttyä, joten nopeus on valttia! Ensimmäiset haastattelut suoritetaan videon välityksellä.

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15 - myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Työnhakulomake / job application