Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijöitä kesäsesonkiin

Oletko itseohjautuvalla työotteella varustettu vuorotyöhön valmis tekijä, jolla pysyvät tarvittaessa työkalut kädessä? Saatat olla etsimämme tekijä!

Etsimme asiakasyrityksellemme Valkeakoskelle kesäsesonkiin useita TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ eristetuotteiden valmistuksen pariin!

Työtehtäviin lukeutuvat tuotannon työtehtävät eristetuotteiden tuotantoprosessin eri vaiheissa aina alkutuotannosta pakkaukseen. Työtehtävät pitävät sisällään:

Työtä tehdään sijoituspaikastasi riippuen keskeytyvässä tai keskeytymättömässä 3-vuorokierrossa. Tehtävissä menestyminen edellyttää valmiutta työskennellä 3-vuorossa, itseohjautuvaa työotetta, joustavuutta ongelmanratkontakykyä sekä kokemusta vastapainotrukin käytöstä - keskiössä on kuitenkin oikea asenne ja oppimisvalmius!

Hakijan eduksi luetaan aikaisempi kokemus tuotantotyöstä sekä voimassaolevat trukki-, työ- ja tulityöturvallisuuskortit.

Työt alkavat perehdytysjaksolla toukokokuun puolessa välissä ja kestävät elokuun loppuun asti, mutta työt voivat jatkua pidempäänkin. Työsuhde solmitaan vuokratyösuhteena ja siinä sovelletaan kemian perusteollisuuden työehtosopimusta. Peruspalkkaus tehtävässä on 12€/h.

Työ sopii erinomaisesti esim. teknisen alan korkeakouluopiskelijoille, jotka etsivät työkokemusta tuotantotyön parista.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15 - myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Työnhakulomake / job application