Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Prosessityöntekijä elintarviketeollisuuteen

Haemme asiakasyrityksellemme Kuopioon prosessityöntekijöitä kesäsesonkiin.

Etsimämme henkilö on tarkka, tunnollinen ja ripeä, valmis tekemään kolmivuorotyötä ja varustettu reippaalla asenteella.

Prosessityöntekijän tehtäviin kuuluu mm. pakkausprosessin valvonta, materiaalien lisäys koneisiin, laadunvarmistustehtävät ja tapahtumien kirjaaminen. Valitut henkilöt saavat kattavan perehdytyksen tehtävään.

Eduksi katsotaan elintarvike- tai prosessialan koulutus sekä aiempi vastaava työkokemus, mutta asenne ratkaisee. Myös voimassa olevat hygieniapassi ja työturvallisuuskortti ovat toivottavia.

Työt alkavat joustavasti sopimuksen mukaan toukokuun aikana ja jatkuvat syyskuun loppuun saakka. Myös työtuntien määrä on sovittavissa oman käytettävyytesi mukaan, tunteja on tarjolla viikossa 18-40 h.

Tarjoamme sinulle vapaat viikonloput, kyseessä on keskeytyvä 3-vuorotyö.  Palkkaus elintarvikealan TES:sin mukaisesti.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään! Haastatteluita suoritetaan jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-15  Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application