Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijä / koneenhoitaja sesonkiin

Oletko vuorotyövalmiudella ja itseohjautuvalla työotteella varustettu tekijä, jolta luonnistuu myös trukin käyttö? Saatat olla etsimämme tekijä!

Etsimme asiakasyrityksemme Tarvasjoen toimipisteelle kovalla asenteella varustettuja KONEENHOITAJIA sesonkiin!

Työtehtävissäsi tulet toimimaan eristelevytuotteiden valmistusprosessin parissa vastaten mm. laadunvalvonnasta ja tuotantoprosessin sujuvuudesta. Lisäksi tehtäviisi tulee kuulumaan materiaalin kuljetus työpisteille trukkia käyttäen, joten käyttökokemus trukeista luetaan hakijan eduksi.

Työt alkavat kattavalla perehdytysjaksolla, joten aiempi kokemus vastaavissa tehtävistä ei ole välttämätön – keskiössä on oppimisvalmius ja oikea asenne!

Työtä tehdään keskeytymättömässä kolmivuorossa, työaika tehtävissä on 40h/vk. Työsuhteessa sovelletaan muovi- ja kemiantuoteteollisuuden TES. Työt alkavat huhtikuun alussa perehdytysjaksolla ja kestävät syyskuun loppuun asti.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään! Haastatteluita suoritetaan jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15 - myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Työnhakulomake / job application