Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantoinsinööri

Ouneva Group on kansainvälinen teollisuuden sopimusvalmistaja ja tuotekehityskumppani, joka on merkittävä kumppani eri teollisuuden aloille – aina koneenrakennuksesta maailman johtaviin lukitusjärjestelmien valmistajiin.

Ouneva Groupin tarina sai vuonna 1972. Yrityksen kantava ajatus oli kehittää laadukkaita liittimiä vauhdilla kasvavan sähköteollisuuden tarpeisiin. Miltei 50-vuotisen historiansa aikana Ouneva Groupista on kasvanut vakavarainen ja arvostettu teollisuuden toimija, joka tarjoaa sen yli 600 työntekijälle tilaa kasvaa ja kehittyä omassa ammattitaidossaan.

Ouneva Groupiin kuuluva Alsiva Oy on merkittävä alumiini- ja sinkkipainevalujen sopimusvalmistaja Suomessa. Nykyaikaisen ja kehittyvän Alsivan painevalutuotteita käytetään niin sähkötekniikka-, elektroniikka-, sairaalatarvike-, kuin konepajateollisuudessa. Tuotteiden käyttökohteet vaihtelevat rakenteellisista valukappaleista teknisesti ja visuaalisesti vaativiin mekaniikkakokoonpanoihin.

Tutustu tarkemmin Ouneva Groupiin ja Alsivaan osoitteessa https://www.ounevagroup.fi/yhtiot/alsiva-oy/

Haemme rekrytointiyhteistyössä Alsivalle tuotantoinsinööriä.

Tuotantoinsinöörin vastuualueelle kuuluu tuotantoprosessien optimointia, konekannan ylläpitoa sekä osallistut tuotannon kehittämiseen.

Olet luonteeltasi käytännönläheinen ja aidosti kiinnostunut koneista ja automaatiosta. Sinulla on systemaattinen tapa toimia myös hektisissä tilanteissa, pystyt tekemään nopeita päätöksiä ja olet valmis joustamaan tarpeen niin vaatiessa. Sinulla on myös hyvät sosiaaliset taidot ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tehtävä edellyttää automaatio-/ tuotantoinsinöörin tai vastaavan tekniikan puolen koulutusta ja alaan liittyvää työhistoriaa sekä aitoa kiinnostusta tuotannon kehittämiseen ja tulevaisuuden visiointiin. Tulet toimeen myös englannin kielellä.

Alsiva on kotimainen perheyritys, jolla on vahva pohja ja hyvät tulevaisuuden näkymät seuraaville vuosikymmenille. Tarjoamme vakituisen työsuhteen, konsernin kattavat edut sekä mahdollisuus kasvattaa omaa rooliaan yrityksen ja konsernin palveluksessa myös tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta 7.3.2021 mennessä.

Lisätietoja antavat RTK-Henkilöstöpalvelun Matti Huovinen, puh. 050 341 7993, matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi tai Timo Riissanen puh. 045 231 2399, timo.riissanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Työnhakulomake / job application